Új privát üzeneted érkezett!

Arikon,
Itt olvashatsz a protokollokról.
http://lombikbaba.elektroblue.hu/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=143

Mindenkinek mennek a drukkok!
Vendég

Arikon: van ami fogigátlós protokoll, van, ami nem. Nekem eddig kétféle volt, egyiknél sem szedtem fogogátlót.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszedli: küldjem pirit?
Köszi, egész jól vagyok, de nem tudom, a ciszta megvan-e, mert ma is fájt ott.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba: köszi, küldheted!
Mikor kell menned megnézettetni magad, hogy ott van-e még? :shock:

Kép

Kép

*puszedli*

Haliho!

Gyors bekukk:
Nem lesz szerdan punkcio, helyette menni kell uhura delutan. Kicsit belustultak a tuszok, foleg a jobboldaliak. Ma meg vert is vettek tolem, megint... :roll: . Doki szerint pentek/szombat/vasarnap lesz a leszivas. Evvan... :( kisse csalodott vagyok, bar igazabol nincs jelentosege.

Jon valaki szerda du a kaaliba?

pbj: holnapi teszthez +++++++++++++++++++++++++

Szep estet mindenkinek!

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Amina, gyorsan megjártátok, akkor továbbra is HAJRÁ TÜSZIK (hisz nincs veszve semmi, nyugiiiiii) +++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Babi, sajnálom :(

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Amina - sajnálom.. gondolom, rákészültetek a szerdára. :roll:
De a hétvége is mindjárt itt van!!! Kitartás!!! Addigra szépen megerősödnek a pöttyök!! :)
kuglica

Sziasztok Csajok!

Pbj!
Héééééj még semmi nincs veszve,csak az első vizelet a mérvadó!!!
És Pusztinak igaza van ameddig vér nem folyik..... :wink:

Kuglica!
Háááát irigyellek a kitartásodért,teszt ügyben!Remélem elnyered méltó jutalmad :wink:

Amina!
Végül is a lényeg,hogy szép érettek legyenek a tüszők!!

Roni!
Drukkok!

Arikon!
Szerintem az idén biztos történni fog valami,simán belefér.

Nnnna én meg ma bejelentkeztem kontrollra,a sima nőgyógyimhoz
igaz ez már nem a 6 hetes kontroll,de jó lesz így 2 hónap után is.Aztán ha mindent rendben talál elmegyek a kaáliba is.
keny

Szia Keny.. görcsölgetek.. nem jó. :(
kuglica

Szép estét mindenkinek!

Kalkata, neked is pusz :)

Kugli, semmit nem jelent.

Pbj, drukkolok neked a reggeli II-ért.

Amina, nem lényeg, melyik nap, a végeredmény a fontos! Hajrá tüszőcskék.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Puszi:hát ez az.NEM kell menni uh-ra!

babaimádó
Kép
babaimado

Szia Baba - hogyhogy nem kell menned UH-ra? Hát azért csak rá kellene nézni.. :roll:

Puszi - küldöm a pirit!
kuglica

Amina: ennek így kellett lennie biztos. De a siker nem ezen múlik, úgyhogy ne búslakodj! Én ezerrel drukkolok!

PBJ: holnapra +++++++++++!!!!!

Kugli: a görcs jót is jelenthez ám!

Kép

Kép

*puszedli*

Kuglica!
Csak nyugi igyál 1 pohár vörösbort,attól kicsit meg is nyugszol.
keny

OK. 8)
kuglica

Roni - hol vagy? mi volt ma? várunk a hírekkel! :roll:
kuglica

Baba: :shock:

Kép

Kép

*puszedli*

Kép
Vendég

Bella,
elolvastam amit küldtél, végre tisztán látok, köszi! :)

Puszedli,
Neked is köszönöm a gyors választ! :)

Amina,
sajnálom, h. nem akkor kezdik amikor Te szeretted volna. :( De a hétvége is gyorsan eljön, addig csak növeszgesd a tüszőcskéket. :wink:

Kép
arikon78

...

Kép
arikon78

Hunci - Nagyon szépen köszönjük! Nem sürgős.. majd ráér a köv. táblicskunál.. de csak szólok, hogy nekem már volt három inszemem. :roll:
kuglica

Kép torna gyakorlatok

Kép
arikon78

Kép 1

Kép
arikon78

Kép

Kép
arikon78

Arikon: már le is mentettem! Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Pbj - jó reggelt.. én itt vagyok. :roll: Teszteltél? vagy megvárod inkább a holnapi vv-t?

Nekem tegnap délután szépen lassan elkezdett görcsölni a hasam, fokozatosan egyre erősebben, estére már nagyon, és éjszaka többször fel is ébredtem rá. Azt hiszem, ez az éjszakai görcsölés már nem normális.. :(
kuglica

sajna a ma reggeli is egy nagy negatív..... :cry: , ha nem jön meg holnapig azért holnap elmegyek vv re.....
Olyan érdekes mert nem vagyok nagyon magam alatt, annyi de annyi tervem van most, és talán így könnyebben tudok készülni a következőre, mert mi itt aztán igazán tudjuk, hogy tovább kell mennünk ugye lányok?? :lol:

Amina, nagyon sok tüszőnövelőt küldök, és nem kell aggódni, megnőnek azok a tüszők+++++++++++++++++++++++++++++++

Kugli, ittál vörösbort, jobban vagy ugye????+++++++++++++++++++++

Hunci köszi hogy betettél a táblába :)

és most hogy látom ezt a sok gyakorlatot elhatároztam ez is szerepelni fog a terveim között, mert valahogy le kéne faragnom 5-10 kg-t :oops: :lol:
pbj12

Sajnálom Pbj. :( De azért talán a vv a holnap.. Tök jó, hogy ilyen pozitívan állsz a dolgokhoz.

Én ma reggel jobban vagyok, nincs görcs. Végül nem ittam vörösbort tegnap, mert azt hittem van itthon, de nem volt. Mindegy, majd ma beszerzek.
kuglica

Leo - drukk a mai UH-ra!! Írd meg majd, hogy mi volt.

Roni - gyere mesélj! Várunk!

Lilli - neked volt olyan, hogy görcsöltél teszt előtt .. még éjszaka is?
kuglica

((((((((((((((((Pbj))))))))))))))): a francba... en azert meg remenykedem a hnap vv-ben!

Kuglica: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kalkat, Puszi: bekopizom, amit irtak a Gyorgteasok:
"I. Inzulinrezisztencia
Inzulinrezisztenciánál ne kezdje el inni a Diabess teát. Helyette az inzulinháztartás karbantartására igyon meg egy-két csésze erdei szederlevél teát minden nap éhgyomorra. "

(tudom, hogy ezen nem mulik semmi, csak elozo uhunal rakeszultunk, h a hetvegen pungalnak, utana kiderult, hogy lehet, h szerdan, es ennek orultem. Most meg megint hetvegerol van szo :). De a vegeredmeny a lenyeg. )

amina09

Sziasztok!

((((((((((((((((((((((((PBJ)))))))))))))))))))))))) Örülök, hogy optimista vagy!

Kugli: ++++++++++++++++++++++++++++++++

Akciózóknak is drukkhegyek!

Kép

Kép

*puszedli*

Amina, nagyon köszi

Kugica +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

(((((((((((((((((Pjb))))))))))))))))

Arikon, énis lementettem :wink: (havas téli estékre)

Nani, minden rendben?

Irises, mindjárt hétvége!!!!!

Timi, nagyon eltűntél, minden OK veletek?????

Roni, tüszinövelők megállás nélkül +++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nemevi?????

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Pbj: úgy sajnálom, de jól állsz hozzá a dolgokhoz! :wink:

Kuglica:+++++++++++++++++++++++++++++++

Roni???? ++++++++++++++++++++++++++++

Amina: hétvégére gyönyörő, egészséges tüszőid lesznem, sok petivel! :wink:

Kalkata: vagyok, olvaslak benneteket és drukkolok nektek! Mostanában elég nehézkes vagyok már, úgyhogy a kedvem sem valami fényes, de azért jól vagyunk. Lányok nőnek, holnap megyek dokihoz és remélem még mindíg nem akar befektetni! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok!

6 tüszőt sikerült leszívni. Ami a 9hez képest nem sok, de a dokibácsi azt mondta ez éppen jó. Igazból még nem tudok "örülni", mert ugye még hátravan a 12 órai telefon...
Köszönöm Nektek a drukkokat és persze kérném továbbra is!
A hasam viszont a vártnál jobban fáj, este meg éjjel görcsoldót is be kellett vennem, így ez most nem tetszik . (ráadásul ma dolgoznom kell..)

Tegnap volt egy aranyos story, gondoltam leírom Nektek:
Mikor jöttünk el a Kaáliból, mondtam a páromnak, hogy ha ott fent a nagyfőnök megsegít minket, akkor csütörtökre 6 babák lesz!
Erre ő tök spontán közölte, hogy akkor kezd el kicsim hírdetni, hogy 3 egészséges, okos gyerek ingyen elvihető... Tanulság, (optimistán) Juhéjj a szerelmem végre elmondta, hogy igazából 3 gyereket akar, (pesszimistán) hiába beszéltem neki a fagyis lehetőségről, semmit sem értett meg belőle :D

Amina: nyugi, szépen megnőnek azok a tüszők hétvégére.
Pbj: a vv a tuti, egyébként meg jó, hogy így előre nézel.
Kuglica mikor vizsgázol?
Pbj és Kuglica: jó lenne egy baba híre erre a hétre. A lelkemnek jót tenne a jó hír Tőletek
roni34

Roni - szuper a 6 db petesejt. Emlékszel? .. nekem egy volt. Aki most már vasgyúró (mert annak kell lennie!!). Ne aggódj a fájdalmak miatt. Én úgy gondolom, hogy kilenc tüsző megszúrásánál ez teljesen természetes. Nem sokára el fog múlni. (Nekem még három tüszőcske esetén is enyhe, tompa mensi szerű görcseim voltak.. szóval nyugi.)

A pároddal kapcsolatban: nagyon édesek tudnak lenni a pasik, néha lövésük sincs az egészről. Amikor én UH-ra mentem és találkoztam Leóval, azon nevettünk, hogy egy fiú beszélt a telefonon egy barátjával (a felesége már bent volt punkción) - és a fiú mondta annak a valakinek a telefonban, hogy: "Most várok, mert most veszik ki a petefészkét, utána le kell adnom az anyagot.." Szóval teljes sötétség.. De jót nevettünk rajta kínunkban. :lol:

Na.. gyere majd délbenvissza, biztos jó hírek lesznek! (Egyébént szívesen átveszek 1-2 gyerkőcöt.. :wink: )

Vizsga: nov. 5-én lesz. (Holnap egésznapos vizsga-teszt nap lesz, és maga a vizsga csüt-on, nov. 5-én.)
kuglica

Roni: :D nagyon jó az a 6 petesejt, amik már tulajdonképpen a leendő gyerekeitek! :wink: Drukkolok a 100%-os randihoz! Gyere délben a hírekkel! Párod aranyos és optimista! Ez jó!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Roni, a 6 tüsző az SZUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!! nekem elsőre négy volt és most itt ülnek az ikrek :roll: , tuti minden rendben lesz de drukkook a randihoz+++++++++++++++++++++Nagyon aranyos a párod , a pasik töbségeb tényleg csak így tudja elmondani az ilyesféle mondandóját :oops:

Kugli amit írtál , hogy mit hallottatok ( szarrá) röhögtem magam, még most is folyik a könnyem :lol:
pbj12

Sziasztok!

Kugli,
Én úgy begörcsöltem vv előtt éjszaka, hogy azt hittem itt a vég. :shock: Úgy gondoltam, hogy mire felkelek reggel elég csúnya látványban lesz részem. Ééééééééééééés semmi. Nyugi!!! Ja és ittam a vörösbort ezerrel minden este. :wink:

Arikon,
jók a gyarkorlatok. :lol:

Pbj,
Örülök, hogy ilyen pozitív vagy. Azért várjuk meg a holnapi vv-t. Az a biztos.

Amina,
sajnálom mert biztos nagyon rákészültél, és ilyenkor igazán rossz, de mindjárt itt van a hétvége. Kitartás, és tüszőnövelő drukkok mennek!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Babaim,
Drukkolok, hogy ne legyen ciszta. ++++++++++++++++++++++
Hátha nem azért fáj mert még ott van, hanem mert ott volt és csak a helye érzékeny.

Keny,
hajrá!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Roni,
ez nagyon jó!!!! :lol: Mai drukkok mennek! +++++++++++++++

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lilli - szuper, köszi szépen. :)
kuglica

Lányok, 4 termékenyült meg :lol: de holnap még telefonálnom kell. Segítsetek, miért kell ismét telefonálni, ez rosszat jelent? Nem úgy indultak el, ahogy kell?
roni34

Roni: ez szuper! A beültetésig minden nap telefonálni kell-legalábbis én szoktam- és mondják, hogy hogy fejlődnek, hányan vannak. Még az is lehet, hogy a 4-hez holnapra betársul 1-2! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Roni,
gratu a 4-hez!
nyugi, nekem is kellett másnap is telefonálni, mindenkinek :wink:
holnap már valszeg megmondják a beülti időpontját.

Amina,
tüszőknek extra drukk ++++++++++

Pbj,
:?
azért hátha, 0-s hcg-ig van remény, vagy míg nem jön meg.
++++++++

Kugli,
++++++++++++++
na amit hallottál, homály az van :roll: :lol:

Babám,
remélem ciszta már sehol!!

angel37

Roni - nyugi. Azért (is) kell holnap még telefonálni, hogy megmondják, hány setjecskére osztódtak a mai naptól - mert az alapján látják a fejlődés "ritmusát, gyorsaságát", mely alapján a beülti napját, időpontját meg tudják majd neked holnap mondani. De jó.. azért 4 pöttyöcske már valami! Szupi! :)

Más: a férfiak homályosságáról az üggyel kapcsolatban.. csak ezt szeretném mondani, hogy az én drága férjem sincs top-on, mert amikor elmondtam neki ezt a meghallott telefonbeszélgetést, nem nevetett, mert nem értette.. :lol:

Angel - puszi, jól vagytok? Diácska? :)
kuglica

Pbj sajnálom a tesztet, de majd legközelebb!!!

Kuglica Neked ezt küldöm++++++++++++++++++++

Roni jó az a négyes szám, meglátod holnap is elindul még egy-kettő. Lehet ebből még fagyis is :lol:

Igen, a pasik nem igazán értenek mindent. Az én férjem úgy látom időnként utánanéz az interneten a dolgoknak, okosodik:)
Azért a nők is tudnak alkotni... amikor fent feküdtünk beülti három lány arról beszélt részletesen, hogy milyen kicsi az esély és kinek hány vetélése volt.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Roni: 4 a kedvenc számom! Hajrá-hajrá!!!

Kugli: de jó ez a story! :lol: Teszt lesz?

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok Lányok !

Páran érdeklődtetek priviben felőlem, gondoltam írok pár sort.

Az a nagy helyzet, hogy szeptemberben sikerült spontán babásodnom (1,5 év után újra...), de a változatosság kedvéért ez a 8.terhességem sem hoz babát, mert most az egyetlen ép petevezetőmben, újra méhenkívüli terhességem lett.

Megműtöttek, állítólag a petevezető átjárható maradt, de ez úgyis csak idővel derül ki.

mit mondjak, ez már vicc.. 4 év alatt 2 méhenkívüli és a többi vetélés, nem tudom mi jöhet még.

Lelkileg hamar összeszedtem magam, de sok bennem a kérdőjel.

Az is vicc, hogy a hüvelyflorám továbbra sem épült vissza, állandóan baci - főleg coli - tenyészik ki és már a dokik sem tudják mit csináljanak. Ebből van igazán elegem. Most homeopatiás bogyókat szedek, hátha...

Remélem sok babásodásról hallok még az idén :wink:

Szép napot mindenkinek !
Niki
mniki

Niki,
Nem is tudom mit írjak. Biztos ezernyi helyen voltál már, de én még mindig javasolnék valakit, nekünk bejött. Priviben megírom ha érdekel.
Farkasok egy öreg motoros
farkasok

Lehet hogy nagyon hülye a kérdésem, de szerintetek a tesztek tényleg nem értelmezhetőek x idő után???? Én reggel a tesztelés után még megnéztem kb 1 óra múlva és nem volt 2. csík. most meg ott van halványan..... ilyenkor mi van???? :shock:
pbj12

PBJ: elvileg nem értékelhető utána, pláne nem ennyivel utána. Elvileg,... Én drukkolok!

Farkasok: milyen doki? Mit tud? Kaphatok én is privit? :oops:

Niki: alapos kivizsgáláson voltál már?

Kép

Kép

*puszedli*

SOS kerdes:
Telefonalt a dokim meg delelott, hogy 75 NE Merionalt kell meg szurnom, (kisse alacsony az LH-m), es ettol jobb minoseguek lesznek a petesejtek.
Aztan hazajottem, es a ferjecskem ebresztette fel bennem a gyanut, hogy akkor nem kell a gonal (o ugy gondolja)? Kapott vki gonal melle Merionalt? En ugy ertelmeztem, hogy a 150 NE gonal melle kell meg a 75 Merional.
:?: :?: :?: most mar teljesen osszezavarodtam.

amina09

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?