Sziasztok Csajok!
Jaj, nagyon jó olvasni, hogy haladtok a dolgokkal, úúúúúgy drukkolok nektek!!!!!+++++++++
Kamilla, túlvagy a méhtükrözésen, gratulálok! A záródért meg hát sajnos be kell menned újra, ez szívás. De hát sajnos a SOTE-n gyakran sokat kell várni. Ez az egyetlen hátránya az állami intézményeknek. Eredményed jó lett?
Röpcsi, november 17 Urbancsek? Juhéj!!!:) Most már aztán muszáj indulnia a lombikkal, minden papírt hoztatok, megtettetek mindent, eredmények rendben, még idén jöhet a baba, ahogy írtad, Karácsonyfa alatt lehet a zebrás teszt:) Remélem, ikrek lesznek!
Baba, kíváncsi vagyok, hogy fogtok dönteni, inszemi, vagy lombik. Az jó, ha intézményváltáson töröd a fejed, nekem is az hozta meg a sikert, teljesen új környezet, a változás néha jó
Krisz, de rossz, hogy megszűnik a cég nálatok:-( De remélem, hogy nem így lesz. Ha meg mégis, akkor meg jó sok végkielégítést kívánok neked! Akkor hajrá babásodás még idén gyorsan! (amúgy is hajrá!)
Mmzsó, inszemi után 14 nappal javasolt tesztelni, nagyon drukkolok neked is! Nekem a 10-es nem jött be, mindig szellemcsíkos volt. Azt is mutatja, ha elkezdődött valami, aztán lehet, hogy mensi idején megjön, mert pl.biokémiai terhesség. Jobb inkább a 14. napon és 20-25-össel, az már biztosabb. Nekem amúgy a lombiknál már a 8. naptól a 25-ös teszt halványan kimutatta és 2 naponta erősödött. De én fanatikus tesztelő voltam és türelmetlen és állandóan teszteltem. Ez szerintem hülyeség volt.
Ja, igen, tegnap iszonyú sok helyen voltunk a férjemmel. Azért tök jó, ha így elkísér mindenhova, könnyebb, jobban telik az idő stb.
A Péterfyben kezdtünk, UH-on. Sajnos nem 4D-s volt. Dorka bébi aludt szépen, nem zavarta az UH. A végén könyörögtem, hogy kapcsolják be a 4D-t, mert szerettük volna látni az arcocskáját, meg is tették, de természetesen úgy aludt, ahogy szokott, mindkét keze az arca előtt volt és semmi nem látszott belőle. Midnig ez van:) Régebben, amikor jobban elfért, akkor még a két lába is az arca előtt volt, 4 végtag takarta az arcát:) SZégyenlős.
Szépen fejjel lefelé fordult már, nagyon ügyes csajszi:)
Na, hát a cukorbajom miatt picivel nagyobb lett, mint amennyinek kéne lennie, 1,5 kg helyett 1,795 kg jelenleg. De hát 3 hete vették csak észre a cukorproblémámat, szóval, ha még végig diétázom, akkor minden okés lesz. Bár nem tudom, mert a férjem 4,6 kg-os baba volt, tehát lehet, hogy akárhogy diétázom, ilyen szép nagy babám lesz. Én nem bánom amúgy, mert legyen nagy és egészséges és nem kis törékeny koraszülött baba, inkább egy stramm kölyök:)
De persze diétázom ezerrel, ahogy előírták nekem.
Sajnos emiatt csütörtökön megint be kell mennem, most a terhesgondozóba, ott megint megvizsgálnak és nem tudom mi lesz még, talán még kapok néhány tanácsot a diétához. Már 3 ember diétáztat, kicsit soknak találom....
Újabb UH 3 hét múlva és meglátják, hogy mennyire tudom a diétával karban tartani a cukromat. Nagyon fontos dolog ez, mert nagyon figyelik.
Az a poén, hogy csak kicsit magasabb a cukrom mint kéne, 7,8 helyett 8,1 és érdekes, hogy már ez a kis különbség is minimálisan, de nagyobbra növesztette a babát és picit több magzatvizet okozott. Mi lehet azokkal, akiknek 15-ös cukruk van?
Ja, amúgy a szülészet tök jó volt, jó a hangulat, mindenki boldog:) A legjobb hely, imádtam:)