Új privát üzeneted érkezett!

Betty mid áll :?: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tudom az alku :lol: :lol:
Pusszantyúúúúúúúú :!: :!: :!:

Bikfy,hát nem semmi a te történeted :shock: Némelyik doki hülye :shock: A pco-sok nem mindig kövérek ezt még a laikus ember is tudja aki utána olvas!
Csak ugye neked az a baj hogy ami a többi pcos nőnek jó számodra abszolút nem,ezen nem tudnak változtatni?
Nekem se volt könnyebb miután a babánkat elvesztettük a tesóméknál meg egészségesen ott a baba,aki hamarosan meg fog születni.Lelkileg nehéz volt de most már alig várom hogy itt legyen és szeretgethessem :D Neked is sikerülni fog!!!Majd nekünk is!!!MINDENKINEK!!!!

Kép
anyci

Bikfy, cseréljünk, te adsz nekem mézet, én meg a torokfájásomat. :wink: :lol:

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Csillag,a kezünk is meg a szánk is jár :wink: Nem akartalak megfullasztani :shock: Azé örülök hogy tetszik :lol:

Bikfy,na akkor uccu neki :wink: Vidd a mézet a párod is örülni fog :wink: :lol:

Kép
anyci

bikfy!

Hát nem könnyű neked sem
:!: :( a PCO-hoz nem tudok mit hozzá szólni ,hál istennek ebben nem volt részem :!: A súlyod viszont nem semmi :!: :shock:

Ettől függetlenűl nem szabad feladni :D Mindannyiónknak voltak,vannak mélypontjai de erőt kell venni magunkon és tovább menni :!: Soha ne sajnáld magad és örülj mások boldogságának :D hidd el tudom miről beszélek :D te még fiatal vagy ,úgyhogy nem elkeseredni :)
Vendég

Esthajnal!

Elbótóhatjuk, egye fene.

Ezen a Cumiceccilinen annyit röhögtem, már fáj a hasam. (nagyon király vagy!!! :lol: :lol: :lol: )

KépKépKép
bikfy

Szia bikfy itt is!
Régebben láttalak a PCOS topikban, de mostanság nem nagyon írsz oda. Igaz én sem megyek, valahogy itt jobbnak találom a hangulatot :)
Én is PCOS vagyok, de a "jobb" fajtából és épp kordába terelik a dolgaimat.....

Lányok: valaki írta, hogy tüsző és tüsző között is óriási különbségek vannak. Én ehhez nem értek, de valaki elmagyarázhatná :? . Ha jól vették az antennáim az adást, akkor elvileg az is elképzelhető, hogy a tüszőben nem érik rendesen a peti :?: :shock: VV esetén a hormonértékekből látszik, hogy volt-e/van-e ovuláció?
Teljesen össze vagyok kavarodva, olvasgatok mindenfélét a neten,de nem vagyok okosabb tőle.
Mindenkinek szép estét!
Vendég

Csibuc!

Igen sajnos van olyan hogy uh-n látszik a tüsző és leszíváskor derűl ki hogy nincs benne petesejt :evil:
Ha jól tudom a ciklus 20-23 napján szokták vérvételből nézni hogy megtörtént e az ovu,ilyenkor progreszteron szintet néznek :!: Nekem ez legutóbb 20,3 volt ami már jó és mégsincs minden rendben :(

Ma megyek én is vérvételre ma vagyok a 2.napon.Kíváncsi leszek az FSH-ra :!:
Drukkpljatok hogy 15 alatt legyen mert akkor talán kezdhetem is a szurit :D Ha ettől több lesz akkor min.1hó fogigátlóval fogok szerintem kezdeni :cry:
Vendég

Reggelt!

Annmari, drukkhegység a jó eredményhez!

Csibuc, sajnos vannak ilyen becsapós dolgok az ember szervezetében, amikor látszatra minden okés, aztán egy komolyabb vizsgálatkor kiderül, mégsincs úgy.
Azt, hogy volt-e ovuláció, kiderülhet vérvétellel, UH-gal is. De azt nem tudom, miért nem látják UH-on, ha nincs magja a petesejtnek. :shock:

Bridget, örülök, hogy tetsz a vonalzóm. :)

Mindenkinek szép napot, drukk, amihez kell!

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Kép

Annmari
De korai vagy :wink:
Sok sok drukk a mai v.v.-re+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép Mikor lesz eredmény :?:

Bikfy
olvastam a történeted....hát nem semmi, miken mentél te is át :shock:
Drukkolok nagyon neked is, hogy végre sikerüljön a csoda :!:

Csibuc
szijjja, na mikor lesz a vizsgád :?: (a tényleges :twisted: )
Igen, ahogy Annmari is írja, sajnos van ilyen :roll:

Ehcs
cumicecilin :lol: hát ez állat volt, honnan vetted :?: :lol:

Csokismuffin 8)

Anyci 8)

Bri
remélem ma már jó a gép, és jössz :wink:

Akit kihagytam, azokat pusszantom :!: :!: :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Jó reggelt Lánykák!

bettykém jelentem pénteken vizsgázom, most már épp kezdek nekiveselkedni a tanulásnak ismét...
Tüszőkérdés még továbbra is nyitott, aki esetleg tud valami hasznos infót, az kérem ossza meg velem.

Szééép napot mindenkinek!

Kép
Vendég

betty!

Én mindig korán kelek csak máskor dolgozni megyek most meg itthon vagyok :!: Lassan készűlnöm kell mert nekem 70Km az út a kaáliba és most egyedűl megyek :( Gyógyszertár után nézelődtem ahol az egészségkártyámmal tudok fizetni ha ki kel vált
ani a szurit :D Ahol eddig váltottam ki ott nagyon rossz a parkolási lehetőség és eddig ha apával mentem akor ő megállt egy másik kocsinak a végénél még én beugrottam ki váltani a szurit :!: Most néztem egy másikat ahova gyalog el tudok menni és addig a klinikánál hagyom a kocsit :!: :D 12-re megyek vérvételre és a dokihoz 16-ra ,addigra meglesz az eredmény :!: Szerintem 6-7 óránál hamarabb nem keveredek haza :!:

Csibuc!

Sok sikert a pénteki vizsgádhoz :lol: Reméljük ez már nem marad el :!:

Csillag!
köszi a drukkot :!: :D Nagyon rám fér :!: Izgulok is rendesen :oops:
Vendég

Annmari
ahova mi járunk az is kb. 70 km-re van :)
Épp azt beszéltük apival, hogy mikor meglesz a beültim, majd visszafelé eldöntjük az ülést, és feküdve jövök haza :lol:
Máshogy nem megy :roll:
És most akkor elvileg már fel is írja a doki a szurikat :?:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

betty!

Ha magas lesz az FSH akkor most csak a fogigátlót írja fel,és a következő pirikor kellesz mennem megint :!: :(

Ha valami véletlen folytán most nem lenne magas akkor már ki is írja és ma már szuri :!: :D

Ti hova is jártok :?: Már biztosan írtad de nem emlékszem rá :!: :roll:
Vendég

Szépreggelt Mindenkinek!!

Elnézést, hogy tegnap nem tudtam hozzátok kapcsolódni, de melóba nem volt időm, este meg uram elröppentett anyóshoz fini sütit enni, utána meg ahogy szokta mondani: ne gépezz már hercegnőm!!

Bikfy

a történeted nem semmmi, most olvastam, és rendesen ki is akadtam, hogy ismételten azt a konzevenciát kell levonnom, hogy sok doki mintha csak tapgatózna... nem??? Azért szorítok, hogy minden rendben legyen veled és babaóca legyen a pocidban!!

Bettym

AKKOR MA LESZEL A RÁDIÓBAN??? :d HALLGATNI FOGLAK ÁM!!! :D

jaj, apinak holnap van a szülcsinapja, szép sexy ruhával készülok meg tortával, remélem a "jutalmam" is meglesz... :D

Anmari

szoríííítok a jó eredmény miatt!!!

hőm alacsony, azt se tudom mikor nézzek lh-t?? :(

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares
ja-ja :!: :lol:
Nekünk apinak ma van a szülcsinapja :!: 8) :lol:

Annmari
Mi Pécsre járunk.

betty615

Betty

jaj, :D szülinapos férjecskék :D

nálatok milyen szülcsinapozás lesz?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

betty!

Mi ez a rádiós sztori :?: :?: :?: :?: :?:

apának nagyon sok boldog szüli napot :!: Mivel leped meg :?: Kép
Vendég

Betty celeb lett :D

MINDENKINEK KÖTELEZŐ MA BETTYT HALLGATNI!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Naaa jóóóó :!: :!: :!: :!: :!: De mikor :?: :?: :?: :?: :?: és melyik rádióban :?: :?: :?: :?: :?:
Vendég

Kossuth rádió 11 óra

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Köszi Mares :oops: :lol: :lol:

Hogy mivel lepem meg :?:
Hát talán kipróbálom ezt a mézes dolgot :lol: :lol: :lol:

betty615

Mares!

Köszi :!: Ha betudom a rádiót állítani a kocsiban akkor hallgatni fogom,mivel épp úton leszek :!:

betty :!:

Tuti sikeres meglepi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na én indulok,majd este jelentkezem :!: Legyetek jók :!: :D
Vendég

Anmari

drukk drukkk

Betty

milyen mézes dolog???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

meeeeeeeeeeeeeeeeegy az adás!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

durva hogy így közvetítik a műtétet!!! nagyon kemény

doki hangja viszont aranyos :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

atyám, máris leszívták a petéket...
kész vagyok

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

19 leszívott pete!????? anyám

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

a spermiumok meg csak úgy "lesétálnak" a kis petékhez :D két lábon apik által :D ez nagyon tetttttttszik

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Hál isten nem voltunk benne az adásban, bár azt mondták, hogy jövő héten folytatják...ebbe biztos nem fértünk bele :lol:
De jó volt nagyon a műsor :!:

betty615

Betty

azért én hiányoltalak benne!!! :D

de majd jövő héten :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok csajok! Én a Betty ura vagyok és nagyon köszönöm a szülinapi jókívánságokat.
Nem kerültünk be a rádióba de biztos csak azért mert a Kossuth rádió továbbadta a sztorit a CNN és a BBC-nek. 8)
Lányok, nagyon finom baileys-t csináltam, ha kértek küldünk emailben. :lol:
Most megyek, megkeresem a laptetőt. :lol:
Sziasztok.

betty615

Az én férjecském készen van :!: :lol: :lol: :lol:

betty615

Csibuc

Most csak Neked tudok reagálni:sajnos van olyan,h üres a tüsző,de ezt a vvt nem mutatja ki.
Az egyik ismerősömnél pedig nem lehetett lombikozni sem,ugyanis kiderült,pete ugyan van,de nincs sejtmagja!(szerencsétleneknél a férjnek nem volt élő spermája sem...)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.11.03 15:15-kor.
Vendég

Jó éééég, milyen, mik vannak :shock:
Komolyan mondom jobb inkább nem gondolkodni, csak ráhagyni időnként a természetre a dolgokat... Sok nőnek - BOCS A KIFEJEZÉS MIATT - a kapa kilóg a szájából, olyan egyszerűek, de sorra szülik a babákat. Nem agyalnak semmin, csak teszik a dolgukat és jönnek a gyerekek. Mi meg itt küzdünk, nem kell sorolnom senkit sem azt hiszem és mégsem jönnek össze a babócák egykönnyen.
Kicsit kiakadtam mert csörgött a telefonom, hívott anyukám és mesélte, hogy az egyik általános iskolai osztálytársam a 4. gyerekét várja és azon gondolkodnak, hogy lemondanak róla, mert nem tudják eltartani. Akkor meg minek esett teherbe??? :shock: :shock: :shock: :shock: Anyum is kiakadt, mondta, hogy a csaj csak annyit mondott, hogy becsúszott a gyerek :? Na igen, mert egy baba csak úgy becsúszik..........
Nah nem füstölgök meg negatívkodok, menek tanúúúúni.
Cuuup mindenkinek!
Vendég

betty: jujj elfelejtettem, hogy ma van a nagy nap, nem hallgattam rádiót délelőtt :( Rólatok nem maradtam le ezek szerint. Mikor lesz a folytatás?
Vendég

Csibuc

Nekem anno azt mondta a nőgyógyász,h pl a hiperpigmentáltak tök másként vannak összerakva genetikailag-termékenyek,mint állat,a vajúdóból még kimegy bagózni,de a babának semmi baja sem lesz....

Vagy a gyerekdoki mesélte,h vannak olyan kérók,olyan mosdókkal,hogy inkább nem mos kezet,mert úgy sterilebb...és 4-5. gyerekhez jár ki,mert az asszonyra csak ránéznek,oszt úgymarad.... :twisted:

Becsúszott gyerek pedig nincs-szerintem.Vagy tettél ellene-vagy nem(ha ez utóbbi,akkor pedig benne van a pakliban a gyerek)
A naptármódszer nem ellene tevés...

(ha kilyukad a gumi,az becsúszás...)
Vendég

Sziasztok lányok!

Meg is jöttem :!: :D Ugye milyen ügyi vagyok :?: :lol: Mindjárt mesélek csak van egy kis dolgom :!: :)
Vendég

Amit csibuc és Milyen írt az így is van!!!!! ezen szoiktam én is agyalni, hogy szegény anyukákat néha elnézem a suliban és nem értem miért vállalta be a 3. gyereket, amikor totál soványak és egyszerűek , mitn a fene... de ez van... talán koszban kellene élnem akkor "becsúszna" ..... na inkább takarítoik azért :D

msot jöttem csak mert apinak holnap szülinap, ezért meglepi tortát csináltamk, átvittem a szomszédba, onnan majd holnap hozom vissza, amíg a drágámat elküldöm autóba tankolni meg fel anyóshoz hogy legyen időm szép ruciba készülni és itthon minden szépe előkészíteni a romantikus estéhet ( fini bor, gyertya, sexy rucika....) és mivel sütöttem, ezt érzi, ezért egy másik sütit is csináltam hogy ne legyen feltünő a sok koszos edény és a fini illat!!!

de a szülők hétvégén jönnek, ezért már megrendeltem a mák tortát a cukrászdából, imádja a mákot, egy közös képünkkel rajta amit majd a tesója fog hozni, én meg eljátszom hogy nincs kedvem tortát sütni :D na szerintem én totál hülye vagyoik, pörgök itten, mint spiiiidiiiiiike

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Annmari
várjuk a mesét :!:

Csibuc
sztem jövő hét kedden lesz a folytatás, de majd utánanézünk :wink:
Milyennek, Maresnak és neked totálisan igazad van ebben a kérdésben :!:
Felháborító, és igazságtalan ez az egész :!: :evil:

betty615

Sziasztok!

Annamari: gyere mesélj! Nagyon kíváncsi vagyok!

Nahát, Betty, celeb lettél!?! :D Sajnálom, hogy az adásról lemaradtam, de annak örülök, hogy rólatok nem! Mikor lesz a következő adás? Párodnak én is boldog szülinapot kívánok, estére pedig szupi kis ünneplést! :wink:

Mareska, Te házitündér! :) Nem semmi, már megint mit össze szorgoskodtál! Te apidnak is boldog szülinapot előre is!

Csibuc: jó tanulást! Nekem is kellene most angolozni... :?

Bikfy: nem semmi sztory. Drukkolok, hogy mihamarabb rendbe jöjj! Sajnos én is ezt tapasztalom néha, hogy az orvosok nincsenek a helyzet magaslatán.

Nekem hasfájást mára mintha elfújták volna, mondhatni minden o.k. CSak a melleim jelzik, hogy nemsoká ciklus vége van (tudatosan nem írok mensit :? ) mert majd szétdurrannak. Néha éjjel is felébredtem rá, hogy kényelmetlen rajta feküdni.
Ehhez a hiperpigmentált és "túliskolázott" dologhoz csak annyit, hogy néha én is elgondolkodom ezen, nekik miért, nekem meg miért nem. Aztán eszembe jut az a mondás, hogy mindenkinek megvan a maga keresztje. Valamiért ez így történik velem. :(

Jah, ha esetleg v.kinek kellene, az Aviva módszer Ovuláció része nekem is megvan pdf-en. Szívesen átküldöm.

Muffin

Kép
csokismuffin

Na szóval :!:

A déli vérvétel helyett negyed 1 -re értem a klinikára ,forgalmi dugóba keveredtem :!: :evil: Nagylihegve beérek gyorsan mondom vérvétel előtt iszok egy pohár vizet ,mert persze elfeljtettem magammal vinni :? és már majd ki tikkadtam. :( Pont ekkor jött ki a doki is inni :lol: én meg gyorsan lecsaptam rá,hogy nem fogadna e hamarabb mert egyedűl vagyok,messziről jöttem nem szeretnék sötétbe hazamenni! :( Erre azt mondja dehogynem máris mennyek befele és megnéz :!: Mondom neki még a vért sem vették le ,most jöttem :!: Szólt is az asszisztensnek hogy azonnal vegyék le a vért,és ha megvan az erdmény (1 óra) akkor kűldjenek be hozzá :D Így is volt,így 4óra helyett már fél kettőkor bennt voltam nála :!: :D

Na és a lényeg :!: Az már nem volt olyan szép :!: :evil: Az uh-n minden szép volt de az FSH 24 :!: :!: :!: :!: és az ösztradiolom is kevés lett :!: Most 2 hónapig egy hormon pótlót kell szednem és kb.december közepén kell vissza mennem vérvételre aztán jöhet az 1hó fogamzásgátló :( Így jelenlegi állás szerint Január vége felé kezdhetem a stimut :(
Lehet akkor Brigettel egyszerre fogunk stimuzni :!:

Tényleg Brí hol van :?: :cry:

Betty apu!

Jöhet a bellys ,fénypostán :lol: Nyitom az ablakot :!: :lol:

mares!

Nem semmi készülődésben vagy :!: :D Remélem minden jól fog sikerűlni és nagyon csini leszel :!: :D
Vendég

Annmari
az a lényeg, hogy Brivel együtt fogsz kismami lenni, csak erre gondolj most :wink:
Brinek 2 napja nincsen netje, mert csomagot váltottak, és úgy volt, ma jön a szerelő bekötni, de eddig még nem ért oda :roll:
Nem rég beszéltem vele telón, amint tud, jön, és elmeséli mi volt a dokinál :idea:

A bailes most röpül, nyisd az ablakot :!: :lol:
Férjecském elemében volt :lol: :lol: Tiszta gyagya...azt mondja, (mikor írt), hát majd ő ír a csajoknak...ja, mondom persze :lol:
Hát nem írt :?: :o :twisted: :lol: :lol:

betty615

Annmari: sajnálom a leletet és, hogy többet kell várni, mint szerettétek volna. De a dokid nagyon jó fejnek tűnik és biztos nagyon jó kezekben vagy!

Kép
csokismuffin

Sziasztok lányok!

Ismét lazítok az írással, de azért olvasgatok, és kérdezni is szeretnék, igaz nem a topikhoz tartozó téma.
Ma reggel feltették a kérdést az oviban, hogy akarom-e a gyerekem oltatni H1N1 ellleni védőoltással, mert akkor alá kell írnom egy papírost. Jobban szólva ha akarom akkor is nyilatkoznom kell meg ha nem akkor is. Teljesen tanácstalan vagyok ebben a témában. Annyi negatív dolgot hallottam már. Nektek mi a véleményetek?
szi77

Szi

Ebben a pillanatban írtam alá én is,hogy nem kérem!

számomra nem megnyugtatóak és meggyőzőek az eredmények,amiket produkáltak!
Vendég

Szi
szijjja, már rég nem voltál :!:
Az én véleményem erről: Én nem fogom magam beoltatni.
Ez az egész mizéria sztem azért van, mert jól bereklámozták, még a csapból is ez folyt, aztán alig mentek beoltatni....és ugye megvették a drága oltóanyagot, valahogy be kell hozni a árát :twisted:
Ez épp olyan, hogy a férjem munkahelyén megkérdezték tavaly télen, hogy kit oltsanak be influenza ellen, mert van oltóanyag.
Egyedül a férjem nem kérte.
2 hét eltelt, mindenki beteg volt, csak a férjem nem :lol: 8)

Szal én nem hiszek ebben....de mint mondtam, ez csak az ÉN VÉLEMÉNEM :!: :wink:

betty615

Betty

Majd dobj egy linket,ha fent lesz a neten az internyúúúú!

Annmari

Gratula,hogy megtetted ezt az első fontos lépést!!Menni fog a többi is,csak kitartás!!

Mares

Jó ünneplést nektek !!!:)

Anycika

De jó,hogy visszatértél!!! :lol:

Bridget

Ugye jól vagy? Gyere,ha úgy érzed...
Vendég

Na én mára lépek csajok :!:
Úgy látszik Brinek még mindig nem csinálták meg a netet :evil: :roll:
Talán holnap már jön.....
Kép

betty615

Van netunk!!!Visszaolvasok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Milyen
majd dobok linket, de lesz folytatása az interjúnak, a maiból kicsúsztunk :wink: Azt hiszem jövő héten kedden folytatják...
Brivel beszéltem telón....azért nem jön, mert nincs net náluk, csomagot váltottak, és úgy volt, ma jönnek beszerelni, de ezek szerint nem értek oda :roll:
Na pussz :!:

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?