Hello,
Tengdi, te 1 hős vagy, de komolyan! Amióta megszületett Ábel, azóta nem egyszerű az életed, meg ez a sok nyavaja!!!
Mellgyulladásom nekem is volt, jujjj de szar volt, nálam is magas láz, gyengeség, remegés, lucskosra izzadtam magam a paplan alatt július elején.
Örülök hogy most már minden OK veletek.
Tücsi, mi van Bulcsúval? Vagy nem ma voltatok?
Az én lábam jobban van, már nem akarok elájulni a kötéscserénél. Kezdem szokni a látványt, na meg azért jobb a helyzet. Ma van az első nap, hogy nem kellett napközben fájdalomcsillapitót bevenni. Viszont az utcán csüt. este óta nem voltam, Luca tegnap apával ment sétálni, ma itthon voltunk. Szegényt úgy sajnálom h miattam a lakás rabja, de nagyon remélem h szerdán már járóképes leszek.
Képzeljétek, megvan h melyik bundazsákot veszem meg, elküldöm a linket, mert borostyánláncot is lehet ennél a cégnél venni, hátha érdekel vkit....13e a gyapjú bundazsák, szuper áron van, a Vaterán a használtakat 15-16-ért lehet venni. Brendonban 40 ezer....nem normálisak! ma felhivtam a céget, a tulaj nővel beszéltem, nagyon kedvesen válaszolt a kérdéseimre, ráadásul felajánlotta h elmehetünk a zsákért személyesen is (zuglóba), igy nem kell a postaköltséget kifizetnem. Az is 1000 ft körül van.
Szóval mindjárt meg is rendelem, szerdán megyünk érte, nagyon kivi vagyok h milyen lesz, úgy várom mintha én feküdnék majd benne.
Ebben garantáltan nem fog fázni Luca!
Az overállt kevésnek találom, mert a mi babakocsink egy nyitott sportkocsi, olyat örököltem tesómtól.
Másik hír: Luca tegnap evett először almát, pontosabban a levét.
És nagyon csípi!!! Nincs pofavágás meg fanyalgás, azonnal elkezdte szürcsölni, közben nagyokat nevetett. Mi meg el voltunk ájulva tőle!
Ma kapott másodszorra almalevet, kicsit többet mint tegnap, szó nélkül nyomta, mikor már közelítettem a kanállal, nyitogatta a száját. A héten almázni fogunk, lassan adok neki a püréből is, aztán jövő héten rámegyünk az őszibarackra. Állitólag a tecsóban van darabolt, fagyasztott barack, nincs megcukrozva, megnézem és veszek olyat. A Kecskeméti ősziben van cukor. Barmok!
Jól gondolom h először a gyümölcsökkel kell kezdeni, aztán a zöldségekkel? És ti hogy csináljátok? Crissy, Marcsi és a többiek?
Mert én a 12-es és 16 órás kaja között adom neki az almát, aztán gondolom majd idővel a délutáni tápot kiválthatja a gyümölcs. A zöldségeket meg a reggel 8-as és 12 közötti időszakra gondoltam első körben, aztán majd a zöldek (főzelékek) kiválthatják a deles tápot. Igy reggel-este lenne táp, délben főzelék, délután gyümölcs vagy desszert. Ez igy jó?
üdv mindenkinek!
Rita