Haho Csajok!
Még csak részben sikerült visszaolvasnom, de muszáj vagyok reagálni:
TINU:
Csongi nem semmi!!!!!!!!!!!!!!! Azt a mindenit! Nagyon belehúzott a mozgásfejlődésbe!! Iszonyat ügyes srác! És már pakol???
SZOFI:
császár:
nekem is farfekvés miatt volt császár, bár a 40.héten (az más kérdés, hogy a reggeli műtét éjszakáján babó magától elindult kifele)
Szóval
a farfekvés nagyon is indokolja a császárt!!!, élete(ke)t menthet!!! Mert sok komplikáció adódhat, pl. rövidebb-hosszabb időre oxigénhiány, (aminek lehet súlyosabb következménye is), csonttörés stb.
Én is nagyon szerettem volna természetesen szülni, ezért vártunk végig, hátha megfordul, de az is igaz, hogy a 38.hét után erre nagyon kicsi az esély, mert már eléggé elfogy a tér odabent, és úgy nehéz megfordulni.
Én inkább a 38.hetet nem látom indokoltnak, max, ha más is van mögötte, mint pl. nem tiszta vagy nem elegendő (v túl sok) magzatvíz, anyukánál nagy fokú vizesedés, baba szívhangja stb.. De szerintem ez így egészében annyira nem gáz.
kutacs:
nekünk is azt mondta a neurológus néni, h hűha, de kicsi a kutacs!! Aztán a dokink megnyugtatott, hogy az az elmélet már megdőlt, hogy akkor csak ritkán kapjon D-vitamint, mert különben túl hamar záródik a koponya! Nem függ össze a kettő. És különben, ha összezárul, akkor mi van? A koponyacsont is növekedik a babával együtt, szóval nem lesz kevesebb űrtartalma Csanádnak (és senkinek), ha a kutacs hamarosan eltűnik...
szemfrász:
én kamillával borogatnám, adnék neki 1 napot, utána orvoshoz vinném!
Én nem hiszek a telefonon ajánlott egy kenőcsöt-ben...
Na okoskodás helyett megyek ebédet főzni, baba éppen csicsizik kicsit.
Aztán majd ha tudok, olvasok még. És írok is. És töltök képet..
Szép napot!!
Ui: MozzaLili nagyon szépen ül! És NikiLilkó cuki apával az ágyban!
Gergő még támasztva sem tud ülni, de forogni végre forog