Új privát üzeneted érkezett!

Gabi
Nem leszel rosszul es nem fog fajni ne aggodj...en teljesen biztos vgyok benne hogy majd ugy jossz hogy ez tenyleg nem volt gazos csajok :wink: :lol: Csakhat tudom konnyu annak beszelni aki mar tulvan rajta...en pl a szuriktol marhara paraztam :oops: mert tuiszonyom van es abszolut nem tudom vegignezni se rajtam se mason hogy belemegy a tu a borbe akarmi is legyen...nemhogy en szurjam magam :shock: es ha tudnad...tok siman ment...mind a 3fele :!: Nem fajt nem daraztam...na de majd meglatod....

10-e az is mindjart itt van 8) ezert kene vonalzi tudjuk mikor hol tartassz 8)

Varom am ki lesz az elso babasunk 8)

Betty nem csinalsz egy tablicskut?Azon is tudnank vezetni ki hol tart 8) te ebben profi vagy az en exel-em japanul van nem ngyon igazodom ki rajta :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Te mit dolgozol?
cukigabi
Budapest

Gabi, nagyon tetszik, az unokaöcsémnek majd szeretnék vmi hasonló tortát...Bp lehet,h messze van nekem egy tortáért :wink: :roll:

Bri, tetttttttttttűűűűűűűűűűűűűűűű, hozzon szerencsét szívből kívánom! :wink:

Betty, csatlakozom Brihez , jó ötlet a táblicsku!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi, laborasszisztens vgyok

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok

Cukigabi, nekem nyáron volt egy ciszta műtétem, és közben megcsinálták a hsg-t is, úgyhogy nem tudom, hogy milyen volt, végigaludtam.

Bri, nagyon-nagyon drukkolok neked!!

Suzy, neked is mennek a drukkok!

Mindenkinek szép estét kívánok!

Puszi
Vendég

Jó éjt Csajok elmentem aludni, szép álmokat...holnap vmikor jelentkezem!

pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Bri jó ötlet a tábla :!:
Megcsinálom.....küldjétek az adataitokat...
A másikban csináltam (vagy az egyikben :?: :lol: ) de már nem....
Ti döntitek el, hány rubrika legyen, és mik.
Én általában úgy szoktam, név, kor, mióta pr., gyerek van e (ha igen, neve), ciklushossz, vitamin, megjegyzés.
De mint mondtam, ez csak egy alap, vegyetek el belőle, vagy rakjatok hozzá :lol: 8)

Cukigabi, te cukrászlány :!: 8)
Apinak kedden lesz a szülinapja, tortát rendelnék...egy jóóó habos oroszkrémtortát :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty!
Már küldöm is!
Kép
cukigabi
Budapest

Tyu micsoda torta ezt te csinaltad :shock: igen laptetus lettem hat igy legyen holnap johirem de azert osztozom am rajta ha kell :wink:

Bridget,32,2007.nov2.,nincs gyerek,25napos ciklusok,ginzeng ampulla,febimion vgy mi plusz meg valami gyogytea japanbol,megjegyzeshez mehet a magas Fsh azaz korai petefeszek kimerultseg :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri!
Hát ezt pont nem én csináltam csak gyors letöltöttem. :oops:
cukigabi
Budapest

Jaj nem jelenik meg amit az aláíráshoz írok :twisted:
Miért van ez :?:

Kép
cukigabi
Budapest

DEEEEEEEE mégis :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Kép

Kép
cukigabi
Budapest

De te is tudsz gondolom ilyet :wink: Na igy most mar vagom majd mikor mi van es idoben tudok drukkolni :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Nagyon rosszul aludtam :cry:este bezabálva aludtam el, jöttek ám a hülyeségek sorra, annyira duzzadt és fáj a mellem :cry: mi lesz ebből :?:

Suzy, 2008 aug., 31év, 500mg C-vitamin, folsav 3mg,ginex csepp, 30 napos ciklus (hormonnal beállítva)

Betty, jó ötlet a tábli, kár, h odaát nem nagyon értékelte senki!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szuzy
akkor tudod miről beszéltem tábla ügyben ... :roll:
Ti bizti örültök majd neki :D

Köszi az adatokat, valószínű ma estére már kész is lesz :!: :wink:

Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty, igen tudom, sajnálom nagyon, pedig annyira jó dolog és még jobban összetartozást jelent nekem, köszi :wink:

Micsoda képeid vannak, honnan :?: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

próbálok nagyon pozitívan hozzáállni a dolgokhoz...ezt Nektek is köszönhetem, mert amióta topik tag letten sokat változtam pozitív irányban! :wink:

csinálnék tesztet, de mivel dolgozom és már túl vgyok az első pisin nem tudom, h mennyire lenne fals az eredmény :?:

Mi jót csináltok ma :?:

Bri, drukkolok, gyere a hírekkel, amint tudsz :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Nincsenek jo hireim egykem nem kezdett el osztodni...azt mondtak vegyem fel a kapcsit a dokimmal :roll:

Suzy
Terajtad a topik szeme 8) Legyszi hozz nekunk egy Kép-t 8)

Betty
En lattam milyen szepen vezeted mar jo regen es mindig megakartam kerdezni hogy csinalod de akkor meg nem "ismertuk" egymast :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri, nagyon sajnálom :cry:

igyekszem nagyon...

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csajok, csináltam tesztet (Gabriel) és nega :!: :cry: 12.DPO-n

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

most, h nézegetem a tesztet mintha létnék egy halovány csíkot is, de sztem már a szemem káprázik csak...szeretném, ha ott lenne, félek,h beképzelem :oops: :roll: nincs itt senki, akinek megmutatnám!
annyira szeretném megmutatni nektek, de sajnos a melóhelyen vgyok, de ha hazamegyek azonnal lefotózom és küldöm!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép

No, itt az egyik tábli...akinek valami kiegészítés.....stb kell, csak szóljon.
Kismamink is van, Princzike, úgyhogy majd lesz olyan tábli is.
Zsu
adataid kellenének majd, ha jössz...
Angyal neked is :wink:
Addig azért nem is írtalak be titeket.

Mennem kell főzni :roll:
Később jövök :!:

betty615

Betty, annyira szép a tábli, naon tetszik :!: :wink:
az enyémet még kiegészíteném, ha nem baj, nálunk a probléma, h sűrű a méhnyaknyák :arrow: 3.inszem, szegedi női klinika, köszike!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty
Tablicsku ngyon tecc 8) a vonalakat hianyolom nekem igy kicsit osszefolyik :oops: tudom igy szebb lenne...de lehet en mar oregszem es en nem latok jol :lol: Es kiirhatjuk,hogy 2sikertelen lombik :? :roll: Ugyi vagy! :wink:
Kép

Zsu
Wazze ne maaa lehet az a kis halvanyka azert jelent valamit majd mi megnezzuk neked este :wink: ne izgulj szuuu---szaaa
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri, köszi kedves vagy!ari a kép!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Lányok ma telefonáltam a BMC-be,november 10-én lesz a konzultáció is!!! :lol:

Betty!
Nagyon jó a tábla. :lol: Nekem beírhatod,h kevés katona meg majd nov. 10-én mondom,ha van még valami.

Bri!
Sajnálom nagyon-nagyon! :cry: Kép

Suzy!
Biztos nem káprázik a szemed,ott van az :!:

Kép
cukigabi
Budapest

Szuzy
ezeket a képeket a netről szedtem össze mindenhonnan...van egy rakattal :D
A tábliba jegyzem az adatokat folyamatosan... :wink:
Dobj fel képet a tesztedről...lehet az még pozi :wink:

Bri
oké, akkor vonalazunk is bele :wink:
azért mondtam, hogy ha van valami, csak mondjátok, és úgy csinálom :wink:
Szal választok a netről egy frame-t, kivágom a közepét photoshoppal, ráaggatok egy csomó képet, a tetejére az írást, aztán utána külön excell-ben megcsinálom a táblit, és a kettőt összeillesztem....kicsit macera az egész, de értetek mindent :lol: 8)
Ha adatváltozás van, akkor ugyanez, mert nem lehet csak úgy átírni benn a szöveget.

Gabi
neked is írom át...

Többiek
Angyal
Zsu
Princz :?:

betty615

Húúúúúúú Betty akkor van dolgod a táblával!
Ari vagy,h csinálod! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok

Bri, nagyon sajnálom, pedig annyira izgultam érted! :cry:

Suzy, tuti ottvan az a második csík is!!! :) De rakd fel, hadd lássuk!!

Betty, nagyon jó lett a tábla! Én biztos nem tudnám megcsinálni. :oops:
Az adatok, 28 év, 25 nap a ciklus, 2006 augusuztus óta próbálkozunk, endometriózis és kevés katona, BMC-be járunk, femibion 800 a vitamin, és a fogigátló után uh-ra megyek, valószínű, hogy csak januárban kezdjük újra a lombikot.Remélem mindent leírtam!

Puszi mindenkinek.
Vendég

Kép

betty615

:D

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok lányok :!:
Bocs, hogy nem voltam, illet jöttem volna csak nem tudtam belépni.

Bridget :!:
nagyon sajnálom :(

Betty :!:

az adatok drága.

38 éves, 25 napos ciklus, 13 év próba, endometriózis, Debreceni kaáli, nincs gyerek, Femibiion, buzacsiraolaj-kapszula, folsav,zöld alga, köv. lombik előreláthatólag 2010 januárban.
köszi előre is:))

Suzy :!:

Ott kell legyen a második csik is:))
megy a drukk továbbra is.

puszi Mindenkinek :!:

További szép estét, jó éjt lányok :!:
Vendég

Szép jó reggelt Csajszik!

Későn értem haza tegnap és nem tettem fel már a képet, de a férjem szerint nincs ott a csík...higgyem el...de Én továbbra is látom...azt mondta, h ő is látja, de az a csík nem az :?: :?: :?: na lefotóztam, de azon tényleg nem látszódott semmi csík :arrow: ezért nem tettem fel!
Mondtam neki, h tartsa a fény felé és akkor tökéletesen látszik...igen ő is látta, de azt mondta erre, h az eredetileg is ott van, csak erős, ha ténylegesen pozi a teszt :?: :!:

A lényeg megcsináltam ma reggel első pisiből egy másik teszttel, de az nega lett!

A hőm 36,8 szombat óta :!: várok még a további teszteléssel!!!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty, annyira jó a tábli nagyon ügyi vagy és köszi!

Mindenkinek szép napot és drukkolok nagyon :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Angyal, 13 év :?: :?: :?: te jó ég, le a kalappal előtted és igazából mindenki előtt!Nagyon drukkolok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Te mit dolgozol?

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép

Angyal
köszi az adatokat, beírom :wink:
Hogyhogy nem tudtál belépni :shock: :?:

Suzy
nagyon drukkolok, hogy pozi legyen az a teszt :!: :!: :!:

További szép napot mindenkinek :!:

betty615

Betty, köszi és azt is, h ide írtál!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Tudjátok, ha fáj a mellem...izomlázszerűen, már egészen fentről indulva be van az egész durranva!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Hányadik cn.-en vagy Szuzy :?:
És hányadik DPO :?:

betty615

27cn és 13.DPO

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

ma 11-kor a Kossuth rádióban :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jáááááj, igen (legalábbis akkor azt mondták)
de nagyon béna voltam, ne nagyon hallgasd :roll: :lol: :lol: :lol:

betty615

meghallgatom , kíváncsi vgyok a hangodra :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

megnéztem a honlapon, ma 11:05 A Hely - Kórház 4. rész/Lombikbébi

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu
egyébként sincs jó hangom...itt meg aztán pláne nem volt, mert izgultam mint a fene.
Majd telószámot cserélünk, ott legalább élő a hang :lol: :lol:

betty615

most találtam meg a Kossuth-ot :!: :wink:
gondolom, h izgultál... :wink:
ok

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

nem is tudtam, ha Pécsett volt először lombikbébi program M.o.-on :?: :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Még új vagyok mint ahogy azt észre is veszitek gondolom. A babaneten nem mert chetelek is.
Ahogy elnézem veletek ellentétben én más anyuka vagyok, van egy lassan 5 éves kislányunk, most testvért szeretnénk. Tavaj endometriozisom volt jobb és ball oldalon is a császármetszés hegében. Azt eltávolítottak, a műtét nem volt egyszerű, de talán nem maradt ott semmi, de ki tudja. Idén elterveztük a babát, hogy talán jöhetve, el is mentem a dokihoz, ahogy felvettem az endometróra az injekció kúrát. a doki egyből costilbegyet írt fel, plusz 1-1 amp. merionál injekciót. Az első hónapban semmi, meg sem mozdult a tüszőm, a második hónapban már 2-2 amp. akkor már volt domináns tüszőm, tüszőrepesztő, de szintén semmi. Majd 3. hónap, itt más domináns tüszőm alig érte el a 20mm-es határt és szintén semmi. A 4. hónap ami most volt szintén merionál+costilbegy és ma megint megjött. A tüszőm a 12.napom alig volt, ball oldalon semmi tüsző, de rá két napra jobb lett, meg is kaptam a tüszőrepesztőt.

Közben a férjem is volt vizsgálaton a spermiuma nagyon lassú illetve sok nem mozgó van, a doki aki ők "vizsgálta" egyből azt mondta, mivel nálam sincs minden rendben, így Káli intézetet javasolja, de beszéljem meg az orvosommal. Azt mondta a dokim sok lehetőség már nincs az inszemet vagy elkezdi vagy sem, majd ma derül ki, de inkább a lombikra hajlik, mert nekem alik van érett és domináns tüszőm. A kislányunk is elég nehezen jött össze, de akkor még nekem nem volt semmi gondom.

Azért fordultam hozzátok, hogy valami infot kapjak, milyen kötelező vizsgálatok vannak? Próbáltam olvasni a neten róla, de szinte mindenhol csak a sablon szöveg, de semmi konkrét.
Tudom, hogy kérnek AIDS, hepatitisz tesztet, azt bárhol névvel megcsináltathatom? Persze, gondolom ott majd mindent elmondanak, de gondolom időpontot sem azonnal kapok majd és addig amit lehet vizsgálat megcsináltatnám. Persze ha segítetek. Van ismerős belgyógyász, illetve hematólógián vérvételt végző aki minden vérvételt meg tud csinálni.

Lehet nagyon előre gondolkozom és a doki ma azt mondja inkább inszem, de majd látjuk. Mondjuk petevezető átjárhatóságot nem is csinált még és a szülésem még nem zárja ki, hogy újból elzáródtak volna.

Ha válaszoltok nagyon megköszönöm.
Mindenkinek kitartást kívánok, nem lehet egyszerű. nekem van egy kislányom, így ha nem is lesz második akkor is van legalább egy gyerekem akit imádunk. Kívánom mindenkinek minél elöbb sikerüljön és boldog szülök lehessetek.

Üdv. Ancsu

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Hál isten nem voltunk benne az adásban, bár azt mondták, hogy jövő héten folytatják...ebbe biztos nem fértünk bele
De jó volt nagyon a műsor :!:

Minyá jövök....

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?