Új privát üzeneted érkezett!

8) Hatha holnapra bejon :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri!

Köszi megnéztem :!: Az az igazság hogy általában 28-29 naposak a ciklusaim :!: A múlt hónapban ennek ellenére már a 8.napon volt pé bár nem volt olyan erős mint a mostani :!: Akkor pont 14 napra vagyis már a 22 napon megjött piri. :!:
Ebben a ciklusban már le is mondtam a pé ről 8.naptól 16.napig tesztelteltem akkor abba hagytam hogy ebből már nem lesz semmi :( Aztán a 19.napon nagyon erős nyákom lett,így gondoltam ellövöm az utlsó lh tesztem. :) Ahogy bele tettem a pisibe rögtön megjelent a 2.csík is olyanyira hogy erősebb is lett mint a controllcsík :!: Na ekkor nagyon rá gyúrtunk apával bár tudjuk hogy nálunk szinte semmi esélye a spontánnak :(
Aztán most itt tartok :!: Sokszor úgy érzem hogy na most megjön ,de semmi :( Pedig a cicim is feszűl :!:
bocsi ha kicsit sok voltam :!:
Vendég

Visszaolvasok 8)
Látom írtatok, ezt már szeretem :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Annmari
En mar lottem volna tuti a helyedben meg akar delutan is 8)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lehetne mar egy csodababank :roll:

Betty
Latlak am 8) en is itt vgyok csak rejtozkodoben 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
telón beszéltünk is, de azért még hajrá, szurkolunk a kis petikének :!: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Annmari
sztem is simán lőhetsz tesztet már :!:
Lehet, hogy semmi esélye a spontánnak, de csodák márpedig vannak 8)

Babi
sajnálom Apcidat :roll:
Azért majd gyere, és tudósíts a fejleményekről :!:

Többieknek puszika :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Bri
te kis rejtőzködős :P miért rejtőzködsz :?:

betty615

Én inkább attól tartok hogy elkezdődött a klimax :!: Bár úgy gondolom ha most volt pé akkor pirinek is lenni kell :!: Vagy nem :?: :roll: vagy klimaxkor is van még pé :?: :roll:
Kicsit azért be paráztam,és tanácstalan vagyok :!:
Reggel ha eszemben lesz ellövök egy tesztet,de eredményt csak este hírdetek mert melózni kell menni és onnan nem tudok írni :!: :evil:
Vendég

Annmari
elvileg, ha pé. van, piri is van...

betty615

betty!

köszi :!: Akkor még sem vagyok olyan hüle :lol: Csak nekem régebben mindig óramű pontossággal jött piri,csak amióta lombikra jártam azóta néha bekavart :( De eddig a legghosszabb ciklusom 32 nap volt :!: Na majd kiderűl :roll:
Vendég

Na en most eszem csajok 8)

Betty
azert rejtozkodom mert amikor nem jotem de olvasgattam jobb volt igy :roll:

Annmari
Johet sms-ben is a hir 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

ahha értem :!: :wink:
Remélem kaja után jössz még :!:
Jó étvágyat :wink:

betty615

Bri!

Ok :!: De akkor kűldj egy telcsi számot :!: :D

Jó étvágyat :!: Vagy már meg is kajcsiztál :?: Én épp mosogattam :(
Vendég

Helló Csajok!!

Bridget,drága!!!Mennek a drukkok,bár rajtunk múlna!!!!!++++++++++++++++++++

Annmari

Lőjj,egy tesztet reggel......!!

Babicsek

Jobbulást a papádnak!

Betty

Már csak pár nap és Te is szurkálsz!!!
Vendég

Betty
vgyok hat 8)

Annmari
06-30-....... :lol: a tobbit priviben :lol: :lol: :lol:

Milyen
Tudom-tudom....hat de ez az,hogy sajnos nem rajtatok mulik...tudod ha rajtam mulna akkor is meglenne... :roll: de az en kis bebim ott lustizik es nem akar osztodni :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
06/30.... :arrow: ezt mindig ellövöd :lol: :lol: :lol:

Milyen
örülök, hogy jöttél :wink:
Igen, már pénteken szúrom az elsőt :D

betty615

Bridget

Ma még nincs msn-m,mert a férjem újratelepítette a gépet,de megkérem,h holnapra mindenképp tegye fel és akkor kereslek!

Addig kitartás!!!Reméljük,minden oké lesz!!!
Vendég

Bridget, okés, jogos, hogy nem írsz, ha inkább a pároddal lehetsz együtt, most sokáig nélkülöznöd kellett, természetes, hogy nem velünk vagy ilyenkor elfoglalva.
Csinike a Mikus vonalzid, én is pont ezt nézegettem tegnap, karis vonalzinak akartam feltenni, de mire végére jutnék bárminek is, mindig közbejön egy gyerkőc, akivel foglalatoskodni kell. :lol:
Persze ez nem panasz, ők az életem értelmei, ez a két szaros.

Nagyon-nagyon szorítok a kicsikédnek, hogy összekapja magát holnapra! +++++++++¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Na, miután megint gőzöm sincs, mit is akartam még írni, most befejezem. :twisted:

Ölelek mindenkit, és bízom benne, hogy karácsonyra mindenki kap egy csodababát, aki szeretne, ezt kívánom nektek! Bárcsak teljesülne!

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok!

Bridget! Remélem holnapra alakulnak a dolgok. Nagyon szorítok!!!

Apukám már úgy érzem jobban van, remélem nem lesz semmi gond. Nehezen kapott levegőtt, ezért került kórházba.

Reggel tesztelek. :) Nemtudok menni a kaáliba sajna. De ugye már a tesztnek is ki kellene mutatnia ha van valami? 10-es HCG-m van és ráadásul csak 1 db.
Az inszemi október 19-én volt. A holnapi lesz azóta a 15. nap.
Szerintetek ellőjjem a tesztet? Vagy várjak még?
Kérek valakitől felhatalmazást! :)

Lányok köszi hogy szorítotok nekem apus miatt is!

Kép
babicsek

milyen!

Ha nem felejtem el akkor pisilek egy tesztet reggel :!: Csak az a baj hogy hőmérőzni is azért nem őmérőzök mert későn jut eszembe :(

Bri!

Várom azt a számot :lol:
Vendég

annamari: el ne felejtsd!!!!!! Készítsd ki most! Ez parancs! Remélem ++++++ lesz! Szorítok!

Kép
babicsek

Annmari

Tedd a kló mellé a pohárkát meg a tesztet! :wink: Amúgy én is így hőmérőztem-sehogy! :D

Babicsek

Felhatalmazlak,tessék tesztelni!!! 8)

Csillag

Ti pedig gyógyuljatok meg már végre!!!
Vendég

Betty
Igen muszaj ezt ellonom mindig :lol: de meg mindig tetszik :lol:

Babszi
En megadom a meghatalmazast 8) :lol: Apudnak meg jobbulast....mi is van vele en lemaradtam rola :oops:

Csillag
Eloszor volt apacska Magyar honban gondolhatod,hogy nem ultem a gepen idom se volt ra meg a hotelben nem is ugyvan hogy cak bekukk hanem egy egesz nait kell kerni vgy 1orasat...es nem is tudom mit szolt volna hogy o itt van es amikor epp mar nyugovora ternek en bnetezek :shock: Koszonom a szurkokat es ha lesz valami az egykembol feltetlen kimegyek tesztekert :!: 8)

Milyen
Jo akkor majd holnap mns-ezunk 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Lányok!

Előre is köszönöm a drukkot :!: :D

babicsek :!:

Reggel akkor te is tesztelsz :!: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Bri
tényleg hogy tetszett Apácskának a magyar hon :?:

Babi
én is felhatalmazlak :lol:

Annmari
most már bizti nem fogod elfelejteni 8)

betty615

Milyen, bridget, betty: Értettem, akkor reggel tesztelek. Vártam a ti rábólintásotokra! :lol:

Kép
babicsek

Betty
Nem beszeltunk rola...sokmindent nem letott es nem is tudtunk annyira menni,jo ido se volt amikor volt akkor mentunk punkciora almi volt delig alvasok faradt volt meg az atallas...de vegulis nem mondott rosszat rola ez mar nala jonak szamit :lol:

Meg ugye nem is azert jott,hogy nyaraljon egyet ugyhogy csorikam csak aludt meg mentunk a klinikara meg 1-2dolgot megneztunk barinoket meglatogattuk es csaladi vacsi 8)

Babicsek
holnapra++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Annmari
Megkaptam :wink: en most levgyok merulve majd holnap toltom fel a kartyam varom majd az uzit ha elpippantottal egy tesztet :!:

Csajok mindent bele mosattok el az en szomorusagomat egy kis johirrel :) Es koszonom a vonalzi dicsit ezt elfelejtettem :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri!

Nem kell szomorúnak lenned :D ejnye-bejnye irgum -burgum :!:

Meglásd a kis egykéd holnapra meglepetést fog neked okozni :!: :P
Vendég

Bridget

Ne légy szomi!!!Minden rendben lesz!!! Kis egyke holnapra összekapja magát!!
Vendég

Annmari
Azert annyira nem ult ram a szomorusag :roll: sokat jartal am a fejemben tegnap :roll: mert neked meg petijeid sem voltak ugyhogy csak elkepzelni tudom mit ereztel :roll:

En felkomaban szerinted mit kerdeztem?Elso kerdesem noverketol:hany pete lett? :roll: :roll: s mondta 3mar kicsit letortem merthat ugye tobbre szamitottunk :roll:

Es aztan mikor csorogtem es nem osztodtak es hogy en meg a beultiig se jutok el :roll: na akkor eszembe kjutottal...

Kép

Es tudod mit ugy legyen :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Milyen
Ugy legyen..osszekapja magat mert mar most fenek meg minden fele forma nelkul terdre fektetem es jol elfenekelem :twisted: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri igaza van a csajsziknak...szomizni tilos :!:

betty615

Lépnem kell :arrow: az uram jönni akar a géphez :evil: :twisted:

Kép

betty615

Jóccakát mindenkinek!
Vendég

Betty
Ertettem fonok fonok asszony :lol:

Milyen
Joccakat :wink:

Annmari
Orultem hogy beszeltunk/lunk :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri!

Hát én tudom mit érzel az biztos :!: :( Az első 2 stimumnál nekem is volt 1-1 peti ,de sajnos nem termékenyűlt meg, :evil:

A másik kettőnél már csak üres tüszők voltak. :( Én is mikor felébredtem most a leggutóbbinál az volt az első hogy megkérdezzem ,mennyi lett :?: Amikor a nővérke azt mondta hogy majd a dr.úr elmondja ,akkor már tudtam hogy gond van :(
Vendég

Bri!

Én is nagyon örültem neked :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon kellemes hangod van :!: :D És ne feledd, bízz az egykédben :!: :!: :!: :!:

Jó éjszakát lányok :!: Kép
Vendég

Jo jt mindenkinek!
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Bocs h eltűntem csak úgy :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: de összejöttek a dolgok és...

A lényeg h Bri-nek nagyon-nagyon szurkolok és persze a többieknek is!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Jó reggelt!

Megcsináltam a tesztet, teljesen--------------- :cry:
Ez van. Ez sem jött össze. Lehet hogy nem is megyek el vérvételre se a kaáliba. Minek?

annamari: remélem te jó hírekkel jössz!+++++++++++++

Na szaladok dolgozni. :(

Kép
babicsek

Szép reggelt!

Babicsek, ne már :( Fene vinné, és már nincs is esély, hogy pozi legyen? :roll:

Panny, végre előkerültél te is! Gyere, és csatlakozz ismét hozzánk!
Ölelés

Annmari, Bridget, nagyon nagy szurokhegység!

Pusz mindenkinek, megyek, felébredt a kismackóm :lol:

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Panny
örülök, hogy jöttél :D hogy vagytok :?:

Babim
sajnálom a negát :roll:

Kép

betty615

szépreggelt Mindenkinek

Betty

jaj, jó volt a lazulás, csak ugye nekem mindig ilyenkor jön meg... franc....

holnap leszel akkor a rádióban??

Miylen

igen, elmentünk api szülinapi ajándékaként Sopronba, iszonyat jó volt, kaja-szauna-lazulás-séta-csokikostolo, csak kár hogy nem mondjuk ciklus közepén mentünk ... :D

Anmari

teszt???

Babicsek

semmi esély hogy már pozi lesz????

Muffin

ma volt a nagy fellépés, de szerintem aranyos voltam a kollegákkal és nem éreztettem, hogy de jó neki és én is így szeretnék lenni :D különben kifejezetten jó tudni, hogy ő babás :D

mellé állok majd talán elkapom :D

EHCS

gyógyulj!!!! pusszka

Bri

visszaültetés mikor lesz?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Babicsek

Még ne add fel!!!Sok olyat hallani,akinek csak később lesz pozitív!!

Panny

Ezer éve nem hallottam felőled!!!Mi újság??

Bridget

Remélem jó híreket kapsz ma!(és szerintem is kellemes hangod van :wink: )

Annmari

??????

Csibuc

Itthon vagy még?
Vendég

Betty

Ezer bocsánat,Téged kihagytalak :oops:

Szép jó reggelt!

Mares

A piri az mindig baj:ha megjön,ha nem jön .... :lol:
Vendég

De koran kelok vgytok :shock:

Nincsenek jo hireim egykem nem kezdett el osztodni...azt mondtak vegyem fel a kapcsit a dokimmal :roll:

Annmari uzent tesztje nega :? ugy erzi ma meg megfog jonni neki es jol beis jelentkezett a kaaliba holnapra 8)

Panny
Na en mar azt hittem idokozben bebabasodtal :roll: semmi nalatok is :? Koszonom szepen de azt hiszem matol masnak kell drukkolnunk :roll:

Babicsek
Basszus ne maaa :( de azert meg tenyleg nem lehet am tudni...ma mennel vv-re is? :roll: Kép

Csillag
Hat sajna nem kell tesztet vennem toled :? :roll: Remelhetoleg legkozelebb :roll: es persze jobbulast :!:

Mares
Nem lesz beulti mert nincs mit :roll: nem osztodott az en kis egykem :roll: Nalad mizu?

Milyen
Milyen furcsa ez a hangos dolog igaz? :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2009.11.02 09:33-kor.

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget

Nagyon-nagyon sajnálom! Annyira drukkoltam.... :cry:

De tudom,hogy TE győzni fogsz egyszer!!!

Kitartás és ölellek!!
Vendég

Koszonom Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri! Sajnálom a rossz híreket :cry: :cry: ! Most mi a következő lépés?

Milyen: itthon vagyok és maradok is a héten, mert elvileg most péntek a vizsga napja.... Mizu felétek?

babi: sajnálom a ----- tesztet, drukkolok a konzihoz.

annmari: a fene vigye el a --- teszteket.

panny: üdv újra itt

betty:pusszantyú Neked is
Mindenkinek szép napot!
Vendég

Csibuc
Udv itthon 8) Kovetkezo lepes...beszelek a dokimmal mikor lehet kezdeni a kovetkezot :roll: mivel nem volt beulti en meg mindig 5lombikra mehetek mert ez nem szamit egynek :idea: Es ahogy lehet meg apacskaval is egyeztetnem kell jovok haza es megy a kovi 8) nem tudok jobbat :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nem maradsz itthon így? Mindenképpen visszamész NY-ba?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?