Új privát üzeneted érkezett!

Suzy
gondolhatod, még mindig nagyon szúr :roll:

Zsu
hogyhogy leállás van :?: :shock:
És csak jövőre indulhattok csak :?:
Jah, most olvasom, hogy dec. 11 körül jön meg piri, azt hittem novemberben :roll:
Akkor ez nem valami jó hír most, de olyan gyorsan megy az idő, eljön a tiétek is hamar :!: :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Vazze tetűű :P 8) :shock:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

ez az!!! :wink: drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
jajjjj, majd csak kidurran már!

jó éjt csajok, megyek aludni, bár nehezen szakadok el mindig, de holnap megint 5-kor kelés!!!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty, megjön novemberben is, csak akkor még nem kezdhetek, mert a hormonoknak ki kell ürülnie rendesen, dec-ben kezdhetnék, csak 20.-ától leállás van.Sebaj, a január tuti siker lesz!!!
Vendég

Bri
Szorítok!

Betty
Gyönyörűséges LH teszt! :lol:

Suzy
szupi, hogy jól vagytok :)
Velem semmi különös. Már várom nagyon a nov. 9-ét. Akkor kell visszamenni a dokihoz. Remélem csinál UH képeket.
A melleim már nem feszülnek úgy mint előtte, sőt néha az az érzésem, hogy egyáltalán nem. Hányinger nincs, aminek nagyon örülök :lol:
Remélem minden rendben van odabent. Na azért a melleim szépen megnőttek. Párom gondolhatod, hogy ennek örül ám! :lol:

Akit kihagytam :oops: annak millió ölelés és kitartás!

Kép

Kép
princzike

Princz
már ideje volt jönnöd :lol:

Majd akkor várjuk a képeket az UH-ról :!: :wink:
Örülök, hogy jól vagy :!:

betty615

Betty, hogy vagy?töszőke???

Princzike,örülök, hogy jól vagytok!drukk az uhuhoz!!!

Mindenkit puszilok, ma sok a melóm, de igyekszem jönni, mert hiányoztok ám!!! :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty!

Bridgetről mi hír??????????????? :roll:
cukigabi
Budapest

Lányok!

Piri jött napra pontosan.November 10-én megyek HSG-re.
Szerintem mi is csak januárba kezdünk,ha a BMC-be dec.20-tól szünet van.
Mennyi ideig jók a leleteink?
Mindenkinek puszi

Betty várjuk a híreket Bridgetről :!: :!: :!:
cukigabi
Budapest

Betty, Én is nagyon várom a híreket Bridgetről!

Gabi, drukk a HSG-hez!

Szép hétvégét Nektek!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Most írt Brii :!:

3 petit szívtak le, holnap telefonálnia kell, mennyi osztódik, hétfőn beülti :!: :!: :D

betty615

Gabi
nálunk 3 hónapinál nem lehet régebbi a lelet, mert akkor újat kell csináltatni :roll:
Milyen HSG-d lesz :?: Rtg-s, Uh-s :?:

Suzy
jelentem tojás mára szétdurrant :lol: hál isten :lol:

betty615

sziasztok

Cukigabi, drukkolok a HSG-re!! Minden rendben lesz! A sperma vizsgálat az tuti, hogy csak fél évig jó, a többit nem tudom :oops:

Bri, nagyon drukkolok hétfőre!!!Tuti 3-as siker lesz!!

Mindenkit puszilok!!

Szép estét!
Vendég

Csajok ugy szegyellem magam mert ti nem tehettek arrol hogy nem jovok megis titeket is sujtott :oops: Ne harizzatok...vasarnap es hetfon lesz idom visszaolvasni es kepben leszek 8)

Csak egy gyors bekukk mert keso is van meg almi is vgyok :roll:

Koszonet mindenkinek a folyamatos es megnemszuno drukkolasert es szeretetert na meg biztatasert annak ellenere,hogy nem jottem mar egy hete...

Kicsit faj a pocim meg es mintha lenne egy kis hoemelkedesem de amugy jol vgyok :roll:

8tuszobol nyertunk 3petit vegulis ennyire szamitottunk :arrow: holnap 11kor csorgok vissza mennyi termekenyult meg es ha minden jol megy hetfon beulti...annyival amennyi marad mind megy vissza(remelhetoleg mind3 :roll: )Most kicsit izgulok :?

Csak mar szerettem volna irni egyet nektek :oops:
Szep hetveget es meg1szer koszonom!!!
Mindenkit olelek akinek az kell most es drukkolok aki epp akciozik 8)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri!

Továbbra is szorítunk neked,hétfőre meg még jobban :!: :!: :!:
Gyere,ha tudsz a hírekkel!!!!
cukigabi
Budapest

Sziasztok lányok :!:
Remélem, hogy jól vagytok Mindannyian :!:

Bridget :!:

ezerrel megy a drukk továbbra is :!:

puszi lányok :!:

Kép
Vendég

Bri
nagyon örülök a híreknek, és hogy jöttél....várunk továbbra is :!: :D

Kép

További kellemes hétvégét mindenkinek :!:
Kép

betty615

Bri, annyira, de annyira örülök Neked és drukkolok!
Ez tényleg a legjobb hír, várlak a híreiddel és addig is pusszantás egy nagy-nagy öleléssel :lol:

Betty, örülök, hogy már nem kell szenvedned!

Mindenkit puszilok, vidám, szép hétvégét!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szép jó reggelt Csajok!

Vidám, szép napot kívánok Mindenkinek!

Remélem jól vagytok :?: :!: :wink:

pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép

betty615

Na szoval a hirek a kovetkezok...tegnap 11kor csorogtem es nem osztodott a mi kis csodank sot csak 1termekenyult meg a 3bol :roll:

Ma 11kor megint csorognom kellett es meg mindig semmi :roll: holnap reggel 9kor kell teloznom es ha meg mindig semmi(ami ngyon ugy nez ki)akkor ennyi volt ez a lombik :? :roll:

Segitenetek ki hol tart mert kicsit most nem tudom... :oops:
bridget0801
Kulfold

Bri, sikerülni fog...drukkolok nagyon, ahogy csak tudok!!!

Nekem 3. inszemem volt és ma vagyok a 25cn, 11 DPO-n, a hőm 36,8 volt ma reggel, nem csináltam tesztet!

Többiek :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Bri
én tudod, hol tartok.... :lol:
Drukk neked nagyon-nagyon+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsu
hogy bírod teszt nélkül :?: De jó neked :lol:
Én is mondjuk tartogatom a lombikos ciklusra a tesztjeimet, mert nem szándékozom többet venni :wink:
Még pont van annyi, hogy végigtesztlem a beültitől a napokat :!: 8)

betty615

Betty, nagyon nagy izgalomba vagyok a tuti, de nem vagyok egy nagy tesztelő, meg még nem vettem EHCS-tól olcsóbb teszteket...így meg nagyon drága és nem akartam "pazarolni"...meg akkor akarom csinálni, amikor a férjem nincs itthon reggel...annyira szeretném meglepiben! :wink:

Tartogasd is...nemsokára indul
:wink: drukk+++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Aranyos vgy :wink: En sem adtam meg fel :roll: Fuuu akkor nalad most izgalmas napok jonnek majd 8)
++++++++++++++++++++++++++++++

Betty
Igen azt tudom....mindjart itt a nagy nap :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Akkor izgulunk együtt csajok :wink:

sokat gondolok Rátok :wink:

És, ha a 12.DPO-n nega
:?: :?: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szuzy
akkor ott van még a 13, 14, 15 DPO :wink:

betty615

értem, hogy ott van...félek egy kicsit

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ne félj Szu, az nem jó :!:

betty615

Nem érzel semmit :?:

betty615

Szia mindenkinek!

Bri,Suzy!
Még mindíg drukkolok 1000-el+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csajok nekem is van itthon jópár tesztem,de nem használom,mondjuk én sem vagyok nagy tesztelő.

Betty!
Jó kérdés,h milyen HSG lesz.Nem tudom :oops:

Zsu!
Neked a BMC-be volt a hsg?
cukigabi
Budapest

Betty, be van durranva mindkét mellem, fájdogál a derekam, de ezek a tünetek mindig szoktak lenni menzi előtt egy héttel :!: annyira félek, ahogy közeledik az tesztelés :!:

Gabi, cuki vagy :wink: nekem rtg-es hsg volt, nem volt vészes egyáltalán!drukkolok++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

ja és éhes is vagyok egyfolytában, annyi azért furcsa, hogy nem kívánom a csokit, pedig ilyenkor már szoktam táblányikat nyomatni :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Felni nem kell ha ott van a baba akkor ott van ha meg nincs akkor nincs...minden nap vgy minden masnap lojjel el egyet 8) es ha megjelenne valami esetleg akkor majd jol orulunk neked 8)

Gabi
Te hol tartassz? :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri!
HSG november 10.Holnap telefonálok,h aznapra kaphatok e időpontot a dokihoz megbeszélésre.
Hsg eredmény azonnal megvan ugye?
cukigabi
Budapest

Gabi
nekem ott mindjárt meg is mondták, meg láttam is a monitort fél szemmel :wink:

Szu
reméljük a legjobbakat :!:

betty615

Akkor remélem kapok időpontot,csak ne legyek rosszul utána!
cukigabi
Budapest

köszi csajok!

Gabi, nekem is megmondták ott azonnal!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi, tuti nem leszel rosszul :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Hallottam én már mindenfélét ezzel kapcsolatban.Bár nagyobb %-ban mondják,h nem vészes.Már egészen belenyugodtam,ha ez kell a cél eléréséhez akkor meg kell csinálni és kész!
cukigabi
Budapest

ez így van!jó felfogás!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Hááááát mostmár nem érdekel,h mi van a munkahelyen se,mi megyünk amikor kell.Amúgy egy helyen dolgozunk a párommal. :lol:
cukigabi
Budapest

és mit dolgoztok, ha szabad tudni :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Cukrászok vagyunk,ezért vagyok Cukigabi. :P
cukigabi
Budapest

jajjjj, de jó...

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Hát nem mindíg jó :!: :!: :!: :(
cukigabi
Budapest

tudom...ez sztem minden szakmára elmondható, de a lényeg, h van munka addig jó!az már más kérdés, h nem vagyunk agyon fizetve...meg sok a meló...és stb :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Igen legalább van munkahelyem,meg a pénz se rossz,szeretem is csinálni,nekem csak a munkaidővel van bajom.
cukigabi
Budapest

azt gondolom!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép

Én csináltam!
cukigabi
Budapest

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: