Helló tsajok!
Jöttem én is, igaz csak kicsit.
Összef.sta magát a gépem, így most Norbi laptopján garázdálkodok.
Gina!
Tök jó, hogy jöttél!
Milyen nagy már Dorina!
Vicces, mert én is régiújként írok most, pedig folyamatosan olvasom a lányokat, még ha ezt ők nem is tudják.
Jó tudni, hogy kivel mi van.
Apple!
Én bátran lekopoghatom, hogy a fiamnak az ég világon sosem volt semmitől sem baja, egyik kaja sem csapta ki, stb., egy kivétellel, a Beba 2-es vaniliás tápszer. Az olyan kakit csinált, hogy lila volt a feje, meg véres a popija mire kijött és a fene sem gondolta volna...
Nálunk a cicifüggést egyik napról a másikra a tápi-cumisüveg vette át. A mai napig naponta többször kap tejitalt (már nem tápszert) és van hogy csak akkor szép a világ, ha egy üveggel behúzhatott a fejébe. Aludni is azzal alszik el. Nálunk nincs kedvenc játék vagy mese, hanem cucisüveg van és akkor alvás.
Azért kíváncsi leszek én is, hogy erről hogyan fog leszokni.
Rólunk:
Elég jól áll a net leszoktatásom, mert attól föggetlenül, hogy kellett, meg is untam már kicsit a dolgot. Most inkább mindenki blogját olvasom, aki tudja a címét, olvassa a mienket, már amikor van kedvem írni.
Ákom-bákom pont olyan zsivány kiscsávóvá cseperedett, amilyet szerettem volna. Jön-megy, magyaráz, pakol, mutogat, érdeklődik, kommunikál. Nyitott, vidám, mosolygós, barátkozós, ideális babba.
Naon büszke vagyok rá.
Mostanság naponta mond új szavakat, amit persze többnyire csak én/mi értünk, de attól ez még tök jó dolog. A mai az ato = autó volt.
A babázás mellett most suliba járok hetente kétszer, marketing és reklám ügyintéző, valamint nemzetközi szállítmányozási és logisztikai ügyintéző leszek, ha nagy leszek. Semmi extra, csak egy összevont OKJ-s képzés, de akkor is tök jó, hogy kicsit mást csinálok és ráadásul olyat, ami érdekel is. Anyuék révén hamarosan beindítunk egy családi vállalkozást, egy jelenleg működő kutyakozmetikát veszünk át, aminek a működtetésében nekem is szerepem lesz. Szeptemberben ugyan a régi melóhelyemre megyek majd vissza dolgozni, de tök jó, hogy végre van más lehetőség is, nagyon régen vártam már erre.
Áruljuk a házunkat, vissza kell költöznünk Pécsre, akármennyire is nem jó megoldás ez. Válság, lakáshitel, csóróság, változtatni kell. Talán-talán pár év múlva kapunk anyuéktól egy nagyobb összeget, amiből építhetünk egy családi házat, de az még messze van.
Jó, hogy van ez a sok terv, van mit csinálni, legalább nem kesergek azon, hogy nem lesz kistesónk. Ha túljutunk mindezeken és sikerül egy kicsit rendesen talpra állni, akkor megint előhozakodok itthon ezzel a kérdéssel. Most nálam is halasztva van, mint napirendi pont. Nagyon nagyon nagyon szeretnék még egy kislányt... ...esetleg kettőt.
Addig Ákos van imádva és mivel nagyon anyás, én is imádva vagyok és ez vitathatatlanul a világ legjobb érzése.
Pusszancs!
Jó éjt mindenkinek!
(Nos, Ákos még csak 13 hónapos, ha úgy vesszük, ugyanis még október van tudtommal. Nem mintha ez bármin is változtatna.
)