Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt, nem teszteltem, nem merek :oops: . Egyre jobban fáj a cicim...., elvileg szerdán kell vv, re mennem, ha nem jön meg akkor elmegyek a vv-re, szerdán. de nem fog megjönni :D

vv re bármikor lehet menni, akár reggel 7 re is?
pbj12

jeeeeeeeeeeeeeee enyém a laptetőőőőőő bezsebelhetem csajok???? :lol:
pbj12

Pbj - na gratula a laptetőért!!! :) Igen, én is úgy tudom, hogy vv-re bármikor lehet menni reggel. (Nekem dereng valami, hogy 8-tól lehet menni 10-ig vagy délig.. de lehet, hogy keverem valamivel. Kérdezz rá telefonon.)
kuglica

Látom ma sem bírtok aludni :)
Pbj!Cici tuti jóóóóóóóóó jel!!!Szerintem 7-kor még nincs is nyitva a Kaáli 7:30-kor nyitják ki az ajtót.
keny

Pbj,
biztató :wink:
f8-tól lehet menni!

Kugli,
+++++++++++++++++ :)

Irises,
mindjárt jönnek a fagyik :wink:

Amina,
+++++++++++ tüszők!!

angel37

Sziasztok Lányok!

Pbj,
bármikor mehetsz vv-re, és még nem is kell sokat várnod. Nekem KP. a dokim és ő telefonálta meg az eredményt, de még egy óra sem telt el. :lol: Szóval hajrá szerda!!!!!!!!!! Tesztelsz azért előtte valamikor? :lol: ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kugli,
a fejfájás jó jel. :wink:

Rám még mindig frászt tud hozni a baba. Minden hónap végén barnázok egy kicsit. Elvileg ez normális a doki szerint mert még emlékszik a szervezetem, hogy ilyenkor kellene megjönni, csak hát őrült látvány. :shock: :? Szóval, ha valakinek ilyen problémája lesz csak nyugi. (persze amennyire ilyenkor lehet :twisted: )

Irises
ez jó hír!!!!!!! Örülök!! :lol:

Tüszőnövelő drukkok mennek!! ++++++++++++++++++++++++

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

sziasztok Lányok!

Olvaslak/követlek benneteket, drukközön a tesztelőknek és a stimuzóknak!!!

puszi mindenkinek!
nani72

Pusszantás és drukkkkkkkkkkk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

/valakinek nincs kölcsönbe két fogpiszkáló, szemhéjfeltámasztás céljából? :oops: :lol: /

tillidian

Sziasztok!

Pbj, Kuglica drukkok mennek!

3 fagyibabónk van. Nagyon remélem kettő felébred:)

Most ezt nagyon várom, aztán majd meglátjuk :lol: Ha nem jön össze megyünk tovább.

Lili érdekes amit írsz a mensiszerű barnázásról. Gratula a 12. héthez.

Mindenkinek szép estét.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Irises - nagy drukk a fagyimanóknak! :) Mikor derül ki, hogy felébrednek-e?

Tilli - te szegény.. fáradt vagy? :roll:

Lilli - neked is fájt a fejed?

Mindenkinek köszönöm a drukkokat. Szép estét!
kuglica

Lili: sztem a barnázgatás mindenkire frászt hoz és hoz majd ránk is, pedig tényleg mindenhol azt lehet olvasni, hogy ez természetes. Már a 12. héten vagy? De jó!

Amina: drukk szerdára. Először úgy volt, hogy mi is szerdán megyünk, de aztán inkáb a hétfő mellett döntöttünk.

Irises: tuti felébrednek és hazaviheted őket. Ne izgulj, tudják ők, hogy a sítáborban nem olyan jó, mint nálatok otthon a meleg lakásban :lol:

Till: épp tegnap vettem fogpiszkálót :) Küldök, de kitartás. Gondolj arra, itt milyen sokan cserélnénk Veled. Na ugye mennyire jobb Neked?

Pbj, Kuglica: mai drukk a zebra teszthez++++++++++

Az éjjeli két ovitrell után most úgy feszít a hasam, olyan vagyok mint egy lufi...
roni34

Roni :lol: :lol: , igen, beijedt!Hatalmas drukk holnapra!

Pbj, Kugli+++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Roni, ez jó!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Roni: drukk hnapra! :) de miert kaptal ket ovitrellt? :shock: :oops:

Irises: lassan hazamehetnek a sielos babak, naná, hogy felebrednek!

Till: oleles, es remelem hamar beall a rendszer nalatok.

Pbj, Kuglica: babaragacs szallitmany ++++++++++++++++++

Nekem is ugy feszul a hasam, remelem minden rendben odabenn, holnap delutan ugy is kiderul :)
pussz mindenkinek es koszi a drukkokat!

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Amina, Roni: holnapra extradrukkok!

Babim: hogy vagy???

PBJ (nem tesztelsz holnap?) , Kugli:
++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Amina, Roni én is küldöm a drukkokat holnapra.

Kuglica úgy tudom, hogy a fagyikat aznap ébresztik fel, hogy visszateszik. Csütörtök vagy péntek lesz a nagy nap.

Minden elismerésem, hogy bírjátok tesztelés nélkül.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Amina: hát ez jó kérdés. Igazából én is csodálkoztam a kettőn, mert eddig (igaz inszemnél) mindig 1et szúrtam, de nem mertem megkérdezni... Hm most egy kicsit elbizonytalanodtam.
Talán így tutira megyünk???
Lányok, szúrt vki két ovitrellt?
roni34

Irises - na, hát csütörtök vagy péntek mindjárt itt van! Szuppi. :) Drukkolok nagyon! Akkor ez a hét mozgalmas lesz Ronival és Aminával együtt így nektek.

Roni - én nem szúrtam még két ovitrellt, úgyhogy sajnos nem tudom..

Pbj - mikor tesztelsz? Annyira, de annyira drukkolok neked (és magamnak is), hogy pozitív legyen! Én val.szeg tartom a pénteket. Egyébként a fejfájásom nem múlik.. most már harmadik (vagy negyedik?) napja tart.. nagyon gáz. Remélem, hogy a babásodás jele.
kuglica

Roni: én egyesével szúrtam.

Kugli: úgy legyen!!!! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Amina, Roni drukkok holnapra!

Én szerdán megyek UH-ra:-)
leo50

Mindig 2 Ovitrelle-t szúrtam! :D

kivéve egyszer, de hogy akkor miért nem? azt hiszem, mert sok volt a tüsző - akkor lett a 21 petesejt -, talán enm akart a doki túlpörgetni.

Irises,
igen, délelőtt olvasztanak, 10 körül kell érdeklődni, du lehet menni értük :wink:

drukkok:
Amina, Roni, Kugli, Pbj, Leo
+++++++++++++++++++++++++++++

angel37

Pbj - na mizu? :roll:
kuglica

Sziasztok,

nem teszteltem, nem mertem...Nekem elvileg 29 vagy 31 napos a ciklusom, ma vagyok a 29 napon. Félek tesztet csinálni.... de ma megyek vásárolni veszek tesztet. ma 11 napja volt az ET. ha napall csinálnék tesztet kimutatná, vagy inkább várjak holnap reggelig? Vagy várjak szerdn a vv- re??? Tudom nekem kell dönteni, de gondoltam titeket is beveszlek a buliba :lol:

Irises, nekünk most fagyi volt. Péntek reggel 9 kor kellett telefonálni hogy felébredtek e és amikor mondták hogy igen és jül vannak utána rögtön mondták is hogy minél hamarabb, legkésöbb 11 re érjünk oda :shock:

Lili, én ( beszarnék) a félelemtől,amikor minden hónapban ezt látnám :oops:

Amina, drukkolok a ami naphoz nagyon

Roni neked is egy kalap drukk, én sose szórtam kettőt :shock:

mennem is kell mert rágják a fülemet, mert kirakózunk 100x ugyan azt, már ezzel álmodok ( ja és persze 2 ugyan olyan van hogy számomra még uncsibb legyene):lol: :oops:
pbj12

Szia Pbj - hallottam van valami Clearblue nevű tesztről, amelyik nagyon érzékeny.. 10-es (a Kaáliban 25-ös érzéskenységűt adnak). Bár én azt hiszem, hogy megvárnám a vv-t. :)
kuglica

Pbj, Kuglica:+++++++++++++++++++++++++++++

Pbj: a claerblue nem annyira érzékeny, mint a kaális teszt, bármit is írjanak róla. Tapasztalatból mondom. Nap közben nem jó tesztelni, inkább várd ki a reggelit, abból a 25-ös is mutatja a babát! :wink:

Rani: ++++++++++++++++++++++++++++++++ megadrukk!

Amina:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Jó reggelt! :P

PBJ,
annyira nagyon dukkolok!!!!!!
Jó nagy türelmed van, én nem bírtam sose várni :roll: :P
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Amina, Roni,
nagy drukk mára+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Leo,
Neked szerdára!!! :P
/vonalzókat nem készítesz? Kislányod mennyi idős? :roll: /

Kuglica, Drága,
mega-babaragik!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++

Amina, Nani, Puszika :P
sziasztok! :P

Kalkatám,
mizu? :roll:

tillidian

Irises,
ébresztő-drukkok mennek!!!!!!!

Babim,
hogy vagy? :roll:

tillidian

Timi - jó, hogy írod.. nem tudtam. Akkor én sem veszek, mert úgy hallottam ráadásul, hogy a clearblue elég drága.
kuglica

PBJ,
ötnaposokat kaptál, ugye?
azért ez már PÉ+16 nap, itt most már szt nem csal a teszt :wink:

Kugli,
+++++++++++++++++

Amina, Roni,
++++++++++++++++++

angel37

Sziasztok!

Barna elmúlt szerencsére. :lol: Lehet, hogy nekem lejátszódik minden hónapban. Nem fogom megszokni az tuti. :shock: :twisted:

Kugli,
igen fájt a fejem, és nem tudtam aludni. Hajnal 4-kor felébredtem és nem tudtam visszaaludni. :wink:

De izgalmas hétnek nézünk elébe!!!!! :lol: :lol:

Tüszőnövelő drukkok, babaragacsok mennek ma is!!!

Pbj,
ha öt napos babókat kaptál vissza akkor már napközben is látszódni kellene. :wink:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Kugica, Pjb kitartódrukk+++++++++++++++++++++++++++++

AMina, várlak a hírekkel!!!!! Próbáltad a Gyuri bácsi Diabetes teáját?

Nani, netán ez az a F. aki a Szt. Imrében dolgozik? :roll: (sokat merengtem ezen)

Babi, hogy vagy?

Alle, pusz

Tilli, pussz az éjszakázóknak (én most új gyógyszert tesztelek magamon :wink: , és bebizonyítom magamnak, hogy "megjavulok" 3 hó múlva)

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

sajna negatív..... :twisted:
pbj12

Pbj,
:cry: :cry: :cry: :cry: azért még megcsináltatod a vv-t? Jaj de nagyon sajnálom! :cry:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

ha nem jön meg persze lemegyek vv. re :oops:
pbj12

Pbj - nem akarok felesleges köröket járattatni veled.. de akkor ez már napközbeni teszt volt, úgyhogy szerintem még van remény. Menj el a vv-ra, ha szerdáig nem jön meg. Akkor már a 31. napon vagy a ciklusban - akkor eldől. Én még nagyon drukkolok neked!
kuglica

Én is drukkolok magamnak is, meg neked is nagyon nagyon nagyon :D
pbj12

Sziasztok!

Kérek szépen drukkokat az ébredéshez szombatra:)
Jaj de jó lenne.
A doki szerint tankönyviek az adataim (de akkor hol mászkál vajon leendő gyermekünk???) , nem kaptam repesztőt, csak utro csütörtöktől. Meg az a szörnyűséges metypred, amitől hányingerem van.

Köszi Till a drukkokat.

Kuglica, Pbj drukkok mennek.

Én nem értek nagyon a teszteléshez, vannak itt nálam nagyobb szakértők, de Pbj jobb nem jobb lenne egy reggeli teszt, mielőtt elszomorodsz?

Amina szerdán mész?

Szép napot lányok, mindenkinek.

irises

Na.. nyugi Pbj, csak lazán.. :) Látod, ettől akartam magam megkímélni. :? Szépen pihizz addig, olvasgass.. rakd ki még egyszer a kirakósdit :lol: , meglátod, nem sokára eltelik az a két nap.
kuglica

kuglica, pedig most akartalak megdumálni egy tesztre :lol: , te legalább bearanyoznád a napunkat :D
pbj12

irises, hol mászkál hol mászkál.... hát szombaton jönnek haza a sítáborból, és utána le sem vakarhatod őket legalább 60 évig :lol:
pbj12

Pbj: azert holnap reggel is csinalj tesztet, en drukkolok ezerrel
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kuglica, neked is ;)

Kalkat: irtam ezugyben a Gyuri bacsinak, de ir-re nem javasoltak azt a teat, hanem mast, majd atkuldom a levelet.

Roni: ++++++++++++++++++++++++++++

drukkoljatok lecci delutan, szerentem, ha szerda v csutortokon lenne a punkcio :). este jovok a hirekkel!

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Igen, Pbj igazad van, szombaton jönnek haza:)

Amina drukk a szerdához vagy csütörtökhöz.

Kuglica Pbj ET+ hanyadik napon vagytok?

irises

pénteken volt a beültim et+10
pbj12

Pbj holnap csinálj még egy tesztet szerintem is. Mennek a drukkok. Valaki írta itt korábban, hogy volt olyan akinek az ET+12-n látszott a II. csík.

irises

Szia Irises, én ET +11. napon vagyok.. (és háromnapos pre-embriót kaptam vissza). DRUKK neked szombatra!! :)

Amina - drukk neked a szerda vagy csüt-i punkcióhoz. Gyere majd este és mesélj. :)
kuglica

Helló!

Amina: nagyon drukkolok és várlak este! És én is kérhetném a levelet?

PBJ: :? amíg vér nem folyik, van remény! Drukkkkk!

Kuglica: drukkkkkk!!!

Leo: hajrá tüszők!

Irirses: hajrá sítáborosok!

Kalkata: kívánom, hogy így legyen!

Roni: drukkkk!

Tesztem nega, piri sehol. :evil:

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok Lányok!

Pbj,
jaj, olyan izgalommal olvastam vissza - és drukkoltam, h. bírd ki :D - de majd 2 nap múlva!!!!! Addig nyugodj meg!!!!Drukk!! :)

Kuglica,
Neked is mennek a drukkok!!! Mikorra kell menned vérvételre?

Amina,
szorítok, h. szerdán v. csüt-ön legyen a punkcio!!! Várunk a hírekkel!

Puszedli,
a fenébe ezzel a pirivel!!! :evil: Ez amúgy tipikus, amikor várja az ember, akkor meg nem gyün!!! :roll: :(

Egy újabb kérdés kering a fejemben, hát persze közeledik a csütörtök... :D
Szóval, ha csütörtökön azt mondja a doki, h. oké, kezdjük a lombikot, az még idén "összejöhet"? Év végéig még 2 ciklus menne le, az egyiket 5 napja kezdtem, tehát még a dec. maradt... Jaj, lehet, h. nagyon zagyva lett... :oops:

ui: este felteszem a torna-gyakorlatokat, mint ahogy 2 hete ígértem... :oops: :oops:

Kép
arikon78

Szia Arikon - köszi a drukkokat neked is (és mindenkinek!!). Nekem nem ajánlották fel a vv-t a Kaáliban még eddig sohasem.. Csak azt, hogy teszteljek. Egyszer volt - még az egyik inszememnél - hogy kételkedtem a tesztben, amikor egy nővérke a telefonban mondta, hogy a teszt elég pontos.. de ha akarom, hát egy vv-t megcsinálhatnak. De nem jutottunk el a vv-ig. Úgyhogy marad a teszt majd e hét péntekre.

A kérdéseddel kapcsolatban: szerintem idén még összejöhet a lombik, főleg short eljárásban. (Ha long-ot akar a doki, akkor nem tudom.. azt hiszem, hogy a long-ra három hónap kell, de nem vagyok benne biztos.) Nagyon drukkolok neked is csüt-re!
kuglica

Arikon: ha longod lesz, akkor is idei beülti lesz, mert akkor ennek a ciklusnak a 21. napján kezdessz szúrni, aztán megjön, onnantól már min. 2 félét szúrsz majd (ez változó hányat), és ciklus közepe felé (tüszőktől függ ugye pontosan mikor) punkció. Kérdezz bátran! A tornát várom!

Kép

Kép

*puszedli*

Kuglica, Puszedli köszönöm a válaszokat!!!! Azt hiszem megnyugodtam...vagyis inkább izgatott lettem!!! :D Annyira jó lenne, ha már idén meg lenne a beülti! Bár, siettetni sem akarom, ahogy a dokibácsi dönt. :)

Kérdés.... 8)
Előtte nem kell fogigátlót szedni, legalább 1 cikluson át?

Kép
arikon78

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?