Sziasztok,
Én még mindíg beteg vagyok, 28.-ra kaptam időpontot a fülorrgégészetre. Lehet addig meggyógyulok, bár kétlem, 6 hete tart...
Gabi,
Nah, micsoda hírek
(én se bírtam elolvasni az apró betűt, ki kellett másolnom word-be és felnagyítani
még a szemüveg felvétele se segített ) mikor érett meg benned a vágy a tesó iránt? Csak azért kérdezem, mert én annyira nem szeretnék még
Zoli meg már a tesóról beszél és arról, hogy Álmos 1 éves szülinapja körül el kéne kezdeni a projektet
A tesóm jövőhéttől itt fog lakni, úgyhogy ha gondolod hívd majd fel, és helyben lesz
Mit érzel a torkodban? rossz lehet
Ha pszihés kezd el mondogatni h nem érzem nem érzem, hátha segít
Tali jó ötlet, én benne vagyok
és még mindíg áll a hozzánk való meghívás is, csak amíg ilyen beteg vagyok, addig nem szeretnék megfertőzni senkit mert irigy vagyok és nem adom a bacijaimat
(bár nem fertőző, senki nem kapta még el )
Jó nagy ramazuri lesz nálatok
Mit sikerült kiötleni a házzal kapcsolatban?
Kora,
van pelustáskánk, de nem azt használom, van egy nagy puma tatyóm és imádom és azt használom. A halott német katona is elfér benne
ugye még megvan a babakocsi?
Király lehet a dupla műszak, anyuddal és Levivel. Kitartás
Ildi,
Ti hogy álltok a tesó projekttel? vagy ne érdeklődjek?
Sikerült ott aludnia Fanninak?
Anna,
Hogy vagytok? Sajnálom, hogy nem bírta Emma a klubbot, pedig tök jó dolog lehet. Én is már úgy vinném Álmost ringatóra pl, de így nem megy...
Pocakosok, hogy vagytok???
Hogy halad a babakelengye vásárlás? pocakfotót mikor kapunk?
Prüntyi,
meggyógyultatok??
Szilvi,
mizu veletek?
Kipróbáltuk a banánt. Hát engem a világból ki lehet vele kergetni, a szagát se bírom, persze Álmos falja
még arra is vetemedtem hogy megkóstolom, hátha, de fuuuuuj , nem szeretem még mindíg
na elmosogatok, bár semmi kedvem, jó szarul vagyok, fáj a hasam nagyon
szép délutánt.