Till!
Azt a, akkor Lencsi is nagyon belehúzott.
Mi ma bemerészkedtünk először egy bevásárlóközpontba, az egyik eladó azt mondta Littire, amellett, hogy milyen édes, hogy nnna te aztán tuti szereted majd a nokedlit!
Lois!
Remélem kis Zé nem kapott el semmit. Én is féltem Littit, ezért is nehezen mozdulunk ki, dehát muszáj néha, mert szegény férjemet már sajnálom, hogy mindig ő vásárol, a másik, hogy nekem meg hiányzik a nézelődés. Egyébként Littinek most semmi negatív hatás nem jelentkezett oltás után, remélem már nem is fog. Bár a otáról azt olvastam, hogy leginkább az oltás utáni 7. napon a kakival a szülőknek vigyázni kell, mert fertőzhet. Úgyhogy azért még nem akarom elkiabálni, hogy nem lett semmi gond.
Angel!
Szegény kis Dióka. Még szerencse, hogy azért szeret hason feküdni. De azért csak nem kell majd ezt olyán sokáig erőltetni. Vagy igen? Mit mondtak erre?
Litti kis Zé-hez hasonlóan most már van hogy elmosolyodik hason, de eddig nagyon utálta. Úgy 3 percnél tovább most se bírja. Csak arra nem tudom rávezetni, hogy ha hason van és elfárad akkor le is tehetné a buksiját. na de azt má nem, inkább ordít.
Tejcsi: Én is vettem végre Karamalz-ot. Ízlik is nagyon, nekem megváltás, mert a sört utálom.
Mi mondjuk ugye kezdetektől tápszereznünk is, most kb. 1/3 a tápszer. De már megszoktam, van ennek is előnye. Pl. hogy bárhol etethetem Littit. Meg ha épp olyan nap van, hogy kevesebb a tejem, akkor se ordít mellettem a kis éhenkórászom. Mondjuk azt hiszem szerencsém van, hogy nem szokott le a ciciről, hiába cumisüvegezünk is. Bár ezt sem akarom elkiabálni. Jó lenne, ha mondjk féléves koráig ki tudnánk így húzni, de már annak is örülök, hpogy ennyi tejem van/volt.
Van egy ismerősöm, aki szintén szoptat, a babája kis Zével egykorú, és úgy érzi macerás a szoptatás. Pedig van teje. Annyira bosszant az ilyen. Nemhogy örülne.
Niko!
Szerintem ne add fel, én is egy csomó mindent próbáltam, de a legtöbbet valószínüleg az használt, amikor elraktam a mérleget, mert elegem lett belőle, hogy azzal stresszeltem magam, hogy mennyit szopizott Melitta. Ha bírod a gyógynövényes illatokat, akkor eseteg próbáld meg a Panarom tejszaporító olajat. Van ismerősöm akinek bejött, nekem is használt volna, ( pár napig hpróbáltam) de végül is nem bírtam az illatát.
Lili!
Én is barnáztam anno, persze meg is ijedtem, de kár volt. A legfontosabb, hogy ne idegejkedj!
Rani!
Nekem az egyik gyerekorvos azt modta, forralt vizet adjak néha Littinek, hogy megszokja az izét, ha netalán szükség van rá, pl. kánikulában, vagy ha betegség miatt megy a hasa..... De csak egyszer-kétszer adtam neki. Mondta a csipkebogyó teát is. Na és persze amikor hasfájósak voltunk akkor édeskömény teát, vagy mecsek teát kapott Litti, úgyhogy nem árt az, ha van egy cumisüveg otthon.
Annak ellenére, hogy az anyatejben elvileg mindenből van elég.
Timi!
Elvileg a baba születése után lehet kiváltani a receptet, úgy hogy az ő nevére szól, de a te 8-cal kezdődő tajszámodat írod be. Mondjuk mi már Litti születése előtt kiváltottuk, úgy hogy az én nevemen volt a recept, de szintén 8-cal kezdődően írtuk be a tajszámot, de ez nem egy hivatalos forma és nem minden gyógyszertárban fogadják el.
Pálgi, Vovanda!
Írtó aranyosak vagytok!