Sziasztok!
Hajni - de édes ez a duó-alvós kép!
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Egyébként mindhárom!
Hunci - Te hol dolgozol, hogy ajánlják az oltást? Legalább lesz végre valaki, aki majd elmeséli, hogy mit érzett az oltás után!
Lányok!
Senkinek nem volt még gondja a nagymamával?!
Én teljesen magam alatt vagyok.
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Mert már többször észrevettük, hogy ha a nagyi után hazakerül a gyerek nem lehet vele bírni. Teljesen megváltozik, hisztis, nyafogós, dacos, sőt agresszív lesz.
Ritkán, ha összeszaladnak nagyon a tennivalóim, ott szokott lenni egy fél napot.
Most a legutóbbi alkalom óta még verekszik is a gyerekem. Egész pontosan engem ver! Rám csapkod! Soha eddig még ilyet nem csinált, és tőlünk aztán biztos nem lát ilyet! Honnan veszi? Vagy miért csinálja? Olyan szépen viselkedett eddig, mindig meg tudtam vele beszélni mindent. Most meg alig akar meghallgatni ha elkezdem neki magyarázni hgy mi miért van és miért úgy ahogy!
Szerintetek (most a verekedést leszámítva) okozhat ilyen viselkedésbeli különbséget az, hogy a nagyi mindent megenged neki, mindenre ugrik, és szinte mindig az van amit a gyerek akar?! Már szóltam anyukámnak, hogy ne engedjen meg neki mindent, de úgy látom hiába!
Többet ne vigyem?! De az is gáz, hogy eltiltom a nagymamától, nem?! Vagy csak akkor vigyem ha ott tudok vele lenni én is?! Mondjuk az nem segítség, néha pedig szükség lenne segítségre! Más meg nincs! ÁÁÁ? olyan tanácstalan vagyok. Ha van ötletetek, légyszi írjatok!