Sziasztok!
Eszty: nagyon szépen köszönöm, szerintem mindenképpen hasznát fogom venni az infónak, meg tudakolom, hogy a fiúkat vihetem-e oda probléma esetén..
remélem, hogy nem lesz rá szükség, de ha kell, akkor jó, ha olyan helyre viszem, ahol jó kezekben vannak..
Dóri: Ákos már egészen jól van, egy igazi kis hős..
valószínűleg a taknyosság miatt húzódott rá a fülére a gyulladás..
pedig szívtam a nóziját becsülettel, de így utólag furcsa volt, hogy azon az oldalon, ahol a füle fájt, nem igazán jött neki kifelé a trutyi..
a dokinő átmosta a nóziját is és rengeteg trutyit szívott ki belőle, én nem is tudom, hol fért el abban a kis pofiban olyan sok..
meg is jegyezte némi szemrehányással a hangjában a doki, hogy "anyuka, rengeteg váladék van benne"..
pedig én tényleg szívtam neki, 20 perceket, mert kb annyi idő telt el, mire elindult valami kifelé..
most mégis lelkiismeret furdalásom van, hogy esetleg én okoztam a bajt..
tegnap már úgy ébredt reggel, hogy őrjöngött, sikított a fájdalomtól..
tisztára stresszben voltam, mert nem tudtam, hogy mi baja van, csak azt láttam, hogy borzalmasan szenved, de semmi nem utalt arra, hogy a füle fáj..
(vagyis hát utólag már igen) mikor a gyerekorvos belenézett a fülébe, egyből elküldött a fülészetre..
de Ákos egy hős volt, bár a tegnap délutánunk/esténk elég kemény volt, mert csak 10 perceket tudott aludni, de így is megpróbált pl az ágyon ugrálni Matyival..
tényleg nagyon kemény kis pasi..
azt hittem, hogy az éjszakánk is durva lesz, de este kilenctől reggel hatig meg sem mozdult, úgy aludt..
ja, és ebből kifolyólag 8
órát aludtam egyben..
hihetetlen élmény volt..
ma már vigyorogva, jókedvűen ébredt, bár még nem enged el magától egy lépésnyire sem, már klasszisokkal jobban van és már láza sincs..
ja, és nagyon komolyan elkezdett beszélni tanulni..
ma pl ezeket tanulta meg és azóta is bőszen gyakorolja:
"hátra", "golyó", "kocka", de már konkrétan mondja a babákra, hogy "baba" és a csajokra, hogy "néni", a Niki kutyus pedig "Nini"..
Matyi meg ma is olyan aranyosakat szövegelt..
mondom neki délelőtt, miközben öltöztünk, hogy mondjon velem verset..
erre mondja nekem, hogy "azt akkor szoktunk, mikor olvasunk", mondom neki, hogy de én tudom kívülről, erre ő, "de én nem bírom kívülről"..
(ja, könyvből tudja
)
egyik este, meg valamit ügyködtek az apjával, és megkérdezte tőle az apja, hogy "kemény vagy mi??" erre Matyi: kemény vagyok mint a "jolling stones"..
most este, meg szétszórta a legót és megkértem, hogy szedje össze.. nem igazán volt hozzá kedve, de (nagyon) nagy nehezen elkezdte elpakolni..
egyszer csak szól, hogy "anya, nem bírom győzni"
hát én megzabálom..
amúgy szegény egy hős, mert Ákos annyira igénybe vesz, hogy rá sokkal kevesebb figyelem jut részemről, (pedig nagyon igyekszem) és bár látom az elvonási tüneteket rajta, tényleg le a kalappal, annyira ügyesen alkalmazkodik..
Etelka: 14x
szerintem érzéstelenítés nélkül ilyesmit csinálni barbárság, főleg egy gyereknek..
a puszit köszönjük, átadtam..
mindenkinek további szép hétvégét..
puszi
Móni