Új privát üzeneted érkezett!

Szilvi: átérzem a fáradságod. Ma nekünk is extra rossz napunk volt. A postán egy bunkó bácsi olyan hangosan beszélt, h felébredt rá Lili, és ha délelőtt nem alussza ki magát, akkor jaaaaajjaj. Így ma szenvedtünk, mert én is nagyon fáradt voltam ma. :?
Küldesz nekem árat a renoválásra? Fizu után megyek.

Dolli: tuti nagyon ügyi leszel. Jujjj amikor én vezettem 50el sem mertem menni! :oops: Melyik nap is mész?

Brigi: úúúgy szégyellem magam! :oops: Andiéknál elfelejtettem az ajcsid, te sem szóltál. Pedig tényleg nem akarom lenyúlni!!! Ha meggyógyultatok szívesen átviszem!

Hajni: mihelyt jó nektek szólj és megyünk! :D

Orsi: szuuuper ötlet a kreatív nap. :D :D Nekem még úgy is bele kell tanulnom ebbe az egészbe!

Andi: sajnálom az irataidat. Nekem a kedvenc és egyetlen napszemcsim veszett el (nem volt occó). :cry: :cry: Persze ez a te veszteségedhez képest semmi!!

Őőőő nem tudom mit akartam még…….. :oops: na mindegy pááááá

Lini
Kép
kicsi lini

Köszi lányok az együttérzést jót tett a sebzett lelkemnek.

Orsi,
Mennék én is úszni holnap. Hányra legyek lent?

Kép[
Kép[
kostyika

Apa itthon lesz, mehetek úszni! :) Csak lányok a fürdőrucimat ne nézzétek, mert még nem tölti ki teljesen a pocim, és olyan ormótlannak érzem magam benne! :( :oops: A régit meg már nem merem felvenni, mert nagyon szorítaná a csajszimat!

Szilvi! Ismerős az érzés sajnos, remélem, minél hamarabb kipihened magad, meg a mozgás és egy kád forró víz ilyenkor tényleg jót tehet! Remélem, használt!

Köszi lányok a biztatást! :D Remélem, jövő csütörtökön is vigyorogni fogok! :D Majd küldök sms-t valakinek, mert csak estére leszek itthon, hogy sikerült-e.

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Ma is előkerültem :)

Visszaolvastam, de már a felét elfelejtettem annak, ami az elején volt... Nagyon szita már az agyam :)

Lili, Marci? Igen,egyre csak több lesz, de azért szerintem csak tudjuk majd, hogy gyerekről vagy kutyáról beszélünk :) Az tény, hogy lesznek jó kis félreértések belőle :D

A kis és nagy betegeknek jobbulást!!!

A mai napom is jó rohangálós volt. Szinte az egész délelőttöt a kórházban töltöttem. Mivel Marci nem fordult meg, így megkaptuk a császár időpontját. Jövő péntek, azaz nov.6. és előtte való nap, csütörtökön már be kell feküdni. Na, legalább ez már biztos... már ha nem indul el hamarabb kifelé a drágám :) De csak nem, azért az sem lenne jó, mondta a doki, hogy ilyenkor könnyen előfordul, hogy a köldökzsinór jön ki először az meg nem lenne jó, annak is császár lenne a vége... :( Mikor hívtam apát, hogy péntek lesz a nagy nap, és akkor is másodikok leszünk (kb 10-kor), akkor rákérdezett, hogy és akkor már meg is lesz a pici...? :lol: :lol: :lol: 8) Olyan jót mosolyogtam magamban, mondom neki, hogy persze, kb 40 perc és kész az egész (na jó, az előkészületeket leszámítva). Úgy örült neki :) A szülésznő elmondott mindent, mire számítsak, mi lesz, stb. Úgyhogy már nem parázom :D:D:D Szóval rólunk ennyit :)

Délután meg bementem a melóhelyre, összepakoltam a szobámban a cuccokat, fura volt...

Ja,az aktivitásom meg ilyen. Én állandóan pörgök, most meg már magamhoz képest lassított üzemmódban működöm :D:D:D

Holnap reggel a védőnőnél kezdek, utána megint megyek még be a melóhelyre, mert csapatépítő program lesz délután, amire még elmegyek én is és arra kell készülődni :) Úgyhogy holnap sem nagyon leszek.

Ja, és apa ma Pozsonyban, úgyhogy remélem Babó nem akar elindulni kifelé :) Ma kicsit görcsölgettem is most meg olyan aktív Marci, hogy úgy érzem a hasfalamon át rögtön kilép :D:D:D

Megyek fürcsizni meg pihizni, kihasználom a szingli estét és veszek egy jó forró fürdőt, majd olvasgatok az ágyikóban!

Jó éjt!

Mangora

Kép
mangora

sziasztok! :)

Juj, de durva napunk volt! Kiselejteztem a ruhakat koltozes miatt, kb szekrennyi lett kipakolva.

Patrik delutan majdnem 2 orat uvoltott hasfajasbol kifolyolag, bar a masodik fele mar olyan "minden rossz, utalok mindent, aludni akarok de nem tudok" siras lehetett.

Szerencsere a furdetes es kaja utan csond lett, mar egy oraja alszik szegenykem. Ma este meg anyosom gardirozza reggelig, igy aludhatok. :D

Viszont ezek az antipszichotikumok jok, mert a 2 oras bombolest fel sem vettem. Nem tepte ki a frekvencia a dobhartyamat es nem paraztam be. Talan ezert nyugodt meg vegul nalam a gyerek !!!! Anyosom nem birja szegeny a sirast, nagyon kikeszul lelkileg.
Ajanlottam neki egy dilibogyeszt. :)

Szilvi:
Kutyik tunderiek, annyira kis dragak egyutt!
Gyerkocok fotoi nagyon tutik! tortara folyik a nyalam.... ;)

Orsi:
Hat Marcipant is megzabalom a fotokon! :) Hehe, azok a mancsocskak!

Hajni:
Ha minden igaz, akkor hetvegen (vasarnap szerintem) fel fogjuk tolteni vegre a fotokat a kamerarol, mert ma a pakolasban vegre megtalaltam a kabelt! :D:D:D

zsAndi:
Imadom benned hogy a "semmihez sincs kedvem" napokon felasod a kertet. :D (En ha tele vagyok energiaval max kepes vagyok elmosogatni.) Annyira jo meg csak dumalni is mert tele vagy energiaval. Majd lopizok legkozelebb. :):)

Mangora:
Nekem is (volt) egy uszkarkam, anyu "orokolte". Egy evig most egyutt lehettem vele mert itt lakott anyu nalunk. A mi uszink feher es masfel kilos. Amikor a teli bundijat lenyirjak a kutya fele marad csak es olyan kis mokas. :) Mi snautzer formara nyiratjuk mindig. :D

tierno:
Ma mar 3.91 volt a kis malackam. :)
Hiaba, a tap megteszi a hatasat. :D
Hosszaba is kinotte mar a rugikat amit elejen hordott. A laba meg akkora mint egy Yetinek....

Na eddig tartott a kepessegem. Ebben a pillanatban kezdett hatni az ejszakai dilibogyo, ilyenkor a gondolkodas ki van csukva reggelig.
Bucsuzom amig meg kepes vagyok kikapcsolni a gepet....
Joejt mindenkinek!!!! :)

puszka

sünciboglya

Orsi! 5 körül ránézek a netre, ha megyünk, akkor szólj, ha nem, akkor visszafekszem durmolni. :D Vagy tanulom a műszakit!

Jó éjt!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Orsi,
Nekem lszi küldj egy sms-t, én hajnalban nem tudom bekapcsolni a gépet.

Kép[
Kép[
kostyika

Jó reggelt! :)

Hogy nekem milyen pocsék egy éjszakám volt! :?

Mia! Az első pár hónapban tényleg nagyon gyarapszanak a csöppségek! :D Én is meglepődtem, mikor havi egy kilókat simán összeszedtünk, sőt! :D De jó lesz, ha raktok képet, már meg sem fogom ismerni Patrikot, olyan nagy lehet!

Zsand! Köszi! :D Anno azt hittem, hogy felnőtt fejjel egyszerűbb túlélni, ha az ember szülei válnak, most már tudom, hogy nem. Pláne, ha konfliktusos a dolog. Annyival könnyebb talán a helyzetünk, hogy mi jobban meg tudjuk fogalmazni az érzéseinket, mint a gyerekek.

Orsi! Fodrász is vagy, mert akkor hozzád járok majd! :wink: Én is agyalok a festésen, de még nem szántam rá magam, lehet, hogy majd kari előtt bemázolom. Bár akkor már lehet, hogy inkább fodrásszal csináltatom, nem szenvedek vele.

Szilvi! Jobban vagy?

Kriszti! Azta! Egy hét, és láthatod a fiadat! :)
Most én izgulok helyetted is! :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

hahóóóóóóóóóóóóóó csajok!

Nem olvasok vissza, DE MEGYEK ÚSZNI!

Dolli!
6:15?
ANDIKA 6:20
Vendég

Orsi, ok, várlak! :D

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Kriszti!

De jó pont egy hét és meglesz a fiacskád!

Mikor nekem azt mondta a doki, vizsgálat után, hogy holnap szülünk én úgy meglepődtem, mintha most mondaná. Apa ott volt velem, hazafelé fölhívtam anyumat erre ő: hááát azért az nem úgy van, ő is meglepődött.
Emlékszem tiszta izgatott voltam mikor mentünk reggel a kórházba:)

Csajok!
Diósdon is van valami uszoda, de az magán, nagyon rendezett, kulturált, ha kell elküldöm az elérhetőséget.

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!

Voltunk tegnap dokinál.Kaptunk Sinacolt,Calcimuscot,C-vitamin injekciót.Odafelé mondtam Neki,hogy mi lesz a dokinál,még nyitogatta is a száját,hogy majd úgy fogja csinálni.Ott meg nem elkezdett sírni? :?
Miután haza jöttünk ki állított be hozzánk?A barátnőm,akiről most írtam.Hozta Anyunak a koszorúkat.Úgy mutatott be a barátjának,hogy a legjobb barátnőm,a testvérem.Hát,nem tudom. :?

Tegnap meg megjöttek a könyvek,amit vettem neten,meg a Dörmi tábla is,amit cseréltem.

És kiürült a szennyestaró! :) Olyan jó ilyet látni!Kár,hogy nem sokáig tart. :(

Jelenleg Dorci kedvenc meséje Nouky és barátai.Ismeritek?Nagyon ari.

Hajni!!!Hogy vagy?

Lini!Nincs miért szégyellni Magad!Nekem is csak itthon jutott eszembe. :roll:

Orsi!Lehet félreértettél valamit,azért nem értettem a mellkasszőr húzogatást!Most nem a párom volt nem normális... :?

Kriszti!úúúh,1 hét!!!!(körömrágóssmiley)Örülök,hogy sikerült megnyugodnod! :wink:

Kép
tierno

Sziasztok!

Brigi: köszi már jobban. A láz már csak épp, hogy hőemelkedés viszont fáj a torkom. :? Lili olyan édes volt tegnap. Mintha érezte volna, hogy szarul vagyok egész nap elfoglalta magát. Hol az ágyon mellettem, hol a földön a játszószönyegén. :lol: Egy hangja nem volt egész addig míg meg nem jött az Apja. Na onnantól ment az ordítás ha Apa nem mászkált vele. :lol:
körömrágóssmiley :lol: :lol: :lol: olyan diló vagy. :lol:

Le kéne menjek a DM-be mert elfogy a pelus. Csak olyan húzós felszállni meg leszállni a buszról. :roll:

olyan jó lenne úszni menni Veletek...... de hova teszem Lilit? :? A vízben csak nem köthetem a hátamra... :roll: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

bakker beszart a vonalzóm. :x

itt egy másik. :lol: :lol:

Azon gondolkodtam, hogy ideje lenne lemenni tornázni de nem tudom kire hagyni Lilit. Apa hazajön és megy is le a garázsba fűteni ( nem bírnánk kifizetni a gázt ha azzal fűtenénk :oops: ) más jelölt meg nincs szitternek. :roll: Azt hittem majd Anyósom ( aki egyébként a játszónál lakik ) majd naponta jön az unokájához, ezzel szemben ha mi nem visszük le akkor nem is érdekli. :cry:
Hogy is mondta Szamár a Shrekben? Csak magam vagyok....... mert elhagyott mindenki..... :roll: :lol:
Épp beszéltük Apával, hogy Lili két hetes kora óta tök egyedül vagyok vele. Ha nem lennétek, ( főleg ha Brigi nem viselne el hetente kétszer legalább :oops: :lol: ) tuti már befordultam volna. :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Ja igen.... itthon is tornázhatnék de ahhoz se kedvem, se lelkierőm. :oops: Inkább mindig Lilizek. :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Lini: BÁRMIKOR jöhettek!!!!!!!! Ideszólsz előtte és szeretettel várunk! :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Brigi!

Bocsi, majd visszaolvasok mit értettem félre! Akkor ne bántsd szegény jóembert! :lol:

Tök jóóóót usziztunk! :D

Mimi! Várlak Benneteke délután!

Mia! MA TALIZUNK!!!!! :D :D :D
Merényletem van ellened ma estére!
Bízz bennem, nem fogsz csalódni! :wink:

Kép
Na nem enni fogod, ne izgulj! :wink:

Megyünk sétálni Normafához!

Délután jövök!
Vendég

Sziasztok!

Köszi a biztatást. Tényleg fura belegondolni, hogy egy hét és a karjaimban tarthatom a kisfiam!

Hajni, na pont ettől félek én is, hogy hazajövünk, két hétig talán itthon lesz apa, de utána aztán senki... Csak Ti :)

Na persze a nagyit leszámítva, akire tegnap épp rájött az 5 perc megint. Elkezdett a fejemhez vágni olyanokat, hogy én csak ücsörgök egész nap (két napja szinte otthon sem vagyok, előtte nagytakarítottam, főztem, stb... ezeket észre sem veszi???), mint a nagysasszony, meg hogy én ne mondjam meg neki, hogy mit csináljon, ő soha nem vette soha magának a bátorságot, hogy egy öregasszonyt "kioktasson". Hát, nem tudom mire gondolt??? :shock: Talán arra, hogy állandóan csszetetem, hogy ne mosogasson, mert van mosogatógép, meg hogy ne a saját szobájába teregssen (és főleg ne a radiátorra), mert az a legpárásabb és legkevésbé szellőztethető szoba... viszont magamon is meglepődtem, hogy tök nyugodtan, egy szó nélkül hallgattam. MOndjuk mindezt a szobájából kifele üvöltötte nekem, én meg a nappaliban voltam...
Utána nagy nyugalommal elvittem a kutyát (ami alapból az övé) a fodrászhoz (olyan kis cuki lett).
Ennek az lett az eredménye, hogy ma reggel, mikor eljöttem otthonról készülődés közben nemigen szóltam hozzá és láttam rajta, hogy nem esik jól neki... Hát nekem sem esett jól a sok hülyeség, amit tegnap összehordott... :(Na, majd este apának kipanaszkodom magam, ha hazaér :D
Na most jól kifakadtam nektek :)

De tény, hogy jó kis társaság lesz összezárva vele. Mi Marcival állandóan úton leszünk szerintem :D:D:D Csak minél kevesebbet kelljen hallgatni a nagyi hülyeségeit...

Mangora

Kép
mangora

Ja, Orsi! Valami jó kis masszázsra beneveznék én is szívesen, amint felépültem! Mivel is foglalkozol pontosan? :D :lol:

Mangora

Kép
mangora

Kriszti!

Hát kösd föl a gatyádat, mert nem könnyű az öregekkel!! Az én drága nagymamámnak volt több agyérgörcse is és olyan dolgai voltak, hogy a hajunk égnek állt.
Szegénykém sokszor kiakasztott minket, volt, hogy anyukámat (lányát) kizavarta a lakásból, nagyon meredek dolgai voltak, de fiatalon és tiszta pillanataiban nagyon nagyon aranyos volt!!

Orsi!
mire készülsz?
A kutyán van kullancsirtó?

Csajok nálunk még nincs ebéd :oops: pizzát akartam itthon csinálni de abból már nem lesz semmi. Lesz rántott sajt meg rízs, rohanok is, mert időben már nem vagyok :oops:

Olyan gyönyörű idő van, remélem még sokáig élvezhetjük ezt a jó időt.

Sziasztok
Vendég

Újra itt....

Ebben a jó időben mi is csaviztunk egy jót. :lol: Lekéstük a buszt ( ami fél óránként jár ) így lesétáltam a körforgalomig. Vissza meg már nem is vártam buszra, bejártam Postástelep utcáit. :lol:
Jól el is fáradtam. :?
Viszont megint kiakadtam azon, hogy minden harmadik kertben az ezer éves nénik, bácsik szorgalmassan ássák a földeket.
HOGY HONNAN VAN ENERGIÁJUK????? Le a kalappal előttük. Mondjuk az én 85 éves Nagyim is ilyen. Egyedül gondozza a 600 négyszögöles telket. Krumpli, leveszöldség, kukorica, málna, eper, paradicsom, paprika....... ja és nyulak. :lol: :lol:
Sajna a torkom még mindíg fáj, főzök is egy jó gyümi teát. :lol:
Puszi

Hajni
KépKép
piriczkihajni

sziasztok:)

Ma Patrik szepen bufogott, jo nagyokat. :)

Hajni:
Maximalisan megertelek! En a terhessegem elott is, kozben is mind vegig allandoan egyedul voltam itthon. (2005 ota ha jobban belegondolok...) sot, hetvegen sem mindig volt a parom otthon melo miatt.) Sokszor mar bogni volt kedvem.
... s ez most sem lesz maskent mert reggel 8-kor megy, este 7 korul jon. + meg ha vasarolni is kell valamit akkor meg kesobb. :(
Sokszor meg akkor is dolgozik ha hazajon egeszen ejfelig. :(:(:(
De legalabb az uj lakasban egyutt lesz a nappali az irodajaval. :) Igy legalabb "nezegethetem". :)

Orsi:
Csokit, mezet, neeeeeeeeeee! Meg dolgozni sem voltam hajlando sosem ezekkel a cuccokkal!
Sajnos en meg az olajakat sem igazan szeretem, csak elviselem, a testapolo is csak akkor johet szamitasba nalam ha mar vegkepp a rinoceroszhoz vagyok hasonlithato (tapintarsra! :mrgreen:)
Ezert imadom a thai masszazst (a "szaraz" reszet) mert ott meg le sem kell vetkoznom. :D
Hehe, majd meglatod gyonyoru sharpei testemet ma, cask nehogy rosszul legy a sok cellulittol :D Gyilkosan komoly mennnyiseget halmoztam fel !!! :D

Asszem alszom egyet.... ma az utolso napja itt anyosomnak, utana nem lesz mar henyeles asszem. :shock:

sünciboglya

JA:

Az uj lakasba elvileg minden cuccunk elfer (amit nem szavaztunk le) csak az EN GEPEM NEM !!!!! :(
Majd a falra maszom kinomban, oszt' onnan Netezek max. :D

sünciboglya

Szasztok!

Ma sem indult jobban a nap... :? de legalább aludtak egy jót délben! Én is! :lol:
És kicsit jobb kedvem is lett, mert újra beléptem az avonhoz!!! :lol: Régen csináltam, de jöttek a gyerekek és nem volt időm foglalkozni vele...
Érdekel valakit? Kinek vihetek katalógust? :wink:
Itt is körülnézhettek!: http://www.avon.hu/PRSuite/static/ebroc ... chure.html

De jó Nektek voltatok úszni!!!!! Irigy irigy :wink:

Dolli, képzeld este még megittam egy nyugiteát és akkorát aludtam :shock: szerencsére a gyerekek sem keltek éjjel....

Lini, így előre nehéz árat mondani, de szerintem olyan 2000körül lesz...ha megfelel....

Kriszti, csaszi, nov 6! :) de izgiiii!!!! Furi lehet így tudni, hogy na, akkor, ekkor, nem? Milyen nyüzsis napok... :lol:
Tényleg, mit dolgzol/dolgoztál?
Teszel fel a kutyiról fotót? :wink:

Mia, 2óra sírás? Szegényke :cry:

Hajni, de jó, hogy volt egy kis nyugi... jobbulást!
Úszás... úszógumiban tolod magad előtt a vízben Lilit, na? :wink:
Tornázz Lilivel :wink: persze ez sem könnyű, én sosem tudtam itthon tornázni :oops: :lol:
Torokra, jó a citrom leve-méz-langyivíz(nemsok víz) keveréke, kortyolgatni és lemar mindent...
sylph

Végre bealudt Dorinám.Mikor leraktam aludt 10 percet,nem kapott levegőt,felült és mutatott a porszívóra.Szó nélkül ki is szívta az orrát.Ennyi trutyit! :shock: Még mindig tele van Neki!Most meg köhög. :( Lehet nem fog sokat aludni.Olyan sz@r ez a tehetetlenség. :(

Hajni!De aranyos Lilid van!Dorciban nincs ennyi empátia :(
Jó lett az új vonalzód is!
Én is mennék tornázni!Miért nincs itt olyan hely,ahol gyerekmegőrző is van???????De én inkább januárban fogom kezdeni,mert Karácsonykor szokott lenni zserbó,azt meg nem szeretném kihagyni :)
Kb 1 éve én pont a befordulásnál tartottam,mikor keresgélni kezdtem fórumot és ezt megtaláltam :D
Most meg a költözés miatt parázom,hogy ott tényleg nem lesz senki.Veled sem tudok majd Dm-be menni :cry:

Zsand!Az én nagyimnak agyérelmeszesedése volt,itt volt Nálunk egy darabig.Kb 2 hétig.Iszonyat volt.Anyut nem hagyta éjjel aludni,állandóan pakolt.Én meg nappal vigyáztam rá.A pelenkáját széttépte és bedobta a wc-be.A kosárból kiborította a krumplikat,hagymákat és a hűtőből kipakolta a kajákat a kosárba,eldugta a szobába,hogy viszi a kutyának.Stb.Aztán bekerült egy otthonba. :( Mindig az van a szemem előtt,hogy egy nagy darab,nagy hangú nő volt,aztán olyan vékony,görnyedt ember lett belőle. :( Rossz volt látni. :(

Mia!Vígasztaljon,hogy párom reggel 6kor megy,másnap este 10kor jön.És lehet kimegy külföldre dolgozni,mert a tesója is kinn van és mondta Neki,hogy szervezze be,ha tudja.Állítólag nagyon jó helyük van és a pénz is több!

Kép
tierno

Kép
tierno

Mia!
Sajnálom, pedig már ráizgultam a csokira! :(
Akkor igyekszem nem hozzádérni a gusztustalan, krémes olajos kezeimmel! :D :D :D
Egyébként van itt Érden Thai masszázs! :wink:
http://thaimassage.shp.hu/hpc/web.php?a ... z_masszazs

Ha ennyire undorodsz az olajaktól, krémektől akkor inkább tényleg Thai masszázsra kéne menned!

Az én vendégei kifejezetten szeretik a finom, aromaterápiás olajakat, az "elviselem" kategóriát még nem masszíroztam, de rosszat tuti nem szeretnék a vendégeimnek! :shock:

Szilvike! Hűűűűűű engem érdekel az Avon! Hányadikáig kell rendelni?
Örülök, hogy tudtál pihenni! Ne tudd meg én is milyen fáradt voltam tegnap!Enyimek se aludtak egész nap! 3/4 7 felé értünk haza, de 8-kor már úgy aludtam mint a bunda!

Mangora! Svéd és cellulit masszázst csinálok, illetve a kényeztető masszázsokat is!
Még szeretnék elvégezni egy talpmasszázs tanfolyamot és a lávakövest is! :wink:
Ha megszületett Marci, gyere el egy dögönyözésre! :wink:
A Nagyi az kinek a nyagyija????????
Bakker emelem kalapod előtted, hogy ezt a kiabálást kibírtad visszaszólás nélkül! :D
Nem irigyellek! :cry:

Mi jót sétáztunk Normafánál és egyúttal voltunk a farkasréti temetőben is!Így nem vasárnap kell a nagy tömegben! :wink:

Na megyek nyomok egy kávét és összrámolok egy picit, nehogy Mimiék meglássák milyen kupi van itt! :oops:
Vendég

tierno:
Umm, asszem megmennek ha a parom kulfoldon dolgozna. :( Nalunk is volt olyan parszor hogy 3 hetre el kellett mennie kulfoldre, de azt valahogy kibirtuk.
Tegnap ejjel alig aludtam mert videken volt munka ugyben es ott kellett aludnia. Nem szeretem ha nincs mellettem.

Orsi:
Nem veszes, a kremet teljesen jol viselem es tudom hogy te nem dolgozol "vastag" olajakkal. Amivel Petert massziroztad tokeletes allagra. Nekem van egy masszorom (sajnos a Margit hidnal van, parkolni lehetetlen) aki Shiatzu-val (is) foglalkozik, ot nagyon nagyon szerettem, de oda keptelen lennek jarni. Raadasul a thai masszazs szalonokban irtozatosan draga! 5-8, akar 12 ezer ft is lehet, a hosszusagatol fuggetlenul. Nekem anno volt 2, es 3 oras masszazsom a repertoarban. Altalaban a 2 orasat kertek, amiben volt szaraz es olajos resz. Ez a ket oras verzio minimum 8 ezer lenne szalonban.
A masik fele: nekem nehez elfogadnom amikor egy "masik" ferfi nyul hozzam. A tanfolyamon is nagyon feszengtem ha fiuval kellett egyutt gyakorolnom. :(

Szaz szonak is egy a vege, megyek hozzad Boszikam, nyomjal valami brutal vudus cuccot ram es tuti vigyorogva jovok ki toled. :D

JA!!!! A cellulitmasszazzsal szamits ram, lesz mit melozni rajtam!!! ;)

sünciboglya

Brigi: Szégyellem bevallani de önző módon nem örülök, hogy elköltöztök. :oops: :cry: Nem fogsz félni egyedül ha párod külföldön lesz? :shock: Én tuti betojnék. :oops: :lol:
Van egy ötletem. :idea: :lol: Én párom is megy a Tiéddel ( úgyis anyagi válságban vagyunk ) mi meg jól összeköltözünk. :wink: :lol: :lol: :lol: Persze azt nem tudom mit csinálnánk amikor hazajönnek. :lol:

Orsi: az nem lehet, hogy gyalogszerrel olyan nehéz legyen eljutni hozzátok. :roll: Én is akarok masszt. Nyakat és vállat. Annyirra de annyira csomós, hogy csak. A felkarom meg baromira fáj a hajnali másfél órás merev szoptatós póz miatt. :shock: Házhoz kiszállást nem vállalsz? :lol:

Szilvi: köszi a mézes, ciromleves ötletet. Bevállt. :lol: :lol: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni!

Házhoz nem megyek, viszont ha otthon van párod és el tudsz lógni, nagyon szívesen elszaladok Érted kocsival! :wink:
Anno Dollival is így csináltuk! :D

Mimiék nem jönnek, mert Gyuri fáradt!
Az én kölkeim meg úúúgy bealudtak, lehet jót tett nekik a Normafás séta! :D

Mia! Ha gondolod van fincsi masszázskrémem, az beszívódik és szép lesz tőle a bőröd is! :wink:
Vudud cuccom nincs, max békanyállal kenegetlek! :wink: :lol:
De legalább jót dumcsizunk! :D

Enyimé Apa is sokat dolgozik :cry: , Ő már 6:30-kor megy és 7 felé ér haza vagy kicsit később! Ha nagyon megnoszogatom(pl ha tornára megyek, vagy vendég jön) akkor képes hazajönni 18:45-re! :?
Ha meg itthon van, akkor meg építkezik és azért nem látjuk!
Most szerencsére nem építkezünk jövő tavaszig! :lol: De ezt 2006 óta csináljuk, szóval éppen ideje egy kis szünet! :)
A legdurvább a 2006 nyara volt, mert 3 hónapot külön voltunk, én Balcsin tök egyedül a két naggyal, Apika meg itthon munka után csinálta a házat!
e azt mondom, hogy lehet, hogy car, hogy ennyit melózik, de örüljünk, hogy van a párunknak melója és nem otthon ül és lennénk egy 25nm-es albérletben(ott kezdtük közös kis életünket! :wink: )

Szerintem Brigivel ugyanannyit fogtok talizni! nem lesz olyan messze! :wink:
Depizni meg nem hagyunk senkit! :wink:

Andika! Annyira várom a holnap estét!!!!!!! Mit vegyünk fel???? :shock:

Megyek vasalok egy kicsit.......Jó szöveg mi? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hajni!Nyugi,én sem ujjongok annyira.Az vígasztal,hogy ott kényelmesebb lesz Nekünk.
Biztos félni fogok,itt is félek :oops: De nem 100%,hogy megy.Mondtam Neki,hogy addig ne is menjen,amíg nincs jogsim.Akkor én is mobilabb leszek,megyek Értetek,egész nap majd csavargunk :wink:
Jó ötlet! :wink: Ők majd mennek albiba :P
Nekem is fájnak a vállaim.Szerintem ez a korral is járhat. :)
Dorci még mindig alszik.Megyek má megnézem.

Kép
tierno

Szasztok!

Voltunk megint dokinéninél... keddig itthon maradnak... :? Persze Bubó megint bepánikolt. :( Lili nagyon ügyi volt.

Ja, és Lili 3ig aludt! :lol:

Brigi, de kis ügyes ez a Dorci!!! :lol: Szegénykém hozzászokott, mi?! :cry: Nuki, Páko és Lola, ez cuki mese! Nálunk most a Mickey Mouse játszótere a menő :wink: meg a Meni mester...

Orsi, jövő hét pénteken adom le az Avont!
Normafa.... biztos nagyon jó lehetett!!!
Vasaltál? :wink: :lol: :lol:

Hajni, örülök, hogy kipróbáltad, és használt a mézes cucc!!! Én nagyon szeretem!
sylph

[quote="sylph"]V írta:sylphasaltál? :wink: :lol: :lol:

Na persze! :lol: :lol: :lol:
megfigyeltem ahányszor leírom ide, hogy vasalok, tuti nem lesz belőle semmi!

Helyette viszont kapott Apuci egy borsosmenta teljestest masszázst! :)
Szerintem nemesebb feladat volt, mint a vasalás!
VApa kisimult, nekem meg bizsereg a kezem a szőrös testétől!
Mennyivel jobb csajokat maszírozni!

Mia! Én anno szerettem tanfolyamra járni! Én is nagyon paráztam mi lesz ha majd fiút kell masszíroznom, vagy Ő engem! :shock:
Első gyakorlati órán nanáááááááááá, hogy pasi lett a párom! :lol:
Akkor láttam először az ürgét egy 40 éves exbalettáncos művészúr volt, mellesleg jógatanár! :D
Érdekes szitu volt, mindketten zavarban voltunk, de utána soha többet nem jelentett gondot, hogy férfit kell maszíroznom!
Egyetlen negatív élményem volt! :shock:
Egy 50-es pacák maszirozott engem és olyan vágyakat keltett, hogy........ :oops: , tiszta bűntudatom volt, még Apának is elmeséltem! Na onnantól nem engedtem a csókának, hogy hozzám nyúljon! Pedig iszonyat jóóóó keze volt! Ő évek óta maszírozott, csak elvégezte a svédmasszőr mellé a gyógyot is! Vérprofi volt!
Ja és egy rakás TF-es fiatal izmostesű kisfiúval jártam gyakorlatra! :D :D :D
(fúúúúúj rossznéni, nem szégyeled magad! :oops: :lol: )

Na megyek csinálok magamnak egy hatalmas habos fürdőt egy kis levendulával és iszom egy jó meleg zöldteát!
Vendég

Csajok!
Míg el nem felejtem.Lehet holnaptól pár napig nem lesz netünk.Szolgáltatót váltunk.

mimi12

Orsi, Teeee rossz lány :lol: :lol: :lol:
sylph

Ja, hoztam még nektek valamit.... nézzétek meg! :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=Nuit2NSpVLI
sylph

[quote="sylph"]O írta:sylphrsi, Teeee rossz lány :lol: :lol: :lol:

Na deee miért???? :oops: :lol: :lol:

Mia!

Úgy örülök, hogy itt voltál tegnap, végre tudtunk beszélgetni a testőröd nélkül! :D
Nagyon jóóót tett a lelkemnek ez a beszélgetés!
KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most azon agyalok mikor tudnánk legközelebb? :roll:

Dolli, Andika merre vagytok?

Andiiiiiiiiiiiiiii ma esteeeeeeeeeeeeeeee
Kép
Mááár annyira várom! :D

Viszont addig még túl kell élnem a családomat!
Ma jönnek szüleim, és sógórnőm a 3 gyerkővel! :D
Még fznöm, takarítanom kell gyorsan.
Szüleimet tutira megmaszírozom, valszeg sógórnőmet is!

Többiek merre????

Anett? Gabi? Olyan régen voltatok! :cry:
Vendég

Na ma egy kicsit beOrsultam. :lol: :lol: (olyan voltam mint Orsi egy picit)
Reggel kitakarítottam a konyhát, utána lementünk Lilvel bevásárolni, főztem, kitakarítottam a wc-t, fürdőt, nagyszobát, összepakoltam a hálót, ebédeltem. Vasalnom kéne még, csak gondoltam előtte bejelentkezem. Ja meg porszívózni, csak azzal meg kell várnom, hogy felkeljen a bogaram.

Tegnap kijött Lili 2. foga!!!!!!!!! :shock:
Most már nem tudom neki engedni, hogy csócsálja az ujjam mert olyan éles a foga. :lol: BOCSÁNAT fogai! :lol: Úgy látom nagyon készül a kaja bevezetésre! :lol: :lol: :lol:

Szilvi: persze jó az ár.

Hajni: szólj, amikor meggyógyultál és akkor megyünk. Ok?

Orsi: apával mi is IMÁDUNK bowlingozni!!! Ha nagyobb lesz Lili mi is megyünk! Juj de várom már!

Kriszti: de izgi! Furcsa lehet, hogy így tudod előre a dátumot, de azért egy biztonság érzést is ad, nem? Jaj ez olyan jóóóóóóó.

elkezdjek vasalni, vagy ne? lassan kell Lili őőőőőőő, na még kigondolom.

Lini
Kép
kicsi lini

sziasztok:)

Ma ment haza anyosom, melyvizbe vagyok behajitva. Na nem baj, majd elbanok ezzel a kis legennyel valahogy! :D
Itt van mellettem a mozesben es nezeget... epp az iment fosott egy orbitalisat maga ala. De ugy orultem!!!!!! Vegre kakilt!!!!!

Orsi: koszi a tippeket, szerintem mar az elso adag Espumisan bejott, mert kaja utan 1 oraval jott is a kaka. :)
Koszi a tegnapi masszazst, tuti volt minden perce es a dumcsi a lelkemet ujitotta meg teljesen! :D
Majd folytatjuk eszmecserenket ;)

Most olvastam el a balettancos tanonctarsad esetet. (rajottem, en nem voltam aznap mar a forumon mikor irtad a sztorit, azert nem lattam.) Szoval most bevizualom a pasit kis tullos ruhacskaval mint balettancos, amint lejt a parizsi opera szimpadan.... :D

Orsi, meg valami, ezek utan en is mondhatom majd hogy "jo vagyok nalad egy szeanszra?" :D
Jo lenne jovo heten is beujitani valamit, hatha Peter elvallalja a nagyfunk gardirozasat es akkor mehetek hozzad. ;)

Na megyek, Patrik nyugos. :roll:

sünciboglya

Mangora:
Most fogom csak fel hogy November 6.-an szulsz!!! :D
Dejoooooo huh de izgis, nem sokara itt a kis tronorokosod!!!

Errol eszembe jutott hogy ha esetleg ugy alakul hogy fejni kell mert tul sok tejed van ( :D ), van elado mellszivom, ketto is. (Sajnos csak parszor tudtam hasznalni oket.) :(

Na en telllleg L most, szerintem most egy ideig csondben leszek mert Patrik csinalja itt a programot nekem. :D

sünciboglya

na ember tervez…. :?
Tegnap jól kitaláltam, hogy nem hívom át a barátnőmet délelőtt, hanem inkább kitakarítok és délután Lili alvása után átmegyek anyósékhoz. Az kb. 2-4ig tartott volna, mert 4ig dogozik apa és 4:30ra jönnek a másik barátnőmék. Jaaa és Lilivel 2n mentünk volna csak át, :oops: gondoltam hátha oldódik így egy kicsit a feszkó. Hívtam anyóst 2kor felöltözve rajtra készen, hogy mehetünk e. Nem vette fel, hívtam fél óra múlva, akkor fevette. Meglepődött, hogy hívom, azon gondolom jobban, hogy át akartam menni, de már nem voltak otthon, mentek a temetőbe.
Na így itthon csücsülünk. :D De sebaj, nem sokára jön apa.

Jaa nem vasalta, ahogy kiejtettem a számon, ill. leírtam felébredt Lili!

jaj Lili tiszta takony lett. amikor lefeküdt még semmi baja nem volt! :shock: :(

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok!

Holnap megyünk anyóshoz. :? De nincs kedvem!Főleg,hogy Dorci még nem teljesen gyógyult meg.Olyan önzők.Múltkor is betegen mentünk,mert levette a húst a fagyasztóból.Ki a sz@rt érdekel? :evil: Jövőhét pénteken meg temetésre megyünk.Na az is érdekes lesz... :roll:

Szilvi!Dorcinak előhagytam a porszívót és azt csinálja,hogy ha érzi,hogy tele az orra,bekapcsolja és kiszívja magának. :) Olyan nagylány már.Ennek örülök is meg nem is.
A Mickey egeret Dorina is szereti,de most megint nem megy az RTL-en. :( Ti hol nézitek?Megvan nektek Dvd-n?

Orsi!Tény,hogy nincs messze Diósd,de nézd meg hogy busszal nem olyan egyszerű Hajnival eljutni egymáshoz.
Lehet nekem is el kéne mennem ilyen tanfolyamra.Legalább a szememet legeltetni. :P

Lini!Nem szóltál előre Anyósodnak?Szegény Lili.Jobbulást Neki!És gratula az újabb foghoz!Dorcinak is van megint 1. :)

Többi kis beteg hogy van?Kéne ide egy vírusírtás!Nagyon terjed! :evil:

Kép
tierno

Orsi,
Túlélted a rokonokat? :D Én farmerben megyek, cipőt úgyis cserélni kell.

Mangóra,
Húha ez tényleg izgi hogy tudod mikor lesz meg a babád. Hova járták jógázni?

Brigi,
Zsombornak is kijött mára még egy foga, meg a másiknak sem kell sok.

Lini,
Nekem is mindig így lesznek betegek, felkelnek a délutáni alvásból és lázasak.

Hajni,
Jöhetnél velem délelőtt tornázni. Megkérdezem a csajt, hogy vihetnénk-e magunkkal a gyerkőcöket és így mennyibe kerülne.

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok Lányok!

Hát, azért apával tegnap rádöbbentünk, hogy ez az utolsó hétvégénk kettesben :D Úgyhogy azért nem jöttem korábban! Na meg azért sem, mert elég szarul aludtam, úgyhogy a délelőtt a henyélésre ment, a délutána meg a vásárlásra ésa főzésre!

Nagyi miatt köszi a részvéteket. Ő a párom nagyija, úgyhogy pont azt beszéltük vele is, hogy nekem még "azok a régi szép emlékek" sincsenek meg, hogy ő milyen lehetett, mikor még normális volt...
Tartok is tőle, hogy milyen lesz majd Marcival együtt,főleg ha apa nem lesz itthon!
Lányok, aki egyedül érzi magát otthon, az csak szóljon, kölcsönadom nagyit! :lol: :lol: :lol: Én néha annak örülnék, ha nem lenne itt. Olyan jó, amikor elmegy vásárolni... Gonosz vagyok :o

ORsi, jövök mindenképp majd! És én imádom az olajokat is! A cellulitos masszázs meg tutira rámfog férni :)

Szilvi, tényleg fura tudni, hogy nov 6-án meglesz babó, de még azért nagyon nem tudom elképzelni :D
Holnap jön tesóm, csinál rólam is meg a gyerekszobáról is képet,majd megkérem,hogy a kutyiról is csináljon és rakok fel, ha megkaptam őket!

Mia, köszi a felajánlást, már van egy mellszívóm, nem tudom kell-e majd, de ha gáz lesz mert nem jó, akkor kiabálok! :D
Biztos bírni fogod Patrikkal egyedül is! Kitartás!

Az új kis fogacskákhoz mindenkinek gratula, a betegeknek meg jobbulást! A citrom tényleg nagyon jó!!! Én szerencsémre a terhesség alatt nem voltam kívánós,egy kivétellel: simán lenyomok esténként magában egy egész citromot! :shock: :lol: :lol:

További szép estét mindenkinek!

Mangora

Kép
mangora

Ja, Andi, az ugribugriba jártam kismamajógára.

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok!

Kriszti!

Jól teszitek használjátok ki minden percét, míg majdnem kettesben vagytok.

Orsi, Andi!
Milyen volt a bowling? Jól éreztétek magatokat?Hol voltatok? Gyerekek is voltak?

Orsi!
Nem ugrasz át valamelyik nap egy kávéra? Nem akarnék rádtörni úgy mint a múltkor, nehogy most is valami kísérletezés alatt állj :D :D :D

Mi ma lovagolni voltunk a gyerkőccel sajnos most is csak ő lovagolt én nem:((((
Gondoltuk kiihasználjuk még ezt a jó időt. Holnap nem kell főznöm :) de ásni való még van egy kicsi, gyorsan bele akarok húzni délelőtt!

Látom másnál is akadozik a vasalás, nekem iszonyatosan nagy kupac halmozódott fel, holnap azzal is kell kezdenem valamit, mert ez így nem maradhat.

Sziasztok
Vendég

Na már megint összevesztünk az anyósék miatt. Mivel apa mondta, hogy holnap délelőtt átmegyünk, pedig tudja hogy minden nap 10-1ig vagy 2ig alszik Lili. De sebaj majd felkel. Én meg mondtam neki, hogy ezt felejtse el, mert akkor egész nap nyűgös lesz és én nem fogok vele egész nap szenvedni, mert ügye apa „nem hajlandó” elaltatni, mert nála csak akkor alszik el, ha áll vele. De mi az hogy NEM HAJLANDÓ???????? Áááááááááááááááááááá
Délután meg anyékhoz megyünk, mert húgomat még fel sem köszöntöttük, mert Izlandon versenyzett.
Aztán este apa megállapította, hogy mi mindig csak a szülei miatt veszekszünk és miért nem tudok már engedni. Erre én: pont ezt nem értem én sem ő miért nem tud engedi és miért kell mindig ott lenni? Ááááááááááááááááááá
Sosem lesz ez már jobb???
Lili már 3. napja nem hajlandó éjfél előtt elaludni. Áááááááááááá
Most még az orra is folyik hozzá. Áááááááááá

Na ez nem volt valami pozitív bejelentkezés. Írok valami jót is őőőőőőőőőőőőő szép rend van itthon! :P

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok!

Ma elég feszült napom volt. :( Dorcira többször rájött a nyafi.Délután átmentünk unokatesómhoz,mert párom lecserélte a kocsin a kereket.Fél 8kor szóltam,hogy lassan mehetnénk,de akkor még bütyköltek valamit.Fél 9kor jöttünk el onnan.Mondom Neki,nem gondolsz Dorinára?Azt mondja nem vette észre,hogy így elment az idő,miért nem szóltam... :? Sógorék megint felidegeltek,egyszer akkorát fogok robbanni! :evil: Vagy szívrohamot kapok!

Andi!Hova jársz tornázni?

Kriszti!Ma eszembe jutottál.Azon gondolkodtam,milyen érzés lehet előre tudni,hogy mikor lesz meg a babó?

Zsand!Miért nem jött össze a lovaglás?

Lini!Nálunk is ez van.Ma fél 10kor került Dorina ágyba.Mondtam páromnak,lehet hogy holnap sokáig fog aludni a drága.Azt mondja nem hinném,fél 9kor indulunk.Meg amúgyis Ő 7kor kel és biztos fel fog ébredni a zörgésre.Kedves.... :x Jövőhéten úgyis megyünk,akkor most minek?Ti milyen gyakran szoktatok menni?Tudod mit?Mi maradjunk itthon a gyerekekkel,a fiúk meg mennek anyukához. :wink:

Jó éjt Nektek!

[img]http://m.blog.hu/pk/pkeblog/image/gyertya%20tükörfény.JPG[/img]

Kép
tierno

Szijasztok, Jó reggelit!

Tegnap csúúúúúúcsszupi volt a bowling! :D :D :D
Andika carrá vert! Először nagyon béna voltam, aztán mégbénább lettem! :lol: :lol: :lol:
De nagyon jól éreztük magunkat! Robi&Andi nagyon jófejek, sokat röhögtünk!

Andika! Én olyan álmos voltam hazafelé, hogy alig bírtam vezetni! :shock:
Jók voltak a ködfoltok! :? Legközelebb menjünk 1 autóval és akkor Robi is ihat!
Anyóst még haza kellett vinni, így majdnem éjfél lett mire hazaértem!

Zandika! A Battafitben voltunk, este gyerekek nélkül!
Kávéban benne vagyok, csak még nem tudom mikor!
Fogyis lányom eltünt, mert nagy pálinkás buliban voltak múlt hétvégén (gondolom volt nagy evés ivás :? )
Visszahízta a leadott kilóját! :cry: :cry: :cry:
Annyira kiábrándító, hogy én lelkes vagyok, ő meg nem! :(
Sajnos azt nem látom, mit eszik, iszik, mozog otthon!
Nem elég, hogy én akarom, hogy fogyjon le, ezt neki kell akarnia!
Lement a kezelés fele, már -2 kilónál kéne járnia. De úgy vagyok vele, ha most azt mondja nem jön többet azt sem bánom, mert nem akarok kudarcélményt más lustasága és butasága miatt! Én úgy érzem, hogy mindent megtettem az ügy érdekében. :cry: :cry: :cry:
Remélem jön egy olyan vendég aki megérzi a fogyás ízét és rákattan velem együtt a témára és képes erre az 5 hétre fanatikussá válni úgy, hogy közben élvezi is! Élvezi a saját kitartását, élvezi az elért eredményeket és élvezi az elismerést! :wink:

Lini! Sajnálom hogy megint anyós miatt veszekedtek! :(
Kimerítő lehet ez a harc, pedig nincs miért!
Üljetek le és beszéljétek meg Apával! Ő meg beszéljen anyukájával! Nem tudnak átmenni hozzátok anyósék?Apa is áthozhatná őket!
Lilike alszik amikor akar, Ők meg babáznak ha felébred, Ti meg Apival le tudtok szaladni kicsit kettesben valahova! :wink:
Mond meg, hogy ebédre nem tudtok menni, de jöjjenek át délután! :wink:

Mangora! Tényleg furi, hogy tudjátok mikor születik Marci, de közben jó is! De szerintem jöhet előbb is és simán befordulhat még! :wink:
Nagyi normálisabb ha otthon van párod?
Legközlebb ha szenyózik az öreglány, akkor festesd be rózsaszínre Lili kutyát! :wink:

Apa viszi ma templomba Bubut, én meg nem mondom mit csinálok mert nem lesz belőle semmi! :wink:
Már nem merem leírni! :shock:
Kép

Mia! Hogy vagytok? Hogy megy a dolog anyós nélkül? Lejjebb vetted a fűtést?
Vendég

Lini! Hűűűűűűűűűűűűűű de ügyi vagy, hogy ennyi mindet megcsináltál!!!!!! :D
Ide is jöhetsz, ha otthon már nincs mit csinálni! :wink:
Kép
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?