Benta!
Én elvinném az összes megmaradt pelust. Bár nem válaszoltál, hogy a 100-on felül még ennyi el fog e fogyni 3-asból
, mint tapasztalt anyukát kérdeztem, de gondolom ez sokmindentől függ, milyen gyorsan nő, hízik...de átszámoltam és a 2esből is elhasználtunk 200-at tuti. MOst meg talán le is fog lassulni a súlygyarapodásuk ugye? No, egy szó, mint 100, pakold fel a talira.
Kössszi! (Csillag! Remélem nincs harag!
)
Lányok!
Nem kéne akkor átrakni a talit szerdára?
Csak az időjárás miatt kérdezem, amit Cosmo írt... Vagy a vidékiek már jól leszervezték az utat mi? Végül Manó, jössz, vagy mi lesz?
Zsu!
A Mór nekem egyre jobban tetszik.
Most meg már mindenki az oltás pártján áll???
Háziorvos megteheti, hogy nem olt be?
No, ezt meg fogom kérdezni a férjemtől, nekem sántít egy kicsit. Semmiféle nyilatkozat nincs, hogy te akarod, vagy ilyesmi? Amikor Noénak adták a prevenárt, akkor is alá kellett írnom valamit, mert ugye nem kötelező oltás. Miért lenne ez másként egy influenza elleni oltásnál...?
Csillag!
Noé is sokat aludt ma kint. Ha jól beöltözteted nem kell félni, hogy megfázik. Szerintem imádják a jó hűvös levegőt, jókat alszanak. Noé is a megszokott fél órától eltérően ma több, mint 2 órát aludt kint. Már hazajöttem a sétából, mert szopiidő volt, de átaludta
kint üldögéltem vele a teraszon.
Cosmo!
Még jó, hogy írtad a keddet, mert én teljesen abban a hitben voltam, hogy 3-ka az hétfő. Tuti ott szobroztunk volna az Ikeában..
De oda is egyedül jönnél nem? akkor vissza miért vagy annyira a férjedre utalva?
Amúgy én megoldottam a buszos kérdést: valakit elől megkérek, hogy vegye meg nekem a jegyet és kész.
Teljesen más!
Valaki vásárolt már a Family Frost-tól? Mert én életemben még sosem, csak most kaptam prospektust, és nagggyon fini és különleges édességek vannak rajta feltűntetve. Tuti kipróbálom őket valamikor. Érdemes még valamit tőlük venni? ami finom, vagy ami árban megéri.