Sziasztok!
Látom, senki sem tudja a tutit oltás ügyben, de ezen nem is vagyok meglepődve.
Iner, megy a drukk, még 2 hét... Rosszullétek elmúltak már? Most nézem, hogy 15. hét. Szerintem ez egy szuper időszak, mármint a második harmad. Én mindkét alkalommal ezt imádtam a legjobban
Luca, nem csodálom hogy egy kicsit "depis" vagy, ez a vacak, szürke, esős idő nem az igazi. Hmm, konditerem és szauna, nem lehet olyan rossz
Milyen vizsgád lesz?
Zsu, de jó hallani felőletek! Tegnap voltunk doki néninél, mindenképpen javasolta a sima influenza elleni oltást. De én még azt sem akartam eddig beadatni a lányoknak. Most már hajlok felé... Azt mondta a doktor néni, hogy az teljesen megbízható oltóanyag. De 2 részletben kell beadni, darabja 2 e Ft körül van, plusz ugye az ezer forint az oltásbeadásért, megszorozva még 2 gyerekkel... És a H1N1 még sehol sincs... Tudom, hogy a gyógyszer még drágább... Tavaly nem volt nálunk senki influenzás, viszont erre sem lehet alapozni. Annyira nem tudom mit kéne tenni, természetesen a legjobbat szeretnénk a lányoknak, de vajon oltani jobb, vagy nem oltani???
Krisz jár úszásra, vagy mindkét poronty? Hová jártok? Vagy az ovival jár Krisz! Biztos szuper, nagyon lehet élvezni a vizet
Nálunk a szemészetes téma mellé társult nekünk egy másik dolog, ami miatt még jobban aggódok. (Valószínűleg egyébként megvárjuk a fél évet, elég kicsi Dorka, addig még változhat a helyzet. Ha látok rajta valami változást - bár eddig sosem tűnt fel, hogy gond lehet a látásával - akkor mindenképpen irány az orvos. )
Naszóval, Dorka nyár elején szobatiszta lett nappalra önszántából. Nagy volt a boldogság, szinte sima ügy volt az egész. Kábé 3 hete azonban becsurgat a bugyiba. Először egy-két csepp volt, aztán már előfordul, hogy a nadrágja is átázik. De ha ráül a bilire, akkor mindig jött még pisi, tehát egy kicsi becsúszott, aztán megállította a záróizmával.
Először nem tulajdonítottam neki nagy szerepet, hát istenem, 2 éves, előfordul... De amikor már napi 5 nadrágnál tartottunk elgondolkodtam. Doktor nénink nézetett vizeletet, ami negatív lett. Most tenyésztésen van még egy adag. Eddig a fertőzés kizárva. Hasi ultrahangot is elrendelt az orvos, amit persze csak magánba lehet, mert a kórházban csak nov. 25-e után tudnak egyáltalán időpontot adni, és akkor is átlag 3 hónap az előjegyzési idő... A Babitsban 5 e Ft egy hasi UH. Ahogy néztem, a György UH-nál 8 e Ft. Ezek tartoznak az első körbe, a második a nephrológia. Ahol már jártunk, mert ugye 5 hónapos korában húgyúti fertőzése volt Dorkának. Pszichés alapon pedig a szakértők szerint (doktor néni, védőnő) nem lehetséges ez a jellegű inkontinencia, mert még túl kicsi hozzá, nincs meg a megfelelő én-tudata.
Az a furcsa, hogy eddig minden zökkenőmentes volt, és most hirtelen ez. Néha fájlalja a pocakját is, amit ilyenkor ezerrel gyógyítópuszizni kell, de azon egy jó kis bilizés mindig enyhített.
Csütörtökön megyünk a hasi UH-ra, nem is tudom hogy örülnék-e ha valamit találnának. Valahogy abban reménykedem, hogy inkább mégis pszichés. Mostanában én sem vagyok a régi, irtó sok rossz dolog összejött, türelmetlen vagyok, néha rákiabálok a lányokra, pedig nem voltam én ilyen... De hát elszakad a cérna, és már nem bírom tovább... Olyan lelkiismeret-furdalásom van... Nagyon vágyom már dolgozni is, az itthonlét már nem jó nekem... És a csajok nem érdemlik meg, hogy ilyen legyek velük, ők aztán nem tehetnek erről...
Na, most jól kilelkiztem magam, remélem megnyugtatót mondanak csütörtökön. Addigra talán meglesz a tenyésztés eredménye is.
Puszillak Titeket!