Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt mindenkinek!

Móki!
Nagyon drukkolok Neked!!!!!!! :wink:

Lucuzs!
Letisztult már bennetek, hogy mi legyen a következő lépés a kivizsgálásokban?

Meme!
Teszt? :)

Nekem nem indult túl jól a reggel, mert a hőm 36,9 lett 4. dpo-n, és eléggé fáj a fejem. A melóban már mindenki beteg, eddig én tartottam magam, de úgy látszik, hogy engem is utolért. Ráadásul a hőmérőmet lerázás közben véletlenül a falhoz vágtam és darabokra tört! :( Lehet még egyáltalán venni hagyományos hőmérőt? :shock:

Kacsi

Met kezdete: 2009
kacsi80

Bocsi! 4. cn! :)
Laptető... :shock:

Kacsi

kacsi80

Sziasztok Lányok!

Kacsi,
tudtommal már kivonták a higanyos hőmérőket, bár lehet, alkoholos még van. Nekünk digi van, csak én ugye nem használom.

A kutya felfázott a hétvégén a hegyen, bepisilt, tegnap este meg ma hajnalban is, az ágyunkba, mert a lábamon alszik a kis mocsok.
Ma este vinni kell dokibácsihoz. :cry:

Még 2 nap a nagy versenyig! Annyira izgulok!

Eclipse
eclipse
Budapest

sziasztok.

Hmeme en is varom a tesztet.

Ranita ma mar kimutatna :wink: de ha nem tesztelsz ma akkor drukk holnapra.

eclipse szegeny kutyi,jobbulast neki.

Kép
monyo83

Kacsi! Hááááát, még nem. :oops:
Két meddőségi központ maradt, én Tapolcára mennék, a párom a BMC-be. Emellett az is kérdés még, hogy a lapart előbb megcsináltassam-e vagy majd azt is a meddőségiben. Bár azt sem tudom, hogy ez tb támogatott-e, vagy nem.
Hát szóval még sok a nyitott kérdés.
Emellett meg már szívem szerint tennék egy próbát a clostyval is, hátha most már nem stimulálna túl. (Bogi előtt pár nap alatt 5 cm-es cisztám lett tőle :evil: ) Ezért félek is ezt a döntést meghozni... :?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Lucuzs!
Mennyi clostytól lett cisztád? Mostanában a dokid nem javasolta? A túlstimulálás miatt nekem először csak napi 1 tablettát írt a doki, de mivel az semmit nem ért, most 2×1-et szedek. Igazából akkor is volt pém, csak akkor is későn, a closty nem hozta előrébb. Majd jövő pénteken kiderül, hogy ér-e most valamit.

Ranita!
Mi újság? Hogy érzed magad? Kibírtad teszt nélkül?

Eclipse!
Jobbulást a kutyusnak! És persze sok sikert a versenyen!!!

Vettem reggel lázmérőt! Olyan, mint a higanyos, de nem higany van benne. Remélem jó lesz. :shock:

Meme!
Újabb teszt???

Kacsi

kacsi80

Sziasztok!

hát teszteltem reggel. Sztem egy picit mintha erősödne a vonalka, de már lehet hogy csak beképzelem...
Kezdem azt gondolni, hogy vaklárma volt az egész. De akkor miért van 2 vonal. Ha halvány is, de 2!!!!! Nem értem! Piri még nincs, számításaim szerint 15. dpo-n vagyok. Holnap nem tesztelek, mert már éjjel is tesztekkel álmodom. De nagyon murisak álmomban.

Az egyik olyan volt, hogy egy henger, ammiben folyadék volt. A tetején pedig egy háztető, csak kicsiben. ebbe kellett bedugni a pisispálcát. Aztán a hengerbe kellett nézni, és ha a folyadékban lévő Micimackó mosolygott, akkor terhes vagyok, ha sírt, akkor nem. Persze nekem mosolygott. Kár hogy álom volt....
Én még azért még reménykedem. Olvastam olyat, hogy valakinek a 18-20.dpo-n lett pozi tetszje. És hát még nem jött meg! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Kacsi! Anno 2x1-et szedtem, ez még vagy 3 dokival régebben volt. :?
A mostani dokim (bár igazából most is 2 között vacilálok), szóval az egyik, az nem closty párti, a másikat meg alig bírtam lebeszélni róla mikor még csak kezdő metes voltam. :roll: Szóval tudjam eldönteni mi legyen, és hogy melyikhez menjek vissza. Mert az ellenzős a jobb fej, és ő jobban támogat a metes kezelésben, a másik meg ugye szó nélkül adja a clostyt. Lassan hozzászokok, hogy nem bírok dönteni, nincs egyértelmű helyzet. :?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Meme! Akkor továbbra is mennek a drukkok! És mivel nincs piri, valószínű nem véletlen a két csík! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs...a próféta szóljon belőled! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Lucuzs!
Hűha, ez tényleg nem egyszerű így... Lehet, hogy tényleg egy hozzáértő harmadik dokihoz kellene elmenni... Nincs könnyű dolgotok, annyi biztos!

Meme!
A 2 csík az 2 csík!!! Tudsz feltenni képet?

Kacsi

kacsi80

Hmeme
Mennek a drukkok, de halvány vonal is halvány vonal. Egyébként kb 2 naponta fog erősödni a csíkocskád, mert 2 naponta duplázódik a HCG. (ha jól tudom)
Nekem is így néztek ki a tesztjeim. :lol:

Lucuzs
Hát nem egyszerű :shock:
Merionallal nem lenne jobb stimulálni? Ugyanazt éritek el, de nem a buksidat, hanem közvetlen a petefészkedet stimuzzák ilyenkor. Nekem is az volt a végén folyamatosan. Igaz utáltam hasba szúratni magamat, de megérte :lol: Hátha így nem lesz ciszta sem.
Azt tudom, hogy pl a pajzsmirigyeseknek kifjezetten tilos a Closti. Tudom, ez itt most nem téma... :roll:

Ranita
:?: :?:
Teszt? Eredmény?

Kép

Kép
princzike

Eclipse
Kutyinak jobbulást.
Mennek a drukkok a versenyre. Milyen verseny is? Bocs, kicsit le vagyok maradva :oops:

Kép

Kép
princzike

Szia Princzike! Hogy vagy mostanában? :lol:

Köszi az ötletet! De akkor már kérdeznék is! :oops: :roll: A hormonszuritól nem borul fel újra az eddig nagy nehezen rendberakott hormonháztartásom?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Princzike,

88 km-es hegyi futás apának... én meg segédrendező leszek... 8)

Eclipse
eclipse
Budapest

sziasztok

csináltam képet a tesztemről, amit most csináltam negyed órája. Igaz, csak ugy tudtam lefotózni, hogy a kép negatívjával, különben nem látszott szinte semmi a képen. A telómnak nem túl jó a kamerája. :(

de odaírtam hogy mi micsoda:)
Kép Negyed órával ezelőtti negatívja

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme! Nem állítom, hogy látom... :oops: , bocs. :roll: Majd esti sötétben is megnézem! :wink: Kár, hogy csak a negatív kép van meg.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Kacsi! Neked akartam írni, szorítok, hogy a 2x1 már korábbra hozza a pé-det! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Na még egy kép, ezen talán látszik valami.

Kép
Látjátok?

Meme

Kép
hmeme
Németország

Lucuzs, nem gond, megpróbálok valami megoldást találni a fényképezésre :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Hmeme
Ott van az a csík! :lol: Nekem is ilyen halovány volt először. Nyugi holnapra vagy holnaputánra már erősebb lesz. Csinálj holnap is egyet! :lol: naaaa....

Lucuzs
Ha jól tudom, mind a kettő stimulál. Azt nem tudom pontosan, hogy melyiknek mi a hatóanyaga, de majd megkuksizom a neten. Amikor én kérdeztem a dokit, akkor nekem annyit mondott, hogy ugye amíg a Closti az agyalapi mirigyet stimulálja, hogy milyen hormont és hogyan termeljen (tehát szerintem így is hormonos), és vékonyítja a mnyh-t, addig a szuris megoldás közvetlen a méhet stimulálja, hogy milyen és mennyi hormont termeljen.
Mondjuk nekem az 5 stimuból 4 szuris volt.
Nekem monsjuk IR mellett nyomták és voalá :lol: Júniusban majd mutogatom a gyönyörű eredményt.
Lehet érdemes megkérdezni a dokidat. (ha jól emlékszem a szuri nevére: Merional)

Eclipse
Ez igen! Akkor drukkolunk apácskádnak :lol:
Na meg neked is :)

Kép

Kép
princzike

Kacsi
Drukk hegyek neked.

Kép

Kép
princzike

Meme! Így már látom!!! :lol: :lol: :lol:

Princzike! Köszi a felvilágosítást! Én is így tudom, de nekem azt magyarázta a dokim, hogy a closty nem hormon... passz. :roll:
A júniusi "eredményt" meg már nagyon várom!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Princzike

IMÁDLAK!! Már kezdtem azt hinni, hogy megbuggyantam:)
Neked hányadik dpo-n volt ilyen?

Meme

Kép
hmeme
Németország

Lucuzs, akkor téged is! ;)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme,
én is látom!!!

Lányok,
arra gondoltam, hogy mivel 3 nap a különbség az évfordulónk és apa műtétje között, kapni fog tőlem egy nagyon szép, kics, szolid, elegáns pecsétgyűrűt háromszínű aranyból, a monogramjával, azért, mert évforduló, azért, mert szeretem, és azért mert hősien elviseli a műtétet.

Szerintetek?

Eclipse
eclipse
Budapest

Akkor mindenkit imádok!!

Jajjjj! Most nagyon örülök ám!! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Eclipse! Ez kedves! :D :D :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

eclipse, ez gyönyörű ajándék!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Köszönöm a pozitív visszajelzéseket!

Eclipse
eclipse
Budapest

hasonlítgattam a tegnap előtti, meg a tegnapi tesztjeimhez a mait. Mintha kicsit erősebb lenne a csík. :)
Legyen már jövő 7 szerdaaaa!!!!!! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Negatív :cry: . Velem valami nagyon nincs rendben :cry: .

Kép

Kép
ranita1979

Meli! Tegnap ugye megvolt a konzultáció? Remélem jó híreket kaptatok!!! :D Majd írd meg, hogy mi volt, ha végre gépközelbe kerülsz! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ranita! Nem is tudok mit mondani... belül zokogok... kezem elzsibbadt... nem kifejezés, hogy sajnálom... :cry: :cry: :cry:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Kb 20 perce csináltam meg a tesztet és most meg elkezdtem rózsaszínezni. Úgy látszik nekem még progi mellett is megjön időre :cry: . Legalább arra nem kell várnom sokat, hogy új ciklus kezdődjön :cry: .
És most komolyan elgondolkoztam, hogy miért is csinálom én ezt :cry: , miért nem hagyom a francba az egészet. Van egy gyönyörű, okos, életrevaló lányom, mit erőlködök tényleg.

Kép

Kép
ranita1979

Ranita! És reggeli vizeletből csináltad?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

ranita
nagyon sajnálom!! Szegény! Mikor mehetsz megint?

Meme

Kép
hmeme
Németország

Lucuzs,
nem,most. De ki kellett volna mutatnia. Meg mondom, már rózsaszínezek vagy barnázok vagy mittudomén mit csinálok. Ennyi volt :cry: .

Kép

Kép
ranita1979

Meme,
Holnap megyek vissza Tapolcára. Nem tudom mikor mehetek megint, most én semmi mást nem akarok, csak egy kis nyugalmat és nem babára gondolást.

Kép

Kép
ranita1979

Ranita
Elhiszem. És ne haragudj, ha megbántottalak a kérdéssel! Nem állt szándékomban! :(

Lehet hogy egy kis pihi után mminden rendben lesz! Drukkolok, hogy minden rendbejöjjön!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Ranita!
Írtam privit. :(

Meme!
Én is látok ott második csíkot!

Eclipse!
Szuper ajándék! Biztos nagyon fog neki örülni!

Lucuzs, Princzike!
Köszi a drukkokat, bár a closty mellékhatásait már kezdem érezni. :(

Kacsi

kacsi80

Meme, én talán a negatívon látok valamit.... :)

Ranita, annyira drukkoltam. :cry: :cry: :cry: :cry: Ölellek! Holnap majd mesélj mégis mit mondott a doki.
mókica

Sziasztok!

Megjöttünk az andrológustól. A tapintásos vizsgálaton mindent rendben talált a páromnál.
A kontroll spermavizsgálatot januárra irányozta elő.

Viszont kikérdeztem a régi eredményről, ahol csak annyi volt írva, hogy 39% motilitás, és sajnos ez azt jelenti, hogy 61% tök mozdulatlan, és a maradék mozog, de hogy mennyire azt nem tudni.

Na de remélem ez már csak a múlt, és kezdenek erőre kapni a srácok! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Bocsi, hogy megint csak futólag jövök, és csak önzően magamról írok, de még mindig nincs gépünk, úgyhogy nem tudok otthon netezni!

Szóval megjártuk Pestet!Hát, az egyik szemem sír, a másik meg nevet!
Apácska eredményei nagyon jók, 60millió/ml, és 70%életképes!
Nekem csinált uhut!Hát, meglepő eredménye lett!Talált a méhemben egy 2cm-es miómát!Teljesen kiakadtam.Nemrég volt 2műtétem is!Hogyhogy nem vették észre?
Azt mondta, hogy ez befolyásolhatja a megtapadást, és késöbb a babát is!
Abban állapodtunk meg, hogyha 2lombik nem sikerül, akkor ki kell operálni.Nagyon elkenődtem.
Ja, és azt is mondta, hogy pont olyan részen van, hogy szerinte ez zárja le a petevezetékeimet, és ezért nem sikerült eddig a baba!
Szóval nem vagyok maradéktalanul boldog!
A jó hír viszont az, hogy december 7-én kezdjük a stimut!Már nagyon várom.14-én kell mennem majd uhura!És azt mondta a doki, hogyha minden rendben lesz, akkor karácsony előtt meglesz a beültetés!

Bocsi, most csak ennyi voltam!
Ja, és nagyon hiányoztok, remélem nemsokára lesz majd otthon net!
Ezer drukkkkkk!
és puszi mindenkinek!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Ranita,
nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Lucuzs,
én a kaáliba járok!Ez privát hely, de ami tb támogatással mehet, az itt is ingyenes!Nekünk 1konzultációt, és 1 spermaképet kellett kifizetni!Minden ingyenes volt!Mondjuk a vérvételek én nem ott csináltattam, azt hiszem azért fizetni kell!
A BMC viszont teljesen tb támogatott!Én úgy tudom!
Drukk!

Meg persze mindenkinek drukkolok!
Bocsi, hogy személy szerint nem írtam mindenkinek, de dolgozom, és nem nagyon érek rá!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

sziasztok.

Meme en is latom a csikot mostmar az a lenyeg hogy erosodjon,mostmar szepen lathato erosodesnek kelle lennie.

Ranita nagyon sajnalom,nem ertem mi van veled :cry: spontan is sikerult mar mostmeg ...nem ertem.

Meli,bakker,hogy a fenebe nem vettek eszre a miomat mutet kozben :shock: :shock: azert remelem nem kell majd mutet.

eclipse szep ajandek lessz a parodnak,bizti orulni fog.

Mokica,drukkkkkk

Kép
monyo83

Ranita!
:cry:
DE!Feladni sosem szabad!!!Van egy könyvem(Harmat Anett:Gólyára várva)(jelenleg Hajninál,elküldtem neki,hátha jót tesz :wink: )egy babanetes lány írta,az ő kálváriájáról szól,hogy lehet feldolgozni ezt az egészet,hány inszem meg lombik után is sikerülhet spontán!!! :wink: Pont akkor(mikor máskor? :wink: )mikor pihi,babára nem gondolás van.Szóval ez most talán neked is jót tenne,hogy egy kicsit megnyugodj,próbálj valami mással foglalkozni,lekötni magad,és hátha veled/veletek is megtörténik a csoda!Annyira drukkolok!
És persze kíváncsian várom,mit mond a doki.

Meme!
Én látom! :D És tényleg 2 naponta érdemes!
Mindig akarom kérdezni,hogy nem tudom,hogy csak az én képernyőmet "húzza szét" a te hsz-ed?Nem tudnád egymás alá tenni a vonalzókat?Nem baj,ha nem,és lehet,hogy csak az én monitorom ilyen,csak húzgálnom kell alul,mert az egymás melletti vonalzók széthúzzák.A profilodban a két vonalzó közé ütsz egy entert és egymás alatt lesznek!
De ha csak nekem nem jó,hagyd!

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok Lányok!

Ranita,
annyira sajnálom, és értetlenül állok az eset előtt, nem értem, miért jön meg! :cry:

Meli,
ez viszont felháborító, éppen ki nem szúrta a szemüket a mióma, ezért csinálnak két lapart???? Akkora botrányt csapnék, hogy még....
De apácskádnak gratu, nagyon bika!!! :D

Lucuzs,
egyetértünk abban, hogy ez nem andrológiai kivizsgálás, hanem közröhej... és ezért pénzt kér el? :evil:
A kategóriák úgy vannak pontosan,
hogy motilitás --->

gyorsan előremozgók/progresszív gyorsak
lassan előremozgók/progresszív lassúak - ennek az első 2-nek az összegének kell 50% felettinek lenni!!! :!:
egyhelyben mozgók - legyen kevesebb, mint 25%
mozdulatlan/immotilis - legyen kevesebb, mint 25%

Olyan helyre kell elmenni andrológiára, ahol nem csak mikroszkóppal nézik, hanem CASA módszerrel, számítógépesen, ott minden látszik rendesen, a motilitáson kívül a morfológia is (fej, nyak eltérés van-e, nincs stb.)

Eclipse
eclipse
Budapest

Hmeme
Szuper! Nekem 14 dpo-n volt ilyen világos :) Aztán a 15-ik dpon meg erősödött, utána a köv erősödés a 17-iken volt :)

Eclipse
Szerintem nagyon jó ajándék.

Ranita
A fenébe! Pedig már azt hittem, hogy itt örömújjongás lesz! :evil:
Most mi a következő lépés?

Lucuzs
Szuper, hogy így alakulnak a dolgok. :)

Kép

Kép
princzike

Hali!

Egy mai görbe:
http://ciklus.hu/images/diagramok/12f6a ... 60800_.png

Meli, ez nem lehet igaz!!! :( Hihetetlen ami Veled történik. Sok erőt!

Meme, teszteltél ma?
mókica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?