Új privát üzeneted érkezett!

Baby!

Ez a tied+++++++++++++++++++++++++++++ és gondolkozzál valami más karácsonyi meglepivel , mert az inszemre nem lesz szükség! :D
Bridget most kicsit elvonult de nagyon szépen halad,úgyhogy drukkoljunk neki is erősen! :D ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Laptetőőőőő :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Na nekem ilyenem még nem volt :!: Most nagyon lázba jöttem :!: :lol: :lol:
Vendég

Anmari

na látod :D ez lesz a te hónapod :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

CSajok: bocsika a kevés duma miatt, de api kifakadta vasárnap , hogy már egy hete minden este estig a gép előtt ülök és őt ez mennyire zavarja..... más meg engem zavar, na mindegy, így most kedves és jó feleség leszek és megyek hozzá tv-t nézni hogy a kedve jó legyen.....

pussszika mindenkinek és csodás álmokkal fűszerezett jóéjszakát kívánok....

cuuuuuuuuuup

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Babi
jézuska, sőőőt télapó meghozza azt a nyomorult + tesztet, mert ha nem, szétrugom a pi..áját :!: 8) :lol:

Annmari
gratu a laptetőhöz :wink:

Mares
menjél csak Apihoz persze, kicsit libbentsd meg a szoknyádat is, hátha.... :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sajnos a tüszőrepi inekciót nem tartották fontosnak, pedig két dokinál is voltam.
Kivizsgáláson és aztán Ő írta fel a clostyt: az nlc "sztárdokinőjénél", aki mellesleg tényleg egy tünemény. Úgy búcsúzott el, hogy legkésőbb három hónap múlva találkozunk.
Aztán múlt hónapban a barátnőm dokijánál voltam, Ő közelebb van, de azt mondta, ne görcsöljek ezen, semmi bajom nem lesz a clostytól.
Szóval....nem is értem.

Mareska: igen főnököm rendes, csak nagyon "parás", Ő meg a nagyfőnöktől fél

Annmari: hajrá laptető! :lol:

Elbúcsúzom, mert párom éhen akar halni.

Jó éjszakát Nektek!

Pusszantás

Kép
csokismuffin

Szijja Csibuc :!: :wink:
Remélem jól vagy a messzeségben :!:

Muffin
Embere válogatja, ki, hogyan reagál a clostira...
Valaki ha kap tüszőrepit is cisztásodik....
Szal ezt nem lehet előre bemérni, csak utána lehet megállapítani.
Nekem pl. nem lett egy darab cisztám sem tőle...

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Mennyire igaz :!: :

"Hányszor történt veled valami olyasmi, amit nem szerettél? És hányszor volt, hogy a kezdeti negatív tapasztalat gazdagabbá tett téged, új lehetőségeket kínált:
- erősebbé tett
- megismertetett új emberekkel
- lehetővé tette, hogy tisztábban lásd az emberi természetet
- képessé tett rá, hogy mélyebben megértsd a saját létedet.
A helyzetek és körülmények nem rosszak. A döntéseid, ahogy azokat kezeled, irányítást biztosítanak a számodra, és lehetővé teszik, hogy megszabadulj minden negatív dologtól. A békéhez vezető úton ne hagyd, hogy látszólag negatív események átvegyék fölötted az irányítást, és uralni kezdjék a gondolkodásodat. Ehelyett inkább arra figyelj, hogyan fejlődhetnél tudatosan a tapasztalat által!"
Scott Shaw

betty615

mares!

Igaza van bettynek! :lol: Libbents szoknyát! :D Mi megvárunk holnap is ,de a férfiaknak kedvezni kell :!: :D

Az enyém most borotválkozik aztán nekem is mennem kell! :(

muffin!

Lásd jól az uradat,de aztán te is kérd ami neked jár :!: :lol:

Na mennem kell ,mert már rám szólt a drágám :evil:

Tán csak nem akar valamit :?: :roll:
Vendég

betty Te kis szemfüles :D
Most nem írok hosszan, mert áthelyeztem magam olvasó üzemmódba a vizsga-tanulás-meló miatt :(

Bri ha olvasod: örülök a jó híreknek, péntekhez meg drukkolok :D És hát holnap szerda meg 28-a és ez gondolom elég jó nap lesz Neked ;)

milyen, annamari, muffin, mares, Csillag, lujzi, Princzi és akiket esetleg nem említettem: további szép estét...
Menek tanúúúúúúúni :roll:
Vendég

Csibuc most:

Kép
Vendég

Hotdog kutya: :lol: :lol:

Kép

Csibuc
sok sikert neked mindenhez :!: :wink:

Annmari
8) :lol:

betty615

Kép

betty615

Reggelt Mindnkinek!!!

Bettym

ez a kutyulika milyen dündi-bündike, na mondtam is apának, hogy nekem kell valami kis kutyulika vagy bármi, ..... persze ő a bébi csodát várja inkábbb

Csibuc

matekozol??? szegényem, bár én nagyon szeretem a matekot :D

Anmari

remélem api akart valamit tőled tegnap és azért borotválkozott annyira :D

Muffin

én egyetlen closti-s hónapot vállaltam be, még kezdő voltam és nem tudtam, hogy mondjuk kellene uh-s követés meg tüszőrepesztő és a dokikban megbíztam. Első doki egy prof volt ő csak annyit mondott, hogy szedjem, semmi baj nem lesz, és ha terhes vagyok jöjjek.... simán felírt 3 dobozzal, a másik doki egy kis fiatalka ( 30 éves, fiatalabb doki vizsgált meg mint amennyi én vagyok....) ő meg annyit mondott , hogy szedjem és majd jelentkezzek nála uh-ra! Én jelentkezzek, hát tudom is én , hogy hányadik napon kell menni??? Elvileg nem tudhatjak hogy itt a babaneten már szinte dokivá képeztek a többiek :D

ezért a bizodalmam elment, closti-t nem szedem, és 3 hónap múlva ha nincs eredmény, menek a kis fiatalhoz vissza......

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

most már csak az bosszant, hogy ha meg akar jönni piri, akkor gyorsabban is tehetné, mert apival így hogy fogok péntektől vasárnapig wellnesssssselni sopronban??? azt hozzá sem teszem, hogy hogyan bújok vele össze????? brrrrrrrrrrrrr méééges vagyok :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

sziasztok!

Képzeljétek a hőm ma is 37,2 volt.

Kfmares: Szerintem inkább mondjad neki, hogy késsen egy kicsit. Remélem Vasárnapra toppan be. Mert úgy tényleg nehéz lesz.

Kép
babicsek

Mares
most meg Sopronba mentek :?: :shock:
Győzlek követni :!: :lol:

Babi
37,2 az nagyon jó, még mindig mennek a plusszok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++csak így tovább :!: :wink:

Hát ma sem rángattátok szét a topicot :roll:

betty615

Lányok!

Köszi a drukkokat! :)

Kép
babicsek

Sziasztok!

Bocsánat hogy eddig nem jelentkeztem,de még most se vagyok jól :(
Sajnos családi és magánéleti na meg munkahelyi gondjaim voltak és vannak :evil: Gépem is vacakol így csak sebtiben írok talán nem kapcsol ki :?
Kicsit ki vagyok készülve és épp relaxálok hogy újra erőt gyűjtsek :!:
Majd jelentkezem amint újra rendben van minden :!:

Muffin üdvözöllek!!

Bridget drága hatalmas gratula neked!!!

Betty csókollak ölellek meg minden ami jót kívánhatok neked!!!

Csibuc remélem jó Germánia :wink:

Többieknek millió puszi és nagy ölelés!!!

Kép
anyci

Halihó!

Megjöttem én is! :)
Remélem jól telt a nap, az enyém egész tűrhető volt.

Babicsek: nem semmi a hőd! Naggyon-naggyon ígéretes! :lol:
Én is szeretnék majd ilyet!

Betty: mi újság Veled? A hot-dog kutyi tényleg tünemény! :lol: Párom is szeretne egy kistacsit jövőre, remélem én már pocisan nevelgetem itthon...

Mareska:most meg Sopron miatt irígy-irígy! :lol: Én annak drukkolok, hogy ne jöjjön meg addig, sőt utána sem egy jó huzamosabb ideig...! :wink:

Csibuc: jó tanulást! Minden tiszteletem a Tiéd a kitartásodhoz! én is járok fősulira, de nagyon utolsó pillanatban tanulós vagyok. Most meg angol leckét kellene írnom, de már három anyagrészből, mert ellógtam az órákat... :oops:

Annmari: remélem Párod nemhiába borotválkozott! :wink:

Én ma kicsit hamarabb ellógtam a melóból, mert elmentem a házidokihoz. Háát, csak nézett, hogy mi lehet ez a hasfájás. Szerinte Closty mellékhatás. (tényleg, köszi Lányok az ehhez kapcs. kommenteket)
De elküldött laborba (vizelet) aztán a lelettel irány a nődoki, uhu-ra. Bár már nem is fáj annyira... :roll: Tiszta hipochonder vagyok...

Kép
csokismuffin

Kép

Kedves Anyci! Kívánom, hogy mihamarabb rendbe jöjjenek a dolgaid!

Kép
csokismuffin

Basszus, bocsánat Lányok, nem gondoltam, hogy ekkora lesz a kép.... :oops:
Mára eldugulok...

Kép
csokismuffin

Sziasztok csajok!!!

Ma barinőm hívott, hogy kicsit császkáljunk, kellett úgyis apinak vennem még pár ajándékot, erre hív a barinőm, hogy nem tud jönni Árkádolni, mert a hevederzára bemondta az unamlast, és nem tud kijönni a lakásból, vagyis nem tudja bezárni...

Így elmentem hozzá, először sütöttünk tököt, aztán brownie-t :D de a szerelő csak nem jött :D

Közben mesélte hogy nővére 6 hetes terhes... kész is voltam , mert nővére a kolleganőm, és mondta, hogy majd szeretnének gyerket másodikat, de dokija szerint nincs peteérése, ezért nyugodtan sexeltek apival, vagyis 3 hét után egyszer gumi nélkül, és most abból terhes... a babócája azért maradt meg, mert van egy nagy 5 cm-es cisztája és az táplálja az csinált sárga..izékat... n a mit szóltok??

így hazajöttem, bekészítettem a borsos-grillpácos csirekhusit tepsibe leöntve gombás szósszal és majd én is brownie-t csinálok hozzá... és közben elgondolkodok, hogy hogy is vannak ezeik a dolgok??? :D

de mindegy, szép az élet, lesz ami lesz, és mindenkinek majd egyszer minden jó lesz ! :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Anyci
mi a baj :shock: :?:
Ennyire összegyűltek a felhők :?:
Az nem jóó :roll:
Kitartás, és ahogy tudsz, gyere kicsit jó :?: :!:
Pusszantalak :!:
Nagy ölelés neked :!: Kép

Muffin
köszi megvagyok, nincs semmi küli velem... :wink:
És mikor mész dokihoz, meg laborba :?: Vagy ma voltál :?:

Mares
nem semmi a történet :!:
Milyen kis ügyi vagy, mindig csak főzöl, meg főzöl... :wink:
Én most csináltam karfiollevest...vagyis most lett kész az előbb :)

betty615

Kép

betty615

Reggelt mindenkinek!!!

Bettym

persze, hogy sütők - főzök, mert mi mást tegyek? Persze szép az élet, a családom rendes, meg minden, de este nagyon görcsöltem, ma megjött, és a tegnap esti történetem után le vagyok törve.... az egész iskola azt várja mikor leszekk terhes, erre pont egy kolleganőm lesz az, aki csak tervezi a masodik gyerket, de mondjuk egy éven belül és nem most....

még apival sopronba mennni sincs kedvem.... pedig én néztem ki magunknak... ez az ajándéka 40. szülinapjára.... és így, hogy megan nem tudom mit csinálok én majd ottan, ő wellessezik én meg majd ülök a szobában...

ma viszont nem főzökk, mert tegnap is lefagyasztottam a zöldbab-főzeléket, mert ugye mást csináltam , és api nem eszi meg ennyit...

veled helyzet??

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

EHCS

hogyvagy? lábad???

Csajok merre van mindenki ? :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares
sajnálom pirit :evil: rothadjon meg :!:
Aztán nem feladni áám :!:
Lesz ez még így se :!:

Kép

betty615

Sziasztok Lányok!
Csak gyors visszaolvasásra van időm,de Maresnak írnék egy gondolatot:

Akkor leszel várandós,amikor tudsz majd örülni annak is,ha "egy olyan kolléganő" lesz terhes,akinek még nem kéne...Amíg ez a keserűség benned van,nem fog a kicsi lélek csatlakozni hozzátok,ezt hidd el nekem!
Nem szabad ilyen negatívan gondolkodni,mert látod bevonzod a rosszat-lásd nehogy hétvégére jöjjön meg a piri:és lám mégis pont hétvégére jöttt...
Csak pozitívan szabad,tessék példát venni Bettyről,Bridgetről.....
Vendég

kfmares: Sajnálom pirit. Hogy vinné el a fene.....
Nemtudjátok áttenni másik időpontra a wellness hétvégét, Bár gondolom azt is le kell előlegezni. Szerintem megoldjátok majd valahogy. De így tényleg bosszantó.

Nálunk olyan szaaaar idő van hogy na. Esik az eső reggeltől, itt várjuk hogy elálljon.
Kép

Mennénk anyukámékhoz, de nem tudunk elindulni. Úgyhogy most nekiláttam vasalni. Ezt is útálom.

Ja, és mai 37,1-37,2 volt a hőm. :oops:

Nekem is van egy koléganőm, képzeljétek januárban jött volna vissza dolgozni 2 gyerkőc után, és szólt hogy nem jön, mert jön a harmadik baba is. Nem semmi. Egyeseknek könnyebben megy, mi meg itt szívunk mindennel.

Kép
babicsek

Csibuc
Jó tanulást!
Remélem hamarosan jelentkezel :lol:

Kép

Kép
princzike

Milyen
nna végre te is benéztél :wink:
Már akartam írni privit, mi van veled :shock: :?:
8) :wink: 8)

Mares
Milyennek igaza van, fogadd meg a tanácsát.....először nehéz lesz, de hidd el, menni fog :wink:

Princz
merre kószáltál eddig te is :?:

Babim
a hőd nagyon kecsegtető még mindig....nagyon drukkolok....nem érzel még semmit :?: Már tényleg csak pár nap+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Hidd el, hogy sikerülni fog, de ne csak mondd, hogy elhiszem, hanem az agyaddal is és mindeneddel is el kell hitetned :!:

Bridgetem
te drága, remélem jól érzitek magatokat egymással, Apinak hogy tetszik Magyarország :?:
Holnap lesz a nagy nap, nagyon izgulok érted, és tudom, hogy megint jó hírekkel fogsz jönni :!: :!:
Hiperszupermegadrukkhegyek mennek neked holnapra++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

betty615

Megmutizom a mai LH-mat:
Már annyira szúr a hasam tőle, hogy biztos akkora a tüszőm, mint egy citrom :roll: jó lenne már, ha megrepedne :roll:

Kép

betty615

Anyci!

Jobbulást neked,és remélem mielőbb rendeződnek dolgaid! :(

mares!

Fránya piri! :cry: afene enné meg :evil:

Betty!

Nagyon tuti ez a teszt! :D Pomt ilyen volt most az enyém is! :lol:

De én most nem értem a te stimudat, akkor most hol is tartasz :?: :shock:
Vendég

Bri!

Jó nagy kalappal kívánok neked holnapra :!: :D Remélem jó sok egésséges petid lesz, és minél többen szépen egymásra találnak :!: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Drukkkk.... drukkk... drukk...

Ugye adsz majd életjelet holnap magadról :?: :?: :?:
Vendég

Annmari
long protkóm van, most még csak a bromot szedem...ma vagyok cn.13., a 21.-en kezdem a decát szúrni, meg egy csomó gyogyit szedni. Aztán kövi ciklus 3. napjától a gonalt is szúrom, meg utrot nyomok...stb....6. cn.-en UH, osztán meglássuk mit mondd a dokker....éttted mááán :?: :wink:

Már azt hittem, ma magamat kell szórakoztassam :lol:

betty615

Sziaaztok!

Betty:hú,ez nem semmi,szorítok.
Csajszik:puszi nektek, és sorry, amiért nem jöttem, de sajna nagyon depis vagyok, apival már vagy másfél hónapja nem is voltam együtt, és msot nem is kívánom. Dokinál nem volt, illetve volt, de nem csináltak vele semmit,mert beteg,még mindig, december 2-re kapott új időpontot, akkor megyek vele én is.
Én most egy új hobbiba vágok bele, gyöngyöt fogok fűzni, muszáj,mert megőrülök.
nyuszi-puszi nektek:
Kép
lujzedli

Bri tudomásom szerint vasárnapig nem lesz gépközelben, úgyhogy ha valaki privit is ír neki, ne lepődjön meg, ha nem válaszol azonnal.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára betty615 2009.10.29 18:49-kor.

betty615

Jaaaa :!: :!: éééteem máá :roll: :roll: :roll:

Nekem eddig csak short meg antagonista protkóm volt de akkor az a hosszúnak mondott protokoll :!: :D :D
Vendég

Lujzi drága!

Ha tudnád én már hányszor voltam ilyen állapotban :!: :!: Sajnos ezen is túl kell lenni :D
Majd muti hogy miket fűztél :!:

betty!

Észre vettem mert az én privimre se jött válasz,igaz az uh-után még váltottunk párat :!:
Vendég

Lujzi
nem ám nekem teljesen begolyózol :shock: :!:
Hát mi van veletek :?: :roll: Ennyire nagyon rossz a helyzet :o :?:
Ari a nyuszid, és köszi a drukkot :!: :wink:

Annmari
a papírra úgy van ráírva: Decapeptyl-hosszú protokoll.

betty615

Igen azt tudtam hogy a decát a 21.nap kell elkezdeni csak azzal nem voltam tisztában előtte mit szurtál :?:

A Bromo az mire kell :?: :roll:
Vendég

hát nem tudom,hogy mi van, besokkaltam, nehéz most, volt már ilyen, de most kicsit más, most úgy vagyok vele,meg sem érdemlek egy babát, ha egyszer ilyen vagyok, majd ha jobb lesz. Kép
lujzedli

Lujzi
ne mondj ilyet...és fel a fejjel ok :?: :!:
Ne húzd le saját magad a mélybe... :roll:

Annmari
a bromocriptin prolaktinszintre való, általában az szedi, akinek magas....nekem pont jó, határon belüli érték van, és pont a közepén, úgyhogy kitűnő...mikor megkérdeztem a dokit hogy miért kell ez, azt mondta, hogy semmi gond nincs a prolaktinommal, csak le akarja ezzel nyomni, amennyire csak lehet...hm, nemtom miért...talán úgy nagyobb az esély :?: Télleg nemtom :!:

betty615

jó,nem fogom.
amúgy a nyuszis képkicsit rossz minődég),nektek készült, ma csináltam, nem rég. Nem hagyta magát fotózni.
Egy kis off: mit szóltok ehhez a Danubius rádiós és Slágeres mizériához?
lujzedli

Én teljesen leakadtam rajta, mert pont ez a két legjobb rádió :evil: :evil:
Felháborító :!: :!: :!:
Bár már megszokhattuk volna, hogy itt ez folyik.....a jóból csinálnak szart, a szar meg szar marad, ennyi :!: :roll:

betty615

Én is,teljesen padlót fogtam, a szemét politika minden jót elpusztít, nagyon sajnálom őket.
lujzedli

De azt mondjuk nem tudom, hogy végleg meg is szűnnek ezek a rádiók, vagy más frekvencián még lesznek :?:

betty615

Jó lenne, ha lennének, de az megint sokáig tart amíg újra felépítik ezt a népszerűséget, illetve nem biztos,hogy országos rádióként lehetnek később is. Én sokáig voltam együtt egy rádiós pasival, így tudom, milyen ördögi kör tud ez lenni,minden csínyját-bínját tudom, inkább a buktatókat,mint a jó oldalát, szóval nem bízom benne, hogy újra halljuk őket.
lujzedli

betty: De a szurizás mellet most lehettek együtt? szóval ha ilyen szép LH-d lett lehet spontán is csinálni?

Ezen a rádiós dolgon én is nagyon meglepődtem, mikor a férjem mondta. Én is szerettem.

lujzedli: Kívánom hogy elmúljon ez a rossz időszak.

Bridget: Nagyon szorítok holnapra ha olvasod ha nem! :)

Kép
babicsek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?