Új privát üzeneted érkezett!

Kalkata, remélem, jó lesz az eredményed.

babaimádó
Kép
babaimado

Pbj - írtam neked privit a vizsgámról. Nem akarom ilyen uncsi ügyekkel a fórumot terhelni. puszi :wink:
kuglica

Sziasztok!

Baba: a ciszta amilyen car, még olyan jó is lehet a végén. Ezek a storik mindig spontán babával végződnek. Úgy legyen, drukkolok!

Kugli, Pbj: babaragacsok mennek+++++++++++++++++ Kugli a vizsga előtt ne tesztelj, mert a zebrás teszt látványától tuti nem fogsz többet tanulni!

Amina: hajrá tüszők!+++++++++++++++++

Szombat óta én is szúrom már a Gonalt. Jejeje... tényleg nem olyan bonyolúlt. Pénteken UH és remélem jövő héten mehetünk punkcióra.
roni34

Hello Roni! Na.. már szúrod is a Gonalt? De jó! :)

Ok - akkor majd vizsga után tesztelek. Hátha addig jelentkeznek a tünetek is - egy kis hányás meg ez-az.. :wink:
kuglica

Sziasztok!

Kugli: nemtom a mellkas rtg. miért kell!
Neked +++++++++++++++++++++++!

Pbj: remélem jól érzed, én nagyon szurkolok!

Baba: a fő, hogy jobban legyél és hogy mensivel húzzon el a ciszta!

Amina és Roni: hajrá tüszőcskék!

Este jövök még!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Roni, a gonal az király akkor már a finisben vagy :lol:

Baba, laptető remélem jót jelent, jobban vagy tudtál beszélni K.P el?

Kicsit összepakoltam , mert mindjárt jön a három fütykös haza, most már nagyon hiányoznak, remélem holnaptól gyorsabban fog az idő is telni :oops:
pbj12

Igen, beszéltem K.P.rel. Szokás szerint nagyon rendes volt. Szerinte inszemezhetünk.De egy ciklust ki kell hagyni. Utána meg az a baj, hogy a munkahelyemről nem hiányozhatok decemberben. :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Baba - mi a baj? Inszemmel otthon szerettél volna maradni? Szerintem egy inszemet be lehetne vállalni még akkor is, ha közben dolgoznod kell. (Mármint inszem napján azért szabi, de utána lehet dolgozni.) Vagy úgy érted, hogy megterhelő, rohangálós, stresszes a munkahelyed és ezért inkább nem?
kuglica

Tul.képpen mi az a "laptető"? Én is kaptam.. de valaki majd árulja már el, hogy mi az. :wink:
kuglica

sziasztok!

baba!
inszem? az sem rossz! milyen helyen dolgozol? nagyon gáz lenne másnap melóznod?

kalkata!
nem tűntem el!majdnem minden nap vagyok! teázgatás megy, bár én 3 napot kihagytam, mikor egész nap köhögtem, mert a tea is köhögtetett... remélem ez nem baj. akkor ti már nagyon ügyik vagytok!elismerés és drukk!

ja és nekem is lenne 1 kérdésem! remélem hamarosan aktuális is lesz... punkció előtt mindenképp el kell menni ekg-ra? hallottam ilyesmit, de nem vagyok benne biztos...?

koránkelő harci társainknak és többieknek is szurkolok!legyetek ügyesek!
gysmintlegyen

Baba: 1 nap szabit sem vehetsz ki? :oops:

Sminti: kell EKG és belgyógyászati vérvétel az altatáshoz!

Kuglica: a laptető elvileg jót jelent, szerencsét,... ilyesmi.

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Nyűgösködős nappalok-éjszakák vannak, de azért igyekszem jönni és drukkolni!!! :wink: (Tudjátok mit? Mindenkinek ilyen nappalokat és éjszakákat kívánok! :wink: max 3 óra alvással....)

Kuglica,
megy a drukk 1000rel!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++

Babi,
hajrá inszem!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Roni,
szurihoz++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

PBJ,
Nagyon drukkkkk++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi,
mi volt hétfőn a konzin, lemaradtam :oops:

/bocsi, fél kézzel írok azért ilyen suta :lol: /

tillidian

Tilli: csüt. megyek vérvételre és mellkas röntgenre be a kórházba, műtét időpont még nincs.
Puszi Lencsikének!

Kép

Kép

*puszedli*

Till, igen ezek valahol nagyon csodás időszakok, de valahol meg olyan hogy nem gondolja az ember hogy túl fogja élni ilyen kevés alvással :shock:

Baba, sehogysem tudod megoldani??? az inszemhez csak 1 max 2 UH időpont kell, meg az inszem napján a pihi..... na na , hiszen a cisztát elűzzük :lol:

Kugli, ha jól tudom a laptetű- lapetető azt jeneti, hogy amikor betelik itt egy oldal és ezért új kezdődik aki először ír az új oldalra, az mázlista, és szerencsés :D

Gysmintlegyen, az ért kellenek ezek a vizsgálatok, mert alatatásban csinálják a petesejtleszívást

nekem tegnap egész nap szúrkált a hasam, de nem úgy hogy meg akarna jönni....remélem ez jót jelent :oops: Ha péntek délben volt a beülti, ti azt a napot beleszámoljátok? Ha igen akkor ez a 6. nap, ha nem akkor ez az 5.nap...
pbj12

Szia Pbj - jó reggelt! Nem alszunk, nem alszunk..? :wink:

Nekem sikerült fél 6-ig húzni ma reggel az ágyban (persze nem végig aludva), de azzal, hogy tegnap 11 helyett kb. éjfél vagy valamivel éjfél után aludtam el. Remélem, hogy az alvás-zavarunk jót jelent. :roll:

Ja értem most már a laptetőt, köszi! (Előszőr "laptetű"-nek olvastam, amikor kaptam.. gondoltam, kicsit snasszabb, mint a "lila fokföldi ibolya a keleti ablakban".. de azért talán megteszi. :lol: )
kuglica

Szép jó reggelt, Igen mi vagyunk a koránkelő banda :lol: ,
Én kb 11 kor aludam el, de már 1 kor felkeltem pisilni....nem gondoltam hogy vissza bírok aludni, de sikerült Boti keltett reggel fél 6 kor egy puszival, hogy neki most azonnal kakao kell
pbj12

De édes lehetett! Jaj.. nekem is kell ilyen kölök! :D

Én a beülti napját számolgatom.. gondolom, az a fél nap is nagyon jelentős.
kuglica

Ez a munka-dolog ez kicsit bonyolult. Itt nem szeretném leírni.

babaimádó
Kép
babaimado

Nem is kell leírni, Baba - csak azt akartuk kérdezni, hogy akkor egy-két napot sem hiányozhatsz decemberben..? :roll:
kuglica

Olyan hasgörcsöm van ma reggel, hogy izzadok és hőhullám tört rám.. nem teccik ez nekem.. Ki lehet még ebből jól jönni? :roll:
kuglica

Jó reggelt koránkelő "nemalvók"!

Pjb, Kugica :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++
nyugi minden rendben van, ne gondolkozzatok butaságokon, csak pozitívan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (tudom én könnyen papolok...)

Baba, remélem sikerül megoldani a mhelyen!!! nagyon drukkolok
(nálunk is elég húzós és stresszes az évvége, pedig ez eddig nem volt így...)

Amina, tüszinővelők++++++++++++++++++++++++++++++++

Roni, szintúgy +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sminti, 1 hétvégét bevallom énis kihagytam :oops: (de az nem számoljuk :wink: )

Tilli, hamarosan miis átéljük a "fáradalmaidat" :wink:

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Sziasztok Csajok!

Kalkata!
Olvaslak benneteket csak szarakodik a gépünk itthon és írni nem tudok,na mind1 brrrrr...

Kuglica!
Akkor tsztelj amikor neked jólesik,ne akkor amikor mások mondják(pl én :D ,aki nem tud várni)

Pbj!
Drukkook!!!!!

Amina!Roni!
Akkor Ti is belehúztatok :D

Till!
Mi is erre várunk ám!:):):)
keny

Szia keny,
Még mindig nem tudom, hogy mikor tesztelek.. ma mondok valamit, aztán majd meglátjuk.. :roll:
Te hogy vagy? Gondolok ám rád sokat.
puszika
kuglica

Kugica, itt is drukk :lol: ++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Látom mindenki ezerrel melózik!

Baba, Puszi várlak benneteket mik a fejlemények!!!

kalkata

Kalkata: nálam nincs fejlemény.

Mai drukkok az akciózoknak: Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok,

Kicsit t;nyleg kevesebbet tudok írni, hogy a srácok itthon vannak, mert mindig kiszűrják, ha a konyhába vagyok (és a rács miatt nem tudnak bejönni), és nem főzök hanem neteznék.... :shock: .Így gyorsabban telik az idő, de még mindig nem elég gyorsan....
Kugli, hogy állsz a tanulással???
én most keltem fel 2 órát aludtam , de ők még nyomják a szunyát :oops:

olyan rendes mindenki, hogy szorít, puszi nektek a távolból is, és én is küldöm ám a cusztaűző, tüszőnövelő drukkokat+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
pbj12

Szia Pbj! Hát a tanulás nagyon nehezen megy.. :evil:
Mindenesetre, a reggeli görcs azóta nem jött elő.. de elég dúrva volt. Remélem, hogy azt jelentette, hogy a kis harcos ráharapott ott bent a dolgokra.. :wink:
Aranyosak lehetnek a srácok.. :) Azt hiszik, hogy Anyuka valami kajcsit készít a konyhában? :D
kuglica

Amina,
++++++++++++++

Kuglica,
++++++++++++++

Pbj,
++++++++++++++

bocsnat, most ennyi :roll: :wink:

angel37

Sziasztok,

Olyan béna farokfej vagyok :twisted: ....nem bírtam magammal és reggel teszteltem, de negatív lett...... szerintetek még korai volt, vagy már kellett volna látni???? ( tudtam hogy béna akaratgyenge vagyok), de most kicsit le vagyok törve......( 20 volt a teszt, pénteken volt a beülti)
pbj12

Kuglica:+++++++++++++++

Amina:+++++++++++++++++++++++

Pbj: korai volt ez még! ++++++++++++++++++++++

Roni: neked is ++++++++++++

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

neketek volt olyan hogy a teszt negatív lett, rá pár napra meg pozitív???
pbj12

Jó reggelt pbj.. Hol voltál eddig? Kihűlt a kávéd.. :wink:

Te most teszteltél? Vagy csak úgy kérdezed? :wink:
kuglica

Pbj - Ja.. most látom, hogy teszteltél. Hát beülti után cca hat nappal ez még nagyon korai volt. Én pont most számoltam, hogy a beágyazódás tegnap fejeződhetett be nálam.. akkor nálad ma fog. Úgyhogy a hcg-nek majd csak most kell megindulnia. Ezt a szintet még nem tudja teszt kimutatni.. talán vv. :roll:
kuglica

Pbj, rossz kislány!Ez tényleg korai!Nyugi és drukk ezerrel!

Puszedli:drukk a vizsgálatokhoz.

Én ma vérvételen a laborban+ vizeletet vittem. Keressük a hőemelkedés okát.

babaimádó
Kép
babaimado

Pbj,
szerintem is korai volt még, hisz a lombik is olyan mint egy sima terhesség, és ott is a lehetséges menszi napjától érdemes tesztelni. Tessék megnyugodni és kibííííííírni!!!! Drukkkkkkkkkkkkkkk! :wink:

Baba,
mikorra lesz meg a vizsgálatok eredménye?

Kép
arikon78

Pbj,
ne viccelj, ez simán korai!
főleg, ha nem duplázol! :wink:

Baba,
remélem kiderül vmi a laborból :roll:

Kugli, Amina, akciósok
+++++++++++++++++++++++ :)

angel37

KÖSZÖNÖM, nagyon rendik vagytok. Írok még, csak most tömöm a két gyerekemet ebéddel :P
pbj12

Köszönöm szepen a drukkokat csajok!

Pbj, kuglica: babaragi ++++++++++++++++++++++++++++

Kalkat: sajnalom az inzulin eredmenyeket... :( , de majd az uj gyogyszer! :)

pusz

Lilypie First Birthday tickers
amina09

este rakok táblát, aki még akar benne lenne, püzze meg, jó?

pbj, beraktalak, de csak a neved tudom és az et idejét, egyebet nem.
(ki a doki, hány éves vagy, hanyadik lombik és/vagy inszem (mennyi volt eddig és mi, most mi jön), miért kell, mi a betegség.

Baba, ölelés.Az ir-ed egyáltalán nem rosszabbodott.
Vendég

Hunci:köszi, aranyos vagy. De a 120-as inz.több, mint legutóbb.

Szerintetek mi a fenétől van, hogy a hőm 36,8-37-37,2-37,3 közt ingázik. Ma és tegnap kissé jobb:
tegnap: 37,0 ..... 36,8 ... 37,0
ma: 36,8 ...... 37,0

Semmi más nincs.

babaimádó
Kép
babaimado

Hol van Kalkat inzulinja, amire írta Amina, hogy sajnálja? Nem látom! Vagy vak is vagyok már?

babaimádó
Kép
babaimado

Hunci, Küldtem privit, előre is köszi.

Baba, én nem tudom mitól lehet a hóingadozás, én sose szoktam mérni, te igen? Lehet hogy kezdesz megfázni ( vagy ez nagyon hülye kérédés?)
pbj12

Sziasztok!

99 db Progesteron injekcióm van kimaradva. (Butaság volt megvásárolnom a 100 db-osat, mert már csak 1 db-ot használtunk fel belőle...)
Eredti ára 80 euro, én 18.000 Ft-ért odaadom.
Garantáltan szerencsét hoz, mert 30 hetes terhes vagyok a második lombik babámmal, többek között ennek a szurinak is hála Very Happy Very Happy Very Happy

Érd: lkt@interware.hu
lkt

PBJ, azért mérem, mert műtét után mérni kellett, ráadásul utána beteg is lettem és azóta nem megy le.

babaimádó
Kép
babaimado

Babim, hát:
TSH 1,73
fT4 15,75 (ezek tökéletesek)
De:
Glukoz 0 perc - 4,26
glukoz 120 p. - 4,46
insulin 0 perc - 5,69
insulin 120 p. - 65,64 (ugyanúgy mint 1 éve)

Így sikerült... :(

kalkata

Meforal 500mg váltottunk

kalkata

Kalkata - én nem értek sajnos az ilyen vizsgálatokhoz. Mi az ami nem jó? :roll:
kuglica

Baba - sajnálom, hogy lázad van.. :roll: Csak azt tudom kívánni, hogy minél hamarabb múljon el! Fogalmam sincs, hogy az ilyen állandó magas hőmérséklet mitől lehet..
kuglica

Pbj - hogy vagy? ne tesztelj még holnap reggel se!!! :wink:

Hogy állnak a szurizók? Mi újság? Roni, Amina, többiek? Tüszőnövelő drukkok mennek nektek! Mikor mentek UH-ra?

Leo - rég írtál.. Hogy vagy? Mi újság..?

keny - csak puszi :)

Nekem ma tünetmentes napom volt, semmi görcs, semmi más. Már nem is tudom, hogy ennek örüljek-e vagy sem. Ha görcsölök azért aggódom, ha meg nem görcsölök, akkor meg az a gyanús. :)

Nagyon várom, hogy hányingerem legyen vagy feszüljön a mellem, vagy ilyesmi.. de nem történik semmi.. :roll:

Egyébként nem sokat tanultam ma.. képtelen vagyok fókuszálni. :shock: Össze kell magam szedni, mert ebből baj lesz.
kuglica

Kugli,, nem nem tesztelek, tesztem sincs, nem vettem, délutánra teljesen megnyugodtam, megnyugtattatok :) az a furi, hogy tegnap óta fáj a hasam, de ezt már biztos írtam :oops: , hol a jobb hol a bal oldalam a petefészek körül néha az egész.Nem olyan mintha meg akarna jönn...vagy igen én már nem tudom..... ezért nem is vacilálok nincs miért, már eldőt minden nem rajtam múlik :shock:
A párom még nem ért haza, de már jöhetne, mert jó lenne leülni kicsit, mert ma nem egyszerűek ám :D , de nem panaszkodom

Mindenkinek küldöm tüszőnövelő drukkjaimat++++++++++++++++++++++

Kalkata, az a baj, hogy nekem ezek az eredmények sajna semmit nem mondanak, ne haragudj, nagyon rossznak számít?
pbj12

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?