Sziasztok! Élek még!!!
Lányok!
Aldiban vannak most tök jó
hótaposók 21-28-as méretig, fiús is meg lányos is....Adrinak vettem is egyet az oviba.... 3 ezerért,
overálok meg 62-104-es méretig 2500 forintért! És higgyétek el, mert én jól lemeóztam őket, nagyon jó minőségűek!!!!!!! Mától növember 7-ig tart ez az akciós újság, amiben benne vannak!
Judy!
Óvó nénik is "kézcsókjaikat" küldik az üvegekért!
Először nekem mondták, hogy dejóóóóóóóóó
, de aztán közöltem Velük, hogy ez most a Barinőmnek jár, mert Ő volt olyan kedves és elhozta nekem én csak továbbítottam!
És ezek az őszi képek......fantasztikusak a színárnyalatok!!!!
"Annaalszikról" már nem is beszélve!
Gummedlik jók lettek? A trafis infót meg köszi, de én az M-on betartom magamat!!!!
Tenci!
Jönnél velem Abu-Dhabi-ba mi?!?!?!?!
Na majd megbeszélem Lacival, hogy hogyan is juthatnánk el oda jövőre!
De azért annyit had tegyek ehhez az F1-hez hozzá, hogy lehet akármilyen szép is ez az arab "cucc" nálunk mégis már 20 éve
van verseny!!!!!! És ez a nemsemmi!!! Az araboknak megvan a lóvéjuk, de az emberek, akik ezeket mind megépítették, azok majdnem mind európaiak. Szóval a technikát veszik, de hát ugye van miből!
Azért azt hallottad, hogy az egész szigeten lévő építményeknek a vasszerkezetét, azt mind magyarok csinálták?!!! Na nekem inkább ez a nemsemmi!
Természetesen, ha lehet, akkor minden
Jelentkezőt elviszek magammal arabusiékhoz!
De ahogy
Orsi is írta azért Monaco az Monaco!!!!
Orsi!
Ezt most nem egészen értem.
Ez mi akart lenni, amit írtál? Idézem: "igazegkínálhassalak" - idézet bezárva. Totál nem értem, BOCSÁNAT!!!!!
Elmondanád, hogy ez mi akart lenni? Na, nevekkel hogy álltok? Drukkolok a BZS-nek!!!!!!
Vero!
Akkor ha nem bánod, 22-én robogok a mekibe!!!!
Legalább végre megismerhetlek!!!!! És ajándékot is viszek!!!!!!
De hánytól hányig lesz a buli??? Csak hogy ne kelljen ott ülnöm egész nap!
Szabad tudni?
Infót meg nincs mit!
Hát igen! Én már 20 éve, amióta van Danubiust hallgatok!
De komolyan!!!!! Most meg tessék.....ennyi volt!!!!
Remélem azért valahol neten majd nyomják tovább. Én meg a Pirítóson röhögök reggelente!!!! Adrival!!!!
Naaaaaaaaaagy Balázs funok vagyunk!!!!
De a Ferit meg a Janit is naon csípem!!!!!
Úgy hogy jövő héttől Széfet is nézni kell, mert ha nem, akkor kapok Adritól!
A bemutatóját már nyomják, azóta Adri folyton kérdezi, hogy Anya! mikor kezdődik már a Széf?!
Csajszinak jobbulást! A tali meg jövő hét csüt vagy pénteken lesz! Lehet addig rendbe jöttök és akkor gyertek el!
Andi!
Temető nem egyszerű dolog.
Ilyenkor meg főleg nem. Még 23 év után sem!
Tényleg, Balu nem mondta még, hogy miért nem akar bölcsibe menni? És hát igen, gondozónő sem lehet valami "profi", ha nem tudta megoldani a helyzetet.
Vali!
Nálunk Apa a fűnyíróval szedi össze a faleveleket!
Sokkal gyorsabb és egyszerűbb, nem kell annyit "gürcölni" vele. Na jó ötletet adtam?
Remélem most már teljesen meggyógyultál!
Vikó? Falevelekbe beleugrált?
Lányok! Tali!
Na akkor legyen a jövő hét csütörtök vagy péntek. Nov. 12 vagy 13. Döntsétek el, hogy Campi vagy meki, délelőtt vagy délután, nekem tök mindegy! Okés?
Most robogok, mert sokan lettek itt körülöttem és már nem tudok írni, mert Mindenki mondja a magáét!!!!
Ancsa, Brigi, Kriszta, Steff, Heni....na meg aki most nem jutott eszembe! Merre vagytok?
Na ezt így tényleg nem lehet tovább.......
Szép estét Mindenkinek!