Sziasztok Lányok!
Az én két fiam is hipp teán not fel és egyiknek sincs semmi baja a fogának. Mondjuk nem tartják/tartották a szájukba a cumit sose megitták és kész, de ez figyelmeztetésül rá is van írva dobozra.
Tápszeres babának nem kell K vitamin csak az anyatejesnek.
Tápszeres babának is kell D vitamin csak egy kicsit kevesebb mint amit az orvos eloír, mert a tápszernek is van D vitamin tartalma.
(Nem tudom Ildi mire alapozta, hogy több kell ez nem olyan mint a vas, hogy köze van a felszívodáshoz. Ez zsiroldékony vitamin.
)
Fogkrémek:
Mi csak Elmex gyerek fogkrémet használunk és egyik gyerekemnek sem adtam fluortablettát.
Az ovodába nekünk kell vinni fogkrémet kéthavonta egy dobozzal.
Rendesen ki vagyok akadva, mert gyerek fogkrémbol két fajta van
az egyik 0-6 éves korig a másik 6-12 éves korig és erre rá is van írva, hogy junior már amikor ráírják a gyártok.
Namost a kedves szülök rendszeresen junior fogkrémet hoznak a kiscsoportos ovodás gyerekük részére. Jó mi.
Jó lenne a gabi is csak vissza kéne vinni a köztudatba, hogy ez nem az a gabi ami 20 évvel ezelött volt ez már egy korszeru magyar termék.
Én is szeretem a 100 forintos boltot speciel fogrémet nem vennék ott mint ahogy arckrémet sem veszek ott magamnak jobban bízok egy nevesebb termékben.
bigacsiga Kata