Sziasztok!
Na, idejutottam. Ma du. elmentek a húgomék, csak a kislány maradt még aug.20-ig. Nagyon sajnálom, hogy csak eddig voltak, de a húgomnak dolgoznia kell.
Tomika ma evett egy fél reszelt almát!!! Ízlett neki. Mostanában mindig mindent rág, ezért tegnap adtunk neki egy fél almát, azt rágcsélgatta, szívogatta. Ma meg a reszelt almát. Úgy gondolom, egyelőre adok neki egy kis gyümölcsöt, az igazi hozzátápival kivárom a 6 hónapot. Miközben adtam neki, elkapta a kanalat 2 kézzel, és nyomta a szájába. Tettünk a nyakába egy konyharuhát, de azért minden és mindenki almás lett.
Mostanában napközben alig alszik összesen max.1,5-2 órát, este meg 5 perc alatt bealszik. Ez persze nem baj, de azért nappal is alhatna kicsit többet.Persze ő is érezte, hogy fölborult a napirend, mindig sokan voltak körülötte.
Nem is hízott most csak 60 grammot (előző héten 200-at).
Ja, és mostanában fedezte föl a fülét. Állandóan fogja. És a lábát is. Elkezdte szopni a lábujját. És továbbra is állni akar. Sőt mostanában mintha lépegetne is. Amikor kicsit állhat, olyan büszke képet vág: csak vigyorog. Meg lehetne zabálni.
Meg egyre jobban produkálja magát (pl. a nagyanyjának).
Eddig is nagyon szerettem, de mostanában mintha még megduplázódott volna az érzés. Egyik éjszaka fölébredtem, és nem tudtam elaludni, mert arra gondoltam, hogy mennyire szeretem azt a kis bébit. Ha nem lettel volna lusta, kijöttem volna, és írtam volna.
Bocsi, hogy így belemelegedtem.
Babamama! Karmen!
A húgomék a válás után is kintmaradnak. Már itthon is hol együtt hol külön éltek a férjével, aztán együtt kimentek, de kb.fél év után a férje lelépett. Utána a húgom összejött Steve-vel, aki már a szülőknek is kinyilvánította házasulási szándékát. De ehhez ugye az én húgomnak el kell válni. Szóval ők már maradnak. A kislánynak is jobb így, ő ott már teljesen beilleszkedett.
Angi!
Örülök, hogy minden rendben!
Virág nagyon édes a szemüvegben a fiókban.
Melinda!
Nagyon édes Lotti!
Gerika!
Üdvözlet!
Edit!
A mi dokinénink a Minikliniken van, azért nem írtam. Dr.Jeszenszky Mária. Én neg vagyok vele elégedve.
Köszönjük a dicséretet. Tomika 27-én volt öt hónapos. Mostanában fedezte fel a lábát, oldalra ordul, néha hasra. Mindig ülni és állni akar.
Meg most már minden nap valami újat produkál.
Dancsi!
Szegény!
Sajnálom, hogy nem jól telt a nyaralás. Neked jobbulást kivánok!
Józsika nagyon aranyos!
Jó éjszakát!
Tünde+Tomika
Itt egy kép Tomikáról a keresztelő utáni ebéden(Tomika már lazább cuccban):