Új privát üzeneted érkezett!

8)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Kép
cukigabi
Budapest

Elloptam a laptetőt bocsesz :oops:

Szal én vagyok, csak nem volt ma igazán mit írnom, mert nem volt téma...a hétvégék ilyenek, mindenki pihen...stb...

Pusszantok mindenkit :!:

Bri, holnap...tudod... Kép

Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Kép

betty615

Betty!
Elloptad,szép volt :D
Bár nekem még úgyse fontos,neked meg jól jön.
cukigabi
Budapest

Sziasztok!
Hogy vagytok :?: sehol senki :?:
Sok a melóm, de azért jövögetek!
Feszül egy kicsit a hasam, de vérzés nincs hál'istennek!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csajok ezt most olvastam:
"Ha Apa fecske alsónacit hord, akkor egy pár hónapra szoktasd át a boxergatyára. A herék minél távolabb vannak a testtől, annál hidegebbek, annál jobban termelődnek a spermiumok, és annál életképesebbek lesznek. Egy próbát megér."

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Megkérdeztem az andrológiás csajokat a mintáinkról!
A csütörtöki:24millióból :arrow: 6millió mozgó volt, motilitás 60%, vitamin dúsítás után a motilitás 70% lett.
A szombati:26millióból :arrow: 5millió mozgó volt, motilitás 60%, vitamin dúsítás után a motilitás 95% lett, ami nagyon jó :arrow: az anyag tökéletes!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kellemes hetet lányok :!:

Remélem, hogy jól vagytok Mindannyian:))

pusziii
Vendég

Suzy
akkor nagyon jók lettek Apid eredményei...sikerrel fogtok járni :!: :wink:

Angyal
köszi kérdésed, én személy szerint jól vagyok.....remélem nálad is minden rendben :!: :wink:

Gabi
bocska a tetőért, legközelebb nem nyúlom le :lol:

betty615

Most beszéltem Bridgettel telefonon:

Volt UH-n, azt mondja pontosan nem is tudja hány tüszit számoltak össze, mert 7-nél elvesztette a fonalat :lol: :lol: 8)
Mnyh. 7 mm. :D
Még 1 fajta injekciót kell böknie, + 1 rakat gyogyit szed, pénteken PUNKCIÓ :!:
Hatalmas gratula a sok tüszihez, és nagyon sok sikert kívánok a továbbiakhoz is :!: :!: :wink:
Tudtam, hogy jó híreid lesznek :!: :!: :!: :D

betty615

Sziasztok

Suzy, tök jók apa eredményei, biztos sikerrel jártok!! :)

Angyal, én is jól vagyok, remélem te is... :)

Bri, nagyon-nagyon gratulálok!!! Minden rendben lesz!!! :)

Betty, Cukigabi, jól vagytok?
Vendég

Helló!

Bridget!
Ez állati jó hír,nagyon drukkolok,hogy továbbra is ilyen jól menjenek a dolgok! :lol:

Zsu & Angyal!
Köszi,megvagyok,várom pirit,elvileg péntekre.

Mindenkinek jó éjt!!!
cukigabi
Budapest

Szép jó reggelt!

Bri, ez fantasztikusan jó hír...nagyon jól reagáltál a szurira :wink: gratula!

Betty, köszi, hogy megírtad az infót, neked is tömeges tüszőmennyiséget kívánok!

Zsu, remélem sikerülni fog!

Angyal, megvagyok köszi és TE :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok lányok :!:

Betty :!:

örülök, hogy jól vagy:)

Most már én is jó vagyok tegnap délutántól borzasztó fejgörcsöm volt:(
Este hamar elaludtam de hajnalban ismét fejgörcsre ébredtem vettem be gyógyszert, és mire ébredtem kiszünt hál istennek:))

Bridget :!:

Ezerrel megy a drukk péntekre :D

Zsu :!:
Örülök, hogy jól vagy drága:))

cukigabi :!:
Nekem most mult el, küldöm Feléd pirit remélem péntekre odaér :!:

Suzy :!:

Örülök, hogy jól vagy drága és hiszem, hogy sikerült az inszemed:))

pusza lányok :!:

Kellemes délutánt kivánok Mindenkinek :!:

Kép
Vendég

Angyal, örülök, hogy jobban vagy!nekem is fájt a fejem tegnap meg egész múlt héten!
Reménykedek :wink: :roll:

Szép napot!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Köszi drága:))

Ez a sza. idő nem tesz jót senkinek.

Reménykedj is, én hiszem, hogy sikeres volt az inszemid:))

puszii
Vendég

hát ja, engem nagyon meg szokott viselni a front!
Végre kisütött a nap itt lent délen...már alig vártam...egy kicsit már jobb is a kedvem, meg nemsokára mehetek haza a mhelyről!

Te mi jót csinálsz :?:

Többiek :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

sajnos engem is megviselnek a frontok:(
De jobban akkor, amikor eső közeledik.

Most itt is süt a nap:))

Én juliustól munkanélkülin vagyok, megszünt a munkahelyünk.
Március végéig kapom a pénzt, utána meg majd lesz valahogy!
Addigra meg ha isten is ugy akarja kismama leszek:)
Egyelőre nem keresek melót, mert ugye készülődöm a második lombikra és uj melóhelyről nem szivesen engedik el az embert.

Te mit dolgozol :?:
Vendég

Sziasztok!
Lombikozásból megmaradt gyógyszereket szeretnék eladni, ha valakit érdekel: Bromocriptin Richter 2 dobozzal, 2,5 mg-osak 1000 Ft-ért. 2011. márciusig használható fel.
Nekünk sikeres volt az első lombik, hátha másoknak is szerencsét hoz :wink:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.29 12:35-kor.
Vendég

Twist

köszi, hogy beírtál, ha előbb jöttél volna még éltem is volna a lehetőséggel, de már bevásároltunk mindent :wink:
Annyit megkérdezhetek, nálatok miért volt lombik :?:
Nagyon örülök, hogy elsőre sikerült is :D ezzel sok erőt adsz mindenkinek :!: :wink:

Csajszik, remélem minden oké, a frontot kivéve :roll:
Én mondjuk nem vagyok érzékeny rá, de el tudom képzelni akit megvisel milyen rossz lehet :roll:

Mindenkinek mennek a drukkok mindenhez+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

betty615

Angyal, sajnálom, hogy nincs munkád :cry: persze, hogy kismama leszel nemsokára, megy a drukkom hozzá++++++++++++++++++++

Betty, megvagyok köszi, csak ép most a székrekedésemmel küszködök...a nagy erőlködéstől már fáj a hasam, de nagyon kimerít, mert erőlködni sem akarok, nehogy ártsak ezzel magamnak!könnyítettem magamon kúppal, egy kicsit jobb!
És Te?

Twist, gratula a sikeres lombikhoz!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Angyal, laborasszisztens vagyok

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Én is megvagyok, nincs semmi különös velem....

betty615

Köszi Suzy a gratulát:) Előtte persze megszenvedtem, mivel 4 sikertelen inszemim volt.
Vendég

Betty, szeretnék is erőt adni nektek! Mert a lombik igenis segít és nektek is fog:)
Szóval, nálunk a párom eredményei jók voltak, nálam volt a gond. Nagyon sok gond:
- elzáródott petevezetékek (HSG alatt a jobboldalit átjárhatóvá tették, de csak ideiglenesen(
- magas prolaktin szint
- inzulin rezisztencia
- endometriózis (2002-ben műtöttek vele).

Na, látjátok mennyi gondom volt? És 37 éves is vagyok, tehát ilyenkor azt írják a statisztikák, hogy kisebb az esély. És mégis.)
Vendég

Twist
köszike, hogy leírtad...hát akkor jó sok mindenen keresztülmentél te is. :shock:
Nálunk a férjem kevés spermiumszáma miatt lesz, velem minden rendben mindennel :wink:

betty615

Twist, ennyi küzdés között mégis sikerült :?: :roll: Te egy jó példa vagy nekünk!
Én most voltam a 3.inszemen, nálam volt a gond, túl sűrű volt a méhnyaknyák, ami nem engedte át a spermiumokat, a kiskatonákkal semmi gond!
pco-s vagyok!
Jövőhéten derül ki, hogy sikerült-e :?: :shock:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Remélem, hogy jól vagytok Mindannyian:)

Én jól vagyok ma nagytakaritást csináltam ablakpucolás egyebek.
most csili-vili a lakás.

Mindannyian kismamák leszünk, Te már az is vagy :D :D
Igazán érdekes munkád van:))

twist :!:

Gratulálok a sikeres lombikodhoz:))
Már nem sok idő és megszületik a gyönyörü kislányod:))

Nálam is szinte ugyanaz a szitu, mint ami nálad volt.
4 sikertelen inszem, 1 sikertelen lombik, párommal minden okés, 2007-ben endometriózis, majd félév GNRH kezelés és most sajna ujból kiujult az a szemét endósciszta.
nov. 12-én megyek 21. ciklusnap a kaáliba UH-ra majd utána egy ujabb laparra, eltüntetjük a szemtet, és januárban ha isten is ugy akarja kezdeni fogunk.

Puszi Mindenkinek :!:

Kép
Vendég

Hát ti se rángattátok szét a topicot :!:

Remélem mindenki jól van :!:

Angyal
ügyi vagy, hogy nagytakarítást csináltál :wink:

betty615

https://share.ols.inode.at/UHTZ2BF22JWQ ... 3YRDDSFurl

Kép

Ezt majd tőőccsétek le, nézzétek meg :!: :!:
Érdemes :!:
Egy másik topicból loptam :oops:

betty615

Szia betty :!:

Bizony elég nagy a pangás ma:((

Nekem már elküldte a barátnőm, meg is néztem:)
Igazán megható nagyon szép dokumentumfilm.
Vendég

Helló lányok!

Én is csak bekukkantottam,vendégeink jönnek.
Velem még semmi,fájdogál a hasam,remélem pénteken megjön és telefonálhatok időpontért HSG-re :twisted: Csak ezen lennék már túl és akkor mi is többet tudunk a továbbiakról.

Ki tudja Bridget hol van?Nagyon eltűnt,talán megérkezett apácska?

Puszi nektek,szép estét :D
cukigabi
Budapest

Angyal nekem is nagyon tetszik a film (pont most nézem, már meghatódtam egy párszor :lol: , de még a fele visszavan).

Gabi
Bri sajnos nem fog jönni.....egyenlőre :roll: :?
Igen, jól tudod, ma jött meg a párja :wink:
Ami hír lesz róla, most én fogom tolmácsolni nektek....tudom, ez nem olyan, mintha Ő írná, de sajnos ez van..... :roll:
De mindenki drukkolhat neki, mert olvas, és most nagy szüksége van a lelki erőkre, úgyhogy amit Mi megtehetünk együttes erővel, azt tegyük meg érte :!: :wink:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

betty615

Sziasztok

Egy kedves barátnőm adományokat (nem feltétlen pénzt) gyűjt árva gyerekek részére mikulásra! Az adományokat személyesen adják át! Leginkább tartós élelmiszereket (liszt, tészták, konzervek stb.), ruhákat, cipőket és játékokat szeretnének vinni!
Ha valakit érdekelne, akkor szívesen elküldöm a részleteket priviben!

U.I: Ha valakit zavart az üzenetem, akkor elnézést kérek, nem állt szándékomban! Csak segíteni szeretnék én is!
Vendég

Szép estét!

Angyal, te is mennyi mindenen keresztül mentél már :?: :roll:
sok sikert a laparhoz, drukk a lombikhoz!

Betty, köszi majd megnézem Én is!

Bri, nagyon, de nagyon hiányzol mindenkinek!
Drukkolok, ahogy csak erőmből telik, de ahhoz neked is itt kell lenned, hogy együtt tudjuk ezt végig csinálni :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Bri!
Kép
cukigabi
Budapest

Most olvastam a másik topicban, hogy Bri vasárnapig nincs netközelben,megjött a párja, szal aki privit írt neki, az ne lepődjön meg, ha azonnal nem fog válaszolni.
Elvileg pénteken lesz a punkció, ha hír van, küldöm nektek is... Kép

betty615

Betty, köszi az infót rendi vagy :wink: :!:

Bri, nagyon, de nagyon drukkolok :) ügyes legyél, várunk ide nagyon vissza!

Gabi, naon Cuki a kép!
:wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

sziasztok lányok!

Remélem mindenki jól van és halad a saját kis kijelölt és eltervezett útján. :lol: (na itt csak pozitív dolgokra gondolok)

vigyázzatok magatokra!
Még jövök :lol: (ez fenyegetés akart lenni :))

Kép

Kép
princzike

Princzike, köszi megvagyok, és Te/Ti hogy vagy/vagytok?

Szép napot!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty :!:

örülök, hogy Neked is tetszik a film :D

Köszönöm a drukkot kismama :D :D

Puszi Mindenkinek:))

Kép
Vendég

Bridget!
Még egy szerencsehozó macika és még 1milliót képzelj hozzá,mert annyit küldök neked!

Kép

Többieknek pusz
cukigabi
Budapest

Mai LH-m:

Kép

Már nagyon szúr mindenem tőle, remélem eldurran már éjszaka a tüszi, mert 2 napja egyfolytában szúrkod...már akkora mint egy teniszlabda, érzéseim szerint :lol:

betty615

Bri
itt is sok szerencsét kívánok neked holnapra, bár tudom, hogy jó hírekkel jössz megint :!: :wink:

Kép

betty615

Angyal, :lol:

Betty, ez igen, biztosan nagy lehet!szegénykém tudom mennyire rossz lehet most!

Bri, drukkom megy holnapra is!nagy ölelés :wink:

Szép estét!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

sziasztok

Bri, drukkolok holnapra nagyon!!!

Betty, nekem is most olyan érzésem van, hogy majd szét akar durrani :) fáj tegnap óta

Suzy kismama!!!! Neked is drukkolok nagyon!

Puszi mindenkinek és szép estét!
Vendég

Zsu, szegénykém, szenvedhettek akkor most nagyon, sajnálom :cry:

Köszi a drukkot, jajjj lányok, de hát még nem is tudjuk :?: :?: :?:

pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy, tudjuk!!!! És kész!!! :D +++++++++
Vendég

Jaj Lányok!!! Most tudtam meg, hogy lehet, hogy idén már nem lesz semmi a lombikból, mert dec. 20.tól leállás van a bmc-ben.És nekem 11.-e körül jön meg és akkor nem lesz idő rá!!! Most elkenődtem nagyon!!! :cry:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?