Sziasztok!
Angel:
Köszi, utána nézek milyen, mert valami kéne de nagyon.
Vovanda:
Köszi a dícséretet, mei-thai: hu jól hangzik ezt is ki kéne próbálnom, bár bevallom őszintén a kenguru felé húz a szívem jobban.
Nem lehetett könnyű így az éjszaka.
Lois:
Köszi, milyen édes Zé és láthatóan jól érzi magát a kendőbe. Nagyon cuki!
Viktu:
Köszi neked is.
Szuper, hogy gyógyulóba a fiúk! Olyan kis béna idő van nem is csodálom ha betegek lesznek a gyerkőcök.
Rani:
Már a 24.hét?? Nagyon megy az idő, na igen én is tudtam szenvedni ha bekajáltam.
Timi:
Aksi elég bosszantó lehet , sétát én se vállalnám be már szerintem. Szépek a babók az uh.-képeken.
Katerina:
Szép nagyok vagytok, oltáson is túl de jó nektek. Mi 9.-én megyünk.
viktu:
Gréti is szűrcsög kicsit, mi a babi sterimárt használjuk meg elektromos orrszívót. Sajna ha elkapja a fejét megy az arcába a sterimár de szerencsére csak nevet rajta meg akkor is ha szívjuk a nózikáját.
Timi:
Jobbulást neked!
Skrisz!
Mi tegnap voltunk csípőszűrésen hát úgy sajnáltam az kicsi lányomat, dokibácsi vízszinti lenyomta a kis lábait. Volt is üvöltés de rendesen a szívem szakadt meg, uh. kb 2 perc volt a 2-ő- A lényeg a bal csípőnk kötöttebb ez volt a zárón. Az orvos itt azt mondta mindkettő picit kötöttebb de nem kell vele foglalkozni néha tornázzunk és ennyi. Kontroll sem kell már csak ha én nagyon akarom. Azoknál kell nagyobb figyelmet fordítani rá ahol a családba volt vagy van olyan akinek gond van a csípőjével, pl.: csípőficamos volt kicsinek. Jó drága volt a szűrés.
Angel:
szuper, hogy nem zavarja a cipőcske.
Magunkról is picit:
Tegnap nyafi volt az orvos után Gréti nem is aludt csak 5-10 perceket de az alatt is hüppögöt.
Nálatok van olyan, hogy elalszik a babuci és felriad? Kapálózik szemeivel riadtan néz ha megsimogatom megnyugszik csak sokszor felébreszti magát ezzel.
Tegnap full depi lettem, mert nincs tejcim semmi így csak tápi van. Félek ez miatt szomorú lesz Gréti biztos hiányzik neki este is ott öltöztem előtte és úgy nézte a cicit, rögtön sírva is fakadtam. Kicsit utálom magam ezért, hogy nem tudom szopiztatni.
Eddig sem volt sok cici de most már semmi nincs.
Szerintetek bevihetem a Kaáliba megmutatni? Szeretnénk képet vinni Dr.-bácsinak és szeretném megmutatni neki Grétikét. Csak ugye akik meg ott várnak a váróba?? Nem nézik majd rossz szemmel?