Jaj, én is keresem, hogy hova mehetek tornára vagy jógára... novembertől remélem egy kicsit vissza tudok venni a munkából, suli már nincs, úgyhogy az úszás mellé kell valami még....
De innen Szigetszentmiklósról mire bárhova is érek, addigra (szó szerint) este lesz! Mindig a visszafelé út tartott sokáig. Én a 13. kerület elején lakom és a Margithíd nélkül a túloldal is nagyon messze van!
Hú, tényleg, nemsokára mindenki ingyen 4Dzik! De jó nektek!!! Kis irigy megy azért...
A cégünknél én beszereztem Inno-sept nevű fertőtlenítő folyékony szappant a vírus miatt. Állítólag lehet kapni CBA-ban, vagy bárhol máshol is. Kellemes illatú, nem bántja a kezet sem és elég jó a védő hatása. Tudom ajánlani.
Mamacka, nem semmi a pisis sztori! Én is bőszen somolyogtam rajta!!!
Dizzy, tényleg olyan kislányos vagy... bocsika...
Üdv közöttünk Anett, sosem késő csatlakozni. Gyere amennyit tudsz! Mindenki így van ezzel... és nem vagy egyedül a múltaddal sem, meg tudunk érteni...
Szépek a pocakfotók, lassan már nekem is fel kellene tennem. Mondjuk előtte nem ártana csinálni egyet... hmmm...
Andi, Márti vigyázzatok magatokra!
Felénk rendesen jönnek a sötét felhők! Vége van a tavaszias ősznek...
Képzeljétek, beírtam a júliusi topikba, ahova anno tartoztam, hogy megvagyok, mik a fejlemények, és annyira aranyosan reagáltak! Jó volt érezni, hogy drukkolnak (meg drukkoltak)! Nagyon jó (volt) az a csapat és örülök, hogy az itteni is hasonló! Maradjunk csak ilyenek a jövőben is!