Új privát üzeneted érkezett!

Loviné! Nem tudod a győri Kaáliban tb alapon csinálják a vizsgálatokat, és a beavatkozásokat?
Bármilyen információ érdekel, segít tiszán látni a döntéshez.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Lucuzs,
meg kellene esetleg azt próbálni, hogy már a pé napjától használsz utrót :roll: . Csak ahhoz meg követni kellene a ciklusod.

Kép

Kép
ranita1979

Móki, köszi:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Na még egy laptető! De minek? :? :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Móki!
Részemről megvolt, méghozzá utána még elliptikus tréner és felülés is volt. Amúgy tök viccesen néztem ki, mert bekentem magam zsírégető zselével és a combom,hasam,derekam körbetekertem folpakkal. :lol: Izzadtam is rendesen mint állat. Nem tudom mi van velem, de tökre fel voltam turbózva, pedig mikor hazajöttem majd elaludtam.

hajni...
Budaörs

Móki! Én most kihagyom, nem akarok erre a vérzésre még ráeröltetni, a ciklusközi vérzésem is egy erős biciklizés után volt. Most ezt ki akarom zárni.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Nekem talán még egyszer sem volt laptetőm.

Most megyek, Apa jön haza, nyakábaugrok mindjárt, ahogy belép az ajtón. Persze csak képletesen, mert én vagyok a nagyobb..:) :)

További szép estét mindenkinek!!

Jó éjt!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Hmeme!
Várjuk a további tesztjeidet. :wink:
Jóéjt!
Azért vigyázz azzal az ugrálással. :D

hajni...
Budaörs

Lucuzs, szerintem, csak a lombikkal illetve inszemmel kapcsolatos vizsgálatok és beavatkozások tb-es. Végülis egy magán intézmény akárhogy nézem. De kérdezz utána, az a biztos! :)
mókica

Csajok! Köszi a sok infót és a támogatást, igazán jól esik! :D Egyenlőre óriási kavarodás van az agyamban, remélem hamarosan rendet teszek! :roll:

Most megyek aludni! Jó éjszakát mindenkinek!

Meme! Holnap jövök az új tesztet kundizni! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Hát csajok én mára elköszönök, mert minnyá kezdődik a vészhelyzet.

Pussz mindenkinek

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Aki oly kedves, és várja a teszt eredményt, sajnálattal mondom, hogy ma mégsincs teszt. Apa elfelejtett vekkert húzni, ugyhogy nme volt idő tesztelni :( De holnap mindenképp!
Ma délután megyek dokihoz, hátha lát már valamit. Na nem emiatt beszéltünk meg időpontot, hanem a méhszájseb miatt(ecsetelni kell minden héten egyszer. Ez a 3.hét). De ha már ott vagyok, és kemény pénzt hagyok ott így is( bár sztem, legalábbis a pécsi átlaghoz képest nem is olyan drága), akkor már babásodás lehetséges szemmel is kukkancson be:)

Aztán ha nem lát semmit (ammit gyanítok, hiszen ma nem kéne megjönnie, ugyhogy még nagyon korai a dolog., akkor holnap megint teszt!:)

Szép napot mindenkinek!
Pápussza!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Sziasztok!

Meme! Hát akkor várunk holnapig! De a doki után írjál! :lol:

Nekem a ferty átrakta a keresztemet, és már abban sem biztos mikor volt. Na mindegy, nem a fertytől leszek terhes, azt tudom. :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Jó reggelt!

Lucuzs,
a lapar jó ötlet. Én csak Pesten tudom, a Bajcsyban ahogy Hajni írta, én ott voltam az oszt.vez. prof-nál, de nekem egyenlőre nem lesz.
De Lucuzs, rossz hozzáállás, hogy apácska már nem 100%os, pár hónapon belül jobb lesz az eredménye mint "újkorában"! Ne így tessék hozzáállni!
sS szerintem január előtt nem érdemes spermavizsgálatot sem végeztetni, mert ha nem lesz még tökéletes, mert még éppen javuló stádiumban van, csak ti türelmetlenek vagytok, akkor csak megint elkenődtök és aggódtok!
Hagyni kell neki időt, januárra tökéletes lesz!
Én az enyémet márciusig hagyom békében.

Eclipse
eclipse
Budapest

Na most már csak azt nem tudom, mikor menjek progi vv-re. :? Jól megkavart a ferty. :?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Eclipse! Hát, lehet igazad van, sőt biztos, ami a türelmetlenséget illeti.
De mindenképp keresnünk kell egy másik helyet, mert itt Sopronban nem elég részletes a spermatogramm. Ezért is hajlunk egy meddőségi központ felé, ahol mindkettőnkel foglalkoznának.
Ja, azt, hogy apa sem 100-as, azt azért írtam csak, mert úgy látom nekünk már nem elég egy nőgyógyász, minket együtt kell kezelni.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

sziasztok.

Hmeme drukkolok es varom a fejlemenyeket.

Lucuzs sajnalom a barnazast :cry:

Kép
monyo83

Monyo! És te hogy vagy? Beszéljünk valami kellemesebb témáról! Hamarosan kezded az utolsó harmadot! Atya ég! Nem is mondok semmit! :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs jol vagyok.nagyon gyorsan mulik az ido :roll:

tegnap voltam vervetelen es nem lettem rosszul :lol:
tenyleg neked vervetel utan nem szokott bedagadni a helye?es nem lila?

Kép
monyo83

Monyo! Ez milyen vv volt? Terheléses mikor lesz? Vagy volt már?
Nem, nekem nem szokott bedagadni, és épp csak egy picit lesz lila, de azt is csak néha.
Amúgy én is a terhesség alatt szoktam hozzá a tűhöz, meg a vérvételhez. Az elején mindig halálra izgultam magam, de a végére már meg sem kottyant. :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

ez most csak sima vervetel volt megnezik milyen a verkepem mert az eddig csak egyszer volt.
cukros vervetel nem tudom mikor lessz,meg nem szolt a dokim.
hat remelem mostmar nem lessz sok vervetelem,egy van elojegyezve januarra a tobbit nem tudom.
nekem baromira faj mindig a helye es most is bedagadt,nem tudom miert,talan mert nagyon oldalrol veszik,de most szebben nez ki mint multkor,bizti ez is valami adottsag hogy kinek milyenek a venai.

Kép
monyo83

Halihó!

Monyo, köszi a drukkot! Kép a babúról? A babalakról? Nem lepsz meg minket? Had irigykedjünk kicsit!:)

Nem bírtam ki, csináltam tesztet. Nem kellett volna...:( Igaz, nem első vizelet volt. Az elsőn valami mintha lett volna, aztán a 4.-en már semmi. Most nme tudom, hogy örülhetek e vagy sem? A doki mondta, hogy csak szombaton teszteljek, de persze én megint okosabb voltam! Most meg még 3 napig ezen fogok stresszelni...Jól kibaltáztam magammal.
Na de amég nem jött meg, addig van remény!

Meme

Kép
hmeme
Németország

meme majd lesz kep ha a aprom lefotoz.

reggeli vizeletbol tesztelj.ja es a hcg ketnaponta duplazodik igy ketnaponta erosodik a teszt is es sok fugg attol is hogy mennyi folyadekot fogyasztasz hanyszor pisilsz elotte stb.ez az elejen szamit kesobb mar nem anyira.

Kép
monyo83

Akkor lehet hogy tegnap azért volt délután 5 körül halvány pozi, mert egész nap egyszer voltam pippenteni, és csak fél liter vizet ittam?

Ma meg már eddig vagy másfél litert. És vagy 5 ször voltam wc-n.

Akkor van még remény???Akkor elvileg holnap már erősebbnek kellene lennie, mint tegnap.

Meme

Kép
hmeme
Németország

persze hogy van remeny,egy teszt csak ugy nem lessz pozi.

este lefekves elott probalj meg kevesebet inni,talan akkor nem kell surun pisilni menned es reggel vagy ha hajnalban kelsz akkor akkor(lehet felretenni is a pisit ha tul komas vagy)abbol csinalj tesztet.
te szedsz progit?

Kép
monyo83

Megfogadom a tanácsot, köszi szépen!
Progit nem szedek, csak met-et, meg closty-t. De most már remélem nem kell egy darabig. :)
Miért kérded?

Meme

Kép
hmeme
Németország

Sziasztok!

Meme, kár hogy nincs hő görbéd. Abból azért sok minden látszana hol tartasz ciklusilag..... Sajnálom a mai nega tesztet. :( Igazuk van a lányoknak az első pisivel csinálj tesztet.

Lucuzs, szerintem nem 3 napja volt péd. hanem előbb. Neked elég alacsony szokott lenni az alaphőd....De mondjuk a ferty elég megbízható. :)

Na egy görbe.: szerintem még kb 2-3 napig ilyen lesz :)
http://ciklus.hu/images/diagramok/12f6a ... 88000_.png
mókica

Móki! Én már nem tudom mit gondoljak a pé-mről. A vv-t lehet eltolom péntekre, akkor 5. vagy 8. dpo-n leszek, talán így jobb lesz, mint hétfőn, amikor 8. vagy 11.dpo lenne.

A te görbéd nagyon szép! Nekem trifázisosnak tűnik. :wink:
Kívánom, hogy ne csak 2-3 napig mérjél ilyet! :lol:

Meme! Tényleg reggeli pisivel tesztelj! Ha nincs piri, van remény!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
még annyit akartam mondani, hogy januárig, apavizsgálatig tessék úgy mint a nyulak, ki kell pörgetni a régi anyagot, meg azokat az előalakokat, amik még nem kaptak elég oxigént, és nem lesznek mozgékonyak, hogy aztán képződjön a sok új friss aktív anyag! :D

Eclipse
eclipse
Budapest

Eclipse! Értettem!!! :wink: :lol: Így fogunk tenni! :lol:
Bár a témáról jut eszembe, hogy a met hormonokra gyakorolt hatását leginkább abban látom, hogy pé környékén nagyon megy az apára ugrás, utána meg nagyon nem. :oops:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Meme,
nagyon kíváncsi vagyok a holnapi tesztedre meg hogy mi sül ki ebből :roll: . És hogy mit mond a doki.
És most nehogy megharagudj, de hadd legyek őszinte. Ha tényleg ma kellene megjönnie, akkor a tesztnek már egyértelműen ki kellene mutatnia. Főleg a tizesnek. Nem akartam tegnap írni, de én elég halványkának láttam a tegnapit is, ahhoz képest, hogy hol tartasz a ciklusban. Hacsak esetleg nem arról van szó, hogy később volt a pé, mint gondolod.
Nem tudsz képet felrakni?

Kép

Kép
ranita1979

Ma eljátszottam a tesztelés gondolatával :oops: , de visszafogtam magam. Már nem bírom idegekkel :? , arra gondoltam jobb lenne a biztosat tudni, mint a bizonytalanban lenni. De azért megálltam.

Kép

Kép
ranita1979

Móki,
tetszik a görbéd :D

Kép

Kép
ranita1979

Na, most meg mindenkinek egyenként írok, bocsi :oops: , rövid az agyam.

Lucuzs,
én a 24. napra tenném a pé-t.

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok

Ranita
Nem haragszom. Véleményt lehet írni úgy is, hogy nem bántjuk meg egymást. És ez abszolút nem volt bántó!
Rákérdeztem, hogy nem kéne egyértelműnek lenni a zebrának. Azt mondta, hogy valószínű, nem akkor volt a megtermékenyülés, mint én gondoltam. 14-én csináltam ovu tesztet. Pozi volt. Együtt is voltunk apszival, de a doki azt mondja lehet, hogy csak 1 vagy 2 napra rá termékenyült meg a petesejt. Ugyhogy majd azért csinálok holnap is, meg Pénteken is tesztet.

A doki csinált ultrahangot. Méhnyálkahártya megvastagodva, sárgatest van! Beágyazódás még nincs. Doki azt mondta, hogy ha jövő szerdáig nem jön meg, akkor menjek, addigra lesz petezsák. Ha van, akkor elvileg lesz kép róla:) Majd megmutasztom nektek, ha kíváncsiak vagytok rá. De egyelőre még azért egy nagy ??? a terhesség. Jelek vannak, de még nem fix.
De legalább remény van még!! És most ez a fontos!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme, nem bántani akarlak. De ha a doki sárgatestet látott uhu -n akkor az azt jelenti hogy csak 1-2 napja volt péd. Ez ugyanis rövid ideig látszik uhun. (Nekem egy hete láttak ilyet. Piri még nincs és most vagyok kb a 12. dpon)
Ovu teszt pcos-oknál a legtöbb esetben fals eredményt ad!
Drukk továbbra is!+++++
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mókica 2009.10.28 18:22-kor.
mókica

Ja! Azt is mondta a doki, hogy ha terhes leszek/vagyok ? / majd kapok másik bogyókat, hogy meg is maradjon a terhesség. Hogy milyeneket, azt nem tudom.

Meme

Kép
hmeme
Németország

Mókica
10-12 napig van sárgatest, ha nem termékenyül meg a petesejt. Ha megtermékenyül, akkor a terhesség végéig megmarad.

Nem bántottál meg. Elkeseredni meg nem fogok, mert amég nincs piri, addig van remény. :) És ha a doki azt mondta lehet belőle terhesség, akkor én hiszek neki. Ha már orvos, biztos többet ért hozzá, mint én. :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Móki,
én nem így tudtam a sárgatestet dolgot. Meg is néztem, azt írják róla, hogyha a petesejt nem termékenyül meg, akkor a sárgatest visszafejlődik, ha terhesség jön létre, akkor viszont megmarad és az egész terhesség alatt termeli hormonját.

Meme,
biztos progira gondolt a doki :roll: . De az jó lenne minél előbb.

Kép

Kép
ranita1979

ranita, köszi a megerősítést!
Igen, én is arra gondoltam. De több gyogyóról beszélt. Na mindegy. Ha odáig jutok, akkor majd kiderül :) Ha meg nem, akkor ugyis mindegy.

Meme

Kép
hmeme
Németország

Ranita, Meme! Köszi! Most én is okosodtam! :)

Meme, igen míg nincs piri addig bármi lehet! Drukk++
mókica

Mindig tanulunk egymástól :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme, így van.
És ezzel a linkkel meg is erősítem az igazatokat. Kutattam a neten a sárgatest után és ezt leltem:
http://www.vital.hu/sargatest_corpus_luteum
Köszi még egyszer az okosítást. :)
mókica

Sziasztok lánykák!

Én is itt vagyok.Visszaolvastam, de olyan fáradt vagyok, h semmire nem emlékszem. :roll:
SORRY!
Vendég

Lucuzs,
neked csak annyit tudok írni, h mivel én az ország másik végén lakom így nehéz orvost és intézetet ajánlani.A győri kaáliról hallottam, h jó intézmény, de ami nem lombikkal kapcsolatos azért fizetni kell.
Ha alányok(pestiek)tudnak neked ajánlani egy megbizható orvost pesten, ne habozz keresd meg és nézétek meg mi újság odabent.
Mert mire api rendbejön, a termőföldnek fogadóképesnek kell lennie. :wink:
Vendég

Jó éjt csajok!
Szép álmokat mindenkinek!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Loviné! Köszi nagyon, hogy ilyen fáradtan is foglalkozol a gondommal!!! :D :D :D Örök hálám! :lol:
Elkezdek kutakodni akkor a csajok ajánlatainak vonalán!

Nekem meg eszembe jutott, hogy vasárnap reggel csináltam egy LH-tesztet, és az full nega lett. Ezt most bevezettem a fertybe, és így a 25. ciklusnapra tette a pé-met.
Bár tudom, hogy reggeli vizeletből és nekünk nem annyira való az ovu-teszt, de ez tényleg tök fehér volt, úgyhogy én úgy érzem vasárnap nem lehetett a pé-m.
Na mindegy is, most már így hagyom.

Amúgy tegnap délután elmúlt a barnám, egész délelőtt nem volt, délután bementünk a városba, és most hogy hazajöttünk látom, hogy megint barna. :? Ez van...

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Meme! Mindenesetre várjuk a holnapi tesztet! :wink: Drukk!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Jó reggelt mindenkinek!

Meme! Én már itt vagyok! :wink:

Mókica! Mai hő?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztik!
Meme, én is kíváncsi vagyok a mai tesztedre! :)

Lucuzs, ma 37-et mértem. De nálam ez nem jelent semmit. :)
mókica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?