Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Jöttem Meme-tesztet nézni, és most látom, hogy micsoda élet volt itt még este! :shock: :lol: Nagyon helyes!

Meli! Mi is drukkolunk ám neked! :lol:

Gota! Sajnálom az afp-t, én nem értek hozzá. De a babód nagyon szép! :D

Timcsi! Jó, hogy jöttél! Sajnálom, hogy nem akar magától piri lenni! :(

Hajni! Ügyes vagy! Csak így tovább!!! :lol:

Na Meme? :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Enyém a 900. laptető!!! :lol: Pezsgőt bontunk? :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!
Köszi a görbe dicséretet! Ma is 36,8. Szóval még párnapig ilyen szépet mérek, aztán ki tudja..... :)

Meme, tényleg hol a zebrás teszted?

Na, most hirtelen ennyi!
mókica

Sziasztok Lányok,

Lucuzs, majd az 1000.-nél!

Hajni,
6 hónap nem mensi, meg 3 hónap mensi, meg 56 napos mensi után ha beáll 40 napra, az nekem teljesen jó. Legyen szép pé jókor, olyan magas progival mint a nyáron, legyen rendben apácska, és akkor majdcsak lesz babácska.

Gota,
az afp annyira elavult, hogy a nyugati országokban már betiltották, ez is ilyen kommunista csökevény dolog.
Az Istenhegyi Géndiagnosztikai Központnál érdeklődj genetika ügyben, ott lehet jobb felvilágosítást adnak.
Az amniocentézisnek tényleg van vetélési kockázata, de minél nagyobb a baba, annál kisebb.

Ranita, HMeme, drukkok!

Eclipse
eclipse
Budapest

Gota!
Afp-t jól mondták a lányok!Ráadásul az is nagyon fontos,hogy pont a 16.héten történjen,amúgy máris fals.Uh sokkal biztosabb!
Még annyit tennék hozzá,hogy a magyar eü sajátossága a kismama-paráztatás :evil: Nem szabad hagyni magunkat!Ez nem azt jelenti,hogy felelőtlennek kell lenni,de inkább utánajárni több helyen is a dolgoknak.Nem ám egyből amnio! :x

Várom a további zebrákat! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Eclipse,
köszi. Álmomba negatívat teszteltem. Csak álltam a teszt felett és vártam, hogy megjelenjen a 2 csík, de hiába :cry: . Nagyon rossz álom volt. Főleg ha ez lesz a valóság is.

Képzeljétek. Egy ismerősömtől hogy megkaptam a magamét. Kérdezte, hogy nem e lesz 2. baba, meg hogy járok e dokihoz. Csak annyit mondtam, hogy igen. Erre ő, nem vagyunk normálisak, minek dokihoz járni , minek kínozni magunkat. Ő bizony egy lépést nem tenne azért, hogy legyen még gyereke, minek erőlködünk mi is, van egy, érjük be vele, ne erőltessük :x . Nem esett túl jól :cry: .

Kép

Kép
ranita1979

Ranita nem vagyok képben, mikor tesztelsz? Mikor volt a transzport?

Az ilyen hülyékkel meg ne foglalkozz!

Kép
timcsi82

Timcsi,
múlt hétfőn volt, pénteken tesztelek.

Kép

Kép
ranita1979

Ranita! Timcsinek igaza van, ilyen hülyékkel nem is érdemes foglalkozni!!! :evil:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok Lányok!

Meme!
Én is kíváncsi vagyok a tesztedre! :)
Móki!
Szuper a hőd! Csak így tovább! :)
Gota!
Igazuk van a lányoknak, ne aggódj az afp miatt, főleg úgy, hogy a dokid is megnyugtatott! Gyönyörű a kisbabád! :)
Lucuzs!
Gratula a laptetőhöz! Ennyi után már tényleg történni kell valaminek! :wink:
Meli!
Nagyon szorítok!!! Írj, ha tudsz netezni!
Ranita!
Az álmodat felejtsd el, a kéretlenül okoskodók véleményét meg ereszd el a füled mellet! Nem érdemli meg, hogy akár egy percnyi idegességet is rászánj! :evil:
Eclipse!
Nekem a met óta 38 naposra állt be a ciklusom hajszál pontosan. Azért én örülnék, ha egy kicsit csökkenne...
Hajni!
Gratulálok a fogyáshoz!!! Nagyon ügyes vagy! És hidd el, hogy a lassú fogyás sokkal egészségesebb, mint a gyors és ezt tapasztalatból mondom! Nekem fél év alatt szép lassan ment le 12 kiló, majd az epeműtét miatt hirtelen még 8. Nem mondom, hogy nem örültem neki, de a bőrömön meglátszik az eredménye... :(
Timcsi!
Gratulálok az évfordulóhoz! :lol:

Kacsi

Met kezdete: 2009
kacsi80

Ranita, ne foglalkozz az ismerősőddel, az ilyen nem normális egészen szerintem.....
Az álomban az a jó, hogy csak álmodtad. Az álomnak mindig örülni kell. Ha jót álmodsz azért, mert szép volt. Ha rosszat álmodsz azért, mert csak álom volt. Minden rendben lesz! Nyugi!

Kacsi, köszi a drukkot!
mókica

Olyan aranyosak vagytok, de tényleg :D .
Tudom, hogy csak álom volt, de most annyira az él bennem, hogy el sem tudom képzelni a más eredményt.
A család meg aggódik, hogy mi lesz velem, teljesen össze fogok törni. De egyet tudok. A tavalyi évvégém nagyon rossz volt. Szinta az egész decembert kórházban töltöttem, még a szülinapomon is ott voltam :cry: . Kimaradtam az egész ünnepek előtti időből, az ajándék vásárolgatásból, a készülődésből,mindenből, karácsony előtt 2 nappal engedtek haza. Rossz volt az egész ünnep, úgy, ahogy volt. És most akármi is lesz, nem hagyom, hogy az idei ünnepektől elvegye a kedvem. Kemény leszek :D

Kép

Kép
ranita1979

Ranita!
Meglátod, hogy minden oké lesz! A teszttel kapcsolatban meg annyit, hogy múlt hónapban Princzike sem volt túl pozitív hangulatban a tesztelés előtt, aztán mégis megtörtént vele a csoda! :) Én bízom benne, hogy most veled is ez lesz a helyzet! :wink:

Velem annyi történt, hogy az előbb beszéltem a nődokimmal. Holnaptól szedem a closty-t, jövő pénteken pedig megyek hozzá cikluskövetésre. Ezt a tortúrát eredetileg még július-augusztusra terveztük, de hát közbeszólt az epém. Egyébként már egyáltalán nem vagyok letörve, hogy most nem jött össze, csak előre nézek! :)

Kacsi

kacsi80

Csajok! Tiszta ideg vagyok! :?
Délelőtt pisilésnél egy vércsepp maradt a papíron, és azóta erősen elkezdtem barnázni. Könyörgöm, még csak az 5. dpo-n vagyok!!!! :evil: :evil: :evil:
Annyira nem tudom kihez forduljak...
És csütörtökön akartam menni progi vv-re, hát nem tudom lesz-e értelme... :(

Lassan azt hiszem körül kéne nézni bennem valakinek, lehet kéne egy lapar, meg továbblépni...

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs, ezt én sem értem... Szerintem azért nézess csütörtökön progit, mert ha kellően magas lesz az eredmény, akkor valószínű, hogy más okozza a problémát.

Kacsi

kacsi80

Kacsi! Asszem elmegyek, talán attól okosabb leszek. :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Loviné! Te olyan jól képbe vagy a dolgokkal! Te mit lépnél a helyemben? :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

nem tudtam sokat olvasni, de gotanak akarom csak mondani, hogy nekem pl ez a vizsgalat a hatarerteken volt, engem pl a kicsike elvetetesere is buzditottak, hogy a gyerek szerintuk 100%-osan beteg, aztan a genetikau uhu szerint egy makk egeszseges baba van a hasamban, meg ugye tudjuk mar hogy egeszsegesen szuletett. Nekem is ajanlottak az amniot, de akinek volt vetelese mondtak nagyobb a valoszinusege ezutan lehetseges...szoval en nem irtam ala a beleegyzeo nyilatkozatot, ne piszkaljak mar az en kicsikemet...
Akiknek drukk kell kuldom...Pottom Panna mar nem alszik sokat, igy netezni sem tudok sokat...bocsi amikor tudok jovok :)

Üdv.
Aisha
aisha

Lucuzs, én se értem mi van Veled! De én is azt mondom járj utána, mert nem normális dolog!

Aisha, jó hogy jöttél! :D
mókica

Lucuzs,

a laptetőhöz annyit, hogy most néztem vissza, én a 800. után lettem babás :wink:

köszi a nyugtatást mindenkinek. egy kicsit utánna olvasgattam a neten a dolgoknak, és meglepő, de a cukorbetegség is növeli az értéket a HCGnek.

akikkel eddig még beszéltem, azt mondják, hogy debrecenben akinek nem muszály, nem csinálják meg. nekem mindkét genetikai uhun minden rendben volt, semmi nem utalt genetikai betegségre. ha nem fogják javasolni, nem fogom erőltetni a magzatvízvételt.

Kép
gota79

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm!!!!!!

Lucuzs!
Te figyi, nem lehet ez a kis barna cuccos beágyazódás jele?Ez ugrott be ahogy olvastam az írásod...... :wink: :roll:

hajni...
Budaörs

Mókica! Az utánajárást már eldöntöttük, csak azt nem tudjuk kihez forduljunk... a ma délután ez a téma apával. Szeretnénk döntésre jutni... csak már nem igazán akarunk a soproni nődokikkal kezdeni... valahogy úgy érzem, nincsenek a szakma csúcsán... hozzám meg sokat kell tudniuk :roll: , arról nem is beszélve, hogy most már apa sem 100-as, így még nehezebb...

egyszóval: örlődünk :?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Szia Hajni! Bárcsak ez lenne! De nem vagyok naív, nekem, aki folyton-folyvást barnázik, nem sok esélyem van beágyazódás barnázásra. :? Legyünk őszinték, inkább gáz van, mint babó. :(

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs!
Azért háthahátha, és Gotának lesz igaza és követed őt a kerek laptetősök babás táborába. :wink:

hajni...
Budaörs

Tudod Hajni! Most már ott tartok, hogy inkább azt kérem tőled, ne is kelts bennem hiú reményeket, mert értelmetlen és nem enged tisztán látni, pedig arra van most a leginkább szükségem.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Bocsi lányok, de csak az utolsó oldalt olvastam végig.
Új a cég ahová kerültem , sok a munka még kevés az ember és nincs időm itt csücsülni.

Lucuzs,
a kérdésedre válaszolva, én egy hibafeltárásra elmennék, h nézzenek szét odabent.

Voltam ma Valicskónál, azt mondta, h én rendbe vagyok tartsam magam szinten, és ha úgy érzem menjek vissza hozzá.
(ha megunjuk a várakozást, és szükség van kaálira esetleg)
Vendég

Loviné! Köszi a választ! Fontos a véleményed. Remélem segít dönteni... :roll:

Gratula, hogy már ilyen jól vagy, a dokinő szerint is!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Loviné! Jól gondolom, hogy akkor egy laparra gondolsz?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

SziAsztok!

Teszt van. 2 csík is van. De elég halovány. Ez nem az enyém, de az is ilyen. Talán egy hajszállal sötétebb.
Szerintetek?
Kép Pozi vagy nega??

Meme

Kép
hmeme
Németország

Loviné,

szerintem nekem is oda kell mennem, ahol a kaáli van. oda hogy jutok el?(melyik bejárat, stb.)

Kép
gota79

Ha nincs olyan doki Sopronba akibe megbizol, akkor a legközelebb eső meddőségi szakrendelést keresd fel.
Ezt a problémát említetted Valicskó doktornőnek?
Vendég

hmeme,

én haloványan, de látom. :wink:

Kép
gota79

Lucuzs!
Rendben, bocsi! Ez esetben akkor tényleg nem lenne rossz egy körbenézés. Sajnos Sopronban és környékén nem tudok dokit, de az rémlik, hogy Pesten mintha a Bajcsy lenne laparban a profi. Ha gondolod, utána tudok érdeklődni.

hajni...
Budaörs

Gota!
Köszi a bíztatást. Nagyon izgatott vagyok. Holnap reggel is csinálok, hátha addigra már sötétebb lesz. Végülis csak holnap kéne megjönnie..
Szóval nagyon reménykedem!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Gota,
főbejárat,balra fordulsz, az épületek végén jobbra,majd a második kereszteződésnél balra, és neki mész a kaálinak, és a mellett, van a nőgyogyi, fel kell menni a lépcsőn.

Lucuzs,
igen laparra, de ha jól nézem a győri kaáli van hozzátok közel.
És ha oda mentek akkor jár utazás visszatérités.(ha érdekel erről bővebben is írok majd)
Vendég

Meme,
én is látom. :wink:
Vendég

Hmeme!
Én is látom!!!! :D
Tiédet nem tudod feltenni? Mikor kellene nem megjönnie?

hajni...
Budaörs

Közben látom hogy írtad...

hajni...
Budaörs

Lucuzs,
ez nagyon nem jó :cry: . Amikor múltkor olyan szép magas volt a progid akkor is barnáztál? És amikor egyszer használtál utrót? Azt hányadik naptól használtad?
Lovinénak szerintem igaza van, nem olyan biztos az, hogy ez progigond, de ezt tényleg csak egy lapar deríthetné ki. Viszont ahhoz tényleg egy olyan doki kell, aki 100 százalékig melletted áll és komolyan veszi ezt a dolgot.

Meme,
látni a 2. csíkot.

Kép

Kép
ranita1979

loviné,

köszi.

Kép
gota79

Meme, én lehet vak vagyok, de én csak egy csíkot látok.....
Egyébként drukk, a babóhoz! :)
mókica

de jó hogy ti is látjátok!
10-es tesztet csináltam. Tegnap is csináltam, de akkor még halványabb volt. szite nem is lehetett látni. Ma már kicsit jobban...:)
Tudom, hogy még nem kéne beleélnem magam, de .....már mindegy!:)

Csak ne félnék ennyire, hogy ismét elveszítem a legdrágább kincsünket. :(

Meme

Kép
hmeme
Németország

megpróbálom lefotózni, de nem biztos, hogy látszani fog.

Móki...

bocsi, hogy ezt mondom, de re,élem megértesz! Remélem ezesetben te vagy a vak! :) De csak ebben:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Hmeme!
Csak pozitívan!!!!!
Pénteken szerintem Ranita lesz a párod...... :roll:

hajni...
Budaörs

Loviné! Köszi a pontosítást! :wink:
A Valicskó szerint idővel javulnia kell, mert amíg nem rendeződik a ciklusom, addig ez sem fog rendbejönni.

Hajni! Egyáltalán nem kell bocsánatot kérned! Nem baj, hogy törödsz velem, és fel akartál vidítani. :wink:
Csak már sokszor sikerült beugranom, és olyankor nem a lényegre koncentrálok, hanem valami álomba kapaszkodom, mennek a napok, hetek, ciklusok és nem történik semmi. Folyton azzal áltatom magam, hogy most már jobbnak kell lennie, de mégsem lesz jobb. :?

Meme! Ez biza két csík, én két nap múlva ismételnék. :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Hajni,
ÁMEN :D .

Kép

Kép
ranita1979

Hajni..
Köszi, igyekszem!

Ranita...remélem hajninak igaza lesz!! Együtt babósodunk! Klassz lenne!
Drukkolok!

Meme

Kép
hmeme
Németország

lucuzs...akkor is:)
holnap is... :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme, én elhiszem neked hogy ott a másik csík is! :)

Ranita, drukk!

Bringások tekerés meg volt ma?
mókica

Ranita! Igen, múltkor is barnáztam, mikor jó volt a progiszintem, de akkor 7.dpo-tól.
Februárban volt egy olyan ciklus, ahol 3.dpo-n kezdtem el barnázni, de akkor norculutot szedtem be és elmúlt. Azonban később egy másik ciklusban az utró sem múlasztotta el a barnázást. Értelmet ne keress benne, mert nincs. :?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?