Sziasztok!
Ma is csavargós napom lesz Noé nálkül.
Megyek télikabátot nézni.
Most alszik, ha felkel, megetetem tisztába rakom, és indulok, szóval úgy, ahogy tanácsoltátok.
Tökmag!
Kis ujjacskáival megfogja, majd kitépi.
Szülinapi buli meg... ekkora a szűk család...
Mi minden alkalmat kihasználunk, hogy együtt legyen a család. Ami jó, de néha idegesítő (amikor megy a politikai vita
) , meg néha fárasztó (amikor nálunk van valami) Most még lesz a keresztelő is, de ezzel megúsztuk a karácsonyt vagy 2 évre tuti, ami a legnagyobb banzáj.
Képzeld annyira kihasználunk minden alkalmat, hogy most lesz halottak napja, és akkor is lesz nagy családi ebéd. temetőlátogatás után.
Ja, és ez párom családja. Mi most kivételesen nem megyünk, mert múlt héten ugye anyu betegsége miatt nem tudtunk hozzájuk menni, most pótoljuk.
Én is adtam már fagyasztott tejet és semmi gondja nem volt vele. Amúgy régen megkóstoltam az anyatejet és elég undi íze volt, mostanság megint, és szerintem fini.
Próbáld még úgy, hogy összekevered friss tejjel. Hátha úgy bejön neki.
Noémi!
Én is megyek a talira, és oda tudunk érni 12re, de majd megnézem a busz menetrendet, hogy mikor van járat, mert ha úgy érünk oda, hogy fél 12re, akkor inkább a későbbivel megyünk (óránként jár), mert nem szobroznék ott fél órát egyedül...
Cosmo!
Én is elgondolkodtam a babakocsin, ahogy írtad. Bár nekünk a távolsági busz nem alacsonypadlós, de gondolom valaki biztos segítene felrakni. azzal nem is lenne gond. De azt hogy lehet vajon megoldani, hogy hátul kinyitja a sofőr, felszállunk (mert elől ugyebár nem férünk fel) aztán elől kéne jegyet venni. Noéval addig mi van? Párom azt mondta, hogy otthagyom egy szimpi emberre, mondjuk aki felsegített minket a buszra...
Csak félek, hogy sírni fog....meg amúgy is otthagyni...
A mei tai-tól meg azért félek, mert ha elálmosodik, akkor nem tudom hova lerakni aludni...de mindegy, majd eldöntöm, szerintem ha sétálok vele picit, akkor a hordozóban is elalszik és remélem nem ébred fel ha leülök.
Manó!
Jó a járóka!
A mienk egyetlen hibája, hogy nem állítható a magassága. De mindegy, végülis ez csak a mi kényelmünket szolgálja. Anyuáéknál az utazóágy sem állítható és nincs gondunk vele.
Ja!
Tökmag!
Még annyit, hogy mi tegnap kaptunk 4 hós szurit, és lemérték. Kemény 50 grammot híztunk 2 hét alatt.
Úgyhogy nekünk is vinni kell jövőhéten is.
Mondjuk nem aggódom, mert jó húsban van. a havi hízása nem is lenne gáz, csak a múltkor mérték azt a sok gyarapodást nála, amikor a védőnő szerint kétszer annyit hízott, mint más gyerek ennyi idő alatt. Erre most meg csak ennyit... Párom szerint a múltkori sokat a védőnő elszúrta, szerinte rosszul olvasta le a mérleget.
Ja! NOénak a fogak miatt (vagy más miatt
) még mindig hasmenése van. Talán ettől is lehet, hogy ilyen keveset hízott nem? Ha ilyen gyorsan kijön belőle minden. Mert érdekes, amúgy meg rengeteget eszik, de az is talán azért van, mert gyorsan átfut rajta.