Sziasztok,
Bocs, hogy csak most írok, de tegnap elhúzodott a dokilátogatás, aztán meg nem volt szivem páromat elzavarni a gép elől (játszott), ha már övé volt egész délután a lurkófelügyelet.
Nah, általánosságban:
Habony: odaértem fél 4 körül, és örültem, hogy a folyosói ajtón bejutottam..
Jajj, nem is tudtam megszámolni, hogy mennyien voltunk, csak utólag, befutó voltam a 11. helyemmel... Nah, várunk és várunk, és várunk
Kiolvastam vagy 4 Nők Lapját, meg TVztünk egységesen
Nah, végre én következtem
Nagyon kedves, szimpatikus volt, bemutatkoztunk, elmeséltem az eddigi szülészeti élettörténetemet
Kérdezgetett, aztán elég nagyot nézett, amikor az első szülés lezajlásának ideje (kb. 8 óra) és varrataim (csak gátmetszés) száma után meghallotta a baba méreteit
Mondta, hogy a méreteimből (nah, gondolom nem a cicimre gondolt, mert az most igencsak SamanthaFoxos
) nem gondolta volna, hogy megszülöm a lurkót, pláne ennyire okésan
Aztán nézegette az UH-t, először az elsőt (amit ő csinált), aztán az utolsót (amit szintén ő csinált
) A szülés várható időpontját átírta jan. 3ról jan. 5re, viszont a hétfői UH-t, amire 18 hetet írt, módosította 18 hét végére, és most már 19 hetet írt a könyvbe (védőnő szerint csak 18 vagyok). Ami érdekes (és eléggé látható jelenség), hogy a méh magassága, ami nemrég még K/2 volt, tegnap már K/0
Amikor hazafelé mentem, akkor hallgattam a rádióban a 19 órás híreket..
Betti,
Szólj, megyek
Bár néha ilyenkor egy "segítőtársat" is cipelnem kell magammal, nem mindig tudom párommal otthonhagyni. Bár mostanában már jobban el merek vele indulni így, kezd normálisan viselkedni
Kata,
Azt terveztem, hogy nov. elejéig biztosan melózok, de hogy mit hoz a sors...
Szóval nem tudom. A doki is kérdezte, hogy melózom-e és mit, gondolom ilyen miatt. Mondtam neki, hogy minden oké, nem fáraszt a bejárás, a meló meg még kevésbé
Viszont, ahogy utánanéztem, jobb lenne januárban szülni, mert az oké, hogy nem lényeg, de fontos dolog, hogy mennyi pénzt fogok kapni.. ha idén szülök, akkor keveset, ha jövőre, akkor jóval többet..
Tetőszerkezetet láttam, ma reggel is néztem, hogy már valakik fent virgonckodtak
A tegnapi telefonálás után már nem képzeltem azt, hogy akár te is lehetsz
Vagy mégis?
Mondjuk nem láttam nagy pocakot..
Kutyánk tényleg nincs, de csak azért, mert egyszer nem vált be egy menhelyes kutyus (pedig a kedvencem, husky volt), és azóta meg sokat vagyunk itt-ott (családok) és ezt egy kutyus nem szeretné. Majd ha lenyugszunk és a lurkók is szeretnék, akkor lesz kutya
Dejó az álmod
) A hollywoodi sztárok tényleg mezítláb szeretnek esküdni, nem egy lappangó titok ez körülötted?
A részeg papot meg ápolnád, mi?
Kisregény off, dolgozni is kéne, ha már bejöttem
Üdv,
Mica