Sziasztok!
Ezer éve nem jártam itt! Látom, jó sokat írtatok!
Kakukk
Én is nagyon gratulálok Nektek!
Gabi: de jó, hogy ilyen ügyes volt Benike az oltásnál!
Én már nagyon aggódom, mert Ádám szerdán lesz 2 hónapos, és jön a dokinéni szurni. Már teljesen odavagyok! Már az is elborzaszt, hogy nekem kell majd lefogni, de az hogy mennyire fog fájni neki, még jobban.
Majd drukkoljatok!
Egyébként nálunk is éjjel 3 kor kel Ádám enni.
Úgy látszik, akkor van valami a levegőben.
Fcs: 5 fog egyszerre????? Te jó ég! Nem csoda, hogy Szabolcs felébred éjjelente! Szegény kis picurkám!
Orsoly: remélem, megoldódott az altatás!
Ez senkinél nem könnyű (szerintem). Valamiért ezek a kisfickók nem komálják az egyedül elalvást. Az enyémnek eddig a vízszintes sem jött be (amint a vállamról a kiságyba került, már üvöltött), de mostanában kőszívű vagyok, és csodák csodája, így is elalszik!
Timka: mire gondolsz egészen konkrétan? Hátha úgy könnyebb válaszolni! Nekem nem volt beöntés s borotválás is csak azért, mert császár lett a vége. A köldökzsinórt is csak akkor vágták volna el (illetve a férjem), amikor már nem pulzál. Nem hiszem, hogy beindítják mesterségesen a szülést, ha nincs rá valamilyen komoly indok. A gátmetszésről már nem tudok mit mondani, mert nekem a végén császármetszés lett, de hátha a többiek.
Ági
Dani manó tényleg tud meglepiket okozni!
Örülök, hogy jól megy a hozzátápi.
Ügyes kis legény!
Kriszta: a te Danid is szuper kölyök! Milyen jól viseli a sok vizsgálatot, macerát. Le a kalappal! A baba már nem várat sokáig.
Elvégre neki is tetszene az új ház!
Annamari! te sem jösz ide sokat! ejnye-bejnye!
Mi egyébként jól vagyunk. Pocifájás enyhül! Legalábbis úgy veszem észre!
Ádm jókedvű, vidám kismanó. Imádja mindneki!
És ő is imádja, hogy körülötte forog a világ.
Puszi, shine