Új privát üzeneted érkezett!

baba!
tessék orvoshoz menni! nem ok, ,amit írogatsz! jó, hogy lassan gyógyulsz odabenn, de te érzed, hogy mi a sok és szerintem ez már tényleg sok és majd a doki jól megmondja, hogy mi van ott! holnap este várlak a hírekkel!

pbj!
nagyon jól hangzik a séta... meg amit írtál! tényleg nem csak a pihenés számít!hajrá-hajrá!

kuglica!
tényleg vizualizálj - az segíthet! sajna nekem is vannak ilyen tanfolyam és munnka problémáim manapság... nem könnyű ez sem így, sem úgy, de most ne idegesítsd magad ilyen "vackokkal"!

amina!
hol vagy? napok óta nem láttalak!!!!!tessék jönni!
gysmintlegyen

Baba!
Jaajjjj izgulok érted,remélem nincs nagy baj!

Kuglica!
Látom nagyon pörögsz ma :D sétálni nem voltál ebben a szép időben???Én már a transzfert követő napon mentem a Balcsira,nem feküdtem napközben,csak ebéd után aludtam 2-3 órákat :shock: .és sokat sétáltam a parton.Viszont nem dolgoztam.Kitartás a tesztig!!!!

Pbj!
Nyugodtan mehetsz fogorvoshoz,a Lidocain nem árthat semmit,bennfentesként tudom :wink:

A f@sást valszeg a Mamutban kaptam :cry: ,de már megmaradok!!!Kamilla és keksz jót tett.

pussz Mindenkinek!
keny

Csak most tudtam olvasni...

Babim, hívd a dokit. Én erre csak azt tudom mondani, hogy császár után hetekkel később volt olyan 2 napom, hogy alig bírtam járni. Valami épp begyógyult a bal oldalon. Engem is ott piszkáltak meg. Baromira fájt. De 2 nap után enyhült.

Többieknek mennek a drukkjaim.

skrisz72

Kugli,
mindegy, hogy fekszel v. nem, ha meg akar maradni, megmarad! :wink:
én beülti után voltam otthon 3-4 napot, nem fekvés, utána vissza dolgozni (irodai munka) ezt minden alkalommal úgyanígy: 6x nem jött be, egyszer igen :wink:
és a napi vörösbor :lol:

nem volt vészes a 11.héttől fekvés, előre sejthető volt, hogy nem sokáig maradhatok szabadlábon, egy hét kórház, utána otthon, jó volt dögleni 8)
igen jól van a kiscsaj, cuki, vigyori, dumás, ma elérte az 5 kilót :D a korababaság, főleg extrém kis súllyal születni hordoz magában rengeteg rizikót, vmi bejött sajnos, vmit megúsztunk, jelenleg megfelelően fejlődik, de vannak nyitva dolgok. itt nem írok róla, ha érdekel priviben szívesen, de nem sértődőm meg, ha nem :lol:

Pbj,
hű szegény, a fogaiddal jól megjártad... :?
drukk a teszthez, azért vhogy bírd ki :wink:

Puszi,
holnap ügyesen! :)

angel37

Jó reggelt!

Ma jobban vagyok, persze tudom, hogy ehhez akkor is kell az orvos, de még nem sikerült elérnem.

Kész a ths+terheléses cukor. Hát nem vagyok megelégedve a 120-as inzulinommal, mert több, mint legutóbb. Persze volt sokkal rosszabb is gyógyszerszedés előtt. Azt hiszem a TSH sem az igazi még.

cukor :
0': 4,06
120': 6,93 (ez nem sok???)

Inzulin
0': 2,79
120': 78,51

TSH: 2,28

babaimádó
Kép
babaimado

BAba, leírod a legultolsó cuki és inz eredményeidet is?Tsh még jó, nem az igazi még, de alakul.ugye emlékszel, mit írtam annó neked püben az inz terhelésről???ne felejtsd el lécci...

tábla készül, de rengeteg a melóm bent...
Vendég

Hunci, emlékszem, azért is nem nézettem legutóbb, de most T. dr.kérte, mert felmerült, hogy esetleg lehetne gyógyszerszünet, de az a gyanúm, hogy nem lesz. Mostanság ugyebár nem diétáztam annyira, bár cukrot nem ettem (kivéve Lois rétesei, de az kivételes eset volt).

2009.05.havi TSH: 3,108

A legutóbbi márc.i terhelésnél:
TSH:3,7

cukor 0': 3,87
cukor 120': 4,85

Inz. 0': 4,89
inz. 120': 60,27

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok Lányok!

Nem voltam egy pár napig, mert nagy vendégsereg volt nálunk csütörtöktől...K.O. vagyok! :D :? Ma reggel olvasgattam vissza...

Baba,
örülök, h. most már egy picit jobban vagy, de az lesz a legmegnyugtatóbb ha az orvoshoz mész. :)

Keny,
hol ettél a Mamutban? Mert mi is oda szoktunk járni, és inkább elkerülném azt a helyet. :wink:

Kuglica,
hogy vagy? Pihentél, sétáltál...

Kép
arikon78

Baba, örülök, hogy kicsit jobban vagy, tudtál beszélni a dokival, mikor mész hozzá??

Hunci, Te csinálod a táblát, én is bekerülhetek???

Olyan lassan telik az idő :x ....Kugli, te hogy bírod, mit csinálsz ma?
pbj12

Sziasztok,
Megvagyok, köszönöm szépen az érdeklődést.. nehezen bírom a várakozást. Olyan mensis érzésem van néha, mintha meg akarna jönni.
Ma felkeltem hajnali fél 4 körül és azóta nem tudok elaludni. Most jobb azért.. de reggel volt egy-két feszült órám. :roll:
kuglica

Puszi - megvolt a konzultáció? Mit mondott a doki?

Baba - na mi volt a dokinál?

keny - neked csak úgy pusszantás.. :) vigyázz a mammutban!
kuglica

Sziasztok Lányok!

Remélem mindenkinek jól telt a hosszúhétvége.
Én sajnos elkaptam valami vírust, ettől egész hétvégén hasimenésem volt, de átvészeltem.

Megvan a pontos időpontosm a kozultációra Pestre. Dec. 9-re Dr. Kovács Péterhez. Valaki tud róla mondani pár szót?
Egyébként nagyon aranyosak voltak a telefonban, igazán megnyugtató volt. A győribe már nem voltak ennyire készségesek.

Meg volna még pár kérdésem, remélem nem baj.
Mielőtt elkezdődik a kezelés, érdemes valami vitaminokat szednem, esetleg apának is?

Mindenkinek szép napot
Puszi :D
Lívia
lívia0108

Lányok,
drukkkk minden Akciósnak!!!!++++++++++++++++++++++++++++

Este írok bővebben, most meló van :roll: :P

tillidian

Voltam orvosnál: petefészekciszta, 5 cm-es a műtött oldalon.

babaimádó
Kép
babaimado

Jajjj.. Baba .. :shock: és akkor most mit tudnak csinálni? ez olyan felszívódós fajta vagy hozzá kell nyúlni? 5 cm-es??!! Ilyet még nem is hallottam.. :( és ezt nem látták még, amikor azon a laparon voltál?
kuglica

Szia Lívia,
Ez a konzultáció már nem sokára itt van! :) Majd írd meg, hogy mi történt.
Vitaminra javaslom a Femibion 800-ast. (Az Elevittől több csajszi hízik és székrekedést is okozhat - bár vitaminban az is jó.) A fiúknak nem tudom pontosan, hogy mi kell - de majd megírják a lányok.
kuglica

Baba: :( akkor ettol fajt a hasad... a fr@ncba... mit mondott a doki, mit kell csinalni?

Puszi: mi volt a dokinal? varunk a hirekkel!

Kuglica, pbj: babaragacs++++++++++++++++++++++++++

Sminti: hogy vagy? teazgatas?
jovok-jovok :), mostansag eleg sok a dolog, aztan...
Szombaton voltunk a dokinal, vasarnap ota szurjuk a gonalt 8) .

Kalkata: holnap nagykontroll! :) Tessek hamar jonni a hirekkel!

pussz mindenkinek!

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Babi, :shock: 5cm? Mi a teendő????
(Más nekem a drnő - igaz nem lehet összehasonlítani egymás értékeit - hogy az éhgyomri és a terheléses között 1,5-2 szeres érték emelkedés a tökéletes!)

Amina, jó h. írtál! Pusszz HAJRÁÁÁ!!!!! (nagyon-nagyon drukk egyfolytában éjjel-nappal)

Hunci, itt is van meló dögivel... :?

Kugica+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Amina, Gonal vasárnap óta, az nagyon király, nagyon izgalams lesz ez a november :lol:

Kugli , nem bírom olyan lassú az idő, de holnap jönnek a srácok :lol: , felhívtam a fogdokim, mondta, ha nem fáj akkor jövő hét hétfő, hál istennek nem fáj.... :oops:

Baba, úúúú ez nem jó hír, most mi lesz.... ilyen gyorsan nőtt meg, pár nap alatt, vagy már ott volt a műtétkor is??? ( ocs ha hülyeséget kérdeztem)
pbj12

Hát ugyanazt kérdezitek, amit maga a dokim is. Mondta, hogy nem is érti, hogy lehet, hogy nem látták. Fura, hogy azóta nőtt meg ekkorára.
Na, ezt én sem értem. De ő feltette helyettem a költői kérdést.
Azt mondta, mensivel elmegy. Ha erősödnek a panaszok, akkor kell kontrollra menni.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba ciszta hess. Nekem is volt ekkora és folyton fájdogált a hasam, de nem durván, csak állandóan. Furcsa, hogy nem látták...

Elmehet az magától is, sőt el is fog. Nekem amikor egy nagyobb magától felszívódott, rögtön éreztem a mensi után, hogy eltűnt. Így legyen Nálad is.

Amina hajrá kezdés.

Én pénteken megyek UH-ra. Egyre izgibb.

Kuglica, Pbj+++++++++++++++++++++++++++++++++

Angel én akkor kapcsolódtam be a babanetre, vagyis akkoriban, amikor mindenki Nektek drukkolt. Ti igazi nagy harcosok vagytok.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

amina!
köszi, megvagyunk, teázgatunk, egészen felváltja már a kávét lassacskán... örülök, hogy már szúrsz! ne tűnj el! hamarosan küldök privit, mert lenne kérdésem...

baba!
elmegy? az azt jelenti, hogy se,,i gondod nem lesz vele?.. nem nagyon értem én sem, hogy miért nőtt meg... akkor végülis nem nagy a baj, ugye?

tilli, skrisz, többiek! pusszantás mindenkinek!
gysmintlegyen

Baba,
5 cm tényleg jó nagy, de az a lényeg, h. a dokid bíztat, és ha ő ezt mondja, akkor tuttttti, h. fel fog szívódni!

Lívia,
én is a Kovács dokihoz járok, és bár mi is nemrég kezdtünk, az a pár találkozás is alátámasztotta, h. egy nagyon kedves, segítőkész ember. Szerintem elég lényegretörő a stílusa, ami nekem bejön. :wink:
A Férjem a Fer14-et szedte, én az elevitet+ mind a ketten C-vitamint.
Szerintem nyugodtan kérdezz, én is folyamatosan bombázom a lányokat a kérdéseimmel, és olyan jó mert mindig segít valaki eligazodni a lombik dolgokban. :)

Pár órája tértünk haza az andrológiáról és véééégre egy nagyon jó hír; rábólintott a doki a lombikra!!!!!!!!!!!!! Annyira örülök, h. vége a huza-vonának!!!! Már az autóban felhívtam a Kaálit, és kaptunk is időpontot jövőhét csütörtökre, délelőtt 10-re konzira. Olyan boldogok vagyunk!!!!!!! :)

Kép
arikon78

Húúú.. itt mennyi minden esemény van!

Arikon - szuppi! az a konzi már tényleg mindjárt itt van.

Amina - hajrá szurik! Aztán jól beadni! :lol:

Irises - neked pénteken mit is néznek most UH-on?

Pbj - igen, lassan megy az idő.. :roll:

Kalkata - neked milyen nagy kontroll van holnap?

(Bocsi, akit kérdezek.. néha elvesztem a fonalat.)
kuglica

Arikon, ezek nagyon nagyon szuper hírek, no akkor nálatok is végre végre beindul és sinen lesz minden szuper :lol:

Lívia, én is Kovács dokihoz járok, és nagyon szeretem, tényleg nagyon lényegretörő, és korekt. Én az elején egy jó hosszú listával mentem amin a krdéseim voltak, kérdeztem is hogy ez most jó ciki, de mondta hogy nem, sokan így csinálják, mert különben elfelejtik amit meg szeretnének kérdezni :shock: , Ja és a szeme az nem semmi kék ugye Arikon :lol: :oops:
pbj12

Amina, blogom végre kiegészítve PCOS :wink:

Baba, reméljük a legjobbakat együtt!!!!

Kugica, pm + terh. cuki, inzulin

kalkata

Helló!

Baba: :cry: Remélem mensivel tényleg elmegy!!!!! Drukk!

Kalkata: van blogod? :shock:

Arikon: hajráááááááá! :wink:

Amina: most sikerülni fog!!!!! :P

Pbj: megérzés? :oops:

Ma voltam a laparos dokinál konzin. Csütörtökön kell mennem a kórházba vérvételre és mellkasröntgenre, időpontot majd akkor beszélünk meg, amint megjön. De a köv. ciklusban lesz. :? :oops: :(

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Szép estét mindenkinek!

Baba :shock: , 5 cm azért nem kicsi....(nekem anno a dokim azt mondta, ez a határérték, ha nem csökken, akkor ezt már műteni szokták). Remélem, tényleg távozik a mensivel és nem lesz több problémád.

Puszi :? kicsit akkor tolódnak a dolgok. De karácsonyra túl leszel rajta és utána jöhet a spontán baba :wink:

Kalkata, köszi, pihentünk kicsit, bár nem annyit és úgy, mint szerettem volna :? Csatlakozva Puszedlihez, van blogod? Olvashatom?

Amina, hajrá szurkák :)

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Kuglica a fagyis normális ciklusban megy, nem kaptam semmit. A tüszőt nézik, aztán megrepesztik és utána történik a felengedés, majd a beülti, ha a babók is úgy akarják. Jaj bárcsak már ott tartanék.

Én nem szerettem itthon ülni nyáron a lombik alatt, de most szerintem jól elleszek. Borzasztó meleg volt, aludni sem bírtam rendesen. Türelmetlen voltam. Most két könyvem is van amit el fogok olvasni:) és alszom.

Puszi gyorsan túlleszel rajta, aztán jöjjön a baba! Én 3 napig üdültem a korházban a lapar után, jó társaság volt.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Szép jó reggelt mindenkinek! :) Az alvás-zavarom nem akar javulni..

Kalkata - én is majd hagy olvassam a blogodat, ha szabad. :wink:

Puszi - melkasröntgen?? az meg minek? :roll:

Irises - én is jobban bírom az őszt. Teljesen lekókadok nyáron a 35-40 fokban. Figyusz - a fagyikkal kapcsolatban (bocs, ha buta a kérdés).. tehát, szurikat nem kapsz, normális ciklusban megy, nézik a tüszőt.. de miért nézik a tűszőt? (amíg a tüsző nincs megrepesztve, nem jó a talaj a babókáknak a méhben?) Bocsi.. én még nem jutottam el a fagyik témájához.. :)
kuglica

Szép reggelt mindenkinek,

Kugli te is ilyen korán?? Engem is kidobott az ágy :? Behúztam az 5. strigulámat..., kezd izgi lenni.Te hogy bírod???

Puszi, megérzésem: most valahogy nem izgulok annyira mint nyáron, nem tudom, úgy gondolom ez most jó lesz, de ha nem akkor nagyon nagyot fogok koppanni. Bele se merek gondolni, mert nem tudom, hogy megyünk e tovább, sok terv van a fejemben, én mennék tovább, és a párommal is meg tudom ezt beszélni ő nem gátol, de nem tudom.....DE ENNEK MOST SIKERÜLNIE KELL :D
pbj12

Jó reggelt Pbj. :) Most éppen jobban bírom.. próbálok egy kicsit másra figyelni, mert az elmúlt cca. 10 nap elég nehéz volt nekem. Van egy vizsgám, arra tanulnom kell.. úgyhogy mától arra ráfekszek - úgy érzem, hogy most már tudok olvasni/koncentrálni (mert eddig ez sem ment).

Fel a fejjel! Sikerülni fog, mert sikerülnie kell! :P
kuglica

Én nagyon drukkolok Nektek kis koránkelő társaim!

babaimádó
Kép
babaimado

Köszi Lányok a drukkokat, már nagyon várom a jövőhetet! :)

Pbj, Kuglica,
drukkok mennek!!! Mennyi idő van még hátra??

Pbj,
bizony Kovács dokinak olyan gyönyörű szemei vannak, h. váóóóóóóóóóóóó!! 8) :D

Kép
arikon78

Én is K.P. betege vagyok ám :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Köszönöm szépen a drukkokat! :)

Arikon - a jövő hét tényleg már nagyon közel van. Jaj, kiváncsi vagyok, hogy mit mond neked a szép kékszemű.. :wink:

Nekem még elvileg 8-9 napom van az előírás szerint a teszthez. Egyesek rá akarnak venni, hogy hamarabb teszteljek. :wink: Nem tudom.. még mindig hezitálok. Nem akarok negatív teszteket nézegetni napokig - vizsga előtt és úgy egyáltalán. Majd meglátom. (Pbj ne hari, hogy variálok.. de majd meglátom, hogy hogyan érzem magam lelkileg hétvégén.)
kuglica

Kugli, a 10. nap előtt szerintem ne tesztelj. A tezstet a 14. napra szokták javasolni, a 12.re a vérvételt. de engem hívtak már be a 11.re is vv.re. Én biztos vagyok benne, hogy a 10. nap után érdemes tesztelni, de a 14. napig nem érdemes feladni. Nagyon drukkolok!

babaimádó
Kép
babaimado

Köszi Baba .. igen, valahogy így gondoltam én is - mármint hogy lehet, hogy ha okt. 22-én volt a beültim, akkor nov. 2-3 előtt nem sok értelme lenne a tesztnek.. és nekem tényleg le kell tennem a vizsgát nov. 5-én.. úgyhogy szükségem lesz az azt megelőző mindszentekes hétvégére, hogy tanuljak.. nem akarok feleslegesen sírni és aggódni, stb.
kuglica

Baba - és te hogy vagy? fájsz még? adtak valamilyen fájdalomcsillapítót..? .. és várnod kell a mensire, hogy elmenjen a ciszta?
kuglica

sziasztok!

Baba, bízzunk a természetben és hess ciszta. ( legalább nem más! )

Amina, hurrá gonál!!!!

Kalkat, remélem jók lesznek az eredmények!drukk.

Puszika, akkor még 1 picit várni kell a laparig, de ez nem sok.

Kugli, Pbj, drukkhegyek!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kismamiknak / Anyukáknak, babáknak puszi!
nani72

Köszi neketk a bíztatásokat.Eléggé el vagyok ám keseredve, még ha nem is mutatom.

Kugli: vasárnap volt elviselhetetlen, amikor itt nyafiztam nektek. AZóta jobb.
Mensi remélem elviszi a cisztát. Kérek cisztaűzőket. AZ nektek jól szokott menni. Ha nem jön meg 1 hétig piri, akkor kiváltom a norculutot, amit írt.

babaimádó
Kép
babaimado

Szép napot mindenkinek!

Baba, nyafizz csak nyugodtan! Bár remélem, hogy elmúlik az ok, amiért fáj, és akkor a rosszkedved is huss, eltűnik.

Kugli, nem akarlak bíztatni, de amikor spontán babás voltam, engem, a mormotát is kidobott az ágy hajnalban, 2-3 körül mindig fent voltam, és nem bírtam visszaaludni....

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Baba - néha az ember tudja, hogy ha a másik nem is mutatja, azért ott van a bibi.. :wink: Nekem nyugodtan mondhatod/írhatod - max. priviben írod, ha itt nincs kedved. Az embernek néha ki kell öntenie a szívét.

HESS CISZTA! HESS! HESSSS!
kuglica

Allegro, a jós szóljon belőled!! :wink: A pici gond csak annyi, hogy már beülti után ez egyből jelentkezett hajnalban.. Bár akkor még délután tudtam 1-1,5 órácskát aludni.. azóta az sem megy.
kuglica

Kugli, dehogy haragudtam meg, úgy kell dönteni, hogy az embernek a legjobb legyen. Ha én nov 5 vizsgáznék, én se tesztelnék előtte. Milyen vizsga lesz? Én már olyan régen tanulta, már nem is tudom hogy kell :oops:

Hessssss CISZTA, azonnal vonulj valami veszettül messzi helyre!!!!!!!!!!!! Baba, nyugodtan lehet panaszkodni, sirdogálni, mi itt azért vagyunk, hogy a másikat meghallgassuk és hogy minket is meghallgassanak, ez is segít továbblépni :lol: Ha eltűnik a ciszta akkor mikor tudnátok kezdeni?
pbj12

Baba: fránya ciszta! Mensivel az is el fog tűnni! Drukkolok!

Kugli, Pbj: babaragacsok mennek+++++++++++++++++

Amina: hajrá tüszők!+++++++++++++++++

Ki van most még akcióban? Le vagyok maradva kicsit. :oops: Drukkolok mindenkinek nagyon!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Babi, azt "csináld" amit szeretnél, ami jólesik! Meghalgatunk!
Cisztaűző indítva!

Kugica +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Amina, minden OK????

Puszi, lassan haladsz a cél felé! SZTK malmai lassan őrölnek...

Irises, hajráááá!!!!!!

Sminti, nagyon eltűntél. Teázatás? nekem már csak 2 hét és vége a 3. résznek is! Kitartottunk párommal!!!

Alle, igen a pihenésből soha sem elég, de legalább még jóidő van és tudtok nagyokat sétálgatni az ebekkel, nemigaz?

Túlvagyok a terhelésen, húú de rosszul esett :? , [size=7]egy fiatal kislány kis is tette a taccsot 30 perc után..., eredmény csütörtökön - nem kértem e-mailben[/size]

kalkata

Timi, de elröpült az idő feletettek... turizással hogy állsz? :wink:

Tilli, pusszancs

Keny?

kalkata

Kata: bizony, öregszenek a gyerekek! :wink: :lol: Turival most leálltam, mert egyenlőre megvan mindenünk, felhalmozni meg nem nagyon akarok, de, ha arra járok sosem bírom ki, hogy ne nézzek be. :wink: Nem is jövök ki üres kézzel.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

PBJ ma akarok beszélni K.P.rel. Várom, mikor hív vissza.

Aggaszt, hogy a megfázásra épp ma fogyott el a gyógyszer, de lázam van még mindig, holott én nem szoktam lázas lenni. Igaz, csak 37-37,3, de akkor is idegesítő.

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?