Juuuuuuuj, de beindult az élet.
Hetek óta nem néztem be ide
Lorca
Másik topicon láttam az új családtagot, nagy grat nektek! Nem lehet könnyű.
Szilbee
Levinek boldogságosat igy utólag is. Hozol képet a szülinaposról? Torta miegyebek?
Zsu
Az R hangzó a legnehezebb, és ezt tényleg a legkésőbbre "várják el" Nándi is j-t mond helyette. A L hangzóval viszont mi is úgy voltunk, mint Levi az R-el. Egyik nap ovi után szépen mondta: Llllllacikával játszottunk. Egyébként én sajna még mindig raccsolok kicsit, mert rövid a "fékem" (nyelv alatti kis izé) igy nem ér fel teljesen a szájpadlásomig a nyelvem, nem tudom szépen megpörgetni. De azért nem annyira, mint mondjuk a Farkasházy Tivadar.
Rólunk:
Nándi most szintén szüneten. Nemtom pontosan hány centi, kb 100 (a 98-as ruhákat most nőttük ki pár hónapja) és 14,5 kiló. Még mindig vlogatós, de már sokkal több dolgot megeszik, de még mindig a tészta a favorit, és a husit nem hajlandó megenni (kivéve a "Thomasos bundit" mert arról nem tudja, hogy valójában hús is van benne-ez a gyorsfagyasztott csirkemelles Thomas alakú csoda)
Zsu
még a hasmenésről jut eszembe. Csonginak 5 héten keresztül ment a hasa. Az első héten sokszor volt kaka, és nagyon hig, és sokszor nyálkás. Aztán már csak a sokszor kaka maradt meg, már nem volt annyira folyós, de nem is állt össze. No, dokinővel kisérleteztünk, először lisztérzékenységre gyanakodott, de nem volt számodtevő javulás, így 3 hét után küldtünk kakamintát az ÁNTSZ-hez, akik 1 hétig tenyésztették, és végül kiderült, hogy
szalmonella. Nem a gyorslefolyású, kórházas, infúziós, hanem egy lassú, elhúzódó fajta. Végülis nem volt tennivalónk, ÁNTSZ kivonult hozzánk, de csak beszélgettünk, a nőci mondta, hogy magától ki fog ürülni, de akár hónapokig is elhúzódhat. (kb a héten javult a helyzet látványosan) Közben kizártuk a lisztérzékenységet egy gyorsteszttel, és a SOTE-n csináltak laktózterhelést is, ami negatív lett.
Na, szóval, ha sokáig megmarad a hasmenés, inkább kérjetek egy széklettenyésztést.
Na, most ennyit, mostmár én is igyekszek jobban bekapcsolódni. (nyaralósok, szülinaposok képeket felrakni!!!)