Új privát üzeneted érkezett!

Kicsit elbúcsúzom, mert párom kitúrt a gép mellől, de még jövök vissza!
csokismuffin

muffin:

ide menj:

http://www.lilypie.com/

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

ott PREGNANCY aztán ott meg amelyik kell az ovus vagy a masik, ott next... a többi könnyű
de nekem is Betty segíííített!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares
igen, megkapott minden jóót :!: :wink:
Fini lehet ez a dolog, a brokkoli meg tele van vassal, úgyhogy jót is tesz :wink:

Muffin
http://lilypie.com/

http://ticker.7910.org/eng

Ezek tickeres oldalak, nézd át őket...
Utána itt a b.neten a fejlécen lenyitod a "segédletek"-et, és rámész a profilra.
A profilban az aláírás pontban beilleszthető 255 karakter.
Nna, ide teszed be az elkészített vonalzi URL kódját.

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Köszi Csajok!

A vonalzó már megvan, de mi az az URL kód?! Hol találom? :oops:
csokismuffin

Próba, hogy sikerült-e. :o

Kép
csokismuffin

Háát, nem pont erre gondoltam!
Segítség! :(

Kép
csokismuffin

Ha kész a vonalzid, akkor van egy olyan felirat, hogy forum signature :arrow: ezt megnyomod, és amit kidob kódot, azt illeszted.

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

nna, én elhúztam a csíkot mára (kezdődik az áll az alku :oops: :lol: )

Kép

betty615

Én is megpróbálom ezt a vonalzósdit. De nagggyon béna vagyok hozzá.

Csokismuffin: Szia! Hogy állsz vele?

Bridgetnek: Hatalmas gratula! Ügyi volt! Mennyi tüsző atyavilág! Lesz miből válogatni! :D

Kép
babicsek

Miért nem rak az elejére figurát????

Kép
babicsek

Na elmegyek szunyálni. Bár gondolom ti még csak most fogtok belejönni a beszélgetésbe. :D De én mikor elaltatom a kis porontyomat, addigra én is elalszok így már nincs erőm jönni olyankor.

Mindenkinek szép babás álmokat kívánok, ami váljon is valóra!
Kép

Kép
babicsek

Bridgeeeet!micsoda hírek!!!Hatalmas gratula!!!!
Vendég

Csokismuffin

Üdv itt nálunk!!Érezd jól magad!

Mares

Köszike,nagggyon jól vagyok!Az a torta...hmm...nyamiiii....

Már jobb a kedved,ugye???

Betty

Ugye micsoda lökés Bri sikere???Nektek is ilyen hatalmas eredményetek lesz,meglásd!

Babicsek

Seggberúgás kell?? :lol: tartsd ide 8)

Csibucka

Érezd jól magad,majd msn-en részletesebben :wink:
Vendég

Végre sikerült! :D
Igaz, valami sallang felirat is van mellé... :roll:

Bocs, hogy eltűntem, elszállt a net és gondoltam, megcsinálom akkor a körmöm!
Igaz, a vonalzó szerint egy nappal már az ovu után vagyok, ezt nem is értem, de mindegy, most lépek, nehogy Drágám bealudjon! :P

Babicsek, Milyen, köszönöm Nektek is a kedves fogadtatást!

Jó éjt Nektek!

Évi

Kép
csokismuffin

Kép

Kép
csokismuffin

Sziasztok!

Csak bekukkantottam rendbe szedni a vonalzóm, végre normálisan néz ki. :) Este már nem volt türelmem, meg persze igen fontos dolgom "akadt". :wink:
E szerint ma van ovu... Sztem meg tegnap volt, mert ma már nem fáj a hasam. Remélem elkaptuk...

Én sajnos nap közben nem leszek internet előtt, így nem tudok jönni, szép napot kívánok Nektek!

Kép
csokismuffin

Jóóóó reggelt!

Csokismuffin: Remélem elcsíptétek a megfelelő időpontot! :wink: Nem használsz LH tesztet? De ha már nem fáj akkor biztos tegnap volt a tüszőrepi. A mai napot se hagyjátok ki! Hajrá!!!! Aranyos a micimackód! :)

Számol a vonalzóm hurrá! :D

Nemrég ébredéskor megmértem a hőmet, 37.2 volt. Ma van a ciklusom 20. napja. Mondjuk nemtudok mihez viszonyítani, hacsak elő nem kotrom a 2002-es hőgörbémet, mert akkor amikor a kisfiam összejött vezettem ilyet. De ez jó jel ugye? Bár mondjuk még leeshet a hét vége felé.

A cickóim elég érdekesek, érzékenyek, de nem fájnak annyira mint szoktak. Tegnap apussal lemérettem, hogy szerinte milyenek :lol: és azt mondta hogy nagyobbak lettek.

Kép
babicsek

Szia Babicsek!

37,2 hő nagggyon jó!!! Reméljük így is marad! Már csak hat nap!!! Nagyon izgi! Főként, hogy más jelek is vannak! Pociszurka nincs?

Én nem mérek hőt, pedig kellene, és a hónapban lh tesztem sincs. Eddig Dm-ben vettem, ezentúl EHCS-től fogom rendelni. :oops:

Most tényleg rohanok, mert elkések a melóból, szép napot még egyszer!

Jah, és köszönöm a segítséget a vonalzóhoz! :)

Kép
csokismuffin

JóreggeltCSajjok!!!

Muffin

a kis vonalzód nagyon aranos :D én sem mértem eddig csak a mostani hónap második felében, de olyan kacifántos, hogy nekem semmi nem jön le belőle :D majd a mostani hónapban rendesen csinálom :D

Babaicsek

nagy drukk , hogy a hő így maradjon és api csak mérje rendesen a ciciket!!!! :D Neked is jó lett a vonalzód :D

MIlyen

a kedvem, hogy milyen??? hát olyan, mintha bevettem volna a leszarom tablettát..... már nem számolom, hogy api hány napja nem nézett felém..... szombaton volt egy hete, ma meg kedd van.... és ama szombati csak neki volt jó, sok napot gondolom nem bír ki, tehát szerintem már könnyített magán.... nekem egész héten szünte ( nincs suli) kipihent vagyok, ő meg melózik..... pár nap múlva meg is jön a hőgörbém szerint, már le se vagyok törve annyira ettől sem.... de különben elvagyoik!
Majd neked is küldök fini tortát!!! :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Visszaolvasok 8)

Kép

betty615

Muffin
az jó, ha tegnap voltatok együtt, remélem elkaptátok a pé.-t :!: :wink:
Azért tényleg ma még húzzatok bele :wink:
Drukkolok, hogy sikerüljön+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Milyen
rettenetes erőt kaptam megint, igen Britől 8) :!:
És hiszem, hogy nekem is ilyen sikerekben lesz részem :!: :wink:
És te :?: Mi újság veled, hogy vagy :?:

Babicsek
a hőd nagyon jó eddig, nagyon drukkolok neked is, hogy sikerüljön :!: +++++++++++++++++++++++++++++++++
Még 6 nap, és kiderül :wink:

Mares
te meg szünetelsz...tuccc élni :!: :lol:
A hőd esik, de látom nem keseregsz, nem is kell....és még van remény, míg nincs piri :!:

Bri
látom sikerült feltenned a vidit, majd minyá olvasom, jó sokat írtál 8) ez jóóó :!: Ügyi vagy :!:

EHCS
jó lenne, ha jelentkeznél, hiányollak nagyon :!: :roll:
Mert te vagy a tyúkanyónk :!:

Anyci
ez neked is szól :!:
Hun vagytok :roll: :?:

Annmari :roll: :?:
Lujzi :roll: :?:
Melike :roll: :?:
Akella :roll: :?:
Melisch :roll: :?:
Panny :roll: :?:
És még akit kihagytam........... :roll: :?:

Többiek, gyertek :!:

betty615

Sziasztok!

Csak gyors bejelentkezés, hogy tudjátok, még élek. :roll:

Betty, jelen, de még nem gyógyultam meg. :cry: Anyuméknál próbálom a gyógyulás folyamatát. :P
Remélem, te jól vagy, és minden megy flottul babaügyben :wink:

Bridget, gratulálok a sok "bogyóhoz", remélem, legalább 3 kismanó meg is marad a pocidban majd! :shock: :wink:

Csokismuffin, üdv itt! :)

Babicsek, drukk, már csak 6 napocska, juhuúúú a pozi tesztig :wink:

Bocsi, akit most kihagytam, természetesen drukk nektek is, meg miegymás, és sok-sok ölelés 8)

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

EHCS: Jobbulást neked!
Még van egyetlen egy darab 10-es HCG- tesztem, amit küldtél. :D Meg vagy 4 db LH. Remélem jót küldtél? :wink: :D

Most értem haza, a piacon bóklásztam, megvettem a temetőbe a cserepes virágokat. Alig bírtam hazahozni. Még jó hogy közel van a buszmegálló. Ki tudja holnap milyen szar idő lesz. Szépek nagyon a virágok.

12-kor meg indulok az oviba buksikáér.

Jaj lányok nem bírok magammal. Már egy hatalmas lyuk van az oldalamon. 8) Kép

Kép
babicsek

betty: Haláli az a kép! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
babicsek

Ezt ovastam most:
Egy ciszta is magasan tarthatja a hömérsékletet, anélkül hogy egy terhesség állna fenn. Ugyanez a hatása a progeszteron tartalmú szereknek is, mint utrogesztán, duphaston vagy homeopatiás szereknek, mint bryophyllum. Németországban azt javasolják utro és duphaston szedése esetén, hogy addig ne hagyja abba a nö a szerek szedését, amig a várt vérzés napján negatívat nem tesztelt. Különben a baba a progeszteron hiányában elköszönhet. Ha a teszt pozitív, akkor a progeszteront a 12. hétig is lehet szedni, így nem fog megártani.
:shock: :shock: :shock:

Úgyhogy az én 37,2 fokom nem mérvadó. :?

Kép
babicsek

Babicsek

bár pár órával később, mint te, de én is ezt olvastam :D
de te valamit ezek közül kaptál???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Betty

na igen, a görbém olyan cikk-cakkos, hogy csak na.... de mivel esett a hőm és ezért megjön sajna, ezért már nem stresszelem magamat, és nem is tesztelek hiszen hiába, a krémes folyásra is azt olvastam, hogy menzi előtt van, nekem ez vasárnap volt....

:D de nem aggódok, barbigirl körmöket csináltattam :D tittta rózsaszinke vagyok :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

kfmares: Igen 2*2-t kapok utrogesztánból. :roll:

Kép
babicsek

Babicsek

így már értem, hogy miért írtad.....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Végre hazaértem és tejeskávét szürcsölgetve leültem a gép elé. 8)
Amíg párom ki nem túr... :twisted:

Remélem jól telt a napotok!

Mares: szünet miatt irígy-irígy...! Az mindenképpen jó, ha most bevetted a "leszarom tablettát". No stress és minden könnyebben megy. Ezt már csak magammal kell jól megbeszélnem...
Biztos nagyon jók lettek a körmik! Én tegnap este franciára csináltam meg a sajátom, a gyűrűs ujjaknál kövekkel. Szép lett. :) Ma mit főztél/sütöttél?

Betty: eszméletlen jó a reggeli kép!
:D Attól tartok, még pár kg és az én macsekom is ilyen fejet fog vágni reggelente... Én biztos vagyok benne, hogy neked is hasonló jó eredményeket fog hozni a stimu, mint Bri-nek! Nov. 16. után kell menned uh-ra? Ez long protokoll, ugye?

Babicsek: mindkettőnknek sikerült végül szép kis vonalzót csinálni! :P Hő ide, utro oda, az előjelek biztatóak és csak pozitívan...! Sztem az az uccsó 10-es teszt a pozi a csapatból! :lol:
Kismanód hány éves? Kisfiú, kislány?

EHCS: Jobbulást kívánok Nektek! Pihizz sokat anyudéknál!

Egy kis pihi rám is rámférne. Főnökömmel ma többet beszéltem telón, mint máskor egy hét alatt... :?
Amúgy most már kicsit össze vagyok zavarodva, mert megint fáj a hasam. Tényleg félek, hogy nehogy v.mi bélgyulladás legyen. V. petefészek-gyuszi :?: De ha nincs (és nem is volt) felfázásos egyéb tünetem, és láz, ilyesmi sem, akkor nem lehet, ugye? :shock: [/img]

Kép
csokismuffin

Ehcs
örülök, hogy jelentkeztél :D így legalább tudom, nem vagy elveszve :wink:
Hát akkor továbbra is gyógyulgassatok....bár igazán elmehetne már ez a fránya kór :evil:

Babi
igen, ez így van, ahogy leírtad...vagyis olvastad.
Én is utrot fogok nyomni, napi 3x3-at.
És dehogynem, a 37,2 fokos hőő nagyon is mérvadó :!:
Nem negatívoskodunk tudood :wink:
1 db. teszted van :o :?: Hát mi lesz így veled :?: :wink:
Be kellett volna rendelned EHCS-tól....

Mares
az jó, ha nem aggódsz....
Bizti csini lett akis körmöcskéd 8) bébi girl-ös az oké, de az milyen :?:

betty615

Muffin
igen, ez long protokoll, amit kapok...elvileg nov. 13.-án jön meg piri, és 6.cn.-en kell mennem első UH-ra, ami azt jelenti, hogy 19.-én. De ez piritől függ...plussz minusz 1 nap...általában pontos mindig.
Sztem ha nem volt semmi tüneted, akkor ne izgulj betegség, fefázás miatt, de ha mégis úgy érzed, nezesd meg magad dokival...legalább megnyugszol akkor :idea:

betty615

Muffin

A bélgyulladásnak nem tünete a láz....azért figyelj a jelekre...

Betty

Barbie-köröm,neeeeem??? :lol:

Mares

Helyes,ne görcsölj!!

És csajok ne olvassatok össze mindenféle baromságot a neten!!!Annyi minden fent tarthatja a hőt,nem??Kár ezen parázni előre!!!
Vendég

Igen, igazad van, el kell mennem dokihoz. Csak melóhelyen nem jó szemmel nézik, ha megint "lógok" kicsit.
Múlt hónapban is fájt a hasam, rohantam is a dokihoz pé után. Féltem, hogy nem cisztásodom-e a clostitól. :oops: De nem volt semmi baj. Most nem tudom, mi ez. A ciklus 14. napján kezdődött, de még most is tart.

Megnéztem ám a honlapod, ha nem baj! Nem semmi, mennyi gyógyszerrel jár a stimu. De nagyon drukkolok, már csak egy karnyújtásnyira vagytok a babától!!!
Ezek szerint még novemberben meglesz a beültetés is, igaz? Szívemből kívánom, hogy karácsonyra már többen legyetek!

Persze minden "topictársnak" ezt kívánom! De jó is lenne... :lol:

Kép
csokismuffin

Szia Milyen!

Hát igen, holnap megpróbálok eljutni dokihoz. Hátha okosabb leszek.
Veled mi újság? Te nem csinálsz vonalzót?

Kép
csokismuffin

betty!

Én is Bri sikerén buzdultam fel megint így ha piri meglátogat a héten akkor én is megyek dokihoz! :D

Én érzem hogy ne ked is sikerűlni fog most! :D

Kűldök neked is egy kis pozitív energiát+++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Muffin,szia!

Nekem majd csak olyan vonalzóm lesz,amin már baba van ! :wink:

inkább feleslegesen menj a dokihoz,minthogy baj legyen. Azért okoskodom,mert lassan 3 éve lesz,hogy bélelzáródásom volt és műtöttek,szóval tudom milyen fájdalommal jár!

Mit dolgozol,ha nem titok?
Vendég

Csokismuffin!

Üdv. köztünk :!: Bár én nem tudok tul gyakran jönni de mielőbbi babásodást kívánok neked is :D
Vendég

Annmari helyes a beszéd,menni fog!!

Mennyi löketet ad nekünk Bri sikere,ugye?
Vendég

milyen!

Remélem hamarosan látjuk azt a vonalzit! :D

Egyébként én is csak akkor fogok feltenni! :?
Vendég

Annmari

:wink:

Én babonáska vagyok kicsit...(és hasonlóan fiatal,mint Te,biztos ez a korral jár :lol: )
Vendég

Annamari: köszönöm szépen, én is ezt kívánom Neked! :D Drukkolok, hogy piri jöjjön a héten és Te is visszamenj a dokihoz!

Milyen: remélem mielőbb felteszel egy ilyen vonalzót! :lol: Mikor szeretnél tesztet csinálni?
Én kiemelt területi képviselőként dolgozom egy élelmiszer.ker. cégnél. Szeretem, bár taposómalom... Teljesítménykényszeres, ami miatt nehezen tudom kikerülni a stresszt. De a sikerélmények nagyon tudnak motiválni is.

Kép
csokismuffin

Milyen szijja :D
Barbi köröm :shock: az olyan.... :?:
Én nemtom :roll: :lol:
Még jó, hogy elvégeztem a műkörmös sulit... :lol: :lol: :lol:

Muffin
te clostinál szoktál kapni tüszőrepit :?:
Mert akkor szinte kizárt a cisztásodás, ha ettől félsz :!:
Igen, novemberben már meg is lesz a beülti....pont azt számolgattuk, hogy a pozi tesztet télapó fogja nekem meghozni :!: 8) :lol:

Annmari
ez a beszéd :!: És siker fogja övezni utunkat :!: :!:

Milyen
remélem már hamarosan kirakhatod azt a vonalzót :!: :!: :idea: 8) :wink: :wink: 8)

betty615

Annamari: remélem mielőbb láthatom a vonalzódat! :wink:

Kép
csokismuffin

Betty: nem kapok tüszőrepit... mikor felhoztam a dokinak, azt mondta, ne görcsöljek már rajta ennyire :shock: de megfogadtam, ha ez a hónap sem sikerül, akkor jövő hónapban már 12. naptól ott fogok lihegni, hogy uhu-t kérek aztán tüszőrepit

Anno én is megcsináltam a műkörmös sulit! :D Dolgoztam is benne mellékállásként két évet, aztán a vendégeim ráunhattak, hogy csak esténként értem rá, plusz sok szervezést igényelt. A nagyon húzós időszakok után pedig én is megcsömörlöttem tőle. Ma már csak barátnőkét és a sajátom csinálom, esetleg egy-egy VIP vendéget. Talán majd ha babás leszek és már nem megyek dolgozni akkor majd újra belekezdek :?:

Kép
csokismuffin

Muffin
én is így voltam vele, aztán a vendégeim elkoptak, mert csak este munka után értem rá...ez van, vagyis volt :wink:

betty615

Húúú lányok :!: Ennyi műkörmöst :!: :D Én is szeretnék egy szép körmöt,de kár hogy ilyen messze vagytok :!: :(

muffin!

Clostinál uh-val követni kell a peteérést,egyébként ciszták lehetnek belőle :evil:

Nem értem a doki kérés nélkül is miért nem így csinálja :roll:
Vendég

muffin: Kisfiam van, 6 éves. :D

De jó lenne ha itt lennétek a közelemben lányok! Én este is ráérek hoymegcsináljátok a körmömet! :)

Bridget: Miért nem jössz? Hol vagy?

Akkor szerintetek most mérjem a hőmet, vagy ne. :?:

Én a closty mellé akkor kaptam tüszőrepit, ha elértük a 20-22 mm-t. volt egyszer hogy valami harminc körülire nőtt, akkor be sem adta a doki. Állítólag ha nagyra nő tőle, akkor nem adható be.

Betty: De szuper karácsonyi ajándékotok lesz!!!! Remélem a Jézuska teljesíti a kívánságotokat és megadja nektek a megérdemelt jutalmat! :)

Hú nemsokára tényleg karácsony. :roll: Elhatároztam tavaly, hoy az idén hamarabb nekikezdek ajándékot vásárolgatni. Ha nem sikerül most a babácskánk, akkor megkérem apust, hogy lepjük meg magunkat még egy harmadik inszemivel. :lol: :lol: Biztos fogja díjjazni az ötletemet.

Kép
babicsek

Sziasztok CSajszik!!

Sajna ma nem főztem, mert api tegnap csak a brokkolis csodát puszilta be így ma ette a zöldbab főzeléket, holnap husit szeretnék sütni, szerintem, összeköckázva-jó borsosan fűszeresen-erős paprikával :D hozzá meg rízs, de lehet , hogy inkább zöldséges tejfölös sajtos tészta lesz sütőben :D

Húúúúha, sok körmös lányka :D

BEtty

francia szerű, de a végén rózsaszín csillámos és nem fehér, mosst semmi rajz meg ilyesmi....

Babicsek

szerintem mérd, én is mérem, mert legalább ebből a ciklusból is tanulok :D

Muffin

remélem, hogy semmi bajod, és csakis jót jelentenek a hasi szúrkálások..... főnököd rendes ?

Milyen

könnyű azt mondani, hogy nem olasssunk semmi sületlenséget, de ha egyszer függő vagyok :D mindent itt olvasok, tv-t nem nézek, csak apival filmeket, imént kérdezte, hogy most mit nézek a neten, mert már tele e kukija , hogy itt vagyok veletek :D

akkor remélem hamarosan csíkos vonalzód lesz :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?