Hali Csajok, én is jelen
Olvasni olvastam, de program-dús hétvégénk volt, így írni nem tudtam. Végképp bebizonyosodott, hogy Zével bárhova el lehet menni, a világból is kiautózik, mi meg simán tudunk mászkálni vele, babakocsiban nagyon elvan, és a Mei tai is nagyon bejön, ha nem mászkálós a program. Mai pucér mérés szerint a rapid gyarapodását nem lassította be, 6360 gramm
Mikor szoktak hízásban befékezni a babák?? Mert ha így folytatja jövő hétre megduplázza a születési súlyát. Pedig nincs egy darab hurka sem rajta.
Tobikám!
Ti aztán nem vagytok restek, milyen kis bababirodalom van már nálatok
Pocakod nagyon kis formás, nem tűnik ikrespocaknak, még....
Szívből kívánom, hogy minél tovább legyél szabadlábon, én egyszer töltöttem benn 3 napot, mikor pont egyidős voltam veled, naggggggyon elég volt. Bár voltak ott olyanok, akik nagyon berendezkedtek benn, és tökre elvoltak hónapokig
Angel!
És milyen az új kecó? Szokjátok? Dió hogy vette a változást?
Skrisz!
Most is van néha vérfolt a popsitörlőn, de már igyekszem nem aggódni rajta. De tényleg durván híg a kaki, teljesen felszívja a pelus. Nálatok milyen??
Lona!
Nálam megindította a dokim a beleegyezésemmel még a terminus letelte előtt, mert így jött ki, de ebben a kórházban pl. egyáltalán nem preferálják a túlhordást. Nekem 40+0-án befektettek volna, és másnap megindítják, ha kivártam volna.
Till!
Örülök, hogy javul a helyzet. Lencsi nem kicsit kompenzál, ez zabálás a javából
Mi igény szerinti szopit csináltuk/juk, nekünk bevált, én nem is akartam sosem az órához kötni a kajálásokat, főleg nem a júliusi-augusztusi 40 fokban.
Pihiszél nagyon királylányos, hogy tetszik neki??
Nyulaszka!
Sajnálom, hogy nem tudsz jönni....
Strapás az élet a két KisNyuszival nagyon???
Nikó!
Körülöttem a tápis babáknál is hasonló a helyzet, sajna minden tápszer megfogja az emésztést, de ha nagyon gázos a helyzet, esetleg érdemes mást kipróbálni. De szerinte ha csak 3 naponta van gond, az jónak mondható, lehet mással rosszabb lenne.