Benta: ez kemény. Esetleg fogacska a dolog hátterében?
Fürdőért irígy, bár ha olyan meló után jár amit Beni ad neked, akkor inkább lemondok róla, meg gondolom Te is.
Tegnap indultunk Gézunak útlevelet csináltatni, ezúttal vittem a személyimet is. Hát annyian voltak, hogy majd hátast dobtam. Balre gyorsan el, gondoltam majd talán zárás előtt.
Utána el a gyerekorvoshoz, Adria számára kérjünk oviba menős, egészségi bizonylati papírost. Családorvos a héten szabin
Utána gondoltam vigyük be a Téta születésijének a másolatát meg a kérést. Na, ott azért szerencsére változott a pech sorozatunk. A pasi épp akkor ért oda, bár óvónéni nem volt. hát el volt ragadtatva. szép falfestmények, hófehérke, múk, elefántok, halak, ihahák és még sokminden.
a kézmosó az ő szintjén van, tökre bejött neki.
maradni akart, nem érdekelte, hogy egy gyerek se, óvónéni se, játék se még.
Délután meg ismét a rendőrség. Ezúttal sikerünk volt, a felárnak köszönhetően mára kész is lesz az útilapi.
Apa tegnap este 7:15-től ma reggel 5:15-ig aludt. Hát nincs baj az alvókájával. Kölkeket meg én rendezzem, angolt tanuljak a naggyal. De végül mindenki ágyba került.
Szoptatós anyuciknak a nokedli evést kötelezővé tenném. Hosszú idő óta tegnap ismét készítettem.
Ellenben hajnali 3 után megjelenik a hálószoba ajtajában elsőszülöttem, hogy fáj a füle, nem tud visszaaludni. Hát nem dobtam el az agyam. Reggel a változatosság kedvéért a hasát fájlalta. Van egy olyan érzésem, hogy kétoldali suliundoritisze van.
Ma reggel meg elvittem én Adrikám az oviba, hogy lássam nagyon nekem akar-e a főbanya ugrani, mert papír nélkül megy. Hát elejét vettem a dolgoknak, mondtam, hogy tegnap már azért nem ment oviba, mert papírost akartunk vinni. S hogy papíros egész héten nem lesz, jövő héten őszi szünet, szóval majd csak azután visszük. Szó nélkül hagytam. De már vén róka vagyok, hisz ez a 6-ik éve, hogy min. 1 gyerekem van abban az oviban.
na lépek, Tétimbe megpróbálok valami reggelit beleimádkozni.