Új privát üzeneted érkezett!

LAPTETŐŐŐT :!: :twisted: 8)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty Te lopós :wink:
Egy lopós tündér vagy !!

Micsoda képeket találsz!!! :lol: [/b]
Vendég

Csomag bepakolva, bőrönd lezárva, irány anyósékhoz ebédelni aztán a reptéééééééér...
Puszantyúú

Kép

Csibuc
Vendég

Jó utat Csibuc,aztán el ne térítsd a repcsit!! :wink:
Vendég

Csibuc
Kép

Milyen
akarhanyra mehetek de olyan del fele szerintem :roll:

Betty
THX :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold

sziasztok!

Csibuc: Jó utat! :)

Úgy köhögök, mint egy kutya. Ez szerintem jól betesz a terveinknek. Este már muszáj voltam sinecodot beveni, hogy tudjak aludni. :?

Az inszemi óta nem érzek semmi jelet, bár gondolom nem is kellene. Ami viszont aggaszt, hogy ma elkezdett fájni a cickóm. Úgy, mint menzi előtt szokott nekem 1,5-2 héttel. Úgyhogy ezt rossz jelnek veszem. :( Hát ez van.

bridget: a holnapi UHU-hoz egy nagy kalappal...... Szorítok! :)

Hát lányok jelenleg úgy érzem, hogy kezdek belefáradni ebbe a babás dologba. Nem hiszem el, hogy nem sikerül pláne így hogy az időzítés és minden egyéb a legjobb. :roll:

Kép
babicsek

Ja egyébként 7 nap és kiderül minden. :)

Kép
babicsek

Bridget!

Remélem holnap nagyon jó hírekkel jösz! :D Legalább 3-4 tüszőt várok tőlled és akkor kövi pirikor én is megyek Debibe! :lol:

Én amúgy most nagyon leálltam a témáról de ha neked most sikerűl akkor én is belevágok! :D

Sok-sok tüszőnövelőt kűldök neked!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Bridget

Akkor ügyes légy holnap,és segíts számolni a dokinak :wink:

Babicsek

Nem akarlak megijeszteni,de nekem azt mondta a dokim,hogy onnantól kezdve,hogy sejthető egy esetleges terhesség,tilos gyógyszert szedni,max gyógyteázni szabad!Vagy homeozni.
Szóval én inkább csak mézet és kakukkfűteát mernék bevenni....

A mellfájdalom mást is jelezhet.... :)

Annamari

Miért álltál le a baba-témáról?
Vendég

milyen!

Kicsit belefáradtam már ezekbe a próbálkozásokba! :( Tudod 4 sikertelen stimuláció után már kedvét szegi az embernek! :(

De azért nem mondtam le róla csak már nem vagyok olyan lelkes mint régen! :(
Vendég

Babi
jobbulást neked, és tényleg ne vegyél be gyogyit, máshogy kúráld magad.
Ha kérsz valagba rúgást a gondolkozásod miatt, nyugodtan állj elém.... :arrow: ha nem, akkor ne mondj hülyeségeket :!: :wink:
Nyugi van...

Annmari
kérdésem hozzád ugyanaz, mint Milyennek is :!:

Milyen
na, volt időd megnézni :?: Én még nem kezdtem bele a könyvbe... :roll:

Drága Bridget
holnap dél körül gondolni fogok rád, és x-be teszem érted mindenem :!: Kívánom, hogy nagyon jó hírekkel térj haza :!: :!: :!:

Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Annmari látom közben meg is írtad a választ :!:
Értem.....de szerintem se add fel, én legalábbis tuti mennék tovább...

betty615

Annmari

Ne add fel,nem szabad,igaza van Bettynek-meríts erőt belőle,csodás egy csajszi!!

Betty

Ma este tervezem...csak a kölök ne szóljon közbe! :D Bridgetért pedig Veled együtt szorítok!!++++++++++++
Vendég

betty!

Most pihenő állásban voltam ,de lehet ha megjön piri ,ami a napokban várható ,akkor meglátogatom a dokim, :) Júliusban abban egyeztünk meg hogy ha úgy gondolom hogy újból neki vágok akkor pirikor mennyek,nem kell bejelenzkezni sem. :D

Hát most gondolkodom hogy mennyek-e ,vagy az éven még pihentessem a dolgot. :)
Régebben vártam hogy mikor mehetek már,de most pirit se várom,addig legalább nem kell eldöntenem hogy mi legyen! :shock:

Szóval most így állok! :( De Bri sikere biztos fog rajtam dobni egyet ,ugyanis az én problémám ugyan az ,mint neki!
Vendég

betty! Milyen!

Köszi a bíztatást,jól esik meggyötört lelkemnek! :)
Vendég

Annmari Brii sikeres lesz, ez tuti :!: :!:
Úgyhogy ne gondolkodj, kapd össze magad, és indulj meg a dokid felé...majd mi összedrukkoljuk neked a jó dolgokat, ne aggódj....ha nem vágsz bele, és mindig csak vársz, vársz, csak az idő megy el, és nem történik semmi...és lehet, hogy mikor később mennél el, akkor már az idő is olyannyira elmúlt, hogy az esély nagyon csekély lenne :!:
Legalábbis én így gondolom...

betty615

Annmari

Mennyi idősek vagytok?
Vendég

Hát igen! Az idő az nagyon szorít! :( Én 38 elmúltam a párom 37! :evil:

Na jó éjt lányok,megyek szunyálni mert reggel meló :cry:

betty!

Köszi! :) Aranyos vagy! :D
Vendég

Annmari

Akkor pláne ne add fel!!Minden nap számít!Hajrá, húzz bele!

Jó éjt!

(szerintem lassan én is lépek,mert ugyebár már mindjárt 11 lenne..)
Vendég

Kép

betty615

Jó reggelt!
Kép

Betty: Te voltál ma a legelső! :D Én nem bírnék ilyen sokáig ébren lenni. Hogy csinálod?

Igazatok van, lehet hogy hülyeség volt bevenni, de csak 1 -szer csináltam. :oops:

Bridget: Gyere a hírekkel!

Kép
babicsek

Lányok

Itt a szerveren nem szokás az óraátállítás?!
Meg beújíthatnának normálisabb smiley-kat is...
Vendég

Sziasztok Lányok!

Voltam a 30. hetes uh-n, de nem kértem képet, majd 2 hét múlva, mert mennem kell megint. Nem volt sok a magzatvíz, de azt mondták a felső határon van és ezért nem árt odafigyelni rá. A cukrom és az afp is rendben volt, így remélem csak a babóca pisilt éppen bele a magzatvízbe :wink: 1770 g-sak vagyunk már!
Voltunk végre vásárolni és baba expon is és ott is vettem egy pár ruhácskát. Ha meglesznek a képek hozom Nektek.
Egyébként jól vagyunk, szerencsére sokat mocorog a pici lány :lol:

bridget, betty nagyon szorítok Nektek!!!! és a többiek se adják ám fel!!!

Kép
Kép
akella

Akella! Nahát, már 1770 gr :) gratulálok :D
És várjuk a képeket amint meglesznek 2 hét múlva...
Vendég

Babicsek
még nem lett a bneten visszaállítva az óra, szal nem negyed 1-kor mentem el, hanem negyed 12-kor.

Milyen
tényleg lehetnének új szmájlik is :!: :roll: Ez kevés, és uncsi is...

Akella
várjuk a képeket, örülök hogy minden rendben :!:
Köszi a drukkot :!:

EHCS
remélem már jól van a család, és ujjacskád is :!: :wink:

Csibuc
ti már akkor távol vagytok mi :?:
És milyen :?: Jól érzitek magatokat :?:
Milyen az idő ott...ugyanilyen borongós :?:
Repülőút rendben ment :?:

Bri
rád is gondolok áám, csak te privit kapsz :wink:

Többieket pusszantyúzom :!:

betty615

Bettykém: hát megérkeztünk, igaz sajnos tegnap nem volt közvetlen járatra hely Bp-Berlin között, így kis kitérővel, egy átszállással de rendben megérkeztünk. A téli menetrendre való áttérés mindig problémás..........
Az idő itt is eléggé borongós, bár nagyon hideg nincsen, kb. 10-12 fok lehet. A szálloda rendben van, tehát nagyjából minden OK leszámítva, hogy nem otthon vagyunk :( De ez mindig ilyen nehéz (legalábbis nekem) amikor aklimatizálódni kell.....

A meló java csak holnap kezdődik, de csütörtökön hazarepülök, mert pénteken vizsgáznom kell(ene) az egyetemen... Hogy abból is mi lesz :?: :roll:
Otthon milyen idő van?
Puszi Nektek
Vendég

Itthon reggel elég ködös volt, legalábbis, itt Somogyban. Annyira hideg nincs, de ilyen borús, napsütésmentes idő van :roll: az embernek még a kedve is elmegy tőle...
15 fok van, ahogy most ránéztem a kinti hőmérőre..
Hát igen, mindenhol jó, de legjobb otthon...azért remélem hamar megszokjátok a helyet. :wink:
Akkor sok sikert holnaptól, és a pénteki vizsgádhoz is...++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

betty615

Sziasztok!

cija Bettym!!! :D hú, másik fórumon alig látlak :( ködbe veszel, mint amilyen idő an :D

Babicsek: cickófájás van még? mert az jó jel is lehet!!!!!!

Anmari: nem feladni!!! :D mi sem tesszük :D

Milyen: mizujs veled?

Bri: hírek???

nekem akkorát esett ahőm hogy nem tudom mi van :D vagy még nem állt át az óra nálam? mert ma reggel amikor 6kor mértem 36,7 körül vagy 8 körül volt... előtte nap meg 37felett :D de hát még van 3 nap míg megjön .....??? viszont napközben most úgy érzem mintha lázas lennék, megnéztem: 37,4 elkaptam vmt???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Szijja Mares!
Inkább itt vagyok, a másik fórum annyira nem tecc :roll: nemtom miért....lehet, ezt szoktam meg 8)

Nagyon nagyon drukkolok neked++++++++++++++++++még 3 nap van menszeszig :?: Nem teszteltél még :?: Nem estél kísértésbe :?: :lol:
Biztos nem kaptál el semmit, nyugi van.... 8) :lol:
Már csak pár nap....és kiderül... :!: :wink:

betty615

kfmares: Hát i gen, most hogy kérdezted, megvizsgáltam magam :lol: és úgy érzem hogy oldalt ha hozzányúlok enyhén fáj. Meg megint kezdenek kicsit megdagadni apus örömére. De én ebben már nem bízok. Szokot nekem ilyen lenni máskor is. De hátha mégis más az ok. :roll:
Lehet hogy lappang benned valami. Nem fáj sehol? Én köhécselek. Nemtudom mikor lesz már ennek vége.

Képzeljétek vettem savanyú káposztát a boltban, nem bírtam ellenállni neki. Zsíroskenyeret fogok jól megpakolni vele és hmmmmm........

Meg most nemsokára krumplisalátát is csinálok jó hagymásan. Most nem kell mennem dolgozni, úgyhogy megadom a módját. :lol:

Bridget: Mi a helyzet? Jelentést kérünk!!!!!! :shock: :?:

Bety: Borsodban is olyan az idő, mint nálatok. Blööööööe.

Csibuc: Jó tanulást! És egy nagy kalap .... :wink:

Kép
babicsek

BEttym!

Ekkora hőesés után a piri várható más nem.... nem teszteltem, mert nem lett magas a hőm... cicik nem fájnak, és talán már nem is akkorák, mint voltak... ( kicsit ciklus vége felé megduzzadnak)

JAja, látod, én is néha ide átnézek :D főleg, hogy megtaláljalak!

Apinak megcsináltam a fehércsokis-túros tortát, neki persze tetszik , nekem kinézetre nem nagyon...de fini .. majd leközelebb hozok nektek sütit ha talizunk :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Most jutott eszembe, hogy reggel lehet hogy nézek egy hőt. Nem szoktam egyébként. :roll: De kíváncsi lettem. Vagy ne csináljam, vagy mégis? Furdall a kiváncsiság.

Egyébként tesztet a kezembe sem veszek egészen vasárnapig. Ha mégis megtenném és ilyen hülyeségeket írnék nektek, hogy jóstesztelni akarok LH-val, akkor Betty megkérlek, hogy egy jó nagy seggbe rúgást adjál nekem légyszi, vagy valami hasonlót jó? Mert megérdemlem mint a gyógyi miatt. :oops:

Kép
babicsek

BAbicsek

szerintem ez jó ötlet... :D mérj hőt.. vasárnapig, de aztán után a teszt!!! :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares
fehércsokis túrótorta :?: :?: :shock: ÚÚÚ, nagyon jól hangzik...szavadon foglak :!: :twisted: :lol:

Babi
Sztem is jó ötlet a hőmérés (főleg ha tudod kb. az alaphőmérsékleted, és tudsz mihez viszonyítani), de ha nem az sem baj :!: :wink:
És oké, akkor jön a seggberúgás :!: :lol: 8)

betty615

Sziasztok Lányok! :)

Nem baj, ha csatlakozom Hozzátok? Már régóta olvasgatlak Benneteket, de most szántam rá magam, hogy regisztráljak a babanetre.
Ez leginkább Nektek köszönhető, mert annyira jó kis összetartó és főként jó humorú csapat vagytok, ahová szívesen tartoznék!

Rólam egy pár szóban: 28 éves vagyok, párom 30. Két és fél éve nem igazán védekezünk, de jobban idén kezdtem odafigyelni, hogy az összebújásaink eredményesek is legyenek. :lol:
Júliusban volt három pozitív tesztem és éreztem is, hogy babócánk lesz, de sajnos nem maradt velünk. Utána kivizsgáláson alacsony progi szint derült ki, most ez a második Clostis hónapom.

Mindannyiótoknak nagyon drukkolok, a nemsoká tesztelőknek ahhoz, a most inszemre/lombikra készülőknek pedig ahhoz!

Remélem most már aktív "közreműködőként"is megtehetem ezt!

:wink:

Puszi, Évi
csokismuffin

Üdv Évi !!

itt csakis "közreműködők" vannak :D

remélem eredménys 2. hónapod lesz!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Most beszéltem Bridgettel telefonon:

Volt UH-n, azt mondja pontosan nem is tudja hány tüszit számoltak össze, mert 7-nél elvesztette a fonalat :!: :lol:
Mnyh. 7 mm. :D
Még 1 fajta injekciót kell böknie, + 1 rakat gyogyit szed, pénteken PUNKCIÓ :!: :!: :!: :D
Hatalmas gratula a sok tüszihez, és nagyon sok sikert kívánok a továbbiakhoz is :!: :wink:
Tudtam, hogy jó híreid lesznek :!: :!: 8)

betty615

Babicsek

a cickófájás meg azigencsak furcsa kaják azért nem jönnek csak úgy maguktól??? :D benned babaóca lapppppanghat :D

én is tegap sült krumplit ettem kajszilekvárral... de én ilyeneket szoktam, ez nálam sajna nem extra dolog...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Betty

Ez igen, gratula Bri-nek..... nálad is kb ennyi tüszőcske lesz...:D

és pénteken pontosan mi lesz Bri-nél??

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Csokismuffin (jó a neved)
Majd ha megszólítalak mindig, közben folyni fog a nyálam is :lol: :lol:
Kép
Üdv. a klubban 8)

Sajnálom ami veletek történt, de most, hogy tudják az okot (alacsony progi) ezután már csak sikeres lehet a dolog :!: :wink:
Drukkolok neked a mielőbbi babásodáshoz :!:
esetleg vonalzit nem akarsz csinálni :?:
Hol tartasz a ciklusban :?:

betty615

Szia Mares! :D

Köszi!
Én is remélem, annál is inkább, hogy ma vagyok a 15. napomon a ciklusomban. Estére akció várható...! :lol:
Bár nagyon fáj a hasam főleg jobb oldalt alul, már két napja, nem tudom, ez a pé-t jelzi, v. perforál a vakbelem...? :P
De tényleg aggódom kicsit, hogy mi van, ha ez v.mi bélgyulladás.

Három nap múlva fogsz tesztelni? Ez a hőleesés nem szentírás, azért kivi leszek, holnap reggel mit mérsz! drukkolok!
Jah, és gratula a tortához, nagyon ügyes vagy! Én sütit egyáltalán nem tudok sütni. Igaz, párom nem is szereti.

Buta kérdés, tudom, már írtátok, de, hogyan tudok én is ilyen vonalzót csinálni? :oops:
csokismuffin

Mares
a tüszőleszívás lesz nála pénteken :wink:

betty615

Muffin
mire elküldtem a kérdéseimet, közben az összesre válaszoltál is...pedig még nem is láttad őket :lol: :lol: :lol:

betty615

Szijja Betty! :D

Jaja, én is ezen nevettem! :D egy hullámhosszon vagyunk! :D

Évinek is szólíthatsz, ahogy jól esik! A felhasználónevemre v.mi olyat kerestem, ami tuti nincs még és jó érzések kötnek hozzá! :lol:

Bri-nek gratula a tüszőkhöz és megadrukkok péntekre! Ezek szerint nagyon jól stimulálható, ugye?
csokismuffin

Muffin
vonalzit úgy tudsz csinálni, hogy valamelyikőnkét megnyitod jobb egérgombbal új lapon, ott értelemszerűen kitöltöd a te adataiddal, majd a profilodban az aláírás rublikába beilleszted az URL kódját.
Próbálkozz, remélem sikerál :!: :wink:

betty615

Ez azért rettentő jó hír Bridgetnél, mert korai petefészek kimerülése van. Magas az FSH-ja :arrow: az első lombikjánál 1 db petét tudtak megtermékenyíteni és visszaültetni, és összesen 2 db. lett neki.
De majd a részleteket Ő maga elmondja...

betty615

Muffin

Vonalzóban, és sok minden másban Betty az istennő...

hőgörbét itt: www.fertilityfriend.com

vonalzó: na ennek a címét elfelejtettem :(

de nagyon szorítoik mára!!!!

nekem uram mindent szeret , szó szerint, nagyon ritka, amit nem, ilyen a karalábé... :D de édes szájú mint én

mai menü: zöldbabfőzelék, és sütöben brokkoli rá virsli majd sajt és tejszínes fokhagymás öntettel lelocsolva

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Betty

akkor ezek szeirnt Bri valami hiper-szuper pozitív energy-ve lett ellátva de szerintem meg is járt neki :D

Muffin: ne is mond, én is itten nyáladzok a nevedtől :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Nem tudom miért, de nem megy. Megnyitni a honlapot nem tudom, a képet csak megjeleníteni, másolni, küldeni, letiltani, stb. lehet. + tulajdonságok... :roll:
Bénázok? :oops:
csokismuffin

Mares, ez a brokkolis cucc..., nyami! :lol:
Nagyon ügyes háziasszony vagy!
Hőt nem mérek, mert rapszodikusan kelek reggelente, pedig lehet, jó lenne.
csokismuffin

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?