Ditke
Kis elveszett bárányka!:D
Nagyon hiányoltunk ám
Tegnap előtt láttam a tévében, hogy ismét menteni kellett menni a barlangba zuhant, megsérült embereket.
Néztem az embereket hátha meglátlak a párod oldalán, azokután, hogy itt nem jelentkeztél, tv-n keresztül jelet adsz magadról, hogy jól vagy, megvagy!
De nem láttalak!
Tényleg a párod ott volt ezen a mentésen?
Hát ez durva, hogy ennyivel előbb megjött, vajon mitől lehet ez
Volt már ilyen ciklusod, hogy ennyi napra jött meg, mint most?
Mmzsó
Ditke jól írta!
Ha esetleg ez a kezelésed most nem sikerülne és kövi mensid (ami nem lesz, mert sikerülni fog
) elején az uh vizsgálatkor minden rendben lenne, akkor elkezdhetnétek egyből a következő kezelést
Mi is, amikor csak lehetett tovább mentünk
A kezelések elhalasztása ciszta, bent maradt tüsző, a dokik szabadsága v. ünnepnapok miatt szokott lenni.
Meg persze azért ha magának az embernek abban a ciklusban valami dolga van és bármennyire is szeretne nem tudja a kezelést akkor beiktatni.
Én is remélem, hogy helyrejött a cukrom!
Nem eszek annyit, odafigyelek, mit eszük, iszunk, mozgok és az elmúlt 1 évben sokat fogytam is
De persze itt, ami a legfontosabb azaz érték
Én régen a Mensmentis-be jártam vizsgálatra és az eredményem kiértékelésekor a volt ofőm, mint kiderült ismert egy jó endo dokit, akihez aztán elmentem és azóta is hozzájárok.
A Mensmetisbe a vizsgálat 7500,-Ft kerül és másnap az eredményt el is küldik e-mail-en.
Ha megvan a lelet már csak a dokival kell konzultálni ami szintén valami ilyesmi összegbe kerül.
Én már nem a Mensmentis-be, hanem a Szent Imre kórházba járok, májusban voltam ott utoljára. A Szent Imre kórházba beutalóval lehet csak menni, de annó amikor én a M-be jártam, hiába kértem a régi szemét körzeti dokimtól beutalót, nem adott így majdnem 20 ezer forintomba került az egész vizsgálat.
De amióta az új körzeti dokimhoz járok, Ő szívesen ad beutalót, sőt örül, hogy jó kórházba, jó orvoshoz járok!
Májusban beutalóval mentem a Szent Imrébe, ahol ha jól emlékszem fél 7-es időpontunk volt. Ekkor behívtak, vettek tőlem vért aztán egy bögre vízbe tömény cukrot beleszórtak, megkavarták, majd azt 2,3 percen belül meg kellett inni.
Utána 2 órát a váróban ültünk, sétálgattunk, majd vissza kellett menni és akkor újból vettek tőlem vért. Nagyon pocsék volt
Utána pár nap alatt meg is volt az eredmény!
Őszintén szólva nem tudom mikor megyünk még, de mindenképpen ebben az évben kellene!
A körzeti doki "ingyenes", vagyis először el kell mennem tőle beutalót kérni, majd felhívni az endo dokit, aki megmondja melyik reggel mennyek el a vizsgálatra, ahol a tasak cukrot, amit a vízben feloldanak előre meg kell venni (200,-Ft), mert a kórház nem tud adni (
), meg lesz a vizsgálat és utána az eredmény kiértékeléséért az endo dokinak 8.000,-Ft-ot kell majd fizetni.oops: