Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mangora!
Visszatérve a faros fekvésre nekem a doki anno azt mondta, hogy így is meg tudom szülni, de ha valami nem okés azonnal megcsászároz, de aztán befordult Dorina!

Ma már nem mondta azt a kiscsaládom, hogy nem kér sütit. Már kész is a süti (bécsi almást csináltam) és már az ebéd is készen van.
Nálunk a menü zellerkrémleves és bolognai spagetti lesz.
Ebédre jönnek vendégek.

Orsi!
jó mozgalmas napotok volt tegnap.

Mi tegnap belazultunk kettő óra felé értem haza és azt ígérte azuram, hogy főz, de nem főzött így elmentünk a Camponába gyrosozni:) hazafelé pedig beugrottunk a Lidl-be, mert a hűtőbe már csak üres polcok voltak.

Nálatok lesz az oviban őszi szünet? Nálunk a most következő héten lesz. Erős a gyanúm, hogy Dorina itthon lesz, mert összevont csoportok vannak, nincs az ő óvónénije délelőtt, szóval nem fog neki tetszeni, de majd délután még beszélek vele, hátha ...............

Sziasztok
Vendég

Jaj ne!!!! Már Dorci is????? :cry: :cry:
Bár nem én vagyok a boszi a csapatban de küldök egy kis ráolvasást a beteg babóknak, hátha segít! :lol:
Kép

Olyan szép őszi idő van! :shock: :lol: Megyünk mi is sétálni. Remélem kihasználjátok Ti is. :lol: :lol: a napsütés jót tesz a betegeknek. Vagy nem? :oops:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni!
De jó ez a varázs szöveg! :)
Dorci kint sétál Mamával :) Folyamatosan folyik a nózi+könnyezik a szeme,de elég jó a kedve.
Hétfőn csavaroghatunk,ha inem lesz rosszabb Dorci állapota!

Kriszti!Nekem rendes szülésem volt,és mégis hetekig kínlódtam.Mondjuk ez a doki figyelmetlénségének is köszönhető. :?

Megyek teregetni.De fura,hogy mégcsak 1 óra lesz.

Kép
tierno

Egy jó nagy sétán vagyunk túl mi is. Noémi, elsétáltunk felétek, de jó nagy kört mentünk, majd' másfél órát elvoltunk. A kutyus is élvezte nagyon, bár ő nem fáradt el annyira, mint én :) Most kis pihi, utána nekiállok vmit főzni. Addig apa elmegy egy haverjához, mert a motorján kell szerelni vmit!

Hajni, tök jó ez a szöveg :) Remélem használni fog!

Mangora

Kép
mangora

[quote="mangora"]E írta:mangoragy jó nagy sétán vagyunk túl mi is. Noémi, elsétáltunk felétek, de jó nagy kört mentünk, majd' másfél órát elvoltunk. A kutyus is élvezte nagyon, bár ő nem fáradt el annyira, mint én :) Most kis pihi, utána nekiállok vmit főzni. Addig apa elmegy egy haverjához, mert a motorján kell szerelni vmit!

Hajni, tök jó ez a szöveg :) Remélem használni fog!

Mi is sétáltunk egy jó nagyot :lol:
Elmentünk a játszóra,meg a közértbe ami 1utcával odébb van(Földmunkás vagy milyen utca?).A szomszéddal voltunk 3 gyerekkel.Jót játszottak a skacok.
Kutya velünk is volt.Ha a játszónál látsz egy Golden retrivert kikötve akkor azok mi vagyunk :lol:
Ja és ott lakunk ahol a ház előtt egy würtös autó és egy lila susuki áll(ez az iker szomszédé)

mimi12

Milyen kutyátok van Kriszta?

mimi12

sziasztok leanykak!

Elnezest, nem olvasok most vissza, csak helyzetjelentes villamgyorsan.

Megvan az uj lakas, (szerzodeskotes is megvolt!) es november 13.-an koltozhetunk.
Megszuletett a dontes, a franciaagy marad itt mert nem fer be igy hat megszabadulok vegre tole :D:D:D:D:D (egyebkent semmi baja, nem is oreg csak mindig gond volt a szallitasnal, koltoztettuk mar vagy otszor.)
Meg jo kerdes hogy ferunk be az uj lakasba, de majd kiderul. :D

Patrik jol van, mar 3700 g! Ma 4 hetes. :)
Egesz jol osszemelegedtunk, mar alig lehet kiszedni a karmaim kozul. :D

Orsi:
Orok hala a 13.-aert!

Ja, most eloszor, ma a gyerek lehanyt. Illetve bukott, de irtozatos mennyiseget ami rajtam landolt. :) De mar tudom bufiztetni.... :D
(No en ilyen kis aprosagoknak orulok. Ici-pici lepesekkel, de csak haladunk!)

most rohannom kell, mindjart tomjuk a babot ismet, no meg a "teli puttonyt" is lefejtem rola... :D

puszka!

sünciboglya

Szia Mia!

De jóóóóóóóóóóóóóóóó olvasni Téged! :D

Nagyon várom a 13.-át!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kicsi betegeknek jobbulást!!!!
Én ebben a szép időben ablakot pucolok! :D
Vendég

Mia!
Miért nem dobod fel az ágyat valami adok veszek helyre??Ha csak 20ezerért adjátok el az is pénz!!

Örömmel olvasom a soraidat. :lol:
Úgy gondolom sokat léptél a gyógyulás felé.Legalább is a soraidból ez jön le.
Majd kérünk képet Patrikról!!Nagyon kíváncsi vagyok mennyit fejlődött.

mimi12

Noémi, mire mia játszó felé jöttünk vissza, akkor már csak egy németjuhász volt ott :)
Nekünk egy Lili nevű törpeuszkárunkvan, ami igazából nagymamáé, de ő nem nagyon jár vele sétálni (sem). Azt mondja, neki visszafordul a kutya és haza akar jönni :D Érdekes, hogy mi tegnap is meg ma is több, mint egy órát mentünk vele és mi jobban elfáradtunk, mint ő... Hmmm... Bár már nem lepődök meg semmin, múlt héten - mikor olyan esős idő volt - a kutya persze megint ment volna ki legalább a kertbe. Őt azért annyira nem izgatja az eső ugyebár... nagyi közli vele, hogy ilyen időben nem megyünk sehova, majd szépen leszoksz róla :shock: :lol: :oops: Hát én hírtelen nem tudtam mit tegyek, sírjak-e vagy nevessek :D Most már nevetek rajta, de azért ez elég szomorú... Úgy elképzelem, ahogy a dédunokáját próbálja majd nevelni... Ja, mióta itthon vagyok, azóta a kutya mindnig hozzám jön, ha ki kell mennie (mert lakásban nőtt fel, egyedül nem szeret nagyon a kertben lenni) vagy ha éhes... Azt hiszem megérzi a kutya a törődést, nemdebár? No comment...

Mia, jó hogy minden rendben és teljesen normális, hogy most ezek a legfontosabb dolgok nálad, mint a pelus meg a hami! Csak így tovább!!! A büfiztetéshez meg grat, ja és az új kecóhoz is!!!

Mangora

Kép
mangora

Na,már az én torkom is fáj. :?
Dorci ma szépen elaludt,ahogy kell,csak sokat forgolódik,el dugul az orra,meg ilyesmi.
Ja,meg áttört az egyik(?) foga is közben.

Mia!Hurrá új lakás! :)
Akkor szépen fejlődik Patrik!Igen,igen,képeket!!!

Szilvi!Volt szülinapozás?Tetszett Bubónak az ajándék?

Hajni!Holnap?Mindenképp a központba mész?Én még meglátom hogy van Dorina.Lehet csak a Sparig megyünk.
Remélem hat a versike! :wink:
Kép

jó éjt!És gyógyuljatok meg!

Kép
tierno

Szijasztok, Jó reggelt!

Hogy vannak a kis betegek? :(
Brigi remélem nem leszel Te is beteg! Dórci fogacskájához gratula!

Szilvike, hogy vannak a kis betegek?Mentek ma oviba, bölcsibe?

Mangora! Annyira jó, hogy ilyen kis aktív vagy még szülés előtt is!
Megkuksiztalak iwiw-en, hűűűűű de jó kis sportos csajszi vagy!!!
Hogy viseled, hogy most vissza kell fognod Magad?
Szerintem jövő tavasszal MT-ban Marcival már hegyet mászol! :wink:
Szegény kutyus, de legalább Te ott vagy neki! :( Én kutyum is áll az esőben és bőrig ázik! :lol: Nagyon szereti!
Maci Márton v. Marcell?

Mia! Elolvastam vagy 3x az üzidet! Annyira jóóóóóóóóóóó! Te meggyógyultál! Nagyon jó, hogy hamar észrevetted, hogy gond van és tudtad hova kell fordulni és nem húzodott el a depid!
Ügyesek vagytok!!!!!Hidd el innen egyre könnyebb lesz minden! Patrik baba szépen növekszik, Te meg 1-2 hét múlva a kisujjadból rázod ki a dolgokat, majd Te látsz el minket tanácsokkal! :D
Nagyon várom, hogy gyertek, Bogikát lepasszolom anyósomnak, jaaaaaaj de jóóó lesz babázni! :D :D :D

Éjjel kapart a kutya, kiengedtem 3-kor, úúúúúgy meg hajkurászott egy macskát, vissza se tudtam hívni! :lol:
Kint is hagytam, de 4-kor nagyon ugatott valamit, inkább beengedtem, nehogy felébressze a csimókat!Még bent is morgott egy darabig, most meg úgy alszik hogy nem lehet felkelteni!
A hüle óraátálítás miatt most már 5-kor fent vannak a csajok! :?
Bubu még szunyál, látszik, hogy pasi! :wink:

Tegnap megmostam az ablakokat a konyha-étkező-nappalian, ma hátra vannak a szobák, csak világosodjon mááán! :?
Ebédre gyártok egy paprikáscsirkét!

Andikáék jönnek délelőtt addigra végezni akarok!
Szilvike ha mentek bölcsibe gurulj fel hozzánk! :wink:

Este tornázni megyünk, olyan órára megyünk amiről gőzünk sincs micsoda! :shock: Érdekes lesz! :lol:
Valami jó kis zsírégető hasfogyasztós ugribugrira vágyom, majd kiderül, hogy valami bélmozgató, intimtorna, agytorna féleség ! :lol:

Na megyek teregetek......
Még gyüvök :wink:
Vendég

Akkor egy kis ébresztőőőőőőőőő

VÁÁÁÁUUUUUUU :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=xt1jhoP4 ... re=related

Időhiányában tekertem 26 percet a szaunában, de miután elkezdett füstölni a canga kormányának a szivacsa kénytelen voltam kimászni! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Orsi!
De jó, olvasni Téged! :D Jól sikerült a laptető! :lol:
Tornára irigyke vagyok, lehet, hogy én már majd csak jövő nyáron jutok el. Hasfogyasztós? Azminekaz Neked???
Nálam is van még egy ablak, nem tudom, mikor lesz hozzá energiám.

Brigi! Méz és gyógytea! Nehogy le robbanj Te is! Dorci fogához gratula! :D Tudott aludni?

Szilvi! Mi van Bálintkával?

Mia! :D De jó, hogy írsz! :D Pikk-pakk mindenre megtanít ám Patrik, ezen nem kell izgulnod! ;-) Pocija hogy van?
Költözés! Hurrá, hogy ilyen gyorsan rendeződik! :D
Téli puttonyon nagyon elgondolkodtam, hogy mi lehet... :lol:

Én hétvégén kipurcantam a két éjszakázástól (48 óra alatt aludtam max 6 órát), tegnap estére nagyon gáz voltam már. :(
Tegnap fölmentünk apósékhoz, napközben Gézu már jobban volt, és kicsi fiam behisztizett (jó, volt oka is, mert párom keresztanyuja kicsit "erőszakos" volt vele, mindenáron ő akarta etetőszékbe ültetni, de akkor is). Após meg mindenáron meg akarta mondani, hogy nekem most mit kéne tennem, mit csináljak, apa vegye föl, mert azt AKARJA, és akkor megnyugszik, meg nem hisztis, hanem beteg és fáradt, és a többi és a többi... Piszok nagy türelem kellett hozzá, hogy ne ugorjak neki és ne szóljak be, hanem csak finoman mondjam meg a véleményem.
1. Én is q... (sorry) fáradt vagyok, akkor én is üvölthetek? :D
2. Ha minden úgy van, ahogy Gézu akarja, akkor nem fáradt és nem nyűgös?
3. Persze ha beteg a fiam, én is engedékenyebbnek érzem magam, de hisztivel nálam semmit nem lehet elérni. Elég nagyfiú már, el tudja mondani, hogy mit szeretne. Arra szívesen hallgatok.
4. Amikor már semmi sem jó neki, ő sem tudja mit akar, akkor nekem honnan kéne kitalálnom?
5. Én meg haza akarok menni, sőt kiköltözni Prágába, akkor azt is lehet, mert én meg azt akarom??? :D
ÁÁÁÁÁÁÁ! Nehéz küzdelem volt, utálom, mikor beleszólnak, pláne, ha már benne vagyunk egy szituban. Majd ha én nem leszek ott, akkor úgy kezeli Géza hisztijét, ahogy akarja, és úgy fog Géza a fejére nőni, ahogy nem szégyelli. :wink: Mert fog, ezt garantálom! :lol:
Néha elgondolkodom, hogy a férjem hogy lett ilyen normális és emberi, holott nem ezt látta!? :D

Most éjjelt végigaludta Gézu, annyira kellett ez nekem is! Jó, még nem érzem magam 18-nak, már csak egy megroggyant ötvenesnek! :lol:

Hajni! Köszi a ráolvasást, nálunk kezd hatni! Biztos Te is boszinak tanulsz, stikában órákat veszel Orsitól! :lol:

Zsand! Ezt a Bécsi almást leírod légyszi hogy kell? Bocs, hogy mindenkit receptekért nyaggatok, de imások sütögetni, próbálkozni újdonságokkal! :D :oops:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Bécsi almás:
20dkg liszt
csipet sütőpor
10 dkg Rama
5 dkg cukor
1 tojás
1 kg alma
ízlés szerint lehet még: fahéj, durvára vágott dió, sárgabaracklekvár
Én ezt jénaiba szoktam sütni. 20*25 cm-esbe

Hozzávalókat összegyúr. Almát megpucolni és vékony szeletekre vágni.Lisztezett tepsibe nyújtjuk a tésztát. Tetejére szép sorban az almaszeleteket, lehet a durvára vágott dió, fahéj helyenként kanállal s.baracklekvár.
Tetejére 5dkg vajból, 5 dkg lisztből és 5 dkg cukorból tésztát gyúrunk és ezt rá csipegetjük a már teljesen összeállított süteményre.
Közepes lángon 25-30 perc alatt készre sütjük.

Nagyon gyorsan kész van.

Megjegyzés: én szoktam ezt csinálni mindenféle gyümölccsel, gyorsan kész van, nálunk nagyon szereti mindenki.

Nálunk úgy alakult, hogy a héten itthon lesz Dorina, mert összevont csoportok vannak és azt nem szereti.
Azt tervezem, hogy a héten elmegyünk moziba meg lehet elmegy apa és lánya fürdeni Agárdra.
Csinálhatnánk egy játszóteres babaszellőztetős programot.

Szilvi!
A betegeknek jobbulást!!!

Találtam egy új kutyakozmetikust a Kossuth Lajos utcából nyílik, nem ismeri valaki véletlenül, lehet, hogy oda fogom vinni Kavicskát, mert már úgy néz ki szegényke mint egy kukás kutya.

Sziasztok
Vendég

Jó reggelt!

Dolli!Próbált szegénykém aludni.Hallottam,hogy az egész feje takony.Már én is alig kaptam levegőt,ahogy hallottam. :?
Majd rájön após..Párom is szokta mondani,ezt így kéne,azt miért nem úgy.Aztán később bevallja,hogy nekem volt igazam.

Hajni!!!Megyünk????

Kép
tierno

Sziasztok!

Remélem a kis betegek javulgatnak!

Brigi, Dorci nagyon édes a versolvasás közben :)

Orsi, Marci Márton lesz becses nevén. A sport az hiányzik nagyon, a heti egyszeri jóga az elég kevés (bár jól esik), de már nem nagyon bírok többet :) Mondjuk rendszeresen nem sportoltam soha Ű(márminthogy napi rendszerességgel járjak vhova), mindig csak azt csinálom, ami jól esik. Tervezem is, hogy majd Marcival is megyünk mindenhová :)

Dolli, igazad van apóssal kapcsolatban, nem szabad hagyni! De biztos a fáradtság miatt is voltál kicsit türelmetlenebb te is. Kitartás és örülök, hogy Gézu javulgat!
A torna látom neked is hiányzik... Mikorra is vagy kiírva (ez a vonalzóból átszámolás nem az erősségem, pláne most nem, hogy gondolkozni sem bírok :) )

Nálunk párom épp tegnap kérdezett rá, hogy szerintem melyikünk fogja jobban kényeztetni Marcit.Hát, mondtam neki, hogy remélem egyikünk sem!!! De majd úgyis szóltok, ha nem így alakul a dolog :D:D:D

Na, meg tegnap rám jött a para is, hogy ha császárral szülök, akkor nem leszek olyan jó anya, mert nem lesz meg a szülésélmény, meg a hormonhatások, meg stb. Erre az volt párom válasza, hogy jól kinevetett. És tudom, hogy igaza van, nem ezen fog múlni a dolog, úgyhogy most szuggerálom magam, hogy jó anya leszek, akármi is történjen. Csak annyir ilyen "hülyeséget" lehet olvasnia neten. (Legalább lesz mire fognom,ha elkényezettem :D:D:D) Szóval negaív gondolatok hess!!! Ja, éscsürötökön reggel megyünk vissza a kórházba, mert a bizonytalanság is rossz. Akkor mindent elmesél a szülésznő, meg lesz megint ctg és remélem uht is csinálnak, csak ne ugyanaz a faszfej legyen :D
Ja, Szilvi, kérdezted, de ez nem a saját dokink volt, ez csak az uhs ügyeletes...

Na, megyek teregetni!

Mangora

Kép
mangora

sziasztok!

Jaj, irtam hogy valamielyik ejszaka elloptak az kapunk nyito motorjat? Pffff....

Viszont zsand megszabaditott hosiesen 2 novenyemtol! Varjuk a tovabbi jelentkezoket virag-irtas ugyben. :D:D:D:D:D:D:D

Noemi:
Igazad van maximalisan, (zsand is pont ezt ajalnotta) csak nekem ez meg sok, nem tudok a gepen lenni, csak amennyit ide irok a forumra, nem birom idegekkel.) Ez majd rendbejon idovel de most jelenleg kisse csira vagyok agyilag.) :mrgreen:

FOTO PATRIKROL:
Lesz, csak meg kell talalnunk a kabelt amivel feltolthetjuk a kamerabol a fotokat. De koltozeskor TUTI meglesz, akkor szoktunk minden elveszett cuccot megtalalni... (vagy orokre elvesziteni...) :D

Mangora:
Koszi szepen! :) Most mar csak a koltozest kell valahogy tulelnunk, meg a ferjemmel leboxolni hogy mi hova kerul a lakasban. :D (Majd a gyereket az en partomra csabitom igy tulerovel gyozunk apa ellen!)

Orsi:
13.-an jol "kipatrikozhatod" magad. Remelem jo kedveben lesz, akkor annyira jo fej tud lenni es kedvesen kapalodzik, grimaszol, meg mindenki mellet szopizna. :D Peterre szo szerint racsatlakozott, nem volt rajta polo (Peteren) a gyerek meg megtalalta a mellbimbojat.... anyosom ugy rohogott :D:D:D

zsand:
A recept olvasasa is mar veszelyekkel jart nalam, elfolyt az ossze nyal a szambol. :)
Koszi a viragmentest :) Orok hala erte!!! :D

Megyek dogleni, 3-kor etetes, addig lehet meg egy kicsit pihizni...(remelem) :D

sünciboglya

Sziasztok!

Voltunk Spar+Dm-be.Vettem teát magamnak.
Hazajöttünk,akkor meg Anyu élettársa szídta páromat,meg miért nem nevelem már meg?De miért nekem kell mindig mondani???Már úúgy unom.Mondja meg a szemébe!Mindegyik ezt csinálja!De nem vagyok postás! :evil:

Mia!De édi lehetett ez a bimbócuppantás! :lol: Most,hogy mondod,tényleg!Anno Dorina is csöcskereső volt. :)
Mégis túl adsz a virágaidon?

Kriszti!Jobb,ha nem olvasol ilyen sztorikat!Az okosok azt mondják,hogy aki olyanokon gondolkodik,hogy jó anya lesz-e,abból jó anya lesz! :wink:

Hajni!Ti mit csináltatok ma?Holnap csavargunk?

Kép
tierno

[quote]M írta:ire a legkisebb gyerek is megtanulja rendben tartani a házat, már ott van a legnagyobb unoka, hogy darabokra szedje.
/Christopher Morley/

Kép
tierno

tierno :):):)
Jah, tuti hogy a viragoknak uj otthon kell. Nem egyszeru az eset! A novenykeimet azert kell elkofasitanom, mert a 160 nm-bol 75nm-be koltozunk es fontossagi sorrendben mennek vagy maradnak a cuccok.
Noveny, francia agy, orias tukros szekreny. Ezek igy egymasutanban lettek kiszavazva. Sajnos.

Ha nem lennek lusta diszno, keszitenek fotokat a "hocinesze, vidd amig lehet" novenykollekciorol.... ehez viszont erot kene gyujteni :oops: :shock:

Mangora:
szerintem is jo anya leszel :) No Para! (Mondom en a profi paragep... :shock: )

sünciboglya

Ja, olyan para napom van. :(
Utalom ezt a mufurc idot! Ettol meg egy normalis ember is befordul.
Nekem mar lassan a fejem a hatsomban van.... Remelem holnap embernek valo ido lesz mar! :roll:

sünciboglya

Mia!
Milyen az a tükrös szekrény??Lehet engem érdekelne!!!

mimi12

Noemi:
Bazi nagy, 2 meter hosszu es szerintem 2 meter koruli a magasaga.
Azzal a szekrennyel az a baj hogy amikor idejottunk, ossze kellett ragasztani a tartocsapoknal, osszes csavarnal es soha tobbet nem lehet szetszedni mert kiszakad belole az egesz mindenseg sajnos.
Ez a szekreny azert marad. :( Csak szet ne essen amig itt lakunk !!! :shock:

Jaj, a gatyokaid meg nalam vannak!!! Valamikor vissza kene adnom. :)

sünciboglya

Mia!Nálunk meg pont fordítva lesz a helyzet :?

Szilvi!Volt ma bölcsi?

Most ébredt fel Dorci.Most végre sikerült kipihennie magát.

Kép
tierno

Sziasztok!

Kedves snaci gazdák egyből Ti jutottatok eszembe, hátha még elfér a családban egy eb:))))
Ezt a www.noeallatotthon.hu oldaláról másoltam ki. Hátha........
ott van kép is:) SZÉPEK nagyon.

Schnauzer-fajtamentő csoportunk új védencei:
Liza: 5 éves só-bors törpeschnauzer szuka. Egyik szeme sérült, de nem teljsen vak rá. Nagyon kedves, bújós, alkalmakodó, szobatiszta kutya. Más kutyákkal tökéletes a viszonya, macskakompatibilis. Kizárólag lakásba vagy kertes házba, de bejárással adjuk örökbe.

Jerry: 3 éves só-bors törpeschnauzer kan. Kissé félénk, de nagyon kedves, bújós, alkalmakodó, szobatiszta kutya. Más kutyákkal tökéletes a viszonya, macskakompatibilis. Kizárólag lakásba vagy kertes házba, de bejárással adjuk örökbe.

mennem is kell, mert Dorina szeretne festeni, sziasztok
Vendég

Brigi: jobban vagytok? :lol: Használt a ráolvasás? :lol: Persze mehetünk. Merre szeretnél? :lol: Ma csak a Sparban voltunk. Lili olyan nyűgös két napja. :roll: Lehet jön a foga. Meleg a kis buksija de nem lázas, folyton izzad a tarkója de a keze meg hideg. :roll: És két percnél tovább semmivel nem tudom lekötni mert sír. :roll:

Mia: Úgy örülök, hogy jobban vagy! Most már Patrik majd segít kimászni a hullámvölgyekből.

NA mennem is kell, Lili megint sír. :?

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Köszi a bíztatást csajok!

Brigi, jó az idézet :lol:

Mia, már te sem vagy paragép!!! Sőt, minden elismerésem, hogy átvészelted ezt is és most még a költözés is!!! Nem csodálom, ha Patrik mellett nincs "kedved" fényképezgetni a feleslegessé vált dolgokat...
Az idő engem is nyomaszt, olyan befelé forduló hangulatom van és semmihez nincs kedvem. Még jó, hogy most épp meg is tehetem :D De már nem sokáig :lol:

Noémi, nekünk is van egy felesleges, eladó hatalmas tükrös szekrényünk. Azt hiszem ikeás, ha érdekel, akkor szólj, megkeresem a hírdetését, mert párom feltette ha jól emlékszem annak idején az expresszre, de nem kellett senkinek (szerintem drágán árulja, de nem akarja lejjebb vinni...)

Hajni, kitartás! Lilit is biztos megviseli ez a szar idő... :oops:

Mangora

Kép
mangora

Orsi,
Képzeld Zsombor bealudt a fodrászkellékestől hazáig :D Ebéd nélkül, ruhástul aludt fél 3-ig. Bocs a harapásért :oops:

Zsand,
Manóéknál is a héten van őszi szünet, úgyhogy itthon van ő is.

Brigi,
Mi baja volt a pároddal?

Dolli,
Napközben esélyem sincs leülni a gép elé mert Zsombor nem hagy. Itt áll mellettem, nyújtogatja a kezét hogy vegyem fel, ha meg nem veszem akkor behisztizik.

Kép[
Kép[
kostyika

Zsombor szókincsgyarapodása: Aida (az öcsém barátnője), sapka, nyertem. Ez utóbbit Veronika szajkózta mert este versenyeztünk hogy ő vetkőzik le hamarabb fürdéshez vagy én vetkőztettem le Zsombort és ő volt a gyorsabb. Zsombor meg ismételte utána :D

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok,

Apa Benkőt néz :? , így én inkább visszaolvastam. :wink:

Ma nagyon nyügi volt Lili, csak bújt, sírdogált. Gondoltam tegnap megfázott, mert voltunk a skanzenben és olyan hirtelen lehűlt az idő, hogy gondoltam is magamban, ha most nem fázik meg…..
Este szokásosan masszíroztam az ínyét, erre érzem, h valami szúr! :shock: Megnéztem fényben de nem láttam semmit, tovább masszíroztam, megint szúrt valami, megkapirgáltam valami kemény volt ott, megint megnéztem fényben éééééés fehérséget láttam!!! :shock: Asszem kibújt a foga!!!!! :D

Orsi: drága boszikám köszi a vudut! :D :P Pénteken lefoglalóztuk az autót, vasárnap meg is vettük. :D A szívem csak azért fáj, hogy van benne légzsák és nem lehet kikapcsolni, tehát hátra kell bekötni Lilit. De ha elkezd ott sírni, hogy fogom megnyugtatni? :? Vagy hogy teszem vissza a cumit a szájába, ha kiesik? :cry:

Hajni: az avokadós receptet leírnád nekem? Megcsinálom apának, hátha tetszik neki is. :wink: Most szerdán jöttök ingatóra?

Megyek nézem a vicces embereket.

Jaa Dolli: asszem tőled is van mit tanulnom, rokon ügyileg! :oops: :oops:

Lini
Kép
kicsi lini

Mi van itt?Minden gyerek anyás lett? :shock: Dorina is. :?

Andi!Mindig baja van valamivel! :evil: Most az volt a baj,hogy párom trehány,igénytelen,önfejű,stb.Valamiben igaza is van,csak nem így kéne előadnia és főleg nem nekem!Délután megint folytatta. :?
Dorina ma meg azt mondta nekem,hogy Bi(gondolom Brigi akart lenni,nem leszbi vagy hasonló)
Melyik nap tudnám visszaadni a bodyt?

Lini!Gratula a gyöngyöcskéhez!
Veled is kéne taliznom valamikor.Valamit elfelejtettünk. :roll:

Hajni!Nem elképzelhetetlen,hogy a foga.Postára szeretnék menni.Te meg a Kenguruba. :idea: Talizunk?Fél 10kor?
Holnapra ígérték a mérő cserét.Kiváncsi vagyok. :roll:

Jó éjt!

Kép

Kép
tierno

[quote]K írta:ét zsebkendő....

A kis óvodás minden reggel két zsebkendőt vitt magával.
Az óvónő megkérdezte, hogy miért teszi:
- Az egyiket azért viszem, mert abba fújom ki az orromat.
A másikat pedig azért, hogy felszárítsam vele a síró társaim könnyét.
- Van nálad két zsebkendő?

Kép
tierno

Szijasztok, Jó reggelit! :D

Azt hittem, hogy nincs netünk, de volt csak kihúztam a kábelt a pórszívóval! :?

Andika én örülök annak harapásnak, mert legalább tudom valamivel ijesztgetni Bogit! :lol:
Képzeld Bogika is bealudt ezen a 300 m-en! :)
Zsombi nem semmi, hogy ennyit aludt! :shock: Biztosan lefárasztotta Őt ez a nagy hangzavar ami nálunk van! :wink:
Örült Veronika a kefének?
Annyira aranyos volt tegnap nem is meséltem!!!!!!!! :lol:
Úgy beszélget mint egy felnőtt! Azt mondja a szalonra: nagyon jóóól meg lett csinálva! :lol: :lol: :lol:
Meg kérdezte, hogy miért a vendég ül a kényelmes széken, miért nem én? :lol:
Nagyon várom a szombatot, hogy bowlingozzunk! Köszi a pályafoglalást!

Szilvike!

Hűűűűűűűűűűűűűűű banyek! Nagyon brutál volt a tegnapi edzés! :shock: :shock: :shock:
Azt hittem leszakad a karom!Remegett kezem lábam utána!
Te hogy vagy?
Akkor tényleg hívogassuk őket, hogy legyen torna délelőtt! :wink:
Nagyon muris volt a labdán egyensúlyozás! :lol:
Én azon gondolkodtam, hogy elmennék pénteken is!
Ma meg sem bírok mozdulni, holnap ugye nem Móni van, csütörtökön kérdéses mikor érünk haza Jászságból, de pénteken itthon van Apa! :wink:
Neked van már programod?

Dolli!

Megintcsak emelem kalapom előtted!!!!!!!!!!!!!
Apósod már engem idegesít, ezzel a sok "okos" tanáccsal! :?
Én is szerettem mikor pl. a Corában megmondta nekem a sorban álló hölgyike, hogy miért sír a gyerekem! :?
Szerintem is továbbra is egyik füleden be, másikon ki! :wink:
Mikor mész vezetni? Hányadikán vizsgázol????
Penész remélhetőleg nem jön ki! Most a penészölős festékkel festettétek ki???? Azóta se mutiztál képet! :cry:
Párocskád hányra szokott hazaérni?
El akarok menni szerda este úsziba, hogy pótoljam a hiányt!
Persze az attól függ, hogy az esti vendégem, tud-e korábban jönni! :roll:
Szomabton mindenféleképpen megyünk usziba! :wink:
Én is érzem, hogy kimaradt a múlt szombat! :(
Hűűűűű az a szombat is egy fincsi napocska lesz! :wink:
Hajnalban uszi, aztán ronygolok haza takarítani főzni, 10h felé érnek ide sógórnőmék és szüleim!
Délelőtt maszírozom Apukámat, aztán ebéd után hazamannek szüleim, és megpróbáljuk lerakni a 6! gyereket(ha már 4-et sikerül alatatni az is jó! :wink: Aztán maszírozom sógórnőmet, Apa hazaviszi őket délután, én addig összekapom a kecót 6 gyerek darabokra szedi mindig! Este meg bowlingozni megyünk Andikáékkal!

Mia! Jaaaaaaaaaaj mire jöttök már tök nagy lesz Patrik! :D
Úgy örülök, hogy a közelbe költöztök! Tutira szeretni fogod ezt a helyet! Ahol most vagytok borzalmas nyomasztó! :shock:
Pedig gyönyörűen berendzted, nagyon jóóóó ízlésed van! Irígykedve néztem, mikor nálatok voltam, hogy tudsz ilyen rendet tartani! :shock: :shock: :shock:
Péteredet nagyon megkínoztam tegnap! :(
Szegény nem mert panaszkodni, de alig szólat meg szegény!
Mondtam neki, hogy amíg itt van Anyósod, áthozhatna Téged egy finom meleg olajos relax masszázsra! :wink:
Ebben a trotty időben biztos jót tenne a hangulatodnak!

Linike! Gratula az új autókához! Milyet vettetek?
Sajna az én autómban sem lehet kikapcsolni a légzsákot!
Amikor Bubu volt kicsi, még egy Nissan Micrám volt! Ott se lehetett kikapcsolni, Bubuka mindig hátul utazott és tök jól megszokta! :wink: De Ő 9 hós volt mire átköltözött a Römer ülésbe mert nem fért bele a bébihordóba és onnantól már előre nézett!
Nyugi!!!!! Meg fogja szokni! Meg Te is! Amúgy em is jó ha melletted van vezetés közben, mert elvonhatja a figyelmedet!

Brigi! Húzd meg párod mellén a szőrt! Megérdemli! :wink: :lol:
Örülök, hogy jobban van Dorina!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Mimi, Mangora, Zsand most kimarad a szórásból, rongyolok is mert 8-ra itt a vendégem, viszem át anyóshoz a gyerekeket!

Remélem túlélem ezt a napot!!!!!!
Vendég

Babanet nem állítja vissza az órát????????????????? :roll:
Vendég

Jó reggelt!

Orsi!
Én is azt figyeltem,hogy nem lehet,hogy 2kor küldtem az üzit,akkor már a gép is ki volt kapcsolva.
[quote]H írta:úzd meg párod mellén a szőrt!

Bocs,de ezt nem értem :oops:

Kép
tierno

[quote="tierno"] írta:tiernoBocs,de ezt nem értem :oops:

Háááát az fájdalmas és rosszfiúkat meg kell büntetni! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szasztok!

Na, végre van egy kis időm... az utóbbi napokban nem sok volt.... Vasnapra Lili is belázasodott :? :( kihívtuk az ügyeletet, most nurofent kapnak, meg orrcseppet, c.vitamint, valami felső léguti megbetegedésük van, de még mindig lázasak :cry: szerencsére nem egész nap, de azért fel-fel megy nekik 38-39re holnap megyünk a házidokinkhoz, kivi vagyok mit mond ő is.... az tuti, hogy a héten nem mennek(szerintem) oviba meg bölcsibe....
Jól elhúzódik ez a beszoktatás Lilinél...

Dolli, Gézu, hogy van? Remélem ő meggyógyult már!!!
Jajj, ez a nevelésbe beleszólás.... én sem szeretem... és néha a párommal is küzdenem kell.... :? sokszor megengedi amit én nem, stb. pedig egy követ kellene fújnunk... na mindegy. Nevelem őt is :lol:

Brigi, Dorina is :cry: hogy van? És Te?
Szülinapozás már kt hete meg volt tartva, mert apumnak is októberben van a szülcsije, így összevontuk... örült az ajiknak!!! Azóta szerelnek Pupival, meg gyógyítják a kutyákat.... :lol:

Kriszti, na megnyugodtál egy kicsit (a csaszis dolog miatt)?

Orsi, én egész jól vagyok, bár a belső combomat, meg a derekamat érzem egy kicsit... :lol: de olyan jól esett!!!!
:lol: Akkor mégis volt net?! Csak kihztad a dugeszból?! :lol: :lol:
Péntek.... még nem tudom mi lesz... pénteken van a Móni?

Lini, gratula a fogacskához!!!!!!!!! Hűha, autó is van?! Szuper!!!!!

Lépek, mert még egy csomó dolgom van.... pusszantás!
sylph

Orsi, jó a babanetes óra! :wink:
sylph

Sziasztok!

No megint meg vagyok lőve, hogy menjek vagy ne dokihoz Gézuval. :(
Az orrváladék színe átment sárgába, és ha jól tudom, az már bakteriális felülfertőződést jelent, amivel meg nem akarok játszani az asztmája miatt. :( Ráadásul holnap Pestre mennénk be apumhoz, mert asszem 9-től vezetek (már ezt sem bírom észben tartani...), dokinénink meg holnap délelőtt van, párom sem tudja elvinni hozzá, mert olyan munkája van. :( Brühühüüüüüüüüüüüü! Azt hittem, meg tudjuk úszni dokinéni nélkül is, de úgy tűnik, megint kevés vagyok hozzá. :?

Szilvi! Hú, de elhúzódik nálatok ez a lázas dolog! :(
Én is nevelgetem páromat, egész jól veszi az akadályokat! :wink:

Orsi! Holnap megyek vezetni, bent leszünk apunál, de még nem tudom, hogy érünk haza, most megint bediliztek páromnál a nagyfejesek Svájcban, örüljek, ha két hét alatt látni fogjuk pár órácskát. :?
No mondjuk nem tudom, hogy tolerálnám, ha vadidegen akarná megmondani, hogy miért sír a fiam! :twisted:
Jövő csütörtökön vizsgázom, bár értelmét nem látom elmenni, mert még mindig csak az órákon vezettem, nem tudom megoldani csibe felvigyázását. Meg ugyi párom sem sűrűn jár haza 7-8 előtt, akkor meg már hova is mennénk, és ki szittelné Gézut?
Hétvégén megyünk Kecsóra, úgyhogy a szombati uszi nekem ugrott. Viszont ott majd elmegyünk párommal a helyi uszodába, meg vezetni is délelőtt, délután mindkét nap!

Megyek, mert Gézu már levetkőzött a pelenkacseréhez! :lol:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

sziasztok:)

Ma volt eloszor kint Patrik babakocsistol az erkelyen levegozni. Akkorat aludt hogy majd szetesett a takaro a sok horkolastol. :)

Orsi:
Hehe, mondta Peter hogy most nem volt teazsurozas, jol megkinoztad, de hat ez kellett. Jobban is volt mar reggel szegenykem.
Az en masszazsolasomrol viszont nem szolt a kis disznoja! (Bar szombat reggel mar megy vissza anyosom, talan azert...) De meg rakerdezek,hatha! ;)

sünciboglya

Mia! De cuki lehetett Patrik! Kell nekik a levegő!!!!
Akkor a péntek a Te napod, használd ki míg itt van anyósod! :wink:
Andris itthon lesz szabin!
Mimiék ígérték, hogy jönnének, de nem emléxem, hogy lefixáltunk-e valamit vagy csak beszéltünk róla, hogy jönnének Gyurit gyurni! :roll:

Jaaaaaaaj Dolli! Annyira sajnállak! Már abba belefáradtam, hogy elolvasom mennyi felé kell menned! :cry:
Azért nem egyszerű ez sok utazás! Én ezért gondoltam, hogy egyszerűbb Érden tanulni, mert akkor itt is vizsgázhatsz és nem visznek be forgalmi vizsgán a Népstadionhoz! :shock:
Meg ez a sok utazás is pénzbe kerül, nem beszélve arról, hogy mennyi idődet veszi el! :(
Jövőhét hétfőre van már programod???
Délelőtt áthoználak Benneteket és gyakorolhatnád a kézifékkel indulást emelkedőről a garázsfeljárónkon! Max a szalonban kötsz ki az autóval együtt! :lol: :lol: :lol:
Viccet félre nagyon szívesen kimegyek Veled ide az úszi parkolójába gyakorolni! :wink:

Most hoztam haza csimókat anyósomtól, ott is ebédeltünk.
Bubut bevittem a kis barátjához, majd ha kelnek csajok hazahozzák! :D

Én is megyek és kinyúlok, mert olyan vagyok mint egy zombi :?
Vendég

Még mindig nem jó az óra, vagy a jövőből küldtem ezt az üzenetet! :shock:
Vendég

Orsi,
Hazafelé manó végig a szalonodról áradozott hogy milyen hihetetlenül szép és te milyen aranyos vagy :D Büszkén mutogatja a kezét mindenkinek. Szóval tetszett a HCF torna. Miért kell hívogatni őket?

Dolli,
Hogy döntöttél orvos ügyben? Mára nekem is mindkettő elkezdett köhögni. Lázuk nincs és más bajuk csak majd meg fulladnak :?

Szilvi,
Jobbulást nektek is.

Lini,
Küldesz telefon számot angol ügyben?

Kép[
Kép[
kostyika

Jesszum Pepi! Már jön a Mikulás??? :shock: :shock: :shock:
Mondjuk pont tegnap ugrott be, hogy páromnak mindjárt szülinapja van, Miki előtt 2 nappal és ki kéne találni valamit.

Orsi! Én most úgy érzem menni fog ez a sokfelé mászka, aztán néha kipurcanok és jövök nektek rinyálni! :oops: :roll:
Hétfőre nincs progi! :D Vezetést nem tudom, be merném-e vállalni, de max csak csacsogunk, ha nem gond! :D
Időben tuti jobban jártam volna, ha Érden tanulok, de anyagilag még utazgatásokkal és pótórákkal sem fogom megközelíteni az itteni árat. És ami a fő előny, hogy így apum is tud vigyázni Gézura, nem vagyok csak apósra szorulva. :wink:
Nincs gond egyébként a beutazgatásokkal sem, csak akkor szakad el a cérna, amikor nem járnak/késnek a vonatok. De már a buszos közlekedést is kezdem felfedezni! :D
Jaj, és egyébként Te beszélsz, aki mindig ezer felé szalad? :lol: Néha már nem hiszem el, hogy mindent egyedül képes vagy megcsinálni. Vagy van klónod, vagy minimum egy ikertesód! :wink:
Jaj, annyiszor eszembe jutsz, Gézu szokott jönni, hogy megmasszíroz! :D A karomat szokta gyurkálni, de nem akárhogy, kis ujjacskáját benyálazza és kenést is ad neki! Annyira cuki, nem tudom, ezt honnan szedte! :lol:

Andi! levittem Gézut, nincs gond, tüdeje és füle rendben, amitől féltem, kaptunk antibiotikumot talonba, ha holnapra sem tisztul az orrváladék, akkor kell csak elkezdeni szedni.
Orsi megcsinálta Veronika kezét? :D
Hurutosak a gyerkőcök?

Mia! Kint alvós Patrik! :D Olyan cukik olyankor bebugyolálva! :)
Cukorral hogy állsz? Mármint hogy lehet már zabiznod csokit? :D

Lini! Gratula fogacskához! Nagylányok lettetek! :D

Megyek kelteni, mert ülönben éjfél előtt nem kerülünk ágyba.

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Orsi!
Lépj be a profilodba,ott van egy olyan,hogy időzóna :lol: :lol: :lol: :lol:
No azt állítsd a talán a +1 Budapest.... stb-re :wink:

mimi12

Mimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Te miket tudsz!!!! :shock: :shock: :shock:

Mikor jöttök Gyurival?