Új privát üzeneted érkezett!

Bocsi, off leszek!
Cincérke!
Ma már 2 emilt is küldtem, úgy tunik nálad is valami gond van a levelezéssel...Ha továbbra sem érnek oda a leveleim, irj és akkor tovább próbálkozom!
Szonja
Szonja

Ancsi!

Mert a doki szerint - es vegulis szerintem is - jobb ha spontan jon meg, mert mar igy is sok gyogyot kapok. De azert ezt az 50. nap tajan mondta, szal lehet megint rakerdezek, hogy akkor meddig is varjak.

Gyongyi!

Nem volt semmi mutetem, csak nincs peteeresem, es emiatt sajna elhuzodnak a ciklusaim....bar ez a 70 nap mar tulzasKép

Lanyok! Delutan kuldom a koremilt, esetleg valaki beirna megeccer a resztvevok listajat? Asszem Gabonak nincs meg a szama, ertheto okokbol, de meg valaki mas is hianyzik. Nalam 9 fo van + Gabo.

pussssz: orsoly
orsoly

De aranyosak vagytok, hogy ilyen sokan irtatok! Varok, varok... és persze remenykedem! Minimum pentekig, maximum hetfoig varok!
Lelki oka is lehet ennek a kis csuszasnak....
Azert elgondolkoztato, hogy egyesek milyen sokat kuzdenek egy babaert, masoknak meg akaratukon kivul besikerul. Ma is lattam a buszon egy 20 év koruli lanyt egy par honapos csoppseggel, hat mit mondjak.... jo neki. De csak optimistan mindenkinek, hatha Kata huz magaval mindannyiunkat!
Sugar
Sugár

Orsoly!

Íme a randi lista:
1. Kriszti
2. Pucur
3. Gabó
4. Moni
5. Andi
6. Orsoly
7. Ancsi
8. Klári
9. Monchy
10. Lotti
11. Márti

Monchy
Monchy

Feladom,ezek az ingyenemilsz...-ok ugyahogy vannak sz...-k.Tehat semmilyen emilem nem megy ma,valami villam csapott az amerikai serverunkbe ezert nem megy a cegesemilem,a magyar szolgaltatokrol+ megvan a velemenyem.Majd megkapom holnap a telcsiszamokat.!KépKép

Kata nem jelentkezett reggel ota??Bizti oromkodnek!!KépKép

pusssz Kriszti
kriszti

Kriszti!

"Ami elromolhat, az el is romlik." /Murphy/
Aminek pedig köze van valamennyire a számítástechnikához, az pláne. Úgyhogy nem érdemes bosszankodni! Különben is a bosszankodás csak stresszt okoz. Az pedig most nem jó!
Konklúzió: don't worry, be happy!!!!!!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Monchy

Ui.: az ebéd legalább jó volt?
Monchy

Ancsi!
Aranyos vagy, szivesen mennék a találkozóra, de elutazom a hétvégén, ezért nem is jelentkeztem.
Remélem majd mindent elmesétekKép
Olyan izgalmasan lehet a nevek mögé arcot rakni

Orsoly
Szerintem kérdez rá ismét az orvosra. Nekem anno azt mondta a doki (mütét után), ha 60 nap után nem jön meg menjek vissza hozzá...

Gabó
Remélem hamarosan jobb kedved lesz! Szerintem az inszem nem is rossz hir, hiszen az orvosok közelebb segitik a "fiukat" a petéhez, és pont a megfelelö idöben, igy sokkal nagyobb az esélyed.Kép
Küldök neked sok ++++++++++++++++ engergiát!

Sugár
Szerintem csinálnod kellene egy tesztet, mert a 47. napon ha van már ott valaki(és miért is ne lenne Kép), akkor mindenképpen kimutatja a teszt. Ha véletlenül mégsincs, akkor biztosat fogsz tudni,és legalább meg is jön, és akkor új ciklus, új remények..
Remélem te leszel a következö a babaesöbenKépKép

Györgyi

Haliho!

Monchy koszi, akkor meg Lotti hianyzik Gabo mellett. Valaki esetleg tudja a szamat, vagy emiljet? Ha nem jelentkezik holnapig, kuldom a listat.

Katat mar en is varom!

orsoly
orsoly

Monchy!
En sajnos nem tudom Lotti elerhetosegeitKépKép
Koszi ,az ebed jo volt de most nasiznek valamit.persze csak azert mert kicsit probalok fogyniKépMar megint!!!

Lanyok

Szegyellem magam de mostanaban azt veszem eszre magamon,hogy kezdek belenyugodni abba,hogy akkor most megse lesz picur.Nehogy most adjam fel azt amire tobb mint egy eve vagyom!Huu,ez mar a totalis szenvedes jele?Vagy ecceruen csak bekattanok?

Sugar
Meg nem udvozoltelek,ne haragudj!Udv,koreinkbenKépKép

Orsoly
nekem 40 napot mondott a dokibacsim!!!

cuppp Kriszti
kriszti

Orsoly
ez Lotti emilcime,fent talaltam
visume@visume.hu

OFF:valaki keresett micimackos oldalakat
www.micimacko.lap.hu

Kriszti
kriszti

Kriszti, koszi, utolagos engedelmevel raraktamKép

Akkor asszem el is kuldom a listat, majd max kiegeszitjukKép

orsoly
orsoly

Haliho!

Lista elment, keretik jelezni, hogy midenki megkapta-e, mert vacakol a huje szerver megintKép

orsoly
orsoly

Koszi Orsoly de ugy tunik holnap sem lesz emilem,lecci kuldd el erre is'nagyon koszi

lien@mailbox.hu

Kriszti
kriszti

Orsoly!

OK! Megkaptam.

Andy
Andy

Eddig nem volt net.

Sajna Apa nem akarja a Gynevacot. Teljesen magam alatt vagyok.
Azt mondja kérdezzük meg a dokit. Szerintem a doki nem fogja javasolni és akkor végképp nem tudom rábeszélni.
A recept már megvan.
El vagyok kenodve.

Gabó!

Örülök, hogy túlestél a mutéten és annak is , hogy nem próbálkoztok tovább feleslegesen.

Caldea
caldea (caldea)

Orsoly

En meg nem kaptam meg. Tegnap kuldtem e-mailt neked. Te megkaptad az enyemet?

Klari
Klari

Orsoly 8c 69 cn Nagytarcsa 26 év
Cicó 4c 43 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 37 cn Szolnok 28 év
Koalamaci 5c 32 cn Budapest 24 év
Lotti 9c 31 cn Budapest
Norci 5c 31 cn Budapest 26 év
Cincérke 32c 30 cn Budapest 26 év
Bella 15c 30 cn Debrecen 25 év
Lella 9c 30 cn ? 32 év
Eszter 12c 30 cn Szigethalom 26 év
Edi 6c 25cn Maglód 33 év
Monchy 9c 24 cn Budakeszi 32 év
Gitta 5c 24 cn Békéscsaba 26 év
Boglárka 8c 23 cn Györ 24 év
Márti 9c 22 cn Debrecen 24 év
Andi 13c 20 cn Szeged 30 év
Eni 2c 19 cn Pécs 26 év
Edina 7c 19 cn Coimbra 23 év
Gabó 29c 18 cn Miskolc 27 év
Melinda 3c 18 cn Ulm 26 év
Lora 11 c 16 cn Várpalota 24 év
Pucur 4c 15 cn Budapest 29 év
Ancsi 1c 14 cn Adács 27 év
Éva 28c 11 cn Nyíregyháza 26 év
Ildi 6c 10 cn Szekszárd 21 év
Barbi 7c 8 cn Calgary 26 év
Kriszti 13c 6 cn Galgamácsa 29 év
Csilla 5c 5 cn Pusztavám 26 év
Moni 5c 3 cn Törökbálint 28 év

Sziasztok lányok!

Nagyon régen jártam már itt köztetek, de sajnos nem volt netem, új irodába költöztem, és csak most lett net az én gépemen. Azóta sajnos volt már egy sikertelen ciklusom, ezért lett a 4-ből rögtön 6.
Remélem azért még a "régiek" közül emlékeztek rám egy kicsit. Kép
Rengetegen lettetek, amíg nem jártam felétek, de azért remélem hamarosan kifogy ez a topic Kép
Mostantól szinte naponta fogok tudni jönni, úgy ahogy régebben, de azért remélem hamarosan a friss kismamák topicba írhatok majd.

Pussssszz
Ildi
másikildikó

Lányok!

Sziasztok, én elmenödtem saját magam által la. Kép Kép

Holnap, holnapután nem leszek, de pénteken újra csatlakozom hozzátok. Addig is legyetek jók! Pénteken találkozunk és akkor pontosítjuk a szombati randi idöpontot is. Addigra mindenki tudja, hogy kb. mikorra érkezik a vonata.

Puszi Nektek!

Kép Monchy
Monchy

Szjja Ildiii!
De nagyon reg voltal!!Siess-siess a masikba!KépKép

Szia Monchy

Az osszes emilem remenytelen,a ceges talan holnapra elindul.KépKép

Kriszti
kriszti

Kriszti, Klari: elkuldtem ujraKép

En is lepek haza, viszlat holnapKép

pussssz: orsoly
orsoly

Sziasztok!

Sajnos nekem a munkahelyemen nincs net, csak itthon. Már alig vártam, hogy hazaérjek és lássam soraitokat. Reggel csak pár perc idöm volt. Ja és a párom is csúnyán Kép nézett, hogy mi a francért kell nekem reggel fél 7-kor képet csinálni a tesztröl... Kép Kép Kép

Bocs, ha valakit kissé fájdalmasan érintett, de nem tudtam megállni, hogy ne tudassam Veletek.
Kb. két hete azt tárgyaljuk, hogy be kell indulnia az öszi babaesönek, ugye? Én elkezdtem. Szívböl kivánom mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bubi!
Nagyon-nagyon erösen fogom a kezed! Fel a fejjel!!!!!!!!! Vasárnap még nekem is negatív volt. Nem tudtam megállni, vettem másikat. A férjemnek nem is mondtam. Ma reggel bújtam vissza hozzá az ágyba, és gratuláltam neki Kép .

Gabó!
Örülök, hogy végre itt vagy! Talán fölösleges most minden szó, de fel a fejjel!!!!!

Mindenki!
Nem kezdek neveket sorolni, mert MINDENKINEK naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagyon köszönöm a gratulációt. Igen, vigyázni fogok "magunkra". És szorítok mindenkinek, hogy kövessen minél hamarabb.
Nem tudom mi a szokás (hisz mióta itt vagyok még nem volt zebránk), de azt hiszem el kell tünnöm innen, ugye? A szíveteket sem akarom fájdítani, de nehéz megválni töletek, na meg még a doki sem látott, aki megerösíti a tesztet.
Persze ha úgy illik, eltünök.

Kata
Kata

Sziasztok!

Nem akartam irni, de nem birom ki. Csillához hasonló okok miatt maradok inkább én is háttérben.

Kata még egyszer gratula!

Nálam még mindig semmi, igazából jeleket se érzek, a 28. napig nem is izgatott, nem foglalkoztam vele. ÉS most néztem mióta próbálkozunk még soha sem késett, de ha birom türelemmel, akkor hű leszek Eramuszhoz és a peteéréstől számított 18. napon tesztelek majd először. Ami péntek, addig meg ábrándozom. Istenem most hétvégén lesz az egy éves házassági évfordulónk, de szép kis ajándék lehetne.

Üdv. mindenkinek.
Norci
Norci

Bocsi, azt akartam irni, hogy hü leszek Erazmusz tanácsához.
Norci
Norci

Sziasztok lányok!

Jelentem ma 1 cn. De már vártam.

És igen, szeretnék menni a találkozóra, és az emilem is az amit fent megadtam: visume@visume.hu vagy visume@matavnet.hu

Kocsival bárkiért elmegyek, csak szóljatok ha kell. És ha kapok listát, a mobilom is ráírom, ok?

Puszi: Lotti

Ja, és Katának gratulálok, és nagyon-nagyon irigylem Kép.
Lotti

Orsoly 8c 70 cn Nagytarcsa 26 év
Cicó 4c 45 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 38 cn Szolnok 28 év
Koalamaci 5c 33 cn Budapest 24 év
Norci 5c 32 cn Budapest 26 év
Cincérke 32c 31 cn Budapest 26 év
Bella 15c 31 cn Debrecen 25 év
Lella 9c 31 cn ? 32 év
Eszter 12c 31 cn Szigethalom 26 év
Edi 6c 26cn Maglód 33 év
Monchy 9c 25 cn Budakeszi 32 év
Gitta 5c 25 cn Békéscsaba 26 év
Boglárka 8c 24 cn Györ 24 év
Márti 9c 23 cn Debrecen 24 év
Andi 13c 21 cn Szeged 30 év
Eni 2c 20 cn Pécs 26 év
Edina 7c 20 cn Coimbra 23 év
Gabó 29c 19 cn Miskolc 27 év
Melinda 3c 19 cn Ulm 26 év
Lora 11 c 17 cn Várpalota 24 év
Pucur 4c 16 cn Budapest 29 év
Ancsi 1c 15 cn Adács 27 év
Éva 28c 12 cn Nyíregyháza 26 év
Ildi 6c 11 cn Szekszárd 21 év
Barbi 7c 9 cn Calgary 26 év
Kriszti 13c 7 cn Galgamácsa 29 év
Csilla 5c 6 cn Pusztavám 26 év
Moni 5c 4 cn Törökbálint 28 év
Lotti 10c 2 cn Budapest

Itt a mai lista. Remélem elég friss voltam Kép Kép Kép
Már alig várom, hogy megjöjjön! De még csak a barnás trutynál járunk... Kép Mikor jön már meg, hogy új ciklus új remények lehessen?....

Kata, gratula, én is irigykedem!

Szonja, megjött a leveled tegnap, de csak az egyik. nem tudom merre tekergett, de legalább 3 órát utazgatott valahol. Kép
Cincérke
Cincérke

Haliho!

Lotti megkaptam a mobilszamot, akkor ezt is rairom a listara es megy megint mindenkinek ujraKép Jo lesz ugy?

Mnesi szokas szerint sehol....asszem ebbol telefon lesz dokibacsinakKép

orsoly
orsoly

Szép jó reggelt Mindenkinek!
Ma, a 48. napon az eddigieknél magasabb volt a hőm, igaz, csak 37,1.
A peteéréstől számított 18. napon ajánlatos tesztelni? Nekem még csak 8 napja mozog 37,0 körül a hőm, bár nem is tudom, mennyi ideig kellene elvileg fent lenni. Nekem nagyon el lehetnek tolódva a dolgok.
Kibírtam, és nem teszteltem!
Sugar
Sugár

O, ezek a franya ekezetek. Megfeledkeztem roluk... bocsi
Sugar
Sugár

Jo reggelt!

Orsoly
En nem kaptam listatKép

Kriszti
kriszti

Kriszti! Pedig mindket cimedre elkuldtem!

orsoly

Ps: De akkor kuldom megeccer, most mar LOtti szamavalKép
orsoly

Megjavítottuk a gépet, este írok. Tegnap este írtam Caldeának. Üdv. Erazmusz
Erazmusz

Elkuldtem mindenkinek a frissitett listat! Jelezze aki nem kapott!

orsoly
orsoly

Orsoly!

Köszi megkaptam.

Ildi!

Persze, hogy emlékszem rád. Én már azt hittem, hogy biztos tehres vagy azért nem jöttél.

Andi
Andy

Sziasztok lányok!

Olvastam feljebb, hogy köremil járja a babanet lányait...Kép
Én nem kaptam semmit...Kép

Remélem ma 1 kicsit többet tudok veletek beszélgetni..)

Ancsi
Ancsi

Orsoly
Igen,igen,igen,megkaptamaz ahitott listat.
Mostmar mindenkit tudok telefonon zaklatni.../gonoszfej/de olyat nem talaltam!!KépKép

Ancsi
te is gurizel?

cupp-cupp Kriszti
kriszti

Hahó lányok!
Megint van egy félpercem..Kép

Orsoly!
Megkaptam a listát, nagyon szupi!
Egyébként csatlakozom Pucúrhoz (névileg) ugyanis én is Kovácsné vagyokKép

Kriszti!
Igen, úgy tûnik igazi gürimanó lettemKép)
Vajon kitüntetést is kapok???Kép

Képzeljétek, valamelyik nap volt egy "direkt" védekezés nélküli eksön..Kép
Abban a pillanatban úgy éreztem, hogy NA, MOST!
Hagytuk, hogy a kisfickók arra szaladjanak, amerre akarnak...Kép
Mi lesz belõle??KépKép

Egy ciklust sem bírok kivárni???
A kis telhetetlen...Kép

na, futok tovább...

Ancsi
Ancsi

Sziasztok Lányok!

Láttom ma mindenki nagyon dolgozik, mint én.

Segítsetek, kellene vennem egy új höméröt, mert a régi bedöglött, de nem találok semmi infot, hogy melyik a jó és mennyibe kerülnek.

Ancsi
(Már kérdeztem, de biztos elsiklottál az üzi felett.) Most várnotok kell még? Vagy lehet probálkozni? Kapsz most valami gyóygszert?

Kata
Remélem azért értesített, hogy mit mondott a doktor bácsi.Kép

Csáó
Györgyi

Kata
Boccs, .. értesítesz minket .. akart lenni
Györgyi

Sziasztok!

Igaz mostanában nagyon ritkán jelentkezem, de ha jövök, akkor se nagyon reagál a mondókámra senki. Kicsit csalódott vagyok.

Norci
Norci

Sziasztok!

Andi!

Mi a helyzet?
Nalam semmi jele semminek.
Most egy kicsit nehezem birom, pedig hol van meg a hetvege.

Eszter
Beszti

KépSziasztok lányok!Kép
Nagyon köszönöm a meghívást,de sajnos nem tudok elmenni,majd legközelebb(ha még aktuális lesz)!
Viszont megszeretnélek kérni titeket,hogy vegyetek be a listába,ugyanis...ma megjött,igy pénteken mehetek vérvételre és nekilátunk...,bocsi most nem tudok többett írni,mert két napja már 7 festö van nállunk+férjem és Natika(szóval szinte egész nap csak fözök-tálalok-mosogatok-kávétfözök stb.),este majd még lehet,hogy jelentkezek és megnézném magam a listán!
Adataim:Kandi72...29 éves leszek okt.10.-én...1 ciklus és ma az elsö nap
Puszi nektek:Kandi72Andrea
Kandi72

Kandi!

Benne vagy csak azt nem tudom hol laksz.

Orsoly 8c 70 cn Nagytarcsa 26 év
Cicó 4c 45 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 38 cn Szolnok 28 év
Koalamaci 5c 33 cn Budapest 24 év
Norci 5c 32 cn Budapest 26 év
Cincérke 32c 31 cn Budapest 26 év
Bella 15c 31 cn Debrecen 25 év
Lella 9c 31 cn ? 32 év
Eszter 12c 31 cn Szigethalom 26 év
Edi 6c 26cn Maglód 33 év
Monchy 9c 25 cn Budakeszi 32 év
Gitta 5c 25 cn Békéscsaba 26 év
Boglárka 8c 24 cn Györ 24 év
Márti 9c 23 cn Debrecen 24 év
Andi 13c 21 cn Szeged 30 év
Eni 2c 20 cn Pécs 26 év
Edina 7c 20 cn Coimbra 23 év
Gabó 29c 19 cn Miskolc 27 év
Melinda 3c 19 cn Ulm 26 év
Lora 11 c 17 cn Várpalota 24 év
Pucur 4c 16 cn Budapest 29 év
Ancsi 1c 15 cn Adács 27 év
Éva 28c 12 cn Nyíregyháza 26 év
Ildi 6c 11 cn Szekszárd 21 év
Barbi 7c 9 cn Calgary 26 év
Kriszti 13c 7 cn Galgamácsa 29 év
Csilla 5c 6 cn Pusztavám 26 év
Moni 5c 4 cn Törökbálint 28 év
Lotti 10c 2 cn Budapest
Kandi72 1c 1 cn 29 év

Norci!
Boldog házassági évfordulót kívánok nektek!
Pénteken akkor tesztelsz? Várjuk az eredményt!

Eszter!

Tegnap volt megint játék. A hõm 37,2, de a betegségem is elmúlt. Elég érdekes betegség volt.
Te hétvégére nem várod? Már bagyon kíváncsi vagyok.

Puszi

Andi
Andy

Györgyi!
Hát a próbálkozásról nem volt szó, egyelõre a vizsgálatokat írta elõ:
genetikai vizsgálat, hormonvizsgálat (ciklus 21-22. napján) és andrológiai vizsgálat.
A kisfickókat október 16-án nézik...apuci nagy örömére..Kép
Gyogyót nem kapok, de még mindig érzem a Closti hatását.Kép

Ancsi
Ancsi

Andi!

Sajna nem lettem terhes, nem azért "tüntem" el.
De azt hiszed, hogy nem jelentkeznék akkor ha sikerülne a dolog, és terhes lennék???????
Ti az elsők között lennétek, akikkel megosztanám ezt a jó hírt! Bár ott tartanék már... Kép
De azért örülök, hogy nem felejtettél el. Kép

Puszi
Ildi
másikildikó

Norci
Ne csüggedj, elöfordult velem is, hogy senki nem válaszolt a kérdéseimre.
32. napon vagy, nem teszteltél még? Hátha te leszel a következő a babaesőbenKép
A höd milyen?

Ancsi
Irj majd a genetikai vizsgálatról. Tudsz róla valamit? A családfát fogják "csak" felállítani vagy csinálnak valami konkrét vizsgálatot is.
Hogyhogy érzed a Closti hatását?

Senkinek nincs hömérős infoja?

Gy
Györgyi

Kedves Norci!

Idonkent dolgozunk is!Egyebkent orulok,hogy itt vagy de rengeteg a melom.
Boldog evfordulot

Kriszti
kriszti

Sziasztok!

Ma mindenki nagyon dolgozik, a kerdesek meg megvalaszolatlanok.

Gyorgy!
Csak annyit tudok mondani, hogy az 5 perces higanyos homero a gyogyszertarban 6-700 Ft k. van (nehany hete vettem). Van aki ajanlja (doki) a digitalis homerot, mert nagyon pontos (en sem csalodtam meg egyebkent benne, bar nem ilyen homerozesre hasznaljuk), nekem OMRON markaju van (ez allitolag jo), 1500-1600 Ft.
Egyebet sajnos nem tudok.

Andi!

Igen, a hetvegere vagy meg egy kicsit kesobb (jovo het eleje) nem varom, meg egyenlore (kb. 15-16 honapig semmikorra se). Akciok meg mindig vannak KépKépKép (Mar nemcsak a celert...)
En is kivancsi vagyok, drukkolok mindkettonknek. KépKépKép

Eszter
Beszti

Eszter!

Én sem várom, de majd jövõ héten úgyis kiderül.
Te miért nem jössz a találkozóra? Nem látom a nevedet.

Andi
Andy

Ancsi!
Jó tudni, hogy velem voltatok. Csak az a baj, hgoy elhatároztam még egy hete,hogy vidám leszek és nem törheti meg a vidámságomat semmi és a talin is ezt fogom sugározni magamból nektek, aztán tessék ...Képlehet, hogy nekem lesz rám szükségetek, de ha kezelésbe vesztek biztosan rendbejövök?!
Ja és jó lenne,ha taliznánk. Megbeszélhetnénk most konkrétan.
Még 30 percig vagyok gépközelben. Mert most nem dogozom, de nem bírtam nékületek, így inkább fizetek érte. Addig írd már meg melyikkel is jössz, mert már elfelejtettem. ha jól emlékszem Vámosgyörknél szálsz fel és hányra is érkezik Pestre???????? SOS VÁLASZ!!!!!

Kriszti!
Elég ha én sírok ok? Te csak vidámodj Kép

Az inszem-be rögtön benne volt a doki is, söt a férjem leletei alapján indokoltnak is találta. Úgyhogy a jövö hónapban el is kezdjük.
Igazából akár spontán is lehetne, de ilyen eredményekkel,mint ami nekünk is van, talán orvosi segítséggel könnyebb lesz. Szerinted?
Nagyon félek,hogy soha nem lesz babánk.Kép

Moni!
Én is büszke vagyok magamra, tudod hiába mondták, hogy könnyü lesz, - bár lehet,hogy én vagyok gyenge jellem - de én nagyon szenvedösen éltem meg az egészet, talán ha az eredmény jobb lett volna nem zuhanok ennyire magamba. Minden esetre örülök, hogy megcsinálták, mert különben nem veszik észre a bajt.

Andi!
Majd mesélek, és mások élményeivel összevetve kialakíthatjuk a végsö képet a laparrol, mert én könnyebbre számítottam. De félre ne érts, nem akarlak elkeseríteni, söt, ha azt mondaná a doki, hogy csináljuk meg újra és vállalnám azt is. Nekem inkább az idegeimmel van baj.Kép Elfáradtam.

Gabó
Gabómanó

Ancsi!

Nekem lesz rátok....(egy kis baki)Mert magamból nem kérek.

Gabó
Gabómanó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?