Sziasztok!
Bábaildi: húúú, de szuper lett az egész..
és olyan jóóóóóó látni a helyet, ahol születtek a manóim..
ahogy néztem a képeket, előtörtek belőlem az ott átélt érzések..
teljesen meghatódtam..
de csúcs szuper lett az biztos, és remélem lesz még lehetőségem élőben is látni..
én a kika szobában szültem Ákost, Matyit pedig az akkor még lefüggönyözött részben (a másodikban)..
hihetetlen, mennyit változott a 80-as évek óta a szülőszoba..
Etelka: nagyon jó a babakocsitok és tényleg nagyon jó áron vettétek..
Csilla: lehet, hogy tényleg el kellene menned dokihoz, biztos ami biztos alapon..
Dóri: akkor még mesélek a kedvedért..
átjött ma a barátnőm, a lányával és a fiával játszani.. hamar kitalálták a törpök, hogy a nagy ágyon fognak ugrálni, ami ellen természetesen Ákos sem tiltakozott..
rövid időn belül rájött, hogy ha az ágy egyik végéből elszalad a másik végéig, akkor az anyja égnek álló hajjal rohangál utána..
ez jó mókának bizonyult, mert rettentő jól szórakozott a kommandósokat megszégyenítő ugrásaimon..
mikor már jól kirohangálta magát, és úgy látszott, hogy be fejezte a hajmeresztő mutatványait, egyszer csak gondolt egyet és leugrott az ágyról
, pedig ketten álltunk mellette, pont azért, hogy megakadályozzuk az erre irányuló terveit..
de annyira gyors volt, hogy bár elértem, megtartani már nem tudtam..
persze engem az infarktus kerülgetett, ő meg nevetve felállt és mászott vissza az ágyra..
asszem veszek neki egy ejtőernyőt..
aztán még egyszer megtréfált a fiatalúr..
Matyi kitalálta, hogy biciklizni szeretne, és ilyenkor húzza maga után a szülinapjára kapott kamionját..
egy ismerősünk házáig jutottunk csak el, mert megálltunk játszani..
Matyi leparkolta a bicajt, meg a kamiont tőlem kb öt méterre és már ugrott is be az árokba..
Ákos meg eközben ott lófrált körülöttem..
kb 3 másodpercre levettem a szemem Ákosról, mert valamit mondtam anyukámnak, és mikor visszanéztem Ákos felé mit látok
fent állt a kamion platóján:shock:
, (mint egy gördeszkán) a lehető legönelégültebb vigyorral az arcán, és ráadásul még jobbra-balra mozgatta is azt a kis lábaival..
segítséééég...
Matyi meg már nagyon ügyesen el tudja mondani, hogy hol lakik..
mikor erről faggatom, mindig megkérdezem azt is tőle, hogy őt hogy hívják, erre nagy szerényen csak azt válaszolja, hogy "Mátyás Király"..
nem tudom meggyőzni, hogy van még egy másik vezeték neve is..
legjobb esetben is csak a M. Jackson név jöhet számításba nála..
rendszeresen elsétáltunk az iskola mellett, ahol mindig megállunk egy kicsit "hallgatózni" és arról beszélgetünk, hogy mit csinálnak ott a gyerekek..
legutóbb mikor arra jártunk, mondom Matyinak, hogy majd ő is fog iskolába járni okosodni..
erre azt mondja nekem, hogy "Matyi nem megy iskolába tanulni, mert már okos"..
pussz
Móni