Sziasztok!
De jó lehet ez az ingyenes 4D. Sajna nekem most nem jön össze, hogy elmenjek.
Meséljetek majd, hogy kinek, hogy sikerült!
Monccs!
Gratulálok a kukishoz! Ha már képet is kaptatok róla, akkor csak tuti a dolog!

A görcsölés nem lehet kellemes, jobbulást! Próbálj pihenni! Tegnap nekem is görcsölt, de sokat is dolgoztam.
Csézjang!
Nekem is volt ilyen, hogy 1-2 napig szüneteltette a babó a mocorgást, de aztán újra belendült. Szerintem ne aggódj!
A csoki meg a rázogatás nekem is be szokott jönni, ha sokáig nincs semmi.
Az én védőnőmnek van szívhanghallgató kütyüje, a múltkor már hallgattunk is vele, tök jó volt. Egyből elkapta a szívverést, Picurka meg bele is rúgott a szerkezetbe.

Szerintem ha megkéred, biztos tudsz nála hallgatni szívhangot, ha van neki ilyene.
Fogorvoshoz nekem is el kéne már menni a megnyugtatás kedvéért, bár sosem volt gond a fogaimmal, így azt sem tudom, hova lenne érdemes menni.
Tud valaki ajánlani nem túl drága, de jó fogorvost? Remélhetőleg nem lesz rá szükség, hogy hozzányúljon a fogaimhoz, de azért ki tudja. Én tizenéves korom óta nem láttam fogorvost.
Heni!
Nem semmi ez a teszt! De jó drága, ennyi pénzt azért nem adnék ki érte, inkább várok a következő UH-ig.
Yilonne!
Nagyon édi a kis Zsombi! Kívül és belül is!
Ktouch!
Köszi a szaunás infót! Szerintem lehet a dologban igazság.
Dongó!
Jobbulást! Milyen koncert volt, ha nem titok?
Nem tudom, lesz-e időm a hétvégén net elé ülni, mert elég sűrű a progi. Úgyhogy nem tudom, mikor jövök legközelebb, de azért próbálok majd bekukkantani.
Szép hosszú hétvégét, jó pihenést kívánok mindenkinek!