Új privát üzeneted érkezett!

8)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Bettym

nem nagyon érzek semmi, néha szúrkál hasam, meg jobb illete bal oldalon... nem hinném hogy ez valami jele... és azt se tóm mikor teszteljek, nem tudom mikor volt pé-m, mert EHCS tesztje szerdán délután már inkább félig volt pozi csak... ennek meg 9 napja...

lassan meg madj mennem kell csak elküldöm Anmari képét mert api dühöng hogy nem fekszek melléjük és hogy kivágja a gépet mert csak a gépelésemet hallja..de hát ott fekszik a lányával én már nem férek oda... legyen most vele...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

He-he
ezt úgy nyúltam 8) :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Mares!

Húúú 4 hónap után ez valóban nem semmi teljesítmény! :( Mi 18 éve vagyunk együtt és kb.2éve van hogy nem mászik rám. :(

Azelőtt mindig kifogásokat kellett keresnem hogy miért nem akarom. :(

Igaz most sem vagyok egy sex bajnok de legalább a baba érdekében most elviselném. :)

Végül is ha én kezdeményezek akkor nem mond nemet! :)
Vendég

ANmari: mennem kell uramkész van ne haragudj!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Oké,drága megértelek!

Már az enyém is hümmög! :evil:
Vendég

betty!

Sok sikert a laptetűűűhöz! :D :D :D :D :D :D
Vendég

Köszke Annmari :!:
akkor majd holnap megnézem a képet...

betty615

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.25 07:28-kor.
Vendég

Anyci
Jaj ne is mond levgyok maradva majd megint behozom bar ilyen rigatosat most nem tudok irni :lol: A szinek mara vilagosodtak 8) fotom nincs mert nem csinaltam elotte se :oops: Ketyegovel nincs gond soot apacskanak ugyanilyen baja van :shock: pedig ez egy ritka dolog 8) Piri nincs most kene elmuljon :shock: ugyhogy most mar ne is jojjon mert ha jon nem lehet beulti :!:

Betty
En 11kor keltem jottem sehun senki aztan barinomnel voltam haza anyum ult a gepen es most kaptam meg nem reg :oops: epp eszem.

Annmari
Te is ...es meg bomba is volt :shock: :? Tesztet kerunk!!!!Tudod nekem is van pe-m :roll: de a baba nem akar jonni igy sem pedig paromnak nagyon szupi leletei vannak :roll: piri sehol de mar nem is kell jonnie mert mar most kellett volna elmulnia :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hát nem így gondoltam! :(
Vendég

Annmari
A bal oldali a tesztcsik? :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri!

Igen a baloldali,és nekem még soha nem volt ennyire erős! :D
Vendég

Annmari
megnéztem...hát a tesztcsík 600 fokkal erősebb, mint a controll :shock: ez nagyon szép teszt :!: :wink:

Bri
örülök, hogy végre megjöttél :D
És jó étvágyat :!:

betty615

Annmari akkor ez jooo :D orulok neked ngyon :D bar nekem hiaba ilyen minden honapban :roll:

Betty
Koszi sult kacsa van ma meg bableves 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sült kacsa...nna most csöppent le a nyálam a billentyűzetre :lol: :lol: Imádom...

Valami mellékhatások vannak a szuriktól :?:
Vagy semmit nem érzel :?: Hogy ment a mai :?:

betty615

Piri már tuti nem fog jönni...de nem is baj, legalább nem kell még azzal is vesződni 8) nem :?: :!:
Drukkolok neked nagyon, hogy minden rendben menjen++++++++++++++++++++++++++++

betty615

Mai szuri ugy ment mint a karikacsapas megmutattam anyumnak is milyen kis ugyi vgyok :lol: levegostelenitettem mivel nekem 1cerka 3napra eleg...szal levegostelenitettem es mar ment is 8) tok siman majd meglatod :wink:

Mellekhatas nincs ma van valami a petefeszek kornyeken de nem tudom mi az hogy a hasam bugyog-e a bablevestol :lol: vgy esetleg nonek a tuszik :roll: majd hetfon kiderul!!!!!!

Csajok en is hoztam nektek a mai drukkjaimat!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
bridget0801
Kulfold

Én mára elbúcsúzom, majd holnap jövök...korán volt a reggel...már álmos vagyok...

Kép

betty615

Szep almokat Betty n amig nem koszonok el este itt vgok nem lepek csak ugy le...a jelzest fent ne nezd mert mindig rosszul irja ki :!: :!: :!:

Pusszantyu cshaje....szep almokat 8) Ez a kep marha aranyos marmint nem a kep hanem a babakok rajta 8) :lol:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Köszi, neked is szép álmokat :!: 8)
Még írtam a másikba, mert eszembe jutott valami, de most már téllleg megyek 8) :P
Puszi :!:

betty615

Szép reggelt csajoik!!

Anmari : ne haragudj mégegyszer... vártam ám ma is de nem jött meg a e-mail!! VIszon amit feltettél megnéztem és a tesztcsík sokkal erősebb!!!! :D

na ma ismét áztatni megyünk, ...Gunaras

Bettym: még semmit nem érzek, de jött egy kis patti az állam aljára, ez viszon rossz jel szoikott lenni néha piri jele.....

este jövök!!!!

pussszika

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok Lányok!

Annamari,Mares,Anyci!!Bocs,Lujzit kifelejtettem!

Végigolvastam az elmúlt 2 oldalnyit...és javaslom olvassátok el

Csernus: Nő-jét!
Abban bizony benne lesz a válasz,miért viselkednek így veletek a férjeitek.

(Este jövök újra és akkor tudok írni bővebben.)

Szép napot mindenkinek!
Vendég

Milyen szia!
Nekem is megvan ez a könyv, bár még nem olvastam, de tuti jó lehet...majd nekifekszem :wink:

betty615

Mares
Jeleket ne keress mert a menzinek van vgy 15-20tunete ami akar babas is lehet...szal tok felesleges!Vajd az uccso nap fele lesz izgi van 10-es teszted is? 8)

Milyen
Ajanlgatod a dokimat :lol: En mar irni se mertem,hogy nalunk ez nem igy van :oops: birkozas teren azert jo mert en ha akartam mindig volt :lol: mert ha o epp tul faradt is volt bedobtam a durcit es a vegen lett...szal nekem nagy problemam nem volt ebbol....persze csokkentek az esemenyek nalunk is de azert van es nem kell konyorogni erte :lol:

A kotelezo birkozast is meg lehet oldani!En pl sosem szoltam neki,hogy ma kell egyutt lenni vgy holnap vgy ma van peee :roll: :arrow: a teszt kimutatta es mar este masztam is ra...ha kellett indent bevetve,hogy megtortenjen a dolog 8) :lol: es 2naponta megint es megint 8) Most amikor mar a lombiknal voltunk akkor volt az,hogy 1szer 1szer elszoltam neki magam,hogy most ingye megcsinalhatnank a babat(de ezt is olyan viccesen) es nem kellett 2szer mondani neki.

Csillag hol vgy??????????????????????????????????????????????

Mai drukkjaim
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
drukk a hétfői UH-hoz+++++++++++++++++++++++++
Nálunk sincs ilyen, nem kell könyörögnöm, pedig ő mindig látja is, ahogy tesztelek, és ha kétcsíkos, csak ennyit mond: Akkor ma meg....(Sípolás).... :lol:
Nem tudom EHCS hol lehet, de már régóta nem volt.... :roll:
Remélem jól van...egészségügyileg is, az ujja is, és minden....

betty615

Betty
Csillag mondta hogy valaki "megbantotta" vgy mi volt...tudod az uccso hsz eben...gondolom azert nem jon most :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

De nem itt, nem :?:
Na majd minyá visszaolvasom, de nem hinném, hogy itt bántották....lehet, hogy priviben valaki :?: :roll:
Nemtom, mindenesetre nem szeretném, ha eltűnne :?
EHCS
HAHHÓ :!: GYERE HOZZÁNK, HIÁNYZOL, SZERETÜNK :!: :!: :!:

betty615

[quote="esthajnalcsillag"]S írta:esthajnalcsillagziasztok!

Köszönöm a rámgondolást, a lábam és én megvagyunk :P Még mindig Milkás, de mindegy, van más bajom is, így azzal ritkán foglalkozom.

Amúgy annyira sok a kötekedő ember, meg ez a tengernyi betegség itthon, most annyira besokalltam, hogy jól kibőgtem magamat szegény beteg párom mellkasán. :roll:

És mivel nem akarok itt panaszkodni nektek, mert hát rámúnnátok, meg mindenkinek van elég problémája gondolom, így inkább most lelépek picit. Még az is lehet, hogy... na mindegy, szóval hócipőm van tele bizonyos emberekkel. :cry: De nem veletek ám itt, ti tündérkék vagytok!

És drukkhegyvonulat mindenkinek, akinek most nagyon kell, izgulok értetek, és gondolok rátok mindentől függetlenül!

Puszi az orrotokra! :wink:

Ez volt az utsó üzije.... :roll:

betty615

Jaaah ez az :roll:

[quote]A írta:múgy annyira sok a kötekedő ember, meg ez a tengernyi betegség itthon, most annyira besokalltam, hogy jól kibőgtem magamat szegény beteg párom mellkasán.

És mivel nem akarok itt panaszkodni nektek, mert hát rámúnnátok, meg mindenkinek van elég problémája gondolom, így inkább most lelépek picit. Még az is lehet, hogy... na mindegy, szóval hócipőm van tele bizonyos emberekkel.

Megjott kerianyum megyek 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Én is lépek, mert férjem telepít egy másik gépet, és ezt szét kell, hogy kapja :roll: :?
Úgyhoyg nemtom mikor jövök, de próbálom estére sürgetni :!: :wink:

betty615

Sziasztok, arik vagytok, hogy hiányoltok, csak arra gondoltam, hogy amíg beteg és nyűgös vagyok, nem írok nektek. Na nem azért, mert elkaphatjátok virtuális úton a vírust, hanem mert mint írtam, nyűgös vagyok, meg fáradt, meg nincs hangom (persze ettől írni tudok), meg miegymás, és a bölcs ember hallgatni is tud, szóval én most épp bölcs próbálok lenni, és csendben maradni (szó szerint, mivel nincs hangom ugye).

Azért olvasok ám, már amennyit bírok, de még a gépezéshez sincs elég engergiám. Plusz ugyi nekem itt a 2 gyerek, még ők is köhögnek rendesen. Én is még tegnap is lázas voltam, stb, stb.

Szóval nem tűnök el végleg, csak muszáj pihiztetnem magamat, amennyire lehet. Ne harizzatok meg ezért rám, és ti azért még írjatok, ha nem is nekem, de egymásnak. :wink:

Sok-sok drukk a szurisoknak, nem szurisoknak, babásoknak, babára vágyó spontánozóknak, inszemeseknek, lombikozóknak, tesztelőknek a pozitív teszthez, problémásoknak a megoldáshoz, és boldogtalanoknak a boldogsághoz, boldogoknak, hogy még sokáig azok maradjanak! Remélem, senkit nem hagytam ki!

Puszpusz

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok!

Délelőtt visszaolvastam, de reagálni nem volt erőm, most meg írnék csak nem tudom kinek mit akartam. Az előbb már pont belemerültem, de elszállt :twisted:

Csillag mielőbbi jobbulást nektek! Szegénykém, már mióta benne vagytok Ti is. Ez a sok baci meg nagyon ragaszkodik hozzátok. Biztosan nagyon jó háziasszony vagy. Orvosnál voltál? Mit mondott? Lábad?

Bri nem vesztem el, olvasásig mindig eljutok csak az írással vagyok bajban. Na meg beteg vagyok már vagy 3 hete. Elballagtam a dokihoz is, le is bacott rendesen. Most meg persze csodálkozom, hogy szarul vagyok.

A témához:

Nálunk apa elkezdte kiművelni magát a témában, úgy mint peteérés, stb. Aztán mondta, hogy szóljak, hogy mikor :twisted:
Most ő mondogatja, ha így haladunk akkor nem lesz kistesó. De mit csináljak, ha most még feküdni sem bírok, annyira fáj a mellkasom? Majd meggyógyulok és jövőre belevágunk megint. Közeledik az év vége, elszalad ez az idő gyorsan. Ja! És mi mind a ketten nagyon szeretünk aludni, szóval az egyetértés az megvan. A gyerek alvókája is nagyon szuper :lol:

Szép estét nektek!

királylány

Betty

Nagyon jó a könyv,kissé (nagyon)trágár,ír pár közhelyet,de a lényeg ott van! És aki értelmezni tudja és ráismer magára,az bizony a "gyógyulás" útjára lépett! Olvasd el,bár úgy érzem Nálad nagyon is a helyén van minden!!!! (de azért ártani nem árt,mert mindenki megtalálja benne a maga mondatát !!!)

Bridget

Igen,ajánlom a dokidat ,mert csoda jó pasi! Sokan utálják a stílusát,főleg azok,akik nem mernek szembesülni a mondatai igazával! :wink:

Mares

Írtál egy érdekeset,idézem:

értem én hogy pasik meg minden, de itt hol vaguynk mi nők???

Ahhoz,hogy mi NŐK lehessünk,kellenek a FÉRFIAK és fordítva!!

De akkor kezd megszűnni a pasi,mikor nem Józsi lesz pl,hanem csak "APA"-hiába ez csak egy játékos megszólítás,mögé kell nézni:miért is "csak " ezt látom benne (pedig mondjuk még nincs is gyerek???) ?

Érdemes ezeken elgondolkozni,mert ezek tudatalatti kivetülések...nem én találtam ki. :roll:
Vendég

Ehcs
örülök, hogy jelentkeztél....akkor gyógyulgassatok, jobbulást kívánok nektek, és várunk újult erővel :!: :)

Kircsilány
neked is nagyon örülök, és te is gyógyulgass akkor... :wink:

Milyen
köszi az infót...azt gondoltam, hogy trágár, hisz aki látta már Csernust, az ezen nem is csodálkozik :lol: , de érdekes módon nekem nagyon bejön a stílusa 8) Talán mert erőteljes a mondanivalója :wink:
Remélem jól vagy :!: :wink:

betty615

Betty

Én is bírom a pasit,mert nem kertel és szerintem ez a célravezető hosszútávon-mondom,olvasd,nekem nagyon teccős!!! :lol:

Én jól vagyok,egyedül,mert gyermek az apjánál,férjem meg éccakás,ilyenkor nagyon jót alszom általában!

Télleg,lehet ma megnézem a Titkot.... :)
Vendég

Milyen
nézd meg, most tudsz összpontosítani is akkor :wink:

betty615

Betty

A férjem amúgy is tök racionalista ember,csak röhög az ilyesmin...hogy vonzás,meg megérzések...pedig a megismerkedésünk is ilyen vót :)
Mindig aszongya:minek a jósnőhöz időpontot kérni,nem tudja,hogy jövök ?? :lol:
Vendég

:lol: :lol:
Igen, férfi...jellemző :lol: ezt a jósnőset velem is eljátszotta én férjecském :lol: de jó poén...
Viszont Ő az agykontrollban hisz :!: 8) Ez jó jel :!: :wink:

betty615

Na bakker...most meg nem indtíja el a lejátszást azon a linken,amit Bri küldött nekem a múltkor.Pedig akkor ráméztem és ment,most meg semmi... :cry:
Vendég

Én is megnéztem...nekem sem adja be az oldalt...

betty615

A fenébe.... :cry: :cry: :cry:
Pedig akkor még működött :cry: :cry: :cry:
Vendég

Keresem neked neten, hogyan juthatnál hozzá gyorsan, de eddig sikertelen....

betty615

De ari vagy,köszönöm!

Most viszont lefekszem,de ha találsz és feldobod,megköszönöm,végül is lesz még szabad estém!

Jóccakát Betty,babás álmokat!
Vendég

Jó éjt neked is, közben keresem tovább...ha találok valamit bedobom a linket :!: :wink:

betty615

http://www.videoplayer.hu/search/videos ... &x=19&y=12

Milyen
itt megtaláltam, igaz, fejezetekben van, de fent van az egész, és meg lehet nézni, szinkronos :wink:

betty615

Jó reggelt Mindenkinek!

Még egy utsó beköszönés az utazás előtt, aztán irány Berlin :)

Bri: olvastalak a másik topikban, nagyon jól megfogalmaztál sokat azokból az érzésekből amiket én is érzek. Számos emberrel beszélgettünk, sok mindenkinek mentek a drukkok és ezt a topikot kivéve szinte mindenhol el-eltűntek az emberek. Tudom, hogy ezért kapok hideget-meleget, de leírom: nem bántásképp, de néhány kismami miután megtudta, hogy babát vár, hirtelen elfelejtette, hogy a többiek még itt vannak és még küzdenek ki tudja meddig. Csak jöttek, beköszöntek, leírták, hogy velük épp mi van.... De hogy a többiek hol tartanak, na az már nem érdekelte őket. Többek között ezért is döntöttem úgy, hogy nem aktívkodom tovább a fórumon. Természetesen tisztelet a kivételnek!
Bri, továbbra is drukkolok Neked, remélem holnap minden rendben lesz az UH-on és jó hírekkel térsz majd haza.

betty: Neked is millió drukk és ++++ drága, remélem hamarosan ott lesz a babóca a pociban... Minden elismerésem a kitartásod miatt :)

EHCS: továbbra is jobbulást kívánok az egész Családnak!!!

milyen: én személy szerint olvastam a Nő-t és megvettem a a Férfi-t is. Szerintem utóbbi ugyanolyan kendőzetlenül (ha még nem jobban) leírja frankón az egyes sztereotíp férfimodellekről az igazságot. Volt hogy sírtam a röhögéstől és volt hogy nagyon elgondolkodtam az olvasottakon. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Neked is mennek a drukkok!

királylány: Gyógyulj meg mielőbb azt kívánom, a többit meg úgyis tudod ;)

Amikor lesz időm jövök és olvaslak Benneteket, írni is megpróbálok majd. Vigyázzatok magatokra, ölellek Titeket (azokat is akiket esetleg nem említettem)!
Vendég

Drága Csibuc!

valamelyik nap írtam msn-en,de pont abban a pillanatban léptél ki!Remélem azért majd elkaplak valamikor,mert van egy csomó kérdésem:mennyi időre mentetek ki pl,meg ilyenek :wink:

na a Férfit is meg kell szereznem,én más könyvet is olvastam már a dokitól,teccős a stílusa,na meg segít az önismeretben is rengeteget!

Jó utat,aztán majd csak összeakadunk!

Betty

Nagyon tündérke vagy,ma neki is állok/ülök/leginkább fekszem a filmnézésnek! Nagyon köszi!!

Csillag

Jobbulást nektek,csak halkan kérdezem:biztos jó a dokitok,hogy ennyi idő alatt sem jöttetek rendbe??:roll:

Bridget

Holnap hányra mész??

Királylány

Gyógyulást!

Többiek?
Vendég

Csibuc
nektek nagyon jó utat akkor, és drukk továbbra is mindenhez++++++++++++++++++++
Sok sikert nektek odakinn :!:
És ha úgy van, hogy van kis időd, akkor várunk :!:
Én is olvastam Bridgetet, és nagyon sajnálom, hogy így döntött, próbáltam rábeszélni, hogy ne menjen el, de sajna.... :roll: ...nem tudtam :roll:
Amit leírtál egyébként, azzal én is teljesen egyetértek :!: :roll:
És igen, tisztelet a kivételnek...

Milyen
hát nagyon szívesen, már majdnem feladtam a keresését, mert nem találtam, aztán az utsó lapon, amit kinyitottam, ott villogott 8) :wink:

Bri
holnapi UH-hoz sok sikert+++++++++++++++++++Kép
Többit priviben írtam....

Anyci
megint el kell verjem a hátsódat :!: 8)
Hun vagy :?:

És a többiek :roll: :?:

Kép

betty615

Szeretnék egy....

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?