Új privát üzeneted érkezett!

Hát télleg nem írtatok valami sokat :roll:

Csibuc
hát akkor nektek nagyon jó utat, és ottlétet...
Köszönöm én is a drukkokat, eltettem :wink:
Vigyázz magadra, és azért ha tudsz, néha nézz be jó :?: :!:
Várunk.... :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Tetőőő :shock:

Többiek
hun van mindenki :?: :?: :?: :roll:
Népszámlálás indul...

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty te is tetűre vadászol :?: :wink: :shock:
Én itt vagyok!

Kép
anyci

Anyci
esküszöm nem is figyeltem....bevallanám téllleg :!:
Meg most épp elhatároztam, hogy lopkodni fogom őket, de ezt tényleg nem figyeltem...csak mákom volt 8) :wink:
Mi van veled :?:
Jól vagy :?: Hiányzol, nem sűrűn jössz mostanság...mi újság :?:

betty615

Nyugodtan lopkodd!!! :lol: :lol:
Jól vagyok köszi :wink: Vagy néha már nem is tudom :roll: Csak vagyok mint a befőtt és várom a csodát :roll: Párommal nem igazán vagyunk együtt így elég nehéz lesz összehozni a gyereket :( Már nem is érdekel,már nem erőlködök érte.Tudod neki női agya van és így elég nehéz kikényszeríteni belőle a szexet :oops: Általában pont akkor mond csődöt amikor aktuális lenne :? Nem fogom ezután nyaggatni vele,ha akar valóban babát akkor tegyen is érte valamit!
A múltkor azt mondta nekem úgy érzi csak azért akarok vele szexelni hogy baba legyen :shock: HÜLYE!!!!Mondom neki arra nem gondoltál csak egyszerűen kívánlak?Vazze agyam eldobom :shock:
Na ennyi tömören és velősen rólam :!:
Mondom én hogy jól vagyok :shock:

Kép
anyci

Anyci
mikoe mi el kezdtünk próbálkozni, ugyanez volt, mondta is, hogy biztos csak azért szexelek vele :roll: én is azt mondtam erre: hülye :!:
Aztán szépen lassan rájött, hogy ez azért nem egészen úgy van, ahogy ő elgondolta...utána már nem volt semmi baj soha :!:
azt hogy érted, hogy női agya van :?: szokott "fájni" a feje...ilyesmire gondoltál :?:
Sztem ahogy írtad is, majd rájön magától is, mi újság...ebben a helyzetben kicsit hagynám (na nem sokat), hogy kiforrja magát a dolog.

betty615

Akkor látom nem csak mi vagyunk ezzel,de ti már végre túl vagytok rajta és már itt is lesz hamarosan a baba!
Majd nála is abba marad ez a hülyeség aztán lehet örülni egymásnak :wink:
Ja szokott amikor jól kupán vágom amikor ilyen hülyeségeket magyaráz :twisted: Na igazából abban nyilvánul meg hogy ő nem a kukacában éli meg a szexet hanem az agyában :shock: Ugyebár ezt már tudományosan is bebizonyították hogy a hapik a lábuk közt élik meg a nők meg az agyukban élik meg a szexet 8) Na nála nem megy ez a totál kikapcsolok és csak a jóra concentrálok,hanem a gondjain rágódik közben és naná hogy hamar fél hatot mutat a cerka :evil: :oops:
Ezért hagyom is most egy darabig és majd ha megy neki akkor ráugrok!

Kép
anyci

Nnna, ez a beszéd :!: :wink:
Drukkolok :!: ++++++++++++++
Remélem minél előbb összejön a baba :!:

betty615

sZIASZTOK.

Anyci: dettó így vagyok,mint te. Bolygó hollandinak érzem magam, itt gy szokták mondani, csak telnek- telnek a napok és semmi nem történik, apa ráadásul beteg. 39fokos láza volt. De ha nem lett volna, sem szexeltünk volna, úgyhogy minndegy is. :?
lujzedli

Próbálkozom pozitívan gondolkodni :wink:
Köszi a drukkot!!!
Ezt neked még jobban kívánom mert ti már régóta dolgoztok rajta :!:
Most már viszont a célban vagytok!!!
Van valami hatással rád ez a sok gyogyó?Bár még csak
2 napja kezdted el így még nem sok tüneted lehet :roll:

Kép
anyci

Lujzikám sajnos ez a mi sorsunk :roll: Próbáljunk együtt változtatni rajta :wink: Vonzzuk be a jó dolgokat :wink:

Kép
anyci

Jól van, anyci, de most olyan nehéz minden egyes lépés a jó dolgok felé. Van, hogy pillanatnyilag örülök dologknsak,aztán rájövök,hogy mit sem ér,mert még mindig áldatlan állapotban vagyok.
És sokszor magamra maradok a harcban.Tegnap is 12óra munka után egy kedves szót nem kaptam itthon. Jó,oké,beteg a párom, de nekem egy szó is elég, vagy csak egy simi az arcomra. De semmi :(
lujzedli

Akkor fogom a kezed :D
Tudom drága mit érzel :(

Kép
anyci

Lujzika szijjja :)
Próbálj egy kicsit elvonatkoztatni, kikapcsolni.....és beszélni a pároddal egy nagyot a dolgokról...én ezt tenném...

Anyci
Ezt nem lehet senkinek sem jobban kívánni, mindenki egyenlő ember.
Lehet, hogy valaki több ideig próbálkozik, lehet, hogy valaki pár hónapig, lehet, hogy valakinek elsőre összejön.
De nem ez számít...hanem, hogy ki, hogy éli meg ezt a helyzetet, amíg nem sikerül, ki hogy éli át a hónapokat, és a hónapokkal a kudarcokat is.
És itt jön az erő...
Hogy a kudarcoktól néhány ember csak erősödik, néhány inkább gyengül...és ez így megy hónapról-hónapra...ha teljesen legyengülsz, akkor inkább már a rosszat látod mindenben...mindenben, és így is állsz hozzá a dolgokhoz...és a dolgok nem változnak, csak romlanak (mert bevonzod).
Ha viszont erősödsz, akkor hiába vagy sikertelen, nem erre gondolsz, hanem a küzdésre, arra, hogy hiába nem sikerül, úgyis egyszer te fogsz nyerni....ha nem így, hát úgy.
És ilyenkor akkora erő van benned, hogy azoknak is tudj belőle adni, akiknek szükségük van rá....és visszakanyarodtunk a "mondathoz":
Nem az a lényeg, ki mióta próbálkozik.....annak kell több erőt adni, akinek szüksége van rá....

(remélem érthetően megfogalmaztam :oops: )

A gyogyiknak eddig semmi mellékhatását nem érzem.

betty615

betty: nem lehet apával beszélni,semmit nem vesz komolyan.
lujzedli

Jaj Betty ez most jól esett :!: Na most adtál akkora erőt hogy még a falon is átmegyek!!!
Nagyon igazad van csak néha elgyengülök és úgy érzem nem bírom tovább.Muszáj felállnom és menni tovább mert akkor megint csak a nyomorommal leszek elfogadva és tényleg csak a rossz dolgokat vonzom be.Utólag gondolkodtam és vissza emlékeztem hogy mennyire igaz amit mondasz :!: A múltban amikor ilyen voltam mennyi rossz történt velem és milyen nehéz volt kimásznom belőle,most már tudom magamnak köszönhetem.Ezentúl igenis pozitívan fogok gondolkodni!
Az jó ha még semmi mellékhatás nincs,maradjon is így!!

Kép
anyci

Anyci
örülök, hogy picit segíthettem :wink:

Lujzi
Ez egy probléma ami köztetek van, és a problémákat pedig meg kell oldani...mert ha csak söpritek a szőnyeg alá mindig, akkor egyszercsak robban a bomba...és ha nagyot szól, akkor az nagyon rossz mindkettőtöknek.
Valamit meg kellene próbálni, hogy dűlőre jussatok, de a beszélgetésen kívül jobb ötletem nincs sajna... :roll:

betty615

Kép
Ezt neked Betty!!!

Kép
anyci

Azt hiszem pályát tévesztettem...pszichomókusnak kellett volna mennem :!: :lol:

betty615

Erre ráhibáztál :lol: :lol: :!: Semmit se késő elkezdeni :wink:
Asszem nagyon jó picológus lennél :wink: :lol:

Kép
anyci

Lujzi!

Bár ritkán írok de mindig olvaslak benneteket! :D Tudom miről beszélsz ,pár hete éltem át mindezt amit te! :( Nálunk robbant a bomba amiről Betty írt ,de ez ért célba! :D Én is úgy gondoltam hogy a párom nem ért meg és nincs igazán mellettem. :( Mikor robbant a bomba akkor azt mondta hogy attol hogy én nem érzem és ő nem mutatja azt hogy bántja a adolog hogy mennyit küzdünk a babáért,azért ő nagyon sokat gyötrődik magában. :( Erre én azt mondtam hogy ne magában gyötrődjön hanem mutassa ki ha őt is bántja valami.
Szóval ez után más let köztünk minden és elég ha ránézek a szemem sarkából akkor ő már tudja hogy gyengédségre vágyom,és félre kell tenni férfiúi mivoltát. :o Cs
ak azt akartam ezzel mondani hogy ne keseredj el és ne hidd azt hogy a párod nem szeret csak ők másképp élik meg ezeket a dolgokat! :) Szertenek magukban gyötrődni.
Sajnos ilyen esetben nekünk nőknek kell még őket is pátyolgatni minha nekünk nem lenne elég problémánk.
Tehát vagy robbants bombát vagy bújj oda párodhoz és mond el neki mire van szükséged! :D

betty!

Te egy klassz erős csajszi vagy ,úgyhogy sok sikert kívánok a mostani stimuhoz :!: :D ++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Köszönöm Annmari, nagyon aranyos vagy :!: :wink:

Anyci 8)

betty615

:lol: :wink: 8)

Kép
anyci

Anyci!

Ezek a férfiak már csak ilyenek! :( Azt hiszik csak azért akarunk sexselni hogy baba legyen! :)
Amikor mi ezlőtt 3 évvel elkezdtünk dokihoz járni mert láttam hogy valami nem stimm és egy alkalommal a doki azt mondta az uh-n hogy "önnek épp most van peteérése tehát mindent bele"! Természetesen írt fel egy tüszőrepit is amit jó pénzen ki is váltottam. :( Erre az én drágám azt mondja hogy neki a doki ne mondja meg hogy mikor sexeljen! :evil: Na én erre kész voltam. :cry: Persze nem is volt akkor semmi akció ,mire én ki keltem magamból hogy akkor mire kellett ez az egész! :(

Azóta teljesen másképp működik minden mert közben kiderűlt hogy csak lombikkal lehet babánk de így sem egyszerű. :cry:
Még jó hogy van egy hely ahol megoszthatjuk a problémánkat és segítünk egymásnak! :D
Vendég

Annmari
nálatok egyébként mi a baj...ha publikus :?:
Egyébként teljesen igazad van ebben az egész dologban :!:

Anyci
:wink: :lol: 8) :o :shock: :D :) :arrow: :lol: :lol: :!:

betty615

Betty!

Mármint a baba projectettel kapcsolatban :?:
Vendég

Na ezt jól le írtam!

Szóval : babaprojectel kapcsolatban?
Vendég

Igen, igen persze..

betty615

betty!

Hát nálunk a helyzet az hogy a páromnak kevés a spermája,pedig már herevisszér műtétje is volt! :cry:

Nálam ugyan az mint Brigetnél , korai petefészek kimerűlés és ezen kívűl jobb oldali petevezeték elzáródás! :evil:

4 stimum volt eddig ,2X 1 petém volt de nem termékenyűlt meg, 2x pedig 2-3 tüsző de mind üres volt. Így a beűltiig még nem jutottam el.
:twisted:
Most lett vége egy 3 hónapos lúgosító kúrámnak aminek eredményeképp a 19. nap volt egy nagyon erős lh tesztem (amit természetesen Esthajnaltól rendeltem) tehát mégis van peteérésem.
Ha gondolod akkor felteszem a tesztem! :D
Vendég

persze, tedd fel, kíváncsi vagyok rá :!: :wink:
Akkor ti is meg vagytok "áldva"...kemény dolgok ezek...de akkor is sikerülni fog :!: :!:

betty615

Bocsi de közben elmentem fürdeni! :D
Akkor a tesztem de csak egy van a 19. napon.

Le kell kicsínyíteni mert túl nagy de lehet nem fog sikerűlni :evil:
Vendég

Valamiért nem enged képet feltölteni :!:

Ilyenkor mi van :?:
Vendég

Sziasztok Csajoik!!!

Anmari: nálam is gond hogy api mintha úgy venné hogy amikor ő rám mászik abból gyerek lesz, de hát nem így van, mert ugye erre nem sok lehetőség van és én hiába beszeélek, hiába mutatom a teszteket hogy most kellene, valahgy nem érti, de gyereket akar!!! Addig "pöcsöl" míg eléri hogy a doki csinálja meg helyette, ami az ő "dolga" lenne.....

értem én hogy pasik meg minden, de itt hol vaguynk mi nők???

Betty: szurik után hogyvagy???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Anmari: kicsinnyítve sztem engedi....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Lujzedli: ne add fel, és ha gond van, szerintem csak gyere és itt a csajok segít4enek, én már csak tudom!!!!! ( ugye BEtty? :D )

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Szia Kfmares :!: :D

Persze, azért vagyunk mindannyian itt, hogy segítsünk mindenkinek :!:
Még nem szurizok, még csak a gyogyit kezdtem el szedni, nov. 6.-án kezdem az első fajta szurit.

betty615

Annmari
én is kicsinyíteni szoktam a képeket.

betty615

Anyuci: ahogy olvastalak, mintha az én uram story-ja lennnnne :D nála már könyörögni, és cseszegetni kell, hogy tegyen vmt!!! Most éppen már horkol, bár itt a kislánya, ilyenkor nem nagyon sokot sexizni velem, de mondjuk múlt hét szombat óta ígéri hogy amiről "lecsúsztam" majd bepótoljukk..... ( hát ez van, ő jól járt én azóta sem.....) :D de egy biztos, minden pasi nem ilyen.... csak lehet én fogtam ki egy ilyen drágaságot???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Betty: ajaj, szegenym, és a gyogyitól nem vagy rosszullll?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Visszaolvasok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sajna nem megy! :evil:

Nem tudom le kicsínyíteni! :cry: [/img]
Vendég

Nem, nincs semmi bajom....eddig :lol:
Te meg ahogy látom, nemsokára tesztelhetsz :wink:

betty615

Briii :D :D :D szijjja :D :D
Már vártalak 8)

Annmari
én photoshoppal szoktam átméretezni a képet....ha nem megy, majd ideképzelem milyen lehet :lol:
Azért még próbáld meg :!: :wink:

betty615

Anmari: küld el e-mailben és felteszem neked!!!

Betty: tesztelni, ki?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Kfameres!

Naa! Mintha az én gondolataimat írtad volna le ! Én is hiába mutatom nagy örömmel a tesztet (mert azért én bízom a spontánban,hátha csoda történik) de ő mintha tudomást sem venne róla! :evil:

Úgy látom ez mindenkinél probléma! Valóban ilyenek lennének férfiak :?:

Bri!

De jó hogy megjöttél :!: Pirivel mi újság :?:
Vendég

Hát te :!: :lol:
Még 7 napod van vissza a ciklusodból a vonalzid szerint...tehát minyá tesztelhetsz :!: 8)

betty615

Mares!

Nem tudom az e-mail címed :!:
Vendég

Anmari

na az ilyenpasi a ritka...szerintem... mert eddig minden uram rendesen rám mászott volna többször is ebben a hónapban a 19 nap alatt 3szor tudtam rávenni.... szóval a statisztika nem valami jó....

és ezután érezzem, hogy én vayok a szép kívánatos csinos fiatal feleség ha az uram 4 hónap házasság után ilyen, de bébit szeretne.... hát de hogyan??? :D

mondom, ezek arra várnak, hogy a doki bácsika megoldja..... és a lombikkal legyen... a kényelmesek :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

ANNMARI: köszönöm a biztató szavakat, de nálunk nem csak gyerekügyben másban is gondok vannak, van,hogy nem bírom elviselni. szeretem, de utálom,hogy nem történik semmi.

kfmares: meked is köszönöm.

Szorítok nektek,hogy hamar baba legyen, mindenkinek,akinek még nincsen, akinek pedig van,azoknak meg sok boldog évet, egészséget. Én nem fogom megtapasztalni ezt, így nem, EGYEDÜL NEM MEGY.
lujzedli

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?