Új privát üzeneted érkezett!

Helló!

Amina: hurrá!!!!!!! :D Jobban vagyok, köszi.

Babim: majd írd meg az eredményt!

Kuglica: +++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok lányok!

Én még új vagyok itt nálatok. Decemberbe lesz a konzultációnk a pesti kaáliba. Valaki tudna segíteni abba hogy kihez kérjük magunkat?
Meg egy olyan fontos kérdésem lenne, hogy itt pesten elfogadják a máshonnan hozott eredményeket, mert úgy tudom hogy a győribe elfogadják, nem ragaszkodnak ahhoz, hogy náluk csináltasd.
Egy lombikra mennyi a várakozási idő kb?

Remélem nem gond hogy ennyit kérdezek, mi is most csöppentünk bele ebbe az egészbe. Egy méhen kívüli terhesség miatt kivették a jobb oldali petevezetékemet, a bal oldalon pedig petefészek nincs. Vagyis csak egy minimális szövetállományt tudtak megtartani. És azt mondták az orvosok hogy már csak a lombik marad.

Köszömöm válaszotokat
Mindenkinek sok sikert
Puszi
Lívia
lívia0108

Szia Lívia! Én úgy tudom, a legtöbb vizsgálatot elfogadják a Kaáliban, ill. ami nincs meg, azt is megcsináltathatod TB-re otthon, vagy ahol akarod. Minden orvos nagyon jó, mindannyian a sajátunkat javasolnánk. Én régóta járok oda, és a helyettesítések miatt már 1 doki kivételével mindenkinél voltam, és mind nagyon rendes és alapos volt. A lombikra a várakozási idő (ha minden vizsgálat megvan) kb. 2-4 hónap.
A méhenkívüli terhességed spontán volt?

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Hosszú olvasó módból most én is előlépek írósba. Nálunk nyár óta semmi nem történt, csak faltam a marvelont... de holnaptól végre megy a supre meg a gonal is!!!!!

Kuglica: drukk a kis kamikázénak.
Jó ez a narancsos story. Ha Nálad beválik, akkor sztem egy kínai piac megél majd belőlünk!

Melinda: én is Krizsa dokihoz járok. (mi 2 hónap marvelon után kezdhetünk. Csak azért írom, hogy ne éld bele magad az 1 hónapba. Általában több idő kell!)

Majd segítsetek lsz, mert ennek a gonalos tollnak még a látványa is gáz nekem, totál futurisztikus szerkezet.

Roni
roni34

Na.. hazajöttünk. :) Megnézhettem mikroszkóp alatt a harcost, szép nagy fiú lett! kb. 10-12 sejtecskére osztódott már, pedig lent a rendelőben a nővérke 8 sejtet mondott.. de úgy tűnik, hogy tiszteletemre, megnőtt még egy picit.. a kis vasgyúró. :D A laboros is mondta, hogy nagyon szép.. tudom, hogy mindenkinek ezt mondja, de én olyan büszke voltam. :wink:

Ja.. megengedték, hogy a nari-zokni rajtam maradjon.. :P

most pihengetek - majd még jövök később és visszaolvasok

köszönöm a sok drukkot
puszi nektek
kuglica

Lívia,
üdv itt :)
ha decemberre van konzi időpontod, akkor elvileg vmelyik dokihoz adták, nem?
Puszi írta a többi infót, azt most nem ismétlem :wink:

Roni,
majd belejössz, sokkal egyszerűbb, mint a felszívós, pláne a kutyulós! :wink:

Kugli,
fiú? te tudsz vmit :wink:
+++++++++++++++++

zokni nélkül amúgyse jó érzés a lábzsák 8)

angel37

Kuglica!Es mar azt is lattak,hogy fiu?:)na viccet felre nagy drukkok!!!
keny

Roni: akkor hajrá kezdés NÁLATOK is! A Gonal a legjobb az összes szuri közül! Olyan rövid,vékony és hegyes a túje, hogy a bőrbe úgy megy bele, mint a kés a vajba! A Suprénál nem mindegy milyen a tű. Én múltkor kifogtam egy selejtes szériát, minden 2. tű tompa volt. :roll:

Kuglica: húúúú, de ügyes volt a Prücsök! :D Drukkolok Neki nagyon!

Mennyi akciós! Jó lenne egy aktuális tábla, de ahhoz az kellene, hogy priviben mindenki elküldje Huncinak, hol tart.
Én hétfőn megyek konzira a laparos dokihoz, előtte be kell ugranom a Kaáliba a papírjainkért, mert azt vinnem kell. Szóval hétfőn okosabb leszek. :roll:

Kép

Kép

*puszedli*

sziasztok!

baba!
légyszi ne keseredjetek el! azért a lombik esetében - valljuk be - mégiscsak több esélye van a babócának, mert ugye már a visszakapottka is előrébb jár, mint az inszemnél: ahol vagy ok, vagy nem... remélem értesz! párodnak drukkolok, ,hogy bírja a strapát!

livia!
üdv itt nálunk! a lányok majd mindenben segítenek... én is full kezdő vagyok, de próbálok majd válaszolni, ha van kérdésed! nem ismerem a pestieket, de kívánom, hogy találj jó dokit!
még1X üdv és +++++++++++!

kuglica!
nagyon tetszik ám a narancssárga sztorid! én csak fekete-fehérben nyomom, el sem tudnék magamon képzelni ilyesmit, ,de ígérem, ha odajutok, beújítok vmit! pici fiad nagyon erős! így tovább! vigyázz rá! pihensz vagy már járkálsz vele_?

amina!
akkor mindent bele!hajrá! hamarosan te következel!

kalkata! puszi!
mindig örülök, ha +látlak" benneteket!

többieknek is puszi!

nálunk semmi extra, férjecském épp a dokinál... nem mentem vele, mert egy receptet ő is fel tud íratni - elmondása szerint - egyedül...majd kíváncsi leszek, hogy mit kell szednie... és meddig... utána pedig megint kifizetjük a 12ezret a kaáliba... és megint telik az idő...nem vagyok negatív... csak realista... vagy mégsem... vagy ...ööö...
gysmintlegyen

Én úgy érzem, hogy ez a gladiátor egy fiú!! :D
kuglica

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.

Puszedli!

Igen a terhességem spontán volt. Végre öt év várakozás után. A szívem szakadt meg, mondanom sem kell, hogy mit éreztem.
Ápr.-ban műtöttek petefészekcisztával, akkor vették ki a bal oldalról.
Majd összejött a baba, és kiderült hogy a jobb oldali petevezető el volt záródva és ezért lett méhen kívül.

Angel!

A jövőhetén kell visszatelefonálnom a pontos időpontért, egyenlőre csak kérdőjeles, ha már tudom a választott orvost.
Egyik ismerősőm a Kovács Péter ajánlotta, ők is hozzá jártak. Elsőre sikerült az inszem.

Mindenkinek kellemes estét, jó hétvégét kívánok.
A babások pedig vigyázzanak magunkra!
Puszi
Lívia
lívia0108

sziasztok!

Lívia üdv köztünk!

Kugli, drukk a minigladiátornak! :wink:

Baba, óóó sajnálom a nem túl jó eredményt!
csak azt tudom mondani ,mint a többiek: előre, lesz babátok!

Amina, folyamatos drukk neked!

Puszi, legalább 1x a héten csinálsz valamit, az már valami!

Roni, drukk a kezdéshez!

No, én ma kezdtem új ciklusba. Jövő héten pedig elmegyek a habitus Fülöp nődokibához ( volt szomszédom) kivizsgálásra.

szép hétvégét mindenkinek!
nani72

Jó estét!

Baba - mire kell ez a IR és TSH cukisziruppal? Mi ez? Ezzel mit néznek? .. te szegény. :roll:

Lívia - üdv a csapatban! én is új vagyok! egy kalappal neked!! :)

Pbj - na.. holnap? éljen a forradalom!! :D

Roni - a kínaiaknak nem adom oda ezt a jó kis piacot.. majd bérbe adom a saját cuccaimat.. kell egy kis anyagi kiegészítés 8) Ja.. Gonal: nagyon könnyű használni és teljesen egyértelmű a dolog, ne félj! :lol:
(nekem sikerült elcseszni és az előírt adag kétharmadát sikerült csak beadni) A nővérkék majd megmutatják.. csak oda kell figyelni! :wink:

keny - köszi az sms-t meg mindent.. olyan jól esik. Írtad, hogy jövő hétvégén teszteljek.. nekem 14. napot mondtak továbbra is. hm? nem hiszem, hogy mernék olyan hamar tesztelni.. :roll:
amint láttad az elmúlt 2-3 napban, nekem kivannak az idegeim.. :wink:

gysmintlegyen - jó a feketefehér cucc.. csak fel kell dobni valamivel, pl. egy jó kis narancssárga villámalakú fülcsivel .. vagy valami ilyesmi.. :lol: te hol állsz? bocsi, elfelejtettem..

nagyon szépen köszönöm még egyszer a drukkokat meg mindent! (a férjem egész héten utazott a punkció után.. olyan jó volt, hogy itt voltatok velem)

Kinek kell drukkolni? pbj, amina, meli .. ki jön még?
mindenkinek puszi!
kuglica

Gyorsminlegyen:oké, hogy azt mondod:lombik, de nekeünk az már csak EGYETLENEGY LEHETŐSÉG!

babaimádó
Kép
babaimado

Kuglica: ragasztószállítmány útban hozzád!Drukk.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok Csajok, csak gyorsan...
üdv a új(aknak) gyors babásodást!

Kuglica - Jeeeeeee, nagyon örülök neked!

én ha jól emlékszem 29-én kezdem szúrni a Gonalt meg a supre-t és 4-én UH, na most rohannom kell, mindenkinek drukk, cupp
leo50

Kuglica!Persze nekem is 14napot mondtak,mint mindenkinek,de ki birja addig?Bar minden tiszteletem annak a lanynak aki addig huzza!(en ET+7.napon hajnalban poz.teszteltem ami kesobb erosodott,ha jol emlekszem Till is igy volt:)

livia!Udv itt!A Kaaliba mindegyik doki tudja a dolgat!A legjobb helyen leszel.Mind1 kihez kerulsz.
keny

Nani: majd megírod részletesen, miket kér ez a Fülöp dr?
Ja, 1x egy héten, épp ma voltam. :D

Baba: éppen ezért fog ez sikerülni. Már ha addig spontán nem. :wink:

Leo: ne felejtesd el majd megszúrni magad az adott napon! :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok !

bocsánat hogy így eltűntem, kicsit sűrűek voltak a napjaim

Babaimádó
gyors gyógyulást kívánok a lapar után !!!!!!!

Kuglica
ez szuper !!!!!!!!! nagyon nagyon örülök és tovább drukkolok !

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Drágáim,ás na

csak bekukk....kicsit macerás napunk volt, nem tudtam jönni :roll:

Millió drukk az össze Akciósnak!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kuglica,
babaragiiiiiiii++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Roni,
pusszantás :P

Lívia,
üdv a Csapatban!!!!!!!!! Hajrá!!!!!+++++++++++++++++++++++++

tillidian

Kuglica, babaragikat küldök!!

Pbj, Meli, Amina, Leo, drukkhegyek!

Valaki kérdezte, milyen géppel fotózom: Canon 400D, profi objektívekkel.

skrisz72

Baba, nekem volt 4 inszemem az elsőnél még nagyon pozitív voltam, a másik 3 nál már nem és igaziból én a lombikra készültem, mert annak sokkal nagyobb az esélye. be is jött első lombikra ikreim lettek :lol: Bár a környezetemben 2 lánynak is sikrült az inszem én kicsit lutrisnak gondoltam..... :( Úgyhogy tessék erőt szedni valahonnan, mert lombikkal tuti sikerülni fog :lol:

Meli, Amina, Leo kuglica remélem bearanyozzuk aezt az utolsó 2-3 hónapot, jó sokan lettünk így az év végére :D

Kuglica babaragacsaimat küldöm feléd kicsi bogyó nagyon erős bogyó ám.++++++++++++++++++++++++

nekem reggel 9 kor kell telefonálnom hogy felébredtek e és hogy hányra kell menni értük.... ugye felébrednek????
jaj ez a tesztelés a halálom, aki kibírja a 11 napig az egy hős, és vért izzadok ha a 8-9 napig kibírom... :oops:
pbj12

Én is eltűntem, de most itt vagyok.

Kuglica ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
hajrá a Kis Harcosnak!

Kuglica 14 napot mondanak, de szerintem a nagy többség nem vár addig. Én pl. a 10. nap körül teszteltem. Egyébként nem vagyok egy nagy tesztelő. Szerintem egy hetet ki lehet bírni, a második a nehezebb.

Pbj én is fagyira megyek:) remélem. Mennek a drukkok, adj hírt, hogy mi a helyzet.

Amina Neked is küldöm a drukkjaimat.

Üdv Livi. Én is több dokival is találkoztam már mert helyettesítések is vannak. Szerintem jók a dokik, én elégedett vagyok az Intézettel, bár jobban szeretnék már nem oda járni...

Baba annyi csoda van, miért nem pont Veled történne meg most?

Mindenkinek küldöm a drukkokat amihez kell. Nincsennek valami jó napjaim, fogorvos, idegesség a munkahelyen. Jövő héten megyek a dokihoz UH-ra és bízom, és addigra megnyugszom.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Sziasztok!

Képzeljétek.. hajnali háromkor felébredtem és azóta nem tudok aludni. Ez nem valami jó.. tudom, tudom.. :roll: Amúgy minden rendben.

Skrisz - én kérdeztem a fotókamerát.. gyönyörűek a képek!

Pbj - ikreid vannak? :) Fiúk, lányok? Na mit mondtak a fagyikra?

Irises - hogy van a fogad? nekem jobban.. Mit néznek jövő héten az UH-on?

puszi mindenkinek
kuglica

Szia Kuglica! A tüszőt nézik és a nyálkahártyát. Aztán adnak repesztőt, ha minden oké és 3 nap múlva visszakapom a babákat.
A fogam nem fáj, járulékos sérüléseim vannak. Talán amiatt mert vagy 1 órát volt nyitva a szám. Alig bírtam két napig beszélni.
Én is volt, hogy nem tudtam aludni, felébredtem, de ez lehet az átélt izgalmaktól is. Pihizz sokat, hajrá Kis Harcos!

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

De jó Irises, akkor neked is lehet nem sokára drukkolni! :)
kuglica

Hű mennyi drukkolnivaló van itt! HAJRÁ!

skrisz72

Irises!
Nem is kaptál semmilyen stimut a fagyishoz?1 spontán tüszö elég hozzá?És mi van ha nincs?Bocs de ezt még nem tudom,és a következő nekem is a fagyasztottakkal lesz.
Amúgy tuti felébrednek,ne aggódj!!!!!!!Mikor mész UH-ra?

Kuglica!
Hajrá!!!!!!!!!
keny

Skrisz!
Megnéztem Esztert,naggggggggggyon cuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
keny

PBJ:miből gondolod, hogy lombikkal sikerülni fog, ha eddig 5 lombikkal nem sikerült??

babaimádó
Kép
babaimado

Keny:én láttam Esztert élőben is: tuti szuper baba és tényleg gyönyörű. Nekem a szívem egy csücske ő.

babaimádó
Kép
babaimado

megjöttem, most héderelek az ágyban és pihizek. Visszakaptam két szép BL babát :lol: Nagyon drukkolok neki.

Kuglica igen ikreim vannak két s fél évesek Kép Áron, Boti
pbj12

Pbj12!
Akkor a két kisfiú mellé jöhet két kislány ugye? :D :D :D
Drukkok mennek!
keny

Babim, :oops: :lol: :lol:

Keny, köszönöm Eszti nevében is!

Pbj, babaragiiiiik!

skrisz72

pbj - csúcs ez a két kölök! nagyon édesek! na.. ahogy keny is mondja: most jöhet két kislány! :D vigyázz magadra, pihenj.. én is azt tesztem, sikerült délután egy-másfél órát aludnom .. jaj de jól esett!

keny - köszi! huhhh.. jaj.. (ezek ilyen sóhajok.. :wink: )

skrisz - Eszterke nagyon édes! azok a huncut mosolyok.. csúcs. :)
kuglica

Kugli,
+++++++++++++ :)

Irises,
hajrá fagyik :wink:

Keny,
ha nem lenne jó spontán ciklus, akkor rásegítenek :wink:

Pbj,
édesek :) :)
hát, akkor lássuk, lesz megin dupla vagy "csak" egy! :wink:

Babám drága,
sikerülhet az 5. után is :wink: így legyen nálatok is!
csak hát ki hiszi el, amíg vele nem történik meg... :roll:
szépen rendbe lettél téve belül, jó esélyeid vannak!

Puszika,
hétfőn jó napod lesz... :roll: :wink: reméljük okosabb is leszel! :)

angel37

Angel, nem találtak semmit a bal oldali összenövésen kívül, ami csak annyit tesz, hogy fájt nekem. A babát valószínűleg nem befolyásolta.
Sajnos egyébként nagyon fáj balról a pocim.

babaimádó
Kép
babaimado

aha... :? lehetséges, ennyire azért nem értek hozzá, de nem tudhatjuk... (bennem kismillió összenövés volt/van tényleg nem volt akadály :oops: )
a lapar óta is ugyanúgy fáj? :roll: vagy amiatt?

én nagyon bízom benne, hogy a következőd sikerülni fog!!

angel37

Skrisz, csodaszép Esztibaba, olyan hatalmas szemecskéje van, én is akarok egy kislányt :lol:

Keny,hát azért megint ikrek azért az már nagyon kemény lenne, de elsőre szuper volt az biztos... :lol:

Én is most keltem fel én 3 órát aludtam, de neke mázlim van, nekem nagyon jó az alvókám, éjszaka kb 10 órát szoktam aludni, és délben amikor a srácok alaszanak én mindig alszom velük kb 2 órát :oops:
pbj12

pbj - ez tök jó, hogy ennyit tudsz aludni.. én sajnos alvászavartól szenvedek.. :roll: de remélem, hogy majd ez egy-két gyerkőc után javul nálam :wink:
kuglica

Pbj: valamit nagyon tudsz, ha két kicsi fiú mellett ennyit tudsz pihenni! Majd megyek Hozzád tanácsért, mert én is ikres anyuka szeretnék lenni. (Remélem két hét múlva már mehetek is) :lol:

Lányok, a fagyis beültetés is 1TB alkalomnak számít?
roni34

Roni, ebben a kérdésben profi vagyok, mert pont szerdán kérdezte a doki hogy TB re legyen vagy ne.... mivel nekem ez a 3. lombikom, és 5 nél többet nem szeretnénk, így tb re ment, ha viszont kifizettük volna akkor megmardt volna még egy TB esély. Ha jól emlékszem 50 e Ft lett volna ha fizetünk. Szerintem érdemes ezt kifizetni mert akkor tényleg nem veszik el a TB finanszírozások száma.
pbj12

Keny sima ciklus elvileg a fagyis. UH-követés van és repesztő, aztán ahány napos az embrió annyi nap múlva kapja vissza őket az ember lánya. Nem olyan megterhelő, mint a sima lombik. Remélem legalábbis. 10. napon kell csak mennem ultrahangra. Aztán a többit ott beszéljük meg.

Sok infót kaptam Angeltől :lol:

Hajrá Kuglica, Pbj. Küldöm Nektek és a babócáknak a pozitív energiákat.

Hú, én egy babának nagyon örülnék:)

Olyan szép idő volt ma, sétáltunk.

Szép hétvégét mindenkinek!

irises

sziasztok!

kuglica!
rendíthetetlenül drukkolok!!!!!!!!!

baba!
remélem, nem sokáig fog fájdogálni ott belül!... végülis lombik után is lehet még inszemed, ne a sorrenddel törődjünk! csak bízz, nem szabad lélekben lemondani!... nem könnyű... sokat csalódik az ember... de ne adjuk fel! hajrá lombik!

pbj!
vitathatatlanul a fényképed a legcsodásabb dolog, amit ma láttam! valódi csoda-csodák! én eltérek a többiektől... mit szólnál még 2 fiúhoz? extra-drukkok mennek!!!!!!

angel!
már hetek óta +szeretném kérdezni, hogy ki van a képen? nem tudok rólad szinte semmit! ne haragudj! beavatnál abba, hogy mit lehet tudni a pöttömkéről/és rólad mostanság? mert mindig mindenkit elhalmozol tanácsokkal és magadról meg jól nem írsz semmit... köszi és ne hari!

nálunk: leendő apácska kapott 2 gyullcsökkentőt, elég erősek, 2 hét múlva vizelet-kontroll, aztán +látjuk!
gysmintlegyen

PBJ, Meli, Amina, Leo, Irises,
megadrukkok!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kuglica,
babaragi!!! :P +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

(Leo, kistesó-projekt? :D )

PBJ,
édesek az ikrek!!! :D :D :D

Puszika,
szurok hétfőre!!!

tillidian

Irises,
:wink: hajrá, legyél te a köv. fagyisiker a topicon :lol:

Gysminti,
képen ő az én kicsi lányom, Diána :D
7. lombikból sikerült (5stimu, 2 fagyis volt- ő az 5. TB-s eredménye) ha nézed a két vonalzómat: márc 24-én érkezett - több, mint három hónappal korábban, 26. hétre (sokan szorítottak érte itt akkoriban, amit nem győzök köszönni :oops: ) - és épp a kiírás napján vihettük haza, június 30-án.a kép is akkor készült 8) (ez nagyban ill. további képek a közös gmailen)

ide már "csak" drukkolni jövök :wink: , meg okosságokat osztani :roll: :lol:

angel37

Angel - hát gratulálok a kitartásodért! Diána nagyon édi! És mi volt a koraszülés oka? Ennek volt magyarázata? Az orvosok mit mondtak?

(Tegnap este 9 - fél 10 körül elaludtam, azért molyolok már itt.. )
kuglica

Kuglica, én most keltem fel, de most úgy érzem nem bírok többet aludni :oops: Nálam is korábban jöttek anno a srácok 31. hétre, ezért igaziból kicsit tartok attól hogy ikrek legyenek :shock: , Mi szerencsére csak 1 hónapot voltunk korházban. de az első 2 hét az maga a borzalom.....
pbj12

pbj - jaj.. biztos nehéz lehetett. :( De most már minden rendben van, ugye?
kuglica

kuglica, Igen minden ok már szerencsére, nem lépett fel semmi probléma, csak hát nem hiba kéne 9 hónapot a pocakban töltenie a babának :)
pbj12

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?