Judy
Értem, azért jó hogy lett egy tevétek!
elkészültél mindennel, akkor most van egy kis pihi?
Kenyér finom lett, igen, majd megkeresem a receptet, de nekem sincs gépem, én gyúrtam és a sütőben sütöttem!
Köszönöm mindenkinek a köldökzsinórvéres tanácsokat!
Mi újság a szervizben? Megértem hogy jegesedett a hangod!
Kábelek? Azóta láttam, hogy meg vannak! de jó!
Andi,
hogy vagytok?
Remélem, már nem kapsz ilyen csúnya mondatokat, hogy „Anyát nem szeretem” hogy van a kis lelked?
Tenci
Lara nagy kutya imádó! Azért kapott plüss kutyusukat is, mert kezdetektől imádja őket, mikor pici volt, és elemntünk Kemencén sétálni minden kapunál megálltunk, ahol kutya volt, és azt szerette ha ugattak! Hisz az a dolguk! Nagy kutya fun!
Ő igazi állatbarát, mostanában az állatok és a doktorosdi érdekli, állatorvos lesz!
Az állatkertet azt imádta! Hiába a nagy állatok a nyerők!
Ren!
Jó látni Titeket!!! nagyon szépek vagytok!!! nekem a puszis kép a nyerő!
Sissy,
nagyon aranyos vagy, köszönjük!
Miért mit dolgozol?
Orsi,
Nagyon boldog névnapot neked!!!
de jó, hogy így haladnak a munkák!!! szuper!!!
képeket láttad? Vagy élőben is azóta?
Szerdán voltál Kútvölgyiben? Mikor?
Miért mennyit kér magánba?
Nagyon szorítunk Anyukádnak!!!
Tigrisem!
Nem, még nem intéztem! Most kedden voltunk úgye ügyintézni, de akkor erre nem került sor. Majd ha itt lesz Mama, és Lara nem lesz velünk!
Kisnándi mamája szerencsére nagyon jó fej, így nem haragudott, hogy elfelejtettem a névnapot! Ő sem egy névnappárti! És azt mondta a képek voltak az ajándék! Remélem!
Hát még midnig nagyon fáj a keze, éjszaka is felsírt, de estére már talán kicsit jobb volt, mert akkor már fel is emelte!
Steffi,
Sok gyógypuszi Nektek!
Jobban vagytok már?
Képek?
Kriszta
de hát a múltkor már elmertél menni! Nem?
Nem értem, milyen virsli korszak jön?
Valentina,
sok gyógypuszi!
Tök jó a kép!
Veronikusz,
tudom, tudom még emil! Ne hari! De mostanában nagyon sürűek a napok!
Igen, igen azt jelenti, hogy előfordulhat, de egyelőre nem az tuti, mert azt a kezét meg sem lehet még fogni! Ez a csontocska a könyökénél van!
Hú, hát ezt el sem tudom képzelni! Hogy ezt hogy lehetett kivitelezni három kislánnyal? De hát Te egy hősnő vagy!!! és hogy sikerült témát váltani?