Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Mégegykata: Próbálj megnyugodni, ne idegeskedj! A problémák azért vannak, hogy megoldjuk őket. Mi is így vagyunk a párommal, végre megoldunk egyet és jön után 2 újabb probléma. Mindenért rendesen megdolgozzunk, semmi sem hullik az ölünkbe, talán pont ezért mindent sokkal jobban is megbecsülünk! Szóval nyugodj meg!

Niki: Te se idegeskedj, szegény babáb sínyli meg az egészet!!!! Gondolj arra, hogy egészséges vagy, a babád is egészséges, a pároddal szeretitek egymást és pikk-pakk elrepül gyorsan ez az idő! Nyugi, nyugi....

Puszi:
Moncsi
Moncsi

Még1Kata!

Hát, átérzem, mi van Veled. Tudod, mi is felujítottunk (fütésünk még nincs, radiátorok csöpögnek, stb), ugyhogy a munkásokra mi is költünk rendesen. Egy hete kétezer ft-unk van, (ez komolyan igy van!) amiböl igyekszünk megélni, kaját venni, stb. De állítolag holnap utalják a fizut, szerdán fel tudom venni, hát, szo szerint életmentö lesz. Még jo, hogy a cégnél bennt van kajánk, nemtom mi lenne egyébként.
Lehet, hogy megprobáltátok, de ha nem , akkor miért nem veszitek igénybe a fiatal házasok hitelét? Most a 8% kamat is csökkent, szerintem megéri. Sok papír kell hozzá, és szerkezetkész háziko. Komoly döntés, de talán megéri.

Pocok, kitartás, nagyon szurkolunk Nektek. Én megörülnék a várakozástol, szerintem is bulizni kéne a Papával. Kép Legalább tudná a Mano, merre induljon el, és nem tanácstalankodna bennt tovább. Kép Barátnömnek bejött, igaz, két menetes hancur volt. Kép

Na, pussz, mindenkinek jo várakozást, Kép

Niki
Niki

Sziasztok!!! Kép

Nem tudom, hogy ki hol tart már a készülődéssel. Rá kellett jönnöm, hogy mi kb. sehol, a Babó meg nov. közepére legkésőbb megérkezik. Most a legnagyobb gondunk a babakocsi ... hogy milyet, hol, mennyiért ... Itt is volt már a babakocsikról szó, azt hittem, az alapján nem lesz nehéz választani, erre múlt csütörtökön csak még jobban összezavarodtunk a párommal, amikor elmentünk babakocsi-nézőbe ... SEGÍTSÉÉÉG!!!

(talán típusra, kinézetre, meg használhatóságra a Peg Perego Milano tűnt a legjobbnak, viszont annak az ára is elég borsos. Főleg, ha kocsiba rakható részt is vesz hozzá az ember ... arra meg szükség lesz.)

Totál káosz és tanácstalanság ...

köszi minden infót Kép

Rebi
Rebi

Sziasztok lányok !
nagyon remélem hogy mindenkinél megoldódnak a problémák minél elöbb.borzasztó a "dolog" a pénz.
nekem is nagy dilemmáim voltak éveken át hogy merjek vállalni még egy gyereket vagy ne.
édesapám rokkantnyugdíjas havi 20.000 ft-ot kap, anyukám évek óta munkanélküli és otthon dolgozik a háztartásban illetve a földeken. szerencsére eddig kerestem annyira jól hogy öket is tudtam támogatni a megélésben. de ugyebár a gyed nagy anyagi kiesés lesz és ezért volt a dilemma hogy mi lesz velük. de remélem megoldom majd. végül is a havi bejárásom költsége most megmarad igy azt a pénzt majd odaadom nekik.

MÁS!!!
most voltam 4D ultrahangon. Kisbence csodás volt.
elöször szégyenlösködött és takarta a pofiját. de végül megmutatta a kis arcát és pont elkaptunk
egy pillanatot amikor nagyot nevetett.
mindene megvan és rendben van. nagyon megnyugodtam. viszont minél többet megyek ultrahangra annál korábbi idöpontot mondanak a szülésre. most dec.25-re lötték be.izgi.
az tény hogy nem tudom pontosan mikor volt meg utoljára mert nagyon rendszertelen volt a vérzésem. mindegy jön amikor akar.
Kisbence
Kisbence

Kisbence!

Nagyon aranyos lehetett a Kislegény, ahogy kacagott. Ö lesz a legszebb karácsonyi ajándékotok. Ha én is tulhordom a Pici Lányunkat, lehet, hogy nekünk is karácsonyra lesz meg. Annyira várom már, hogy megszeretgethessem a karjaimban. Kép

Pusz,

Niki
Niki

Sziasztok!

A babakocsi kérdés nálunk is függöben van még.
Voltunk a Brendonban, BGabi, megértem mostmár, hogy miért tetszik neked (is) annyira a Peg Perego! Kép A Milano tényleg nagyon szuper, szolgáltatásaiban és külsejében is messze a legeslegszuperebb kocsi, amit eddig láttam. Hát, az ára, az tényleg borsos. Ráadásul nekem élböl le kellett beszélnem magam róla, mert nálunk nem férne be a liftbe. De láttam a Brendonban a Peg Perego kocsik között egy olyat, ami a Milánohoz nagyon hasonlít, valami V-betüs neve van, Venezia, vagy ilyesmi. Szinte mindent tud, amit a Miláno, talán csak kevésbé elegáns, és valamivel kisebb, az már határeset, lehet, hogy beférne a liftbe is. Volt belöle egy nagyon klasz, sportos koptatott farmer színü, én most abba vagyok beleszeretve. Mondjuk az se olcsóbb sokkal... Kép
Viszont rengeteg olyan márka nevét olvastam itt, amit még üzletben soha nem láttam. Pl. a MatherCare vagy a Hauck babakocsikat hol lehet megnézni, netán megvenni? A Peg Perego kocsikkal kapcsolatban szeretném még megkérdezni, hogy nem tud véletlenül valaki olcsóbb beszerzési helyüket a Brendonnál? Olyasmire gondolok, mint ahogy pl. elhangzott itt már a Piere Cardin kocsik nagyker forgalmazójának címe, ahol kicsiben is kiszolgálnak. A Peg Peregonak nincs véletlenül ilyen?

Rebi! Mi december végére várjuk a babát, de mi se vettünk meg még semmit. Igaz, nekünk még sokkal több idönk is van, mint nektek. Nézelödtünk már elég sok helyen, a babakocsiból (PegPerego Venezia?) és a bababútorból (MegaToys áruházban a sötétkék-fehér babaszoba) is néztünk már ki igazán a kedvünkre valót, mindkettövel kapcsolatban az ára volt az ok, amiért nem vettük még meg. Egyelöre reménykedek, hogy találunk olcsóbbat is.

Tényleg, írta itt valaki, hogy lehet, hogy ki tudja deríteni egy bababútor készítö címét! Abból nem lett semmi, vagy csak én siklottam el az info fölött?

BMárti
BMárti

Sziasztok!

Képzeljétek mi történt szombaton velem! Eddig tök simán zajlott a babavárás se rosszullét, se hányás, se semmi. Ígyhát elindultam nagybátran Pestre anyuhoz vonattal. Erre egyszercsak vonatvárás közben elájultam az álomáson. Tök egyedül voltam -addig- utána a fél falu körülvett és feltámogattak a vonatra, miután lebeszéltem őket a mentőröl. Hogy mitől volt nemtom. Monnyuk azóta nem nagyon megy az ácsingózás. Még jó, hogy ülőmunkát végzek! Veletek történt már ilyen?

Pusszancs mindenkinek:
catnet-Niki
catnet

Sziasztok lányok,
eloször is catnat-Niki, menj el dokihoz, nekem is így kezdodött és lehet, hogy neked is valami probléma miatt, cukor is lehet például, vag yegyszeruen csak túlságosan le vagy strapálva, mint én. Mert nekem már vészesen nyamvadt a szervezetem, most mondták, én is ájuldoztam hétvégén, és most az a helyzet, hogy a doktor meg a fonököm közös egyetértésben elküldtek két hét betegszabira, úgyhogy sziasztok. Kösz mindenkinek a vígasztaló szavakat, én is bízom benne nagyon, hogy csak jobb lehet. Kép
Hiányozni fogtok, de talán azért néha benézek. és csakk ét hét. Legalább pihenek, ugye?
Puszilok mindnekit
mégegykata 26
mégegykata

Szia Kata!
Jó pihenést!
Várom két hét múlva jelentkezésed! Kép
Pusszzz Chris
Chris

Sziasztok!

Voltam a dokinál, elküldött a védonohöz, hogy megcsinálja a terhes kiskönyvet. Utána áll szóba velem vizsgálatok szemszögébol. A védonotol csak szerdára kaptam idopontot (nem is tudtam, hogy sorban állás van..), úgyhogy még mindig csak várok.

Jövo hét keddre bejelentkeztem 3D ultrahangra, bár lehet, hogy már késo, nem látom majd egészben a képernyon a babát, de én olyan türelmetlen vagyok és kíváncsi! Ha lesz valami jó kép, felküldöm az internetre, hogy a papa is lathassa az O pici gyermekét!

Niki! Azt hiszem ugyanugy fáj a szívem, mint a Tiéd. Szörnyu este az ágyban egyedül a babóval, hiszen már o is úgy megszokta a papa pusziját és simogatását. Meghasad a szívem, hogy ezt elvettem tole.

Sziasztok, majd írok ha van valami ujság!
Andi
andiv (andiv)

Sziasztok Andi és Niki!
Hasonló helyzetben vagyok, mint ti, talán én már hozzáedződtem a távházassághoz. CCa. 1 éve vagyunk házasok, abból félévet voltunk/vagyunk külön egymástól. Ehhez képest összehoztuk a bébit, felújítottuk a lakást, én vizsgázgatok, megcsináltam a jogsit, a férjem meg halálra dolgozza és utazza magát, én meg aggódok, hogy mikor lesz balesete, mikor történik egy újabb terrortámadás... Szóval nem könnyű, de a sikert, az anyagi biztonságot nem adják ingyen, áldozatot követel. Valemelyikünknek jobban kell alkamazkodnia, hogy jól működjön minden, természetesen ez nem mindig megy, főleg az én állapotomba, de bele kell gondolnom, hogy ha én nem teremtem meg a családi biztonság érzését, akkor mindenkinek rosszat teszek: a babának, a papának és magamnak. Szóval fel a fejjel lányok, nem pityeregni, az élet, ilyen, ha az ember valamire vinni akarja, de tudni kell, mi mekkora áldozatot ér meg. És a lényeg a szerelem, ami mindent legyőz!!! Kép))
Üdv és Kitartást minden egyedüllévő, de nem magányos kismamának!!!
zsu26
Névtelen

Sziasztok!

Csak annyit szeretnék írni (remélem már előttem nem tette meg senki), hogy a leendő ill. friss anyukákat várja az "Első napok, hetek..." topic, mi arrébb álltunk onnan.

Anikó
Gerianikó

BMárti!

Én vetettem fel a bababutorkészítöt, de csak okt. legvégén tudunk hozzá el, vagy nov. legelején. Azért nem írtam még rola, mert nem tudtunk eljutni hozzá. Ha ott jártam, megírom, érdemes-e menni.

Zsu! Andi!

Hát, nektek sem könnyü. Remélem, ha meglesz a pici, többet lesztek együtt. Apa azt mondta, hogy egész decemberben megprobál velünk lenni, hogy együtt legyen a család, és segít, ahol tud. KépSzegénykém, kb. egy hét szabija van, nemtom, hogy fogja megoldani az egész decembert.

De fel a fejjel, nemsokára elökerül mindannyiunk párja, én mindenesetre már nagyon várom. Kép

Chatnet Niki!

Gyogyulj meg gyorsan, menj el dokihoz, lehet, hogy vérnyomásprobléma (nekem 86/53 volt legutobb), szoval ha Neked is alacsony, könnyen ájulhatsz el. Lehet, hogy valami nagyon banális oka van, de nem lenne jo, ha összeesnél a betonon valahol, ahol esetleg nincs ennyi ember. Inkább elözd meg. A táskámban van betárazva egy kis kola, ha érzem, hogy leesik, és tudom, hogy ájulni fogok, én bizony meghuzom, és helyrebillen rögtön minden. Még azt hallottam, hogy a kockacukor is ilyen jo hatással bír. Szoval, vigyázz arra a babára, meg magadra is.Kép

Pusz,

Niki
Niki

Sziasztok!

Képzeljétek vasárnap voltun moziba (Majmok bolygóján), hát tiszta szerencse, hogy oda kaptunk helyett, ahol jó nagy a sortávolság, mert a csatajelenetek alatt szinte fekvö pózt kellett felvennem, hogy mindenki jól érezze magátKép Érdekes módon a hangos zene egyáltalán nem zavarta, csak a lövöldözésekre reagált. Aztán hajnali négykor a picur újra játszhatta a filmet, mert most elöször ébredtem fel arra, hogy rugdosKép
Tegnap is egészen új "élményben" volt részem. Épp a Piros Mogyoróst reklámozták a tv-ben, erre totál bindult az agyam (és a pocakom isKép), hogy nekem ilyen kell. A párom el is ment a boltba, és hozott. Mialatt ettük a csokit, végig mocorgott a babám, de olyan fura volt, alig éreztem, de a hasam "hullámzott". Aztán mikor végeztünk teljes nyugalom lett.

Niki!
A cola nekem is segít, ha szédülök. Bár nekem a doki mindig normális értékeket mér vérnyomásilag, de ez csak azért van, mert ha dokinál vagyok felmegy a vérnyomásomKép.

Sziasztok!
Orsi(29dik)
Orsi

Sziasztok!
Tegnap egész nap nem volt internetünk, és már annnnyira hiányoztatok!!!!

Rebi!
Babakocsi témában én is dilemmában vagyok. Először beleszerettem egy Graco Voyagerbe, mivel ilyen van itt kint Finno.-ban a barátnőmnek, ezután én is a Peg Péregonál kötöttem ki. A Milánó nekem is nagyon tetszett, csak hát 90000-ért???? és még hordozó sincs benne. Valamint nálunk az is szempont, hogy ezek a müanyagvázasak nem igazán birnak sokat a -25-30 fokos hidegben.
Ezért egy olcsóbbat néztem ki, igaz csak interneten, mert itt egyáltalán nem kaphatók Gracók.
A Megatoysban szeptemberben két babakocsi van akcióban:
-Graco Voyager Flame (kétfunkciós, 39900-ért), én ezt fogom megvenni, ha életben is tetszik majd.

-Graco Monterrey Travel System (háromfunkciós, babakocsira tehetö hordoróval 54000-ért).

Szerintem mindkettőnek nagyon jó ára van, és látom a barátnömnél,hogy mennyire bevált nála a Graco.
Ha gondolod, olvasd el az Erről-arról topicon belül a Peg Peregosat, én miután végigolvastam, letettem a Milánóról, mert szerintem nem tud annyit, mint amennyiért újonan vesztegetik. Persze, ha esetleg használtan egy jó minöségüt kifog az embeer, akkor megéri. (ld. BGabi)

Pusszantás minenkinek! A betegeskedöknek jobbulást, az aggódók meg nyugodjanak meg, a pozitiv kisugárzás sokat segitKép
Nyuszimanó
Nyuszimanó19.

Sziasztok!

Niki! Nekem az október vége, november eleje már késö egy kicsit, addigra szeretném berendezni a babaszobát. Kép Ha elárulnád a címet, megnézném akár érdemes, akár nem. Kép

Szalmamik! Öszinte együttérzésem a tiétek, nekem csak egyetlen éjszakát kellett Életem Párja nélkül töltenem, de azt hittem, soha nem lesz reggel. Aggódtam, fáztam, féltem, ocsmányul éreztem magam. Kép Nem bírnám ki hetekig...
Lehet, hogy ezt is a terhesség teszi velem (velünk)? Én régebben klasszul önálló voltam...

BMárti
BMárti

Sziasztok lányok!

Egyedüllét: nekem zenél a párom, ami éjszakai elfoglatság. Nagyon rossz olyankor egyedül. Éjjel óránként nézem az órát, fülelem a kaput hátha o az. Így nagyon meg tudlak érteni benneteket. Pedig nekem csak egy-egy (fél) éjszakát kell kibírnom. Kép Különben érzékenyebb is lettem a terhességem idejére. De az öröm, amikor hazaér kárpótol mindenért! Kép Kép
Olyan más lett a kapcsolatunk mióta babát várunk. Addig is nagyon szerettük egymást, de most mégis bensoségesebb az egész. Olyan mintha fél méterrel a föld felett járnék. Gondolom ti is!

Catnet Niki!
Vigyázz magadra! Legyen nálad egy kis üveges szénsavmentes ásványvíz mindig. Én azzal járok, bár el még nem ájultam, de a szomjúság néha nagyon elkap, az ellen is jó.

Puszilok mindekit!
Vigyázzatok magatokra!
Niki K. 31.
Niki K. 31

Sziasztok!

Mégegykata,
Tejlesen átérzem a helyzetedet. Munkahelyi dolgok és pénz miatt én is sokat idegeskedek. Igaz, a mi dolgaink más természetüek, de aggasztó a helyzetünk. Megpróbálom elhessegetni ezeket a gondolatokat, de hát nap mint nap kezdödik elöröl idebent minden. Én is azt kívánom, amit Te, hogy végre csak a babámmal foglalkozhassak, de sajnos még szük két hónapig dolgoznom kell, utána pedig igencsak felkopik az állunk ha a férjem nem fog többet keresni. Jelenleg én sem látok sok reményt, kiutat a helyzetünkböl. Azt szoktam szuggerálni magamnak, hogy az a lényeg, hogy együtt vagyunk a párommal, együtt majd mindent megoldunk. Így legyen.

Catnet Niki,
Menj el dokihoz és mondd el neki, hogy elájultál. Valszeg semmi komoly, de nem ártana egy vérnyomás mérés, vagy egy vérkép. Nem vagy vérszegény?

Niki,
Kitartás, meglátod hamarosan otthon lesz apja! Teljesen megértem azt, hogy borzasztóan hiányzik, én még akkor sem tudok elaludni ha csak a másik szobában van és nincs mellettem. Küldök Neked energiát a kitartáshoz, és mindenkinek aki mellett nincs ott a papa.

Tegnap abban a nagy melegben alig kaptam levegőt.. kellemetlen volt, tátogtam csak, mint a partra vetett hal. Egész este az erkélyen ültünk a párommal, az nagyon jó volt, jót pihentem.
A kiscicám nagyon aktív. Tegnap komolyan, erösen hólyagon rúgott, majdnem fájt. De csak vigyorogtam Kép Tök édi amikor hullámoztatja a pocim, úgy érzem egyszerre mozog minden tagja Kép
Két hét múlva UHra megyünk, rá akarom beszélni, hogy tegye szét a lábát Kép legalább addig, amíg odakukucskálunk Kép

Vigyázzatok magatokra!

Mamacica(24hét2nap)
Mamacica

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek szép napot!

Kisbence! Hol csináltak 4D-s "felvételt?
Köszönet. Pusszzz Chris
Chris

Sziasztok!

Látom többeknél vannak anyagi problémák.
Nekünk most lehet, hogy megoldódik, de milyen áron?
A párom edzö, hetente 5 edzést tart - este - és hétvégeken 2 meccse van. Most még egy csapatot el fog vállalni valószínüleg, ami plusz 4 edzés és 1 meccs. Tehát, minden este 8 után fog hazaérni és gyakorlatilag szeptembertöl májusig nem lesz szabad hétvégéje.
Persze többet fog keresni, többet, mint ami nekem ki fog esni. De én nagyon félek, hogy túl sokat leszek egyedül és akkor hogy fogom megoldani a babadolgokat? Tegnap 2 órán keresztül ezt vitattuk meg, de nem nagyon tudtuk eldönteni, mi lenne a legjobb.
Hát igen, anyukám szoktak idézni egyik ösét: a pénz nem boldogít, de ha nincs, nagy a nyomorúság! Kép

Szerencsére a babánk mindig felvidít a nehéz helyzetekben is Kép Egy-két kedves mocorgás, hullámoztatás és mi máris nagyon tudunk örülni Kép
De gondolom ezzel ti is így vagytok.

Pussz,
Zafi
Zafi

Szia Chris !
A Megatoysban csinálták a Soroksári úton. A Praxis ideköltözött a Bartók Béla útról.
8200.-Ft volt az UH és a fotó. Az UH kb 5 perc, van rajta sima és 4D is.ja és a szívhangját is felvették. Kisbence tündéri volt. az eleján a nyakában volt mindkét lába mint a jógiknak és a két kis keze is az arca elött volt. de annyira ügyelt arra hogy ne lássuk az arcát hogy miliméterre követte az UH-t és tette arrébb a kezét. a doki is nagyon jól szórakozott rajta.
végül megbökte a hasam és erre Kisbence nagyot rúgott és levette a kezeit. rögtön nevetett is egy nagyot ha nem látom nem hiszem el. a doki szerencsére ezt is felvette és ki is merevitette a képen. annyira aranyos volt bármilyen szenvedést megér.

most pénteken reggel megyek terheléses cukorra a MÁV-ba.
az UH szerint a 27.héten vagyunk és eddig kb 7 kg-t hiztunk. csak sajna vizesedek. estére bedagad a kézfejem és a bokám. a vérnyomásom nagyon alacsony 90/70 folyamatosan. napi két kávét engedélyezett a doki. vérszegény vagyok de semmit nem szedek mert felesleges. Kisbence a kajából kivonja a vasat/ sok spenótot, sóskát,vörös húst,száritott sárgabarackot és olajos magvakat eszem/. többször kaptam már vasinjekciókat de még soha nem maradt a szervezetemben. nem tudom tárolni. a körmöm törik, de a hajam nagyon erös és gyorsan nö. a börömmel sincs semmi bajom.
tehát annyira nem nagy gond a vashiányom.
fáradékonyabb vagyok most de ésszel osztom be az eröm. vagyis amit lehet másra testálok.

ki tud olyan cipöboltot ahol nagyon kényelmes cipöket lehet vásárolni ami az én dagadt lábamra is feljön?
Kisbence
Kisbence

Sziasztok!
Köszi az Infot Kisbence!
Mennyi idõvel kell hamarabb bejelentkezni? Tudnál telszámot adni?
Nálunk most a "külön" UH a téma.
Kútvölgyiben nem csinálnak "hosszabb " felvételt?

Köszönet. Chris
Chris

Szia Kisbence!

Hogyan lehet bejelentkezni / bejutni arra a Soroksári úti 4D ultrahangra? Kell hozzá beutaló, vagy be lehet jelentkezni csak úgy simán, telefonon? Mennyi a várakozási idö? Napok, hetek, hónapok? Ahogy olvasom az élménybeszámolódat, igazán érdemes lehet elmenni! KépKépKép

BMárti
BMárti

Sziasztok Lányok!
Bocsánat, hogy betolakodom a "szentélyetekbe", nincs még hozzá jogom, csak megláttam, hogy a Praxis elköltözött a Bartók B. útról és ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Ugyanis én dr. Barnához járok ugyanoda. Ez azt jelenti, hogy az Ö rendelője is átköltözött vagy csak az UH-részleg?
Ha tudtok, válaszoljatok légyszi. Elöre is köszi.

Monchy
Monchy

Szia Monchy!
Nem is szentélyKép, és ide bármikor, bárki, bármivel jöhetKép
Segíteni sajna, nem tudok.Kép Szerintem hívd fel õket!
Pusszz Chris
Chris

Szijasztok Mamik!

Most jöttünk az UH-ról. Hát kiderült, hogy a mi kis pocaklakónk kislány. KépKépKépKép A doki azt mondta, hogy tök tisztán láccott a "cuncikája" (ő mondta így). Úgyhogy most kezdhetünk el lányneveken gondolkodni.
Méretileg viszont 29 hetesnek mondta a kiscsajt, már 76 mm a feje, 55 mm a combcsontja!

Puszi nektek, csak most kezdek majd olvasni titeket.

Szila
Szila 28dik

sziasztok !
sajnos nincs itt a telefonszám a munkahelyemen.
ha véletlenül van nálatok szeptemberi Kismama újság, abban van egy hirdetésük és az ott lévö mobilon lehet bejelentkezni. holnapra behozom.
nekem 1 hetet kellett várnom.semmilyen beutaló nem kell hozzá.nem tudom hogy a Kútvölgyiben hosszabb-e a felvétel. én nem akartam tovább piszkálni Kisbencét mert nagyon nem szereti az UH-t.
Monchy !
szerintem nem az egész Praxis költözött el csak a 4D részleg. nem láttam mást csak az UH-t.pl.nincs vizsgálószék a rendelöben, ezért gondolom, hogy csak ök mentek oda. ez nem is igazi rendelö hanem egy lekeritett rész a Megatoysban a babavárónál.

tiszta szivböl ajánlom mindenkinek mert nagy élmény. ja és súlyt is mérnek, 1 kg a Kisbence a gép szerint.
Kisbence
Kisbence

Mamacica, köszi a pozitiv energiákat!Kép Kedves lányok, nektek is köszönöm a sok biztatást, jo volt a "Szalmami" kifejezés, jokat vigyorogtam rajta. KépKépKép

Márti!
A cimet elkérem, és megírom, ha meglesz. Kép

Orsi!

Az a Piros-mogyoros a babának kellett, szerintem azért örült neki ennyire. Néha én is beizgulok egy-két dologra, de mégsem érzem ugy, hogy kivános lennék. (jo, azért az igaz, hogy a hétvégén bevágtam egy egész üveg ecetes ubit magában. Nem birtam abbahagyni, az én kicsi párom meg csak elnézöen mosolygott...Kép ) Hát, van ilyen.

Sziasztok, pusszancs,

Niki
Niki

sziasztok!

A telefonszáma a rendelőnek:30/9962-164

tikk
Tikk

Chris, Kisbence!

Köszi az infot! Kép

Monchy
Monchy

Kismamák, akik még dolgoztok,

Benneteket szoktak kérdezgetni a munkahelyen, hogy hogy vagytok, vagy hogy mocorog-e a babátok stb... ?

Mamacica
Mamacica

Mamacica!

Engem rendszeresen kérdezgetnek mind a munkahelyen a kollégák, mind otthon az ismerösök. Már kezdek ahhoz is hozzászokni, hogy meg akarják simogatni a pocakomKép

Orsi(29dik)
Orsi

Sziasztok Lányok!
3D-s ultrahanghoz: a Kútvölgyiben 8000,- Ft-ot kell fizetni, ezért nekünk kb. 15 perces videofelvételt adtak, és 5 db fényképet. A videokazettát nekünk kellett vinni. Mikor lefeküdtem a vizsgálóasztalra, bekapcsolta a gépet, és az egészet felvette, amit mi is láttunk. Bárki bemehet a kismamával, és nem kell beutaló, telefonon lehet bejelentkezni. Tel. szám: 30-323-7147, Bencze Zsuzsa.
Mi aug. vége felé voltunk, szerencsére nem kellett olyan sokat várni, de volt olyan, akinek bizony hosszabb volt a várakozási idö. Bár a pofiját nagyon befúrta a pocakomba, nem láttuk teljesen jól az arcát, de képzeljétek el, hogy mozgatta a lábát, és integetett. Mikor a dokinö megpróbálta kimozdítani onnan, kinevetett minket. Ezt késöbb a családom is észrevette, pedig nem is hívtuk fel rá a figyelmet. Nagyon édi volt!
Ha van olyan, aki Kecskeméten szeretne elmenni, mert nem Bp-i, és közelebbi tel. szám:76/509-443, 30/383-2176
Babakocsi vásárláshoz: Hauck babakocsit a Götz bababoltban vagy partner üzleteiben nézhetitek meg (X. Bihari út 8.). A hétvégén nyit a Mammut 2, lehet, hogy a Chicco üzletben lesznek jó vevőcsalogató akciók.
Engedjétek meg, hogy megosszam Veletek babakocsi vásárlásunk történetét, ha már mi jó nagy balfékek voltunk, legalább más ne fusson bele. Mikor fenn voltunk Pesten a 3D-n, (mi nem Budapesten lakunk), bementünk a Megatoysba. Úgy gondoltuk, ha látunk jó dolgokat, meg is vesszünk egy-két dolgot. Korábban jártunk már ott, szép holmik vannak, az biztos. Nos, mi két funkciós babakocsit szerettünk volna, külön autósülést. Fontos volt, hogy könnyen és kicsire össze lehessen csukni, hogy vízszintesre lehessen dönteni (ezt egy már gyakorló kismama ajánlotta), és szerintem jó, ha a kart át lehet fordítani, mert föleg a kezdeti idöben fontos a kisbabának, hogy tudjon az anyukával szemkontaktust teremteni. Találtunk is egyet, 38 ezer volt. Örültünk, megvettük. Már itthon elmentünk abba a bababoltba, ahol a kiságyat szerettük volna megvenni, uaz a kocsi 26 volt. Szóval, érdemes körbenézni, föleg, ha van idötök, a Kismama újságban elég sok cím található. Bocsi, ha hosszúra sikerült az iromány.
Sziasztok: Ágci
Ágci

Szia Mamacica !
a kollegáim /5 férfi/ teljes beleéléssel várja a Kisbencét.nagyon toleránsak. elnézöen vigyorognak a felrakott lábaimon, a több fogásos étkezéseimen.
de a postás,a boltosok,ismerösök,barátok,szomszédok mindenki nagyon érdeklödik Kisbence után. én megmondom öszintén nem szeretem ha a hasam simogatják.
idegesit. csak a páromtól és a nagyfiamtól esik jól. Kisbence is csak nekik mozog.
ha megyek bárhol/utca,bolt stb/ jönnek szembe az emberek elöször az arcomra néznek és utána a pocakomra és mindig vigyorognak egyet.nem gúnyosan, hanem aranyosan. ez nagyon jól esik, feldob. megfigyeltem éppen tegnap, hogy a férfiak tátott szájjal bámulják a pocakom ha pl rövidebb poló van rajtam. ez még misztikum a számukra.
nekem a legnagyobb csoda a két kutyám volt. kertes házban lakunk és van egy kuvaszom és egy kaukázusi juhászkutyám.egyik sem kis példány. mióta Kisbence van állandóan a pocakom szagolgatják és nem lökdösnek ha bemegyek hozzájuk.a macskáim viszont elszaladnak.
Kisbence
Kisbence

Sziasztok!

En meg nem tartozom kozetek - bar szeretnekKép - csak szeretnem ha tudnatok, hogy szeptember 28-an penteken, a Mammut2 nyitanyan nagy akciok lesznek az ott talalhato hatalmas bababoltban. Jo nezelodestKép

orsoly
orsoly

Szia Orsoly!

Csak pénteken lesznek azok a nagy akciók? Akkor sajnos nem tudok elmenni. Kép Igazán akciózhatnának legalább egy hétig! Kép

BMárti
BMárti

Szia Orsoly és BMárti!

A péntek nekem sem jó, nem akcióznak többet?

Lányok: szinte zsibbad a gyomrom, lehet, hogy a babám nyomja? Levegom még van... Kép

Holnap okosodom suliban, de csütörtökön benézek hogy vagytok...
Niki K.
NK.

Sziasztok!
Nem egészen ide tartozó a dolog, de annyi mindenben tudtatok már segíteni nekem!
Szóval, mivel van két cicám és csak "sima" alomtartójuk van, így tekibntettel a késõbbiekre: Keresek olyan cicaalotartót, aminek van alja, oldalai, teteje, ajtaja és szagelszívója.
A lelõhely és az ár sem mellékes!
Bocsika!
Köszönet. Chris
Chris

Szija lányok!

Kérdeztem az orvosomat, hogy mi van, ha a kiirt idöpontra sem történik velem semmi. A vizsgálat után azt mondta, hogy nem hiszi, hogy a kiirt idöpont utánig húznánk a dolgot, mert már igy is egy picit ki van nyilva a méhszáj.Kép A picit nem tudom hány cm vagy mm-t jelent. Az NST viszont még nem mutatott semmit...
Ma olyan ügyes voltam viszont, hogy összepakoltam a kórházi csomagom felét! Hátha csak erre várt a baba:-))

Rádöbbentünk, hogyha fiú lenne a babuci, akkor nem is tudnánk, hogy milyen nevet adnánk neki, söt még a lány név is kérdéses. Talán nem ártana, elkezdeni a névkeresésnek igy a 38.hétenKép, mert eddig csak elképzelések voltak.

Jamina! A babád méretei tényleg jó voltak a születéséhez. Gondolom már rég behozta a nagyobb súlyúakat!

Bubumama, Malacka, Száva! mekkora volt a babátok BPD-je a születéskor? Már ha tudjátok..

Catnet! Ilyen ájulásos dolog engem is utolért majdnem eccer. Éreztem, hogy valami nem stimmel, de gondoltam én sosem ájultam még el...aztán ahogy teltek a percek kezdett gyanússá válni a dolog, hogy lehet, hogy mégis, aztán elkezdtem rohanni egy szék felé, és rávetettem magam az utolsó pillanatban...Ennek tuti az volt az oka nálam, hogy már fél napja nem ettem akkor semmit. Nem lehet, hogy neked is ez volt a baj?

Szijasztok, Lara (38.) - még 21 nap a kiirásig Kép
lara (lara)

lara, mai adatok: Bebe 6330 g, 65 cm, 4,5 hónapos. úgyhogy tényleg behozta... Kép
jamina
Jamina

Lara!

Megkerestem az utolsó uh. leletemet, 37.5 hetesen volt az utolsó, ezen a BPD: 96 mm. Lett is 36 cm-es fejkörfogata, mire megszületett.

Bubamama
Bubamama

BMarti, NKKép sajna nem tudom hogy meddig tartanak az akciok, ezt is csak veletlenul meglattam egy ujsagban. Szerintem egyebkent tovabb fog az tartani mint egy napKép Nyugodtan nezzetek el arra hetvegenKép

orsoly
orsoly

Sziasztok!

Orsi, Kisbence!

Én attol vagyok teljesen kiakadva, mikor találkozom valakivel, és kérés nélkül felrántja a polomat, hogy lássa a hasamat. Ezen teljesen ki vagyok kattanva, hogy jönnek ök ehhez??? Nektek nem csinálják? Állitok le rola mindenkit, de mindíg ujabb meglepetés ér. Elég "elegáns" látvány lehetek, mikor a gatyeszt, ami már csak a hasam alatt köthetö, igyekszem takarni a poloval. Ergo, gatya letolva, de a harisnya ( ötösöket vettem, ezek rámjönnek pocakilag), szoval a harisnya fedi a hasam, hogy a baba ne fázzon. Szoval elég gáz, ahogy kikandikál onnan egy harisnyás oriáspoci. Gyorsan ilyenkor mindenki kiejti a polomat a kezéböl meglepetésében, és nemtom ki van zavarban jobban, ök, vagy én. ...

Tényleg, lányok, azt vettem észre, hogy az utobbi három hétben nem nött a pocakom. Kép Most vagyok a 29. héten, és nem tudom, normális-e. A baba nagyon virgonc, tegnap pl. nem bírtam vele, mert ugye hazajött az apukája, és éjjel a reptéren vártuk. Szerintem érezte. KépKép Ugyhogy Apa megvan, de holnap reggel megint mennie kell, még négyszer repül, és hétvégén jön haza. Most megint nagyon parázok, nehogy baja legyen, de annyira jo, hogy mellette aludhattam el, és együtt ébredtünk. Neki is hiányzott ám, hogy ágyba kapja a reggelijét...Kép

Na, biztos untok már, megyek dolgozni, visszanézek még napközben.

Pocokkal mi van???? KépKépKépKép Csak neeeeemmmm??? KépKépKépKép

Pussz,

Niki
Niki

Sziasztok kismamák!

Kíváncsi kollégák-téma:
Hát igen, némelyik az én melóhelyemen is enyhén túlzásba viszi... Van egy kiemelkedõen kétszínû kollegina, aki meg van róla gyõzõdve, hogy ha õ nem lenne, összeomlana az iroda, emellé "pettyet" arrogáns is, no meg folyton mindenkit, korra, nemre, beosztásra való tekintet nélkül kioktat... szal egy élmény vele dolgozni... Nos ez a nõszemély, ha engem meglát (egyébként alapestben engem SEM - mint oly sokan másokat - szívlel), vigyorogva rohan felém, közben "szia drága édesem" v. "hogy vagy szívem" feliáltással nyújtja a kezét a pocakom felé, meg akarván szegény kisfiút simogatni... Én ekkor lemerevedek, a gyerek úgyszintén... Szóval õrület...
Egy másik kolléganõm elvárja, hogy ha õ úgy köszön nekem: "sziasztok", nekem vissza kell köszönnöm KÉTSZER, hogy "szia, szia"... Szóval enyhén Lipótmezõ-feeling-es a dolog...
És még sorolhatnám a hasonló sztorikatKépKépKép Mert ugye, nagy cég, sok ember, ergo: sok a gyagyaKép

Panaszkodhatok?
Igyekszem rövidre fogni magam. Szóval erobbantan derékilag. Hétfõ délután óta fáj a derekam jobb fele, sántítok, és enyhén zöld az ábrázatom... Dokim e héten szabin van (valahol hasat süttet), tehát még felhívni sem tudom, hogy mit tegyek, hova menjek, mit kenjek rá, mire számíthatok, meddig tart, stb...
A furi az, hogy pl. ülni jó, de állni, vagy járni egyáltalán nem, mert minden lépésnél belenyilall. Viszont lehajolni meg le tudok! Szóval nem igazán értem...
Valakinél volt már ilyen hasonló eset? Mit tettetek, mennyi idõ alatt múlt el, miért van ez?
Nem szeretném a maradék 10 hetet így tölteniKép

na cuppppppantás mindenkinek, eldugulok,
Beja (30dik)
Beja

Szia Beja !
sajna azt kell mondanom hogy teljesen normális hogy fáj a derekad. nyúlnak a méhtartó szalagok folyamatosan, tágul a medencéd és az alsó csigolyák is elmozdultak a helyükböl.ismerös,néha orditani tudnék annyira belenyillal nekem is a fájdalom a derekamba.üléskor a popsid átveszi a teher nagyrészét és nagyobb felületen oszlik el a súly. a lehajolással vigyázz nehogy úgy maradj.
guggolj le inkább és valamiben megkapaszkodva állj fel. vannak krémek de azok izomlazitóak és itt nem igazán az izmokkal van gond. nekem segitett a melegvizes borogatás,persze otthon.
nagyon vigyázz a hirtelem megfordulásokkal és mozdulatokkal. nagyobbik fiam születése után ahogy csúsztak vissza a helyükre a csontok stb.szószerint két hétig nem birtam lábra állni.
mintha lebénultam volna deréktól lefelé.pokoli volt.ezért most nem kizárt nálam a császáros szülés mert a medencém enyhén szólva kikészült.
én 166 cm vagyok és elég vékony, a csipöm Kisbence elött 80 cm volt és az elsö fiam 3kg55dkg és 56 cm. kifért,de szép munka volt.
anyukám a hugom és engem is császárral szült mert neki is keskeny a csipöje.szóval ez alkati adottság is.
próbálj meg minél többet feküdni.
Kisbence
Kisbence

Sziasztok!

Jó sok minden történt veletek tegnap Kép Én reggel elvittem a fiamat a bölcsibe, majd összefutottam az egyik barátnömmel (egy helyre járnak a fiaink), aki elcsábított a városba nézelödni. Hát olyan annyira elvoltunk, hogy majdnem dél volt, mire indultam volna haza. Erre rábeszélt, hogy ne menjek haza, hanem menjek hozzájuk fel, és onnan majd délután megyünk a gyerekekért. Szóval jó napom volt, sokat dumcsizhattam.

Egyébként felénk semmi különös nincs. Még mindig be vagyok kicsit rekedve, és köhögök. De egyébként már egész jó.

Pocok???

Sziasztok
Gabi

<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja
Cseri Bogi 3400 g, 49 cm
Tvica Kristóf Bence 3400 g, 54 cm 2001.09.04
Cory Balázs 2900 g, 50 cm 2001.09.12
</pre>

<pre>
Pocok 18.c. 40 hét 6 n Budapest 27 év szept. 20. 1.b.
Szilvia 40 hét Svájc 27 év szept. 22. 1.b.
Erás 37 hét Pécs 21 év okt. 10. 1.b.
Beáta 1.c. 37 hét Budapest okt. 10. 2.b.
Lara 1.c. 37 hét 2 n Szeged 25 év okt. 16. 1.b.
Szilvi2 1.c. 37 hét 1 n Ócsa 25 év okt. 16. 1.b.
Manka2 36 hét 6 n Budapest 26 év okt. 18. 1.b.
PK 2.c. 36 hét 2 n Svájc 29 év okt. 23. 1.b.
Adri 2.c. 36 hét Budapest 31 év okt. 23. 1.b.
Kiraly Kati 8.c. 35 hét 1 n Budapest 25 év okt. 28. 1.b.
Andiv 35 hét okt. 28.
Merci 34 hét Budapest 29 év nov. 1.
Viki 2.c. 34 hét 1 n Budapest 29 év nov. 7. 1.b.
Helga 26.c. 33 hét 4 n Debrecen 23 év nov. 10. 1.b.
Rebi 33 hét 1 n Budapest 30 év nov. 12. 1.b.
Tikk 33 hét 2 n Budapest 26 év nov. 14. 1.b.
Móni 3.c. 32 hét 6 n Debrecen 28 év nov. 16. 1.b.
Eszter 2.c. 32 hét 5 n Budapest 24 év nov. 16. 1.b.
Niki K. 5.c. 31 hét Budapest 26 év nov. 23. 1.b.
Ágci 31 hét Szeged 27 év nov. 24. 1.b.
Katus sok 31 hét 2 n Pécs 28 év nov. 26. 1.b.
Viráganya 4.c. 31 hét 0 n Dunaújváros 29 év nov. 29. 2.b.
Laura 8.c. 30 hét 6 n Budapest 29 év nov. 28. 1.b.
Zsuzsi 3.c. 30 hét 5 n Budapest 26 év nov. 30. 1.b.
Gabi 1.c. 30 hét 5 n Nyíregyháza 27 év nov. 30. 2.b.
Beja 8.c. 29 hét 5 n Budapest 25 év dec. 10. 1.b.
Niki 10.c. 29 hét 3 n Bp. (Érd) 27 év dec. 10. 1.b.
Évike 3.c. 29 hét 2 n Budapest 29 év dec. 11. 1.b.
Mariann 3.c. 28 hét 5 n Miskolc 30 év dec. 14. 2.b.
Orsi 8.c. 28 hét 4 n Komló 26 év dec. 15. 1.b.
Szilvi 1.c. 28 hét Bp. (Érd) 25 év dec. 15. 2.b.
Picur 1.c. 28 hét 2 n Kanada 31 év dec. 21. 1.b.
Ada 2.c. 27 hét 6 n Budapest 27 év dec. 21. 1.b.
Zita 4.c. 27 hét Budapest 27 év dec. 21. 1.b.
Szila 7.c. 27 hét 6 n Budakalász 25 év dec. 22. 1.b.
BMárti 1.c. 27 hét 2 n Budapest 30 év dec. 25. 1.b.
D.Rita 1.c. 27 hét 2 n Dunakeszi 32 év dec. 27. 1.b.
Kata2 3.c. 27 hét 1 n Budapest 27 év dec. 31. 1.b.
Kata 26 hét Budapest 22 év dec. 29. 2.b.
Betti 4.c. 26 hét 1 n Eger 25 év jan. 1. 1.b.
Kisbence 26 hét Budapest 31 év jan. 1. 2.b.
Tiduj 25 hét 6 n Bp. (Szolnok) 25 év jan. 3. 1.b.
Zafi 26 hét 1 n Budapest 26 év jan. 4. 1.b.
Zsú 24 hét Budaörs 28 év 1.b.
Mamacica 1.c. 24 hét 3 n Szolnok 28 év jan. 14. 1.b.
Erika 14.c. 23 hét 6 n Erdély 27 év jan. 17. 1.b.
Chris-Klári 23 hét 2 n Budapest 36 év jan. 20. 1.b.
Ildikó 3.c. 23 hét 0 n vidék 28 év jan. 23. 3.b.
Moncsi 1.c. 23 hét 0 n Budapest 26 év jan. 24. 1.b.
Catnet 6.c. 22 hét 3 n Ócsa 20 év jan. 25. 1.b.
TKriszta 1.c. 22 hét Budapest jan. 28. 2.b.
Kustyi 22 hét 2 n Gy&#337;r 30 év jan. 28. 1.b.
Klári 1.c. 22 hét Pécs 28 év jan. 29. 1.b.
Zsuzs 1.c. 21 hét 3 n Budapest 27 év febr. 2. 1.b.
Tmóni 0.c. 21 hét 2 n Budapest 31 év febr. 2. 2.b.
Juca2 21 hét 2 n Veszprém 29 év febr. 13. 1.b.
Kinga 1.c. 20 hét 6 n Maglód 33 év 4-5.b.
Tünde 19 hét 6 n Budapest 33 év febr. 17. 2.b.
Nyuszimanó 3.c. 18 hét 6 n Finnország 26 év febr. 21. 1.b.
Barbi 2.c. 9 hét 3 n Budapest 24 év 1.b.
Erika2 12.c. 8 hét Százhalombatta 27 év
</pre>
BGabi (bgabi)

Sziasztok!

Niki! Szerintem ne aggódj, hogy nem n&#337;tt a pocid. Minden gyermek más ütemben fejl&#337;dik. Egyszer megugrik, aztán nem változik, van akinek folyamatosan növekszik. nekem például fóbiám, hogy pici a hasam, a kívülállók szerint persze nem.
Az érdekl&#337;d&#337;kt&#337;l én is rosszul vagyok.A had simogassam meg mániát, meg egyenesen utálom. Kivétel a rokonok,de ott sem mindenki.
na tegnap elmentem kontrolra a doki bácsihoz, aki mondta, hogy most már koponya van lent és már nem valószín&#369; els&#337; babánál, hogy ez változna.

Pocokkal mi lehet?? Nekem gyanus ez a hallgatás! Vagy nem azt írta, hogy kedden indítják a szülést?? Lehet rosszul emlékszek.

Tikk
Tikk

Sziasztok!

NEkem is van egy kollégan&#337;m, aki "Sziasztok"-ot köszön és nem is akármilyen hangsúllyal! A falat kaparom t&#337;le! De szerencsére eddig még mindig megkérdezték, hogy megfoghatják-e. Az idegenebbeknek nem szoktam megengedni, f&#337;leg azoknak nem, akikkel ezel&#337;tt még egy szót sem beszéltem.

Beja!
Nem segített a torna? Azért ugye jössz ma, hátha tud valami jobb gyakorlatot, ami jót tesz!
Én is kerestem ma a dokinkat, mert tegnap este óta szédelgek. Már mindent kipróbáltam, amit a nagykönyv ír erre, de semmi nem vált be. Kicsit el is szontyolodtam.
Majd a torna meggyógyyít Kép

De ha valakinek van valami &#337;si praktikája szédülésre, ossza meg velem feltétlenül!

Pusszantás,
Zafi
(26-27?)
Zafi

Sziasztok Csajok!
Mi van akkor, ha az UH nagyobb méreteket mutat? Mondjuk a 40. hét közeledtével több mint 90 a BPD. Megindítják a szülést elöbb?
Ágci
Ágci

Sziasztok!

A poci fogdosókat én is nagyon utálom! Kép
Szerencsére olyan még nem volt, aki odáig merészkedett volna, hogy a pólómat felhúzza! Le is ütném, ott a helyszínen!!! Bár lehet, hogy csak a kertész farmer akadályozza meg a támadást. Mindenesetre szerencse, hogy nem fordult még elö, mert tutira nagyon arogánsan és agresszíven reagálnék rá! Kép
Az én kollégáim elég inteligensen állnak a kérdéshet, felszólítanak, hogy na mutasd a pocid, én meg felhúzom a pulcsit, kidüllesztem a hasam, és jókat Képgunk. De az egyik szomszéd irodában van egy némber, aki ha csak meglát rögtön neki a hasamnak, és fogdossa, ahol éri. Szerencsére csak ruhán át, de így is eléggé viszolygok töle. Olyan eddig csak egy volt, akit tényleg elküldtem a ...ba, szintén nem közvetlen kolléga, csak egy folyosón dolgozunk. Állandóan Pocak-nak szólított, és azt hitte, hogy ez vicces. Kép Kértem egyszer, kétszer, tízszer, húszszor, de nem tágított, ahányszor csak meglátott a folyosón mindig harsány "Szia Pocak!" üvöltéssel fogadott. Aztán egyszer belefutott egy rosszabb napomba, amikor megálltam a folyosó közepén, és elkezdtem vele ordítozni, hogy attól még, hogy babát várok, nem vagyok egy kétlábon járó pocak, és kikérem magamnak, hogy így szólít!!! Na, akkor végre feltünt neki, hogy nem találom se kedvesnek, se viccesnek... Kép

Niki eszembe juttatta a harisnya kérdést. Lassan be kellene szerezni néhányat nekem is. Hallottam róla, hogy léteznek speciális kismama harisnyák is, de még soha sehol nem láttam olyat. Nem tudtok róla valamit? Tényleg létezik? Hol és mennyiért kapható? Érdemes olyat venni, vagy jó a nagy méretü hagyományos harisnya is?
A másik, amit mostanában hiába keresek, a body. Olyat szeretnék, ami nem fehérnemü, hanem inkább testhezálló blúz jellegü, a lényeg, hogy a lábam között össze lehessen kapcsolni. Megörülök attól, hogy a kertésznadrágban mindig felcsúszkál a pólóm dereka, egy ronda nudli lesz belöle a derekamnál, a pocim meg fázik. Kép Nem láttatok valami ilyesmit valahol?

BMárti
BMárti

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?