Lili! Kakitéma engem is érdekel, bármilyen választ kapsz, oszd meg velem. Sajnos Bálint is ilyen, ezért nem is merem "üldözni" a bilivel, pisilni szépen belepisil, a wc-be is, de kakilni örülök, ha egyáltalán kakil. Én Flp-s zöldségtablettát adok neki, de "félek" tőle, ebben is van pl. édesítőszer... Laevolacot szedte Bálint is, az állítólag nem szívódik fel, csak fizikailag kapcsolódik a cucchoz, és így könnyebb a kakilás. Arra fogtuk eddig, hogy keveset iszik, de most már ahhoz képest, mint eddig, sokkal többet, mégse rendeződik. Szóval én is vevő vagyok a megoldásokra.
Ez a cipő az első "megalkuvásom", mert a cipő maga jó, de nem magasszárú. Emellett volt a Siesta szandi, meg egy Pediped. Az se túl magasszárú, valahogy a kettő között. De pl. most a csizma se lesz "igazi jó", Ádámnak pl. épp ezért SOHA nem volt csizmája, csak Siesta bakancs. De pl. egy Siesta bakancs 16e Ft. Ezért nálunk most van egy vastag bélelt csizma, ami a havazáshoz lesz, és a mindennapokra egy bélelt bőr bakancs - a kettő árban a Siesta, de ez 2 cipő mégis, akkor is ha pl. az egyik vizes lesz. Tiszta gáz, hogy anyagilag nem lehet bírni a jó cipőket! (Én ha tehetném, tuti vennék egy bélelt csizmát/bakancsot és egy magasszárú bélelt cipőt is, mondjuk Siestát és Elefantent, de az kb. 26e lenne együtt.)
És az idén amit néztem Elefanten abban a bélés addig tartott, ami kívül látszott. Belenyúltam, és elfogyott a bélés.
Kisbogyó! Én simán megértem, hogy egy orvos áll, és csodálkozva néz, és nem érti, mi történik. Persze lehet, hogy rossz tanuló volt az egyetemen és hülye hozzá (de akkor sztem nem adtak volna neki diplomát)
, de én azt tartom nagyon valószínűnek, hogy olyan bonyolult az emberi szervezet, olyan pici behatásra felborul az egyensúly, hogy azt elég nehéz még nekik is megérteni, mi lehet a háttérben. És igen, mindannyian mások vagyunk, máshogy reagálunk a betegségekre, oltásokra, kezelésekre. Egyesek meggyógyulnak a rákból is, mások sajnos belehalnak egy influenzába.
Mikor az influenza oltást kérdezem (minden évben) az orvosunktól, mindig azt mondja, hogy azok is sokan megbetegszenek, akik oltatják magukat. Akkor a bárányhimlő miért lenne más?