Babafürdetéshez az elejében merima gyerekszappant használtam,
késöbb áttértem a Kosilira azzal is megvoltam elégedve!
Drága cuccosokat nem használtam neki soha!Popsitörlőböl is a hazaiakat!Ha pedig bekakil akkor mosom a popóját!
Apásszülés----férjem hallani sem akar róla!Meg ugya az ujvidéki szülészetre tilos a belépés férfiaknak!
Kivéve a dokikat!Én szeretném,Béci nem!Meg persze nálunk kizárt,mivel én a műtőbe megyek!(félek de nagyon.....a műtéttöl,brrrrrrrr)
Telefon---tényleg jó dolog a mobil!A szülés után rögtön telefonálhatsz!Pl.az én esetem:utoljára reggel 8-kor beszéltem anyumékkal,párommal,hogy akkor viszlát én megyek fel a szülőszobára 4 újjnyi...pá-pá-....
Azután jött a klistir,borotválás...(meg ami utánna jön...)
10-kor befektettek a vajúdóba,telefon kikapcs,ugye kb.fél5-ig szenvedés és utánna csaszi!Kb.6-kor telóztam a férjemnek még félkómásan!Mondtam neki(én lüke),h ne igyon még mert azt sem tudom,h mi van a kislánnyal....
De azután ő telefonált annak a csajszinak,aki ott melózik és az körbekérdezgetett és mondták neki,h minden okés,baba jól van....(férjem elöbb tudta mint én a babó méreteit....)
És akkor hívott engem,h minden rendben!
Ott nem mondott senki semmit!No de legközelebb már nem leszek olyan kis szégyenlős,ami nekem jár az jár....(beleértve azt is h 12 óra múlva nem keltettek fel a műtét után,csak 24-el és erre engem csesznek le,h miért nem szóltam--mi van?????Hát nekem kell tudni h mikor kell felkelni?Mostmár tudom...
)
Kriszta!
Igen lehet venni aventes üveget,van 120ml,260ml meg még 1 nagyobb!A pumpával 2 kicsi járt!(a cumi lényeg h 1-es legyen a picikéknek)
Azután amikor Fruzsi 2hós volt,akkor vettünk nagyobb üveget 2-es cumival!Még most is azt használja csak a cumikat cserélgetem rajtuk! Ő már 4-et használ!
Szopis melltartót 99-dinért vettem 2008ban!A mostani(vagyis szülés elötti mellmérethez kb.adjál hozzá 2-öt,kb.akkora kell)
Hálós bugyi is jól jön!