Új privát üzeneted érkezett!

Csillag
ez az sírd csak ki magad! Aztán nem eltűnni! :lol:

Milyen
Ok, remélem minél előbb írsz nekünk pozi eredményt :)

Betty
:?: :?: :?:

Kép

Kép
princzike

Sziasztok Lányok!

Nem vesztem el, csak nem nagyon volt időm jönni.
Bocsi, de nincs időm visszaolvasni, remélem mindenki jól van, aki nem
annak jobbulást és gyógyulást a többieknek drukk hegyek :lol:
Ma voltam a kardiológusomnál, azt mondta, hogy szülhetek simán, így már nagyon beindult a para nálam. Eddig is nagyon féltem a szüléstől, de most még inkább. Majd lesz valami, még egy babaóca sem maradt odabent. :lol: :lol: :lol:

Mi egyébként jól vagyunk, növögetünk szépen. Holnap megyek a 30. hetes Uh-ra, remélem minden rendben lesz.

Puszi és ölelés Mindenkinek, majd igyekszem jönni! :wink:

Kép
Kép
akella

Csillag
Meselj minket a bud is erdekel :!: Mi a tema mar megint valakinek nem tetszettek a tesztek?Akko nem kell rendelni ennyi...szerintem ha 100 bolt 1nek nem tecc az sajat magan problema...ezen ne idegeskedj :roll:

Babszi
A videon 90fokban van a noverke 45 korulit mondott csak azer nem tudom :shock: Koszonom a dicsit en mindenkeppen hosnem tartom magam ezekutan...tegnap ugye sikerult vegigneznem a szurit amit eddig soha de soha es erre fel ma meg meg be is adtam :shock: ahh en nem cecoztam tovid be es csak nyomtam nyomtam csak kattogott meg kattogott...aztan mikor annyi volt vartam 10masodpercet es kihuztam :wink:

Milyen
Tudod aki a kicsit nem becsuli... :wink: en merek ngyon almodni de neha az ikres gondolattol betojok :oops: Szal lesz ahogy lesz...majd a Jo Isten eldonti ha 1 akkor 1 ha 2 akkor ketto ha 3 akkor harom :wink: Tudod Ember tervez Isten vegez :)

Akella
Eljen a 30.heeeet uhurol kepet kerunk! 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csillag
Meselj minket a bud is erdekel :!: Mi a tema mar megint valakinek nem tetszettek a tesztek?Akko nem kell rendelni ennyi...szerintem ha 100 bolt 1nek nem tecc az sajat magan problema...ezen ne idegeskedj :roll:

Babszi
A videon 90fokban van a noverke 45 korulit mondott csak azer nem tudom :shock: Koszonom a dicsit en mindenkeppen hosnem tartom magam ezekutan...tegnap ugye sikerult vegigneznem a szurit amit eddig soha de soha es erre fel ma meg meg be is adtam :shock: ahh en nem cecoztam tovid be es csak nyomtam nyomtam csak kattogott meg kattogott...aztan mikor annyi volt vartam 10masodpercet es kihuztam :wink:

Milyen
Tudod aki a kicsit nem becsuli... :wink: en merek ngyon almodni de neha az ikres gondolattol betojok :oops: Szal lesz ahogy lesz...majd a Jo Isten eldonti ha 1 akkor 1 ha 2 akkor ketto ha 3 akkor harom :wink: Tudod Ember tervez Isten vegez :)

Akella
Eljen a 30.heeeet uhurol kepet kerunk! 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

sziastok.

Csillag: én is egyetértek a csajokkal, sírd ki magad nekünk is,nyugodtan. Mi szeretünk téged.

Nálam semmi újság, max annyi,hogy uram beteg. 39fokos láza van. :cry:

Kép
lujzedli

Betty: Hol vagy? Merre csavarogsz? Mindjárt megyek aludni és semmit sem tudok rólad! azt akarod hogy álmatlan éjszakám legyen? Még nem értetek haza? :shock:

Kép
babicsek

Betty: ???????????????????????????????????????
lujzedli

Betty
En meg megvarlak!!!! 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Minyá jövök, most értünk haza...visszaolvasok 8)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Bri
ha tudtam volna a telószámod, akkor rádcsörögtem volna....de nem tom :roll:
Kfmaressal viszont sikerült taliznom, tök jó volt :!: :wink:

Milyen
neked is köszönöm a drukkot, nagyon rendi vagy :!: :wink:

EHCS
ne légy rossz kedvű, mert elvalagázunk a csajokkal tudod :!: :wink:

Babicsek
köszike neked is...ne félj, most majd én is dugdosok orán-száján mikor hova mit kell :!: :lol:

Lujzika
Uradnak jobbulást kívánok :!: Nagyon tuti ez a nyuszis kép :!: 8)

Nna most én :lol: :
Long protokollt kaptam, mától el kell kezdenem a bromot szedni, napi felet.
21 cn.-től kell nyomnom a decát (közben gyógyszerek , kúpok, izék :lol: ), aztán 1 cn.-től gonal 150+gyogyik...most nem tudom, mert 2 szatyor minden van, a doki megmutatta, mit, hogyan kell beadni, és adott egy olyan papírt, hogy melyik nap, mit, hányat, mikor....szal adott használati utasítást :lol:
Majd még azért át kell tanulmányoznom mindent, mert mint írtam is, most értünk haza...és hát első a gép...és ti :!: :wink:
A dokival legközelebb cn. 6. találkozok, amikor is UH lesz, és v.v., megnézi, hogyan alakul minden....és hogy hogyan tovább, mikor lesz a leszívás...

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty

Nagyon örülök!!!Elkezdődött!! :D Hajrá!!!

(menek feküdni,mert rohadtul fáj a fejem-melegfront :twisted: )
Vendég

Köszike Milyen :D
Jó pihit neked :!:
betty615

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Betty
Az elozo kep neked ment am :wink: tyuuuu de jo akkor nemsokara te is szurod aaaaam :lol: meg jo,hogy akkor mar megjott annal hamarabb lesz 21.cn :wink: Kép

Majdnem egyutt babasodunk :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Igen, Bri
ennek nagyon örülök :!: :D

Húúú csajok, nem is tudom, mit mondjak, hogyan tudnám nektek meghálálni ezt a sok erőt, jót, drukkokat, amit tőletek kapok :!: :!: :!:

Bárcsak megtehetném valahogy....köszönöm mégegyszer :!:
:cry: Most majdnem sírok... :lol:
betty615

Betty
En sirtam is...jo nem bogtem de ez egy olyan erzes,hogy csak na...es ez meg mind semmi...ekkor belegondoltam hogy fogok erezni az elso pozi teszt lattan :shock: haaat az lesz meg gey feeling....lehet elis fogok ajulni :shock: :lol:

A sok kitartast magadnak koszonheted! :wink: Aki pozitiv megy elore tortet annak megvan a gyumolcse... :wink:

Kép

Naplod irod?Olvastad az en konzis napom? 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Persze, olvastam, mindig olvaslak :wink:

Épp most írtam a naplómba is, csak már alig látok, úgyhogy kicsit lassabban ment a dolog :lol:
Meg most ünneplünk is férjecskémmel :lol: vettünk egy jó fütyülős bodza mézes páleszt, azt iszogatjuk az elkövetkező időkre, ahol is szülőkké fogunk végre válni... 8)

Nagyon jó ez az idézet....és milyen igaz :!: Köszönöm szépen :!: :wink:
És ti, kész a festés :?:

betty615

Jaj bocsi voltam csak olvasgattam :oops:
Holnap megyek korzetihez ad beutalot EKG-ra :arrow: aztan irany a nagy sztk ahol megcsinaljak mert hetfore kell vinnem a leletet! :shock:

Az a mezes futyulos alitolag fini tesom szulcsinapcsijan is az volt(en nem ittam)idezetet csak ugy talaltam de jo nem? 8) Addig igyal amig lehet :lol: bar utana is lehet nekem minden ebed es vacsihoz ajanlottak egy pohar voros bort 8) :lol:

Festes kesz,lemostuk az osszes ajtofelfat es ajtot is csempet konyhaban....holnap meg visszapakolunk mert ma mar hullak voltunk :? A szin nem olyan lett amilyet en akartam :twisted: hulye pics@ ennyit a tudomanyarol...alma zoldet szerettem volna halvanyat...olyan light-osat....ez meg olyan rikito zold wazze :evil: pedig a skalan azaz a mintan nem igy nez ki...legszivesebben megmjutatnam a csajszinak :twisted: de anyumnak meg pont ez tetszik sot a boltban aszonta szerinte ez a szin legyen en meg mondtam aaah neeeem....es vettuk ezt a halvanyat erre tessek olyan lett amilyet anyu szeretett volna :roll: rossznak nem rossz csak nem ezt akartam oda ennyi...de amugy szeeeep es a kapcsolokat is kicsereltuk 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kép

betty615

Bri
Drukk a mai EKG-hoz :wink:

Húú, hát tegnap betürűtünk rendesen :oops: :lol:
De jó volt 8) :lol:

Gondolom, milyen színt szerettél volna, de biztos az is szép lett, amilyenre festették :wink:

Majd még később jövök, teszek-veszek kicsit....
Holnap nem leszek, megyünk a tesómékhoz, feleségének lesz a szülinapja :!:

betty615

Akella

Már 30 hetes vagy...jézus...hogy megy az idő... :shock:

Bridget,Betty

Engem is megsirattatok ám.... :roll: mindketten megérdemlitek a csodát és meg is kapjátok hamarosan!! (és veletek fogok bőgni,ha pozitív tesztjeitek lesznek...)

Bridget

Amúgy készülsz mostanában Afrikába??8)

Csillag

Mi a baj?Ha már belekezdtél mondd el....

Többieknek puszi és drukk!
Vendég

Betty
Jo a vonalzid csak most majd megint nem tudom mikor kezdtek mert a vonalzi szerint mar tegnap ota :lol: mikor leszel 21.cn-en? :idea: Hogy taliztal maressel?Teloszamom megadtam volna csak mar elmentel mire irtam :idea:

Milyen
Ez szepen hangzott :P Koszonom :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Akella
Hurrá!!! 30-ik hét.
A szülésen szerintem ne parázz. (mondom én, aki szintén parázós) Én jelenleg inkább a sok szuritól vagyok rosszul, hogy még mennyi van :roll: :lol: és a szülés tűnik gyalog-galoppnak. :lol: Ami biztos, hogy nem igaz... :lol:

Betty
Hurrá! Éljen-éljen. Akkor elkezdődött neked is. Szuper. Micsoda babaeső lesz itt.
Szegénykém, azért simizem a buksidat, mert ennyi szurit kibírni. Hős vagy.

Bri
Ez rád is vonatkozik :lol:

Kép

Kép
princzike

Milyen
én is köszönöm szépen :wink:

Bri
Afrikába készülsz :shock: :?:
Azért tegnaptól megy a vonalzim, mert végülis tegnap már bevettem az első bromot 8)
De most aláírtam a szurikat is mikor kezdem.
A telószámod egyébként jöhet priviben, vagy én küldjem az enyémet :?: Hátha lesz majd egyszer alkalmunk talizni 8) , meg ha bármi van, tudunk értekezni sms-ben is akár...
Maressal úgy taliztam, hogy megígértem neki, ha végzek, rádobok egy sömöst (sms), aztán így is történt, és mivel abban a városban lakik, ahová mi járunk, utána elmentünk még kóvályogni férjecskémmel, és mikor a munkával végzett, rámcsörgött, hogy ott vagyunk e még. Megbeszéltünk egy helyet, és összehoztuk a randit....fagyi, süti, kv...stb társaságában 8) :wink:

Akella
téllleg :shock: atyám, mindjárt szülsz :shock:
Hogy megy az idő :!:

Princz
neked is köszike...és mikor v.v.-re mész, vagy szurit kapsz, csak gondolj rám, és Bridgetre, és egyből te is hős leszel :!: 8)

betty615

Betty
Jaaah igy mar ertem de a Bromo az nem a magas prolactinra van? :roll: Vgy te mar Bromo-rol beszelsz :oops:
Szamod johet mert epp takaritok aztan csak epp bekukk 8)

aaaaaaaaaaah afrikaba en nem keszulok egyaltalan ha rajtam mulik sosem jutok el oda... :lol: ertem am en :wink:

Princzi
Koszi :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok CSajok!

Pár napja nem írtam, meg próbáltam kitanulni Betty és mások segítségével a hőmérőzést tudományát és annyira jól ment, hogy már szinte el is hittem, hogy ez lesz az én hónapom, de ma rájöttem mégsem. Még van 7 napom ciklus végéig de ma 36,8ra esett a hőm 37,05-ről.....

Na mindegy, ezen már nem agyalok ez van

Igen, szupi , taliztam Betty-vel :D csudi aranyos lányka, csak szegényem alig jutott szóhoz a kacsa - szája szám miatt....

EHCS: lábad hogy van???

Bridget: EKg??

Lujzedli: de édes a nyuszóóóóóka!!!! :D

Princzi : most már akkor lehet rendesen is örülni babónak ugye? :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares
Beagyazodasi holeeses is van am 8) es meg nem zuhant vgy ilyesmi ugyhogy no para 8)

Koszonom kerdesed ha nem kerded ne is mondtam volna...EKG kell a lombikhoz es a lelet vegulis nem rossz de azt mondtak hogy "ALSOPITVARI RITMUSOM" van ezert ha ugy jon ki a lepes 1napra felszerelnek ram egy ekg gepet megfigyelesre es egy szivuhu-ra is mennem kell :roll: de persze semmi komoly nincs...csak akkor en sem ertem minek ilyen nagy cecooo?De a lombik az mehet :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Végreeee! Nem kell menni dolgozni! :D Juhhhéééé!

Nagy terveim vannak, tiramisut akarok csinálni. Még sosem csináltam. :shock: Remélem ehető lesz.

Ti olyan ügyesek vagytok, olyan szupi vonalzóitok vannak.

Én ma meg reggel elfelejtettem az utrót. Úgyhogy kimaradt. Remélem ez nem nagy gond, majd este adom a soron következőt. :?

Mit fogtok csinálni hétvégén? Nálunk apus olyan, mint akit fejbevágtak. Hajnal 2-től nem aludt, most meg alig lehet hozzászólni. Mondjuk engem is álmosít ez a vacak idő. Éjszaka meg kiabál a gyerkőc, hogy anyaaaaaa, átszaladok hogy mi baj van, erre bejelenti, hogy elaudta a fülét és zsibbad neki. :lol: :lol: Na ezen jót vigyorogtam, mondtam neki hogy feküdjön a másik oldalára, szépen szótfogadott, aztán mentem vissza én is.

Most egy pár napja alszik egyedül. Össze viszza forog az ágyon, attól félek hogy leesik majd, de mondjuk az ágy előtt tele van rakva párnával, meg szivaccsal neki.

Bromo= Bromocriptin???? ezt én sem értettem. Én is akkor szedtem, amikor gond volt a prolactinommal.

Betty: akkor jól telt az estétek! 8) :)

Kép
babicsek

Bridget: mondjuk reggel nagyon szúrt pár percig a hasim, levegőt alig kaptam, de azóta semmi és elvileg jövő héten lenne piri... na mindegy, majd mérem még holnap is... Ez jó hír, hogy mehet a lombik :D csopa zebrás anyuka ünnepel majd karikor :D

Babicsek: tiramisut én sem csináltam még, nagynénim nagy ász benne, én múltkro a nőklapjában találtam mákos túros tortát, azt csináltam uramnak, állat lett, tehát hajrá, tutti menni fog....

Bromot nekem is a magas prolaktin-re akarták írni, ami aztán a mostani ciklusra megjavult vagy mi, mert mot a 3. napon minden értékem jó lettttt

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares
mint mondtam is, ne parázz, látod Bri is mit ír :!: Még egy hét van a menszeszedig, és beágyinál is általában leesik :!:
Meglátod elverlek :lol:
Igazából nagy volt tegnap a hangzavar, majdnem kiabálnunk kellett egymással, de majd legközelebb valami nyugisabb helyet keresünk :wink:

Bri
minyá küldöm akkor a számom privibe :!:
Igen, bromocriptint szedek, ami magas prolaktinra van.
Azt mondta a doki, hogy teljesen normális a prolaktinszintem, a határérték közepén van pont, de azért mondta, hogy szedjem, hogy lenyomja teljesen ezt a szintet....de egyébként csak napi 1/2 gyogyit kell belőle szednem :wink:
Mai szuri milyen volt :?:
EKG kész :?: Húú most olvasom, be is kell feküdnöd, hogy megfigyeljék a dolgokat :?: :shock: De ilyen eddig nem volt nem :?: Kint nem mondták ezt EKG-nál :shock: Tudom, hogy nem nagy cucc, na de akkor is :idea:

Babim
az este nagyon jó volt :wink:

betty615

Sziasztok!

Babicsek látom idetaláltál. :lol:

Bri ha kell akkor kell. Jó, hogy végre a tettek mezejére léptetek. Meggyógyultál?

Betty látom utánad kell jöjjek. :lol: Na mindegy nem menekülsz :lol: Tök jó, hogy ti is itt tarotok már.

Bocsánat, hogy nem írok mindenkinek külön, de képtelen vagyok ennyi mindent fejben tartani. Betegek vagyunk mi is.....Most csak ennyi aztán majd képbe kerülök

királylány

N aitt vgyok am 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kircsilány
köszi, hogy megtaláltál.. 8) itt mindig meg is fogsz :!: :wink:
Jobbulást nektek, gyógyuljatok meg :!:

Bri
én is itt vagyok :!: 8)

betty615

Szal az az en aggodalmam,hogy meg nem jott meg...es ugye a szuri a menzi elso napjan menne...de aszontak meg kedden mikor voltam,hogy majd megjon...de mar csuti van es piri sehol es 3napja nyomom becsorogtem es a noverke ngyon meglepodott es elmondtam hogy is volt ez es azt mondta ezt beszeljem meg adokimmal mert ugye nem mehetne a szuri amig nem volt menzi...beszeltem a dokival azt mondta hogy megesik neha es nem baj szurjam tovabb :shock: most majd aggodhatok emiatt is :roll: es nem is merek arra gondolni mi lesz ha most majd piri bekavar vgy amiatt hogy nem jott attol kavar be :?

Mares
Szurkalt az jo :wink: tenyleg nyugi es legkozelebb pe elottol homerozz 8) ugy ra fogsz szokni olyan lesz ,mint a kezmosas automatikus...es egyre jobban belejossz majd :wink:

Kiralylany
Hova voltal eltunve mar azt hittem ide nem is irsz :roll: Igen a tettek mezejere lepek bar van egy kis aggodalmam :?

Betty
Na ezt most azert megmondom neked nem kotoszkodesbol de egyaltalan nem ertem miert ad neked bromot ha a hatarertek kozepen van :shock: meg a felso hatarnal sem adnak :shock: nekem sem adtak anno pedig meg lombik se ment...persze bizz a dokidban nem azert mondom de nekem boki a szemem es megirtam...vegulis ez csak az en velemenyem szal nem kell evvel foglalkozni de marhara nem ertem :roll:
Bromo az jo eros gyogyi meg ha feleket is szedsz...en nekem is anno regen adtak...(6eve)egyet bevettem es ugy szedultem :x hanyingerem volt ment a hasam fajt a fejem szedultem es amit eltudsz kepzelni minden volt. :oops: Soha tobbe nem szedtem be :twisted: de akkor meg nem tudtam semmirol semmit :roll:

Van bromos topik abba irogattam mert mondom tavaly ertekhatarnal volt nekem a prolactin-om...de ez lehet pl nyugtato mellekhatasa kent vgy a sok stressz miatt(tudom neked nem magas csak erdekessegbol irom :wink: )

EKG jah megvolt hat nem kell bentmaradni de 4-5-6an bekell mennem 4-en felszerelik ram ezt a 24oras kutyut ami egesz nap figyel aztan masnap bemenni mert lekell adni es csinalnak egy sziv uhu-t is...es harmad nap 6-an meg a dokival megbeszelni az eredmenyeket :shock: en nekem meg nem is tudom mikor lenne beulti de mondtam a nonek akkor nem megyek az tuti ha epp egybeesik mert kb olyan 2-3.ara esik az is :?

Kismamik hova tuntek? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jah, akartam írni, hogy én azért 90 fokban fogom a szurikat adni, bár direkt megkérdeztem a dokit, hogy milyen szögben adjam 45 vagy 90--azt mondta végülis mindegy, a lényeg, hogy fogjam össze a köldököm alatt, és nyomjam csak, a lényeg, hogy menjen mind be.
Úgyhoyg saját elhatározásból biztosra megyek 8) így a 90 fokot választom :!: :wink:

betty615

Bri
dehogy veszem kötözködésnek...hát nem ismersz :?: :wink:
Én sem tudom egyébként, de ő biztos tudja, mert direkt mondta is, hogy a prolaktinszintem teljesen jó, és nem azért adja, mert magas.
Most elolvastam a tájékoztatót, végülis benne van, hogy olyannak is lehet szedni, akinél nem magas a szint, és nem ez a meddőségi probléma....ki érti ezt :?:
Egyébként most leírom a prolaktin eredményem:
3. cn. : 6, 84 ng/ml
14. cn. : 20,49 ng/ml
21. cn. : 12,22 ng/ml
Az értékhatár 1,20 - 29,90 ng/ml. Úgyhogy téllleg jóó :!:
Nekem semmi mellékhatás nincs...

Akkor neked most meg lesz a programod, majd győzd megjegyezni, hogy mikor hova menj :roll:
Ezt a menszeszes dolgot én sem értem, de ha a doki ezt mondta, akkor biztos tudja, mit mond....és reméljük nem fog piri bekavarni semmiben :!:

betty615

Betty
Koszi az infot...en olyan ketto kozott adtam be...de mas szurinal mas a helyzet...Betty ennek a Gonalnak nagyon fogsz orulni mert tenyleg nem is erezni a szurit beadaskor semmit se...csak maga a tudat hogy bekell szurni de ma mar ez sem okozott gondot viszont tenyleg a beadasra ngyon oda kell figyelni...most mintha meg 2csepp utana miutan kihuztam...de jo tovig nyomom es varok meg 10mp-et is :wink: szal megy de van allitolag olyan szuri is ami mar nem ilyen egyszeru :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Én azon aggódtam, hogy majd kapok olyant, ami külön por, külön ampulla, és majd nekem kell összekavarni, de hál isten olyan nincs köztük.
A choragon volt olyan, de azt még akkor adták be, mikor a clostit szedtem, és az asszisztens keverte össze.
jah, és az b@szott nagy tű volt...bele a valagamba.
Azon is aggódtam, hogy a tüszőrepi majd olyan nagy tűs lesz, és az gáz, de hál isten az is kis tűs (ovitrelle), úgyhogy minden menni fog :!: :wink:
A deca is kis tűs... :)

betty615

Betty
Megjegyzem en hova kell meg mikor menni de meg fogdokihoz is mennek :shock: es ember meg jon keddtol itt lesz vasarnapig szal nem tudom...a heten kellett volna elinteznem :oops: de jott a betegseg...

Valaki kerdezte mennyi volt a szuri csak elfelejtettem ki meg nem most volt hanem talan 2napja....ki volt az vgy masik topikban volt :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kis tusok is lehetnek am tompak...es akkor nem csusszan am a borbe mint a vaj :roll: Nekem is lesz majd mas szuri hetfotol uhu utan 8) de mivel neked long protokoll megy ezert kaptal mar jo sokat 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
mintha a lombikosba kérdezte volna valaki :roll:
De tényleg, neked mennyibe jött ki :?:
Telószámodat még nem küldted, megkaptad az enyémet :?: :idea:

betty615

Jaaah akkor megyek aztan valaszolok ott...amugy a gonal 900-as volt 30ezer ebbol kellett 2...de a doki olyan 150-180ezerrol beszelt a vegere :shock: Jol hangzik...bar tudom draga de ha azt nezzuk,hogy ezek mar tb tamogatassal ennyik amugy egy gonal 100ezer forint lenne :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

A teloszamom 06-30-....... 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

:lol: :lol: :lol:

betty615

Minyá dél van, elmegyek pihizni...holnap nem leszek, mert megyünk a tesómékhoz.....írjatok sokat, tudjak mit olvasni :!: :wink:

Kép

betty615

Na jaaah irjunk sokat ....azt csak ugy lehet ha beszelgetunk valakivel amugy irogatni csak ugy nem lehet :?

Holnap en megyek Kata barinomhoz 3orat leszek ott kb meg nem tudom mikor megyek es meg mindig pakolunk anyuval :x holnap viszont befejezzuk es keszek leszunk...most mar csak a spejz lesz hatra bepolcozni...es ujra bepakolni :? Az is jo kis melo lesz :oops:

Jo eeeejt 8)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok Csajok!

Csak röviden beköszönök. Jövő héttől ismét külföldön leszünk egyelőre előre nem látható ideig, így ismét nem nagyon lesz időm fórumozni.
Kismamiknak problémamentes hátralévő pocakos időt :D, lombikozóknak és spontánkodóknak mielőbbi babásodást, Diának és Csillagnak pedig jobbulást kívánok!
Pusszantyú Nektek!

Kép

Csibuc
Vendég

Csibuc
Szijjjja haaat eddig se jottel valami baromi sokat most meg meg ennyit se fogsz :? hianyozni fogsz!!!!!!!!Es koszonjuk a szurkokat!!!!! :lol: Veled mizu?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Köszönöm Bri, Ti is hiányozni fogtok nekem, de nem tűnök el örökre, csak egy kis időre :)

Pussz mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Betty ez lenni fántááásztikóóóóó :lol: :lol: :!: :!: :!: Olvastam a blogod és pityiztem ahogy leírtad olyan öröm ittasan az egész dolgot :wink: Jó kis adag gyogyót kaptál de nem számít mert a cél érdekében bármit és hamar be is költözik a pocakba kisbabátok :wink: :!:

Bridget,olvastam a te blogod is és olyan álomvolt olvasni nálad is elsírtam magam :!: Hú tényleg majdnem egyszerre babásodtok Bettyvel :shock: Hát az tuti maga a meny ország lesz ha végre a kezedben lesz az a pozi teszt :!: Veled fogok bőgni örömödben :!: :wink:
Hát a szín valamelyest talán majd világosodik :roll: Képed van róla?
Akkor most nincs gond a kis ketyegőddel?Már majdnem frászt kaptam amikor írtad mi van :?
Piri van már?Ha nem jön meg időben akkor mi lesz :?: :shock:

Akella jaj de szuper már a 30. hétben vagy :D :D Baj van szíveddel :?: :idea: Képet kérünk ám!

Csillag mi a baj?Már megint valaki kukacoskodott veled :?: Írd ki magadból a bánatod,mi meghallgatunk :!:

Princ hogy vagy?

Lujzi,naon édes még mindig totyi :wink: Puszillak drága!

Milyen hellóka :wink: :!:

Babi, milyen lett a tiramisu?Mi itthon fogunk punnyadni sajnos :(
Nagyon ügyes a gyerkőcöd ha már egyedül alszik :D A fülzsibbadós sztorin jót mosolyogtam :lol:

Mares hát a hőmérőzéshez sajna nem értek :shock: Jaj de irigyellek hogy találkoztál Bettyvel :oops:

Kircsilány,hát szijja!!!!Gyógyulj meg!!!Puszi!!!

Csibuc, :( :( azért majd valahogy jelentkezz ha tudsz!Hiányozni fogsz :(

Kép
anyci

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?